KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kruunupyy

Huopakattoremontti Kruunupyy, taiten tehdyt huopakattojen remontit sopivat kaikkiin rakennuksiin. Kattoremonttipalvelumme lähtee jokaiseen kattoremonttiin parasta laatua tavoitellen, miksi edes tyytyä vähempään! Vaikka teemme viimeisen päälle laadukkaita kattoja, et maksa turhasta, sillä meidän huopakattoremonttimme Kruunupyyn seudulla perustuvat katon kuntoon ja siihen, mitä niille todellisuudessa tarvitsee tehdä. Toiveesi vaikkapa kattoikkunoista tai muutostöistä saat toteutettua ammattitaitoisen kattoremonttitiimimme avulla. Pyydä tarjous, selvitämme katon kunnon, kyselemme toiveesi ja laadimme kattoremonttitarjouksen tietojen perusteella. Muista myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys!

Pohjanmaa, Kruunupyy, Teerijärvi sekä Alaveteli naapuripaikkakuntineen, joita ovat Evijärvi, Kaustinen, Kokkola, Luoto, Pedersören kunta ja Veteli ovat kaikki palveluidemme piirissä. Rannikon tuntumassa, kun ollaan niin meiltä voi tilata huopakattoremontit myös saarikohteisiin. Remontoimme huopakattoja ammattitaidolla kaikenlaisissa sijainneissa riippumatta siitä, mikä kotitalouden rakennus on kyseessä. Teetä meillä siis huopakattoremontti Kruunupyyn seudulla kesämökkiin ja muuhunkin mökkiin, omakotitaloon tai huvilaan, remontoimme osa- ja kokovuotisessa käytössä olevien asuinrakennusten huopakatot kuntoon ammattitaitoisen kattoremonttitiimimme toimesta. Sama pätee totta kai saunarakennusten, autotallien ja autokatosten, varastojen ja muiden piharakennusten kattoihin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kruunupyyssä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Kruunupyyn alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kruunupyy – uusi laattakate ja kunnostettu katto on hyvä yhdistelmä

Palahuopakattoremontti Kruunupyy, paras katto syntyy huolellisen työn ja korkeatasoisten, nykyaikaisten kattomateriaalien yhdistelmästä. Tämä pätee palahuopakattoon siinä missä muihinkin kattoihin. Palahuopakattoremontti on taloudellisinta teettää, kun katto on vielä kohtuullisessa kuosissa. Tällöin katon saneeraus voi olla pienempi ja edullisempi työ ja näin kattoremontin teettäminen ajoissa on kannattavaa. Mutta tiedämme, ettei elämä mene aina niin. Meiltä saat tasokkaan katon uusimisen myös silloin, kun ennakointi on jo myöhäistä ja katossa on enemmän korjattavaa sekä uusittavaa. Kattoremontti kannattaa aina, kun rakennusta aiotaan tulevaisuudessakin käyttää. Vielä vuotaneenkin katon vahinkoja voidaan minimoida ryhtymällä töihin katon saneeraamiseksi niin pian, kuin ongelmia ilmenee.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Kruunupyyssä tulee tehtäväksi hyvin usein katon korkean iän ja kulumiseen liittyvien ongelmien myötä. Joskus alkuperäisen katon tai edellisen kattoremontin asennusvirheet tai muutkin ongelmat, kuten katteen liian voimallinen puhdistaminen vaikkapa painepesurilla voivat aikaistaa huopakattoremonttia. Oli kattoremonttisi syy Kruunupyyssä mikä tahansa ja katon kuntokin lähes mikä tahansa, niin meiltä saat luotettavat palvelut katon saneeraamiseksi kuntoon.

Huopakaton uusiminen Kruunupyy – uusi laadukas katto on mahdollisuus vaikka mihin!

Huopakaton uusiminen Kruunupyy, uusi katto, uudet kujeet? Huopakaton uusiminen ratkaisee katon viat ja kulunut katehan menee aina vaihtoon, joten mm. sammaloituminen jää historiaan pitkäksi aikaa. Kattoremontin yhteydessä on hyvin käytännöllistä teettää meillä myös katon muutostyöt tai asennuttaa vaikkapa kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kruunupyyssä käynnistyy tarjouspyynnöstäsi ja etenee katon kuntokartoituksen ja toiveidesi selvittämisen kautta tarjouslaskelmaan. Tarjouspyyntöprosessin jälkeen käynnistämme valmistelut ja varsinainen kattoremontti starttaa sovittuna päivänä työmaan valmisteluilla. Tarvikkeet ja työvälineet tuodaan pihaan, huolehdimme työmaansuojauksesta, joskus myös rakennustelineiden pystytyksestä.

Katolle päästyämme huopakaton uusiminen alkaa purkutöillä, poistamme kattotuotteet sekä vanhan vesikatteen lähes poikkeuksetta uuden tieltä. Vanhan katon purkutyöt voivat käsittää myös alusrakennetöitä. Näihin lukeutuvat kaikkien vesikatteen alta löytyvien katon osien uusimista ja korjaamista, mikäli niissä jotain ongelmia on. Esimerkiksi kattovuoto on voinut aiheuttaa kosteusvaurioita aluslaudoitukseen, kattorakenteisiin ja eristeisiin. Pureudumme näihin aina katon kunnon mukaan. Kun teetät meillä huopakattoremontin Kruunupyyssä, korjaamme kaikki viat katosta ennen uuden vesikatteen asennusta ja katon viimeistelyä.

Palahuopakaton uusiminen Kruunupyy, laattakattojen osaajat löytyvät meiltä.

Palahuopakaton uusiminen Kruunupyy, kun on aika uusia katto niin varsinkin palahuopakatto kannattaa teettää meillä. Kokenut väkemme toteuttaa upean uuden laattakaton muiden huopakattojen ohessa niin taloosi kuin pihasikin rakennuksiin.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kruunupyyssä tuokin aina uuden vesikatteen kuvioon mukaan. Katteen uusiminen kuuluu asiaan muissakin kattoremonteissa ja kulunut sekä käyttöikänsä päähän tullut kate on yksi suurimmista syistä ylipäätään ryhtyä remontoimaan kattoa. Palahuopakaton uusiminen tarkoittaa uuden palahuopakatteen asennusta katolle.

Palahuopakatteen asennussuunta ja -tapa, katepalojen kiinnittäminen ja limittäminen on siinä mielessä tarkkaa työtä, että katosta täytyy remontissa saada yhtenäinen ja vesitiivis. Kun olemme käyneet läpi katon alusrakenteet, ehkä eristeetkin tarvittavassa mittakaavassa ja kaikki on kunnossa, asennamme pohjahuovan. Sen päälle tulee pintahuopa, jonka toteutamme palahuopa- eli laattakatteesta, kun teemme huopakattoremonttia palahuopakatolle Kruunupyyssä. Pintahuopa asennetaan räystään reunalta alkaen ja katon harja kohti edeten. Katepalat limitetään peittämään ja tiivistämään edellisten katepalojen kiinnityskohdat, samaa työvaihetta katepalojen asentamiseksi toistetaan jokaisella lappeella ja hyvin tähän työhön rutinoituneet asentajamme saavat työt sujumaan.

Huopakaton asennus Kruunupyy, kattoremontin asennustöissä osaavat tekijämme loistavat

Huopakaton asennus Kruunupyy, jokaiseen kattoremonttiin kuuluu asennustyötä. Osaavat ja kokeneet kattoasentajamme hoitavat asennustyöt laadukkaasti olivatpa kyseessä sitten palahuopakatto tai jokin rullahuovista toteutettu kattotyyppi.

Huopakattoremontti ja siihen oleellisesti kuuluva huopakaton asennus Kruunupyyn seudulla on käytännöllistä teettää meillä. Palvelemme kokonaisvaltaisella otteella, palvelumme kattaa kaikki kattoremontin työvaiheet ammattitaidolla toteutettuna. Tätä varten meillä on osaavaa väkeä töissä, tekninen asiantuntija hoitaa suunnittelun ja kattoasentajamme kattoremontin suorittamisen valmisteluineen, purkuineen ja uuden katon asennuksineen, sehän onkin yksi kattoremontin tärkeimmistä töistä. Meillä asiaan kuuluvat työvälineet perustyökaluista isompiin koneisiin unohtamatta huopakaton asennuksessa hyvin käytännöllisiä huopanaulaimia. Kun teetät huopakattoremontin Kruunupyyssä meillä, huolehdimme kaikesta tästä ammattitaidolla.

Huopakaton asennus keskittyy usein kattohuopiin pohja- ja pintahuopineen, tähän liittyvät myös ylösnostojen ja läpivientien asennukset. Tarvittaessa asennamme tietysti tätä ennen mm. uusia aluslaudoituksia ja eristeitä, jos vanha katto on tällaisten töiden tarpeessa kuntonsa vuoksi. Huopakaton asennuksen viimeistelee kattopeltiseppämme, joka asentaa katon reunapellitykset ja piipunpellitykset ja piipunhatut. Kattotuotteiden, kuten vesikourujen, lumiesteiden ja kattotikkaiden asennukset kuuluvat myös viimeistelyvaiheen töihin.

Huoleton huopakattosaneeraus hoituu ammattitaitoisen kattoremonttipalvelumme avulla

Uusi huopakatto on nyt helppo saada omaankin rakennukseen, tilaa se meiltä ja asiat menevät hyvin yksinkertaisesti. Tarjouspyyntö käynnistää periaatteessa jo koko kattoremontin, eikä sinun meidän kanssamme montaa muuta asiaa tarvitsekaan tehdä. Meillä kattoremontin kaikki työt kuuluvat tarjoukseemme kokonaisvaltaisesti. Kartoitamme kattosi kunnon, laadimme suunnitelmat ja laskelmat sekä toteutamme tietysti koko kattoremontin kaikkine työvaiheineen riippumatta siitä, mikä kattomalli tai rakennus on kyseessä. Lopuksi siivoamme työmaan ja kierrätämme remonttijätteet.

Teemme huopakattoremontit Kruunupyyssä kaikenlaisiin kotitalouksien asuinrakennuksiin sekä muihin rakennuksiin. Omakotitalo, mökki, kuten kesämökki ja saunarakennus saa meiltä laadukkaan kattosaneerauksen. Remontoimme katot laadukkaasti piharakennuksista, kuten varastoista sekä autotalleista ja -katoksista. Remontoimme harjakattoja, pulpettikattoja, tasakattoja ja kaikkia muitakin kattomalleja. Loivimmat kattomallit, kuten tasakatot toteutamme rullahuovasta ja kaikkiin yli 1:5 eli 11 astetta jyrkkiin kattoihin voitkin jo valita haluatko rulla- vai palahuopakatteen. Huopakatteet ovat siitä mainioita, että niiden valikoimista löytyy sopivaa katetta ihan kaikkiin tarpeisiin ja makuihin. Huopakattoremontti Kruunupyyssä valmistuu ajallaan ja oikein, remontoimme kattoja takuutyönä ja ammattitekijöiden taidoilla.