KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Mäntyharju – Korjaamme katon palauttaen sen rasituksenkestävyyden

Jos ruoste, kova tuuli tai esimerkiksi liian painava lumitaakka vaurioittaa talon kattoa, kiirehdimme paikalle tekemään katonkorjauksen ja katon paikkauksen. Kattovuodon korjaus tai muu katon paikkaus palauttaa katon tiiviyden ja rasituksenkestävyyden. Tarvittaessa teemme myös jonkin kattohuollon katon vesivahingon kunnostuksen tai muun kattokorjauksen yhteydessä. Kattohuolto saa katon rasituksensietokyvyn vielä paremmalle tasolle.

Kaikki omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaukset ovat merkityksellisiä. Katon tiivistyksellä ja kastuneiden villojen vaihtamisella on aina kiire. Kiirettä kannattaa pitää myös silloin, vaikka kyse ei olisi sen isommalta vaikuttavalta ongelmasta kuin siitä, että lumi on irrottanut lumiesteet, ja katossa on siksi reikiä.

Kaikki reiät, vuotavat läpiviennit, rikkinäiset tiilet ja irvistävät saumat voivat saada aikaan sen, että katon alle pääsee vettä. Koska katon alapuolisten osien kastuminen voi aiheuttaa laho- ja homevaurioita, kannattaa kattovuodot ja katon vesivahingot pyrkiä ehkäisemään. Jos katto kuitenkin alkaa vuotaa, on kastuneet puurakenteet kuivatettava pian. Myös kastuneiden villojen vaihtamista kannattaa kiirehtiä.

Meihin voit luottaa kaikissa kattokorjauksissa Mäntyharjulla. Toteutamme korjaukset luotettavalla ammattitaidolla, nopealla aikataululla ja kilpailukykyisellä hinnalla. Katon oikaisun, kattopaikkauksen tai jonkin muun kattokorjauksen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Omakotitalon ja mökin katon paikkauksista voi hakea kotitalousvähennystä, ja mainittakoon myös Mäntyharjulla, Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla ja Savitaipaleella tarjoamamme kaupanpäällinen. Kaupanpäällinen on koko katon kunnon tarkastus, minkä ansiosta katolle ei jää yhtään kunnoltaan arveluttavaa kohtaa, mihin emme olisi puuttuneet.

Huopakaton korjaus voi pidentää katon käyttöikää merkittävästi

Kun tilaat meiltä palahuopakaton korjauksen ja paikkauksen Mäntyharjulla, kunnostetaan kattosi parhaan asiantuntemuksen mukaisesti. Korjaamme myös tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot – ota yhteyttä, jos huopakatto vuotaa tai jos tasakatolla on vuotavia saumoja. Katon korjaus palauttaa katon tiiviyden, ja vain tiiviin katon kattorakenteet ovat terveet sekä lahottomat. Tarpeeksi ajoissa tilattu omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi mökin huopakaton korjaus voi pidentää katon käyttöikää merkittävästi. Katon korjaus- ja huoltotarpeet kannattaakin varmistaa joka kevät ja syksy. Meidän muiden kattotöidemme yhteydessä ilmaiseksi tekemämme kattotarkastus on suureksi avuksi huopakaton kunnossapidossa.

Peltikaton korjaus voi keskittyä peltien saumoihin

Peltikaton korjaukset ovat meille hyvin tuttuja toimenpiteitä, joten kaikki peltikattokorjaukset Mäntyharjulla kannattaa tilata meidän kattopalvelultamme. Tavallisia peltikaton korjauksia ovat reikien paikkaukset ja saumojen tiivistykset. Reikiä voi syntyä esimerkiksi silloin, jos peltikattonaula irtoaa paikoiltaan, tai jos kateruuvin tiivisteet haurastuvat. Peltikatto vuotaa peltien väleistä esimerkiksi silloin, jos roskat ovat saaneet saumat raottumaan. Myös ruostevauriot voivat vaurioittaa talon kattoa, esimerkiksi vääntämällä kattopeltejä. Tarvittaessa vaihdamme ruosteiset kattopellit uusiin. Aina kun tarpeen, toteutamme peltikaton aluskatteen korjauksen Mäntyharjulla.

Kaikki tiilikaton korjaukset auttavat pitämään kosteuden pois katon alta

Kaikki tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Mäntyharjulla tehdään siksi, että kosteus pysyisi pois katon alta. Myös rikkinäisten kattotiilien vaihto on tarpeen kattovuotojen ja katon vesivahinkojen ehkäisemiseksi. Tiilikatto vuotaa, jos katolla on haljenneita tiiliä, joten tiilien ehjyys kannattaa käydä varmistamassa joka kevät. Tiiliä on voinut mennä rikki lumen painon alla, tai ehkä pakkasrapautuminen on saanut vanhat tiilet halkeamaan. Tiilikaton aluskatteen korjaus- ja katonpaikkaustarpeet kannattaa varmistaa myös syksyllä, jotta katto olisi hyvässä kunnossa talven tullessa. Vaikka tiilikatot ovat hyvin kestäviä kattoja, on parempi katsoa kuin katua, joten suosittelemme lämpimästi katon tarkastamista kaksi kertaa vuodessa. Meiltä saat kuntotarkastuksen ilmaiseksi esimerkiksi kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.