KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kirkkonummi – Kaksi askelta kuiviin kattorakenteisiin

Katon tiivistys Kirkkonummella tähtää aina siihen, että kattorakenteet säilyttäisivät kuivuutensa. Jos katto vuotaa, voi edessä olla katon vesivahinko, eikä kosteusvaurioiden korjaamiseksi aina riitä kastuneiden villojen vaihto. Joskus kosteus pääsee leviämään talon muihin osiin, aina seiniin ja lattioille saakka. Myös kattorakenteita voidaan joutua uusimaan, sillä kosteus saa ne lahoamaan ja menettämään kantokykynsä. Jotta kattovuodon korjaus ei eskaloituisi isommaksi remontiksi, kannattaa katonkorjauksen ja katon paikkauksen kanssa pitää aina kiirettä. Tilaa kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) ja muiden kiinteistöjen kattojen korjaukset Kirkkonummella, Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa ja Inkoossa aina meiltä, niin saat apua nopeasti. Me laitamme katon kuntoon, olipa sitten kyse lumen irrottamien kattotikkaiden aiheuttamien kattoreikien korjaamisesta tai vaikka kaatuneen puun alle jääneen katon kunnostamisesta.

Jotta kattorakenteet säilyttäisivät kuivuutensa siihen asti, että tiilikatto, peltikatto tai huopakatto on ikänsä puolesta aika uusia, kannattaa katto asennuttaa ammattilaisilla. Jatkossa kattorakenteiden kuivuudesta voidaan huolehtia seuraavan kahden askeleen avulla. Ensimmäinen on – kuten jo edeltä kävi ilmi – katon korjaaminen mahdollisimman nopeasti, jos myrsky tai vaikka kattolumi runtelee kattoa. Kattoreiät ja muut ongelmat tulevat huomattua puolivuosittaisten kattotarkastusten ansiosta.

Toinen askel on varmistaa se, ettei lämmin ilma pääse kondensoitumaan katon alla. Jotta lämmin ja kostea ilma tuulettuisi pian ulos, on välikaton IV-ratkaisujen oltava kohdillaan. Riittävä eristys ja ehjä aluskate ovat myös suureksi avuksi kondensoitumisen torjumisessa. Ota yhteyttä ja pyydä kotitalousvähennyskelpoinen tarjous aluskatteen paikkaamisesta, katon lisälämmöneristyksestä, rikkinäisten tiilien vaihdosta tai mistä tahansa katon kunnostuksesta! Tarjolla on myös rahoitus, minkä avulla kattourakan voi maksaa omaan tahtiin.

Huopakaton korjaukset tarpeellisia katon elinkaaren aikana

Huopa- ja palahuopakattojen korjaukset ja paikkaukset Kirkkonummella tulevat todennäköisesti jossain vaiheessa eteen katon elinkaaren aikana. Huopakatto on kaikessa elastisuudessaan varsin rasituksenkestävä katto, mutta katon vanhetessa voi se olla korjaavaa huolenpitoa vailla. Silloin kun tasakatto, harjakatto, mansardikatto tai vaikka tornikatto tarvitsee jotain kunnostusta, ota yhteyttä meidän huopakattoammattilaisiimme. Me löydämme toimivimmat ratkaisut silloinkin, kun huopakatto vuotaa tai silloin, jos tuuli on vienyt bitumikaton mukanaan. Ammattilaisen tekemät paikkaukset ja tiivistykset saavat katon jälleen loistokuntoon. Jos katto on hyvin vanha tai sen kokemat vauriot ovat poikkeuksellisen suuret, laadimme parhaan tarjouksen huopakattoremontista.

Myrskyn jälkeinen peltikaton korjaus

Yksi mahdollinen tilanne, jolloin voit tarvita peltikaton korjausta Kirkkonummella, on myrskyn jälkeen. Myrsky on voinut irrottaa kattotarvikkeita, jolloin edessä on reikien paikkaus. Jos kattopeltejäkin on lennellyt pitkin pihaa, teemme kattopeltien vaihdon tai kiinnityksen takaisin paikoilleen. Vaikka katto vaikuttaisi selvinneen ehjin nahoin, on tilanne hyvä käydä varmistamassa lähietäisyydeltä – katossa voi olla vaikka naarmuja, joista ruoste voi alkaa levitä, ja ruostevauriot ovat yksi syy sille, miksi peltikatto vuotaa. Jotta katon alapuolisiin osiin ei pääsisi vettä jokaisen pienen reiän takia, on peltikaton aluskatteen korjaus yksi tärkeimmistä peltikattotöistä (heti sen asennuksen jälkeen).

Tilikaton korjaus usein nopeasti ohi

Tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Kirkkonummella ovat usein nopeasti ohi, sillä yksi tyypillisimmistä tiilikattokorjauksista on rikkinäisten tiilien vaihto. Rikkinäisiä tiiliä voi löytyä myrskyn tai talven jälkeen, sillä sekä pakkanen että katolle paiskautuvat oksat voivat rikkoa savi- ja betonitiiliä. Tiilien hajoamista voi hillitä huolehtimalla rapautumista torjuvista tiilikattohuolloista, joita ovat muun muassa katon harjaus ja sammaleidenpoisto. Koska tiilikatto voi vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta, on aluskatteen oltava tiivis – jos näin ei ole asioiden laita, ota yhteyttä tiilikaton aluskatteen korjaamisen tiimoilta. Aluskate estää kattorakenteita kastumasta ja lahoamasta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.