KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Oulu – Katon paikkaus alkaa tarpeiden kartoittamisesta

Katonkorjaus ja katon paikkaus Oulussa alkaa aina samalla tavalla. Ensimmäiseksi meidän on kartoitettava ne tarpeet, joiden pohjalta omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön, (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus on tehtävä. Tulemme paikan päälle selvittämään, millaista katon paikkausta Oulussa, Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella, Pudasjärvellä, Tyrnävällä tai Utajärvellä oikein tarvitaan. Sitten voimme antaa parhaan tarjouksemme katon tiivistämisestä avaimet käteen -pakettina. Meiltä onnistuu ensiluokkaisesti niin satula- kuin tasakatonkin korjaus, joten tilaa meiltä kaikenlaiset kattokorjaukset.

Me teemme mallikkaasti kaikkein pienimmätkin kattokorjaukset, kuten kattoon tulleiden reikien paikkauksen. Reikiä voi syntyä vaikka siksi, että lumi on irrottanut lumiesteet. Tulemme vaihtamaan yhdenkin rikkinäisen tiilen tai tiivistämään yhdenkin repsottavan sauman.

Luota ammattitaitoomme myös isojen korjausurakoiden alla. Myrskyvaurioiden korjaus ei aina tarkoita parin irronneen kattopellin kiinnittämistä tai revenneen huopavuodan uusimista. Joskus tilanne on se, että puu on kaatunut katon päälle, ja siitä seuraa – kuten kuvitella saattaa – paljon normaalia isompi kattokorjausurakka.

Olipa kyse puun alle jääneen katon kunnostamisesta tai katon vesivahinkojen korjauksesta (jos katto vuotaa pitkään, voidaan tarvita lahojen puuosien uusimista ja kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamista), saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen katon korjaamisesta avaimet käteen -periaatteella. Hintamme ovat tavallisen kuluttajan ulottuvilla, sillä emme liioittele tai ahnehdi hinnoitellessamme katonkorjauspalveluitamme. Jos kyse on kesämökin tai omakotitalon katon korjaamisesta ja paikkaamisesta, voit vähentää töiden osuuden verotuksessasi. Jos tiilikaton, peltikaton tai huopakaton korjaus on vielä rahoitusta vaille, kannattaa tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen. Tuosta luotosta pääset lukemaan lisää, kun klikkaat meidän kotisivuiltamme yhteistyökumppanimme verkkopalveluun vievää linkkiä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Oulussa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Oulussa pidentää katon ikää

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Oulussa voi pidentää palahuopa- eli paanukaton ikää. Jos pieniä vaurioita ei korjattaisi, voisi katon yleiskunto heikentyä siinä määrin, että omakotitalon, mökin tai esimerkiksi ulkorakennuksen laattakatto pitäisi uusia ennen aikojaan.

Palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa vaikka irronneiden paanujen kiinnittämistä paikoilleen tai huonokuntoisten läpivientien uusimista. Jotta palahuopakaton tarpeet voitaisiin huomata hyvissä ajoin, suosittelemme tarkastamaan katon kunnon kaksi kertaa vuodessa.

Myös muut huopakatot eli kolmiorimahuopakatot ja tiivissaumakatot kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Huopakatto voi vuotaa talven jäljiltä, sillä katolla on saattanut olla seisovaa vettä, mikä on saanut katon saumat pettämään ja vuotamaan. Katolta keväällä putoava lumi on voinut irrottaa kattoturvatuotteita tai esimerkiksi ilmanvaihtohormeja. Huopakaton reikien paikkauksella on aina kiire, sillä vauriot ulkokatossa voivat johtaa katon vesivahinkoon. Kosteusongelmat voivat levitä rakenteesta rakenteeseen, ellei kattoa korjata hyvissä ajoin.

Bitumikatto kannattaa tarkastaa usein myös siksi, että kaikki huoltotarpeet tulisivat huomattua ajoissa. Sammaleenpoisto on yksi esimerkki niistä huopakattohuolloista, joilla tasa- tai vaikka aumakatto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään.

Peltikaton korjaus Oulussa voi onnistua yllättävänkin edullisesti

Älä lykkää peltikaton korjausta Oulussa siksi, että pelkäisit sen maksavan maltaita. Tilaa peltikaton reikien paikkaus tai vaikka peltikaton aluskatteen korjaus meiltä, niin kattosi saadaan kuntoon nopeasti ja edullisesti. Me tiedämme, mitä pitää tehdä, jos peltikatto vuotaa Oulussa. Vastaus voi olla esimerkiksi huonokuntoisten kattopeltien vaihto. Peltikattoremonttia tarjoamme vain silloin, jos se on paras vaihtoehto katon ikä ja sen yleiskunto huomioiden. Peltikaton uusiminen on käytännössä aina se kallein vaihtoehto, joten ensisijaisesti selvitämme mahdollisuudet laittaa aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai vaikka tiilikuvioinen peltikatto kuntoon jollain toisella tavalla.

Paras tapa säästää peltikaton korjauskustannuksissa on siis tilata katon paikkaus tältä katonkorjauspalvelulta. Toinen vinkki, mikä on yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin, on tilata katon korjaus aina mahdollisimman pian. Mitä pidempään katto on huonossa kunnossa, sitä pahemmiksi vauriot voivat muuttua. Jos katto olisi korjattu heti, kun tuuli irrotti kattopellit tai peltilistat, se olisi voitu saada kuntoon kohtuullisella hinnalla. Samalla olisi voitu asentaa kattopeltien lisäkiinnityksiä tai vaihtaa kattopeltien törröttävät naulat tai huonokuntoiset kateruuvit uusiksi kateruuveiksi. Näin olisi voitu estää uudet myrskyvauriot ja pienet peltikattovuodot, joita voi syntyä silloin, kun kiinnikkeiden reiät eivät ole tarpeeksi hyvin suojattuja sade- ja sulamisvesiltä.

Jos tilanne on se, että katto on vuotanut pitkään, voi sen alta löytyä vakavahkoja laho- ja homevaurioita. Aluskatekin voi nimittäin pettää, jos peltikatto vuotaa pitkään. Kannattaa siis seurata kerrostalon, kesämökin tai vaikka karjasuojan katon kuntoa, jotta kattokorjaukset (ja katon vaurioitumista ehkäisevät kattohuollot) voitaisiin hoitaa ajoissa. Tiesithän, että me teemme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme – myös vesikourujen syyspuhdistuksen – yhteydessä?

Tiilikaton korjaus Oulussa on meille tuttua puuhaa

Mietitkö, mistä tiilikaton korjaus ja paikkaus kannattaisi tilata Ouluun? Siinä tapauksessa olet saapunut juuri oikean kattofirman sivuille. Me tunnemme erilaiset tiilikatot, eli perinteiset savitiilikatot ja modernimmat betonitiilikatot. Olemme luotettava valinta kaikkiin tiilikattotöihin, joita Oulun seudulla saattaa tarvita. Teemme tiilikattojen huollot ja korjaukset. Tiilikaton asentaminen onnistuu vaivattomasti ja ensiluokkaisella laadulla. Palvelemme myös tiilikaton varustelun tiimoilta. Me jos ketkä tiedämme, miten tiilikaton läpivienneistä saadaan tiiviit ja hyvin eristetyt. Asennamme tiilikatollesi myös kattoturvatuotteet ja muut varusteet.

Tyypillisin tiilikattokorjaus taitaa olla rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiiliä menee aina silloin tällöin rikki. Syynä voi olla pakkasrapautuminen tai vaikkapa epäonnistunut kattohuolto. Tiili kannattaa vaihtaa uuteen mahdollisimman pian, jotta ei kävisi niin, että tiilikatto vuotaa. Tiilikatteen alla on siltä varalta aluskate, mutta aluskatekin voi kulua ja antaa periksi. Aluskate kannattaakin tarkastaa yhtä usein kuin ulkokate. Jos tarvitset tiilikaton aluskatteen korjausta, tilaa se(kin) meiltä. Näin kattorakenteet ja yläpohjan eristevillat ovat jatkossakin turvassa satunnaisilta tiilikattovuodoilta. Aluskate suojaa puurakenteita ja eristeitä myös kondenssivedeltä, jos se vain on ehjä.

Tiilikaton kunnon tarkastus voi kertoa tarpeesta huoltaa talon kattoa. Tiilikattohuoltojen kuninkaana voidaan pitää tiilikaton harjaamista. Tiilikatto tulisi harjata kaksi kertaa vuodessa, jotta lika ei pinttyisi eikä katolle alkaisi kasvaa sammaleita. Mahdolliset sammaleet kannattaa poistaa sammaleenpoistoaineella, sillä kasvustot ja niihin imeytyvä kosteus pahentavat tiilien pakkasrapautumista.

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus on pieni, mutta tärkeä kattopaikkaus

Tiilikaton korjaus voi tarkoittaa rikkinäisten tiilien vaihtoa, kun taas peltikaton korjaus tarkoittaa usein samaa kuin ruostevaurioiden korjaus ja/tai kiinnikkeiden uusiminen. Huopakaton korjaus liittyy usein kattoreikiin tai repsottaviin saumoihin. Olipa sinulla tiilikatto, peltikatto tai huopakatto, voit tarvita katon korjausta jonkin läpiviennin kohdalta. Läpivienti on katossa oleva reikä, minkä tiivisteet voivat pettää. Sekin on mahdollista, ettei läpivientiä ole tiivistetty tai eristetty kunnolla. Silloinkin voit tarvita katon korjausta viemärintuuletusputken kohdalta tai vaikka katon korjausta ilmanvaihtoputken kohdalta.

Me olemme se kattofirma, jolta katon korjaus savupiipun kohdalta kannattaa Oulussa tilata. Samalla kun korjaamme vesikaton ja piipun yhtymäkohdan, voimme kunnostaa myös läpiviennin suojapellitykset tai uusia aluskatteen osittain.

Anna meidän hoitaa myös katon korjaus TV-antennin kohdalta tai katon korjaus kattoluukun kohdalta. Aikaisessa vaiheessa tilattuna tällainen kattokorjaus on melko pieni urakka, mutta sillä on suuri merkitys kokonaisuuden kannalta. Katto on yksityiskohtiensa summa. Jos jokin yksityiskohta on huonossa kunnossa, on sillä vaikutusta koko katon kuntoon. Jotta mikään huonokuntoinen ei vaikuttaisi kattosi kuntoon, anna meidän tarkastaa katon kunto säännöllisesti.

Katto on hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, ja katon (oli se sitten bitumikatto, tiilikatto tai peltikatto) kunto on tarkastettava lähietäisyydeltä. Vain läheltä tehtävä tarkastelu kertoo tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, että kattoa on korjattava kattoikkunan kohdalta, tai että katto vaatii korjausta kattovalokuvun kohdalta. Katon läpivientien todellista kuntoa ei erota metrien päähän!

Me huomaamme kaikki katon tai sen läpivientien kunnossa tapahtuneet muutokset. Osaamme antaa parhaat korjausvaihtoehdot kaikkiin tilanteisiin. Joskus riittää vesikaton ja läpiviennin liitoskohdan tiivisteiden uusiminen. Joskus kattoikkuna, kattoluukku tai kattovalokupu on uusittava Oulussa. Uusimista voivat vaatia myös höyrynsulut, eristeet, aluskate tai kattoläpiviennin ympärillä olevat, kosteudesta kärsineet rakenteet. Koko aluskatetta ei vaihdeta ennen kattoremonttia, mutta tarvittaessa voimme uusia aluskatteen osittain kattoikkunan, antennin, savupiipun tai vaikkapa kattoluukun kohdalta.

Mitä kattosi tarvitseekin, teemme sen kokenein ja huolellisin ottein. Huolellisuus onkin tärkeää kaikissa kattokorjauksissa ja muissa kattotöissä, sillä hosuminen voisi johtaa vallan toisenlaiseen lopputulokseen. Kattokorjaus voisi jäädä hoitamatta loppuun saakka, tai kattoon voisi jäädä korjaamattomia kohtia. Se, että katto korjataan kattoluukun kohdalta, ei aina riitä. Katossa voi olla myös reikiä, vuotavia sisätaitteita tai muita ongelmia. Katto on siksi tarkastettava huolellisesti, ja asiakkaalle tulee välittää tieto katon kaikista paikkaus- tai huoltotarpeista – edullisen tarjouksen kera. Näin toimimalla katto voidaan saada kerralla kuntoon. Kaikin puolin kunnossa oleva katto kestää säitä ja rasituksia mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi betonitiilikatto voi kestää jopa 70 vuotta, jos kaikki rikkinäiset tiilet uusitaan ja kaikki korjausta vaativat läpiviennit kunnostetaan ajoissa.