KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Seinäjoki – Katto kuntoon rautaisella otteella

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus voi tarkoittaa jotain pientä katon paikkausta. Ehkä kyse on siitä, että katossa on reikä, tai että jokin yksittäinen tiili on hajonnut. Peltikatosta on voinut löytyä ruskea ruosteläiskä, tai ehkä huopakatossa on ilmakupla. Ota yhteyttä meihin, niin kiirehdimme tiivistämään kattoasi Seinäjoelle. Korjaamme satulakatot ja tasakatot myös Seinäjoen naapurikunnissa eli Kauhavalla, Lapualla, Kuortaneella, Alavudella, Virroilla, Kihniössä, Ilmajoella, Kurikassa ja Isossakyrössä.

Joskus edessä on astetta tai paria isompi katonkorjaus ja katon paikkaus. Ehkä puu on kaatunut katon päälle? Onneksi myrskyvaurioiden korjaus tarkoittaa yleensä irronneiden kattopeltien tai esimerkiksi kattoturvatuotteiden kiinnittämistä takaisin paikoilleen, eli kovin usein ei tavata puun alle jääneitä kattoja, joiden rakenteet ovat niin sanotusti tuusan nuuskana.

Meiltä sujuu myös painuneen katon oikaisu. Katto voi painua vaikkapa lumikuorman alla. Tyypillisempiä lumen aiheuttamia vaurioita ovat silti kattoreiät, joita voi syntyä, jos katolta putoava lumi irrottaa lumiesteet ja/tai tikkaat. Lumen paino voi saada aikaan myös jiiri- tai läpivientivuodon.

Kattovuoto voi johtaa tarpeeseen korjata katon vesivahingot. Käytännössä tämä voi tarkoittaa vaikkapa kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamista. Me laitamme kuntoon sekä vaurioituneen vesikatteen, kattovuodon aikana (tai ehkä jo ennen sitä) pettäneen aluskatteen sekä kaikki omakotitalon, huvilan tai vaikka paritalon katon alle syntyneet kosteusvauriot. Kunnostamme katon kuin katon rautaisella otteella – meihin kannattaa luottaa kaikissa vastaan tulevissa tilanteissa!

Teemme kaikki kattokorjaukset avaimet käteen -pakettina, ja etsimme aina ne asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut. Asiakas tietysti toivoo, että katto saadaan kuntoon nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja kestävästi. Siksi emme tarjoa kattoremonttia, ellei se ole kokonaistilannetta tarkasteltuna se parhain ratkaisu. Kattoremontti on yleensä se hintavin vaihtoehto, mutta samalla se tarjoaa pitkäkestoisimman hyödyn. Kattokorjaus voi antaa vanhalle peltikatolle pari vuotta lisää käyttöikää, mutta peltikattoremontti tarkoittaa kattoa, mikä voi kestää seuraavat 50 vuotta. Jos kattokorjaus ja kattoremontti tulisivat maksamaan suurin piirtein yhtä paljon, kannattaa valita kattoremontti.

Kattoremontin ja katon korjauksen töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen, jos kyse on omakotitalon tai mökin katosta. Säästä antamamme edullinen lasku, niin kotitalousvähennystä on helppo hakea. Katon korjaamisen ja paikkaamisen voi maksaa myös rahoituksella, ja yksi hyvä vaihtoehto remonttiluoton hakemiseen on finanssialalla pitkään toiminut yhteistyökumppanimme. Partnerimme tarjoamaa rahoitusta pääsee hakemaan kotisivujemme kautta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Seinäjoella mihin vuodenaikaan tahansa

Voit tarvita palahuopakaton korjausta ja paikkausta Seinäjoella myös talvella. Ota silloinkin yhteyttä meihin, niin laitamme kattosi kuntoon mahdollisimman pian, ja tietenkin timanttisella ammattitaidolla. Myös tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot voivat tarvita korjaamista talvella, mutta tämä ei ole meille mikään ongelma – ota yhteyttä, niin kiiruhdamme paikan päälle kunnostamaan ja paikkaamaan kattosi.

Talvi voi saada huopakaton vuotamaan. Lumen alla voi olla sulamisvettä. Paine voi saada katon vuotamaan sisätaitteen tai jonkin sauman kohdalta. Tilannetta pahentaa se, jos jäätyneet kattokaivot tai kaltevan katon reunalla oleva jäävalli estävät sulamisveden poistumisen katolta.

Kevät paljastaa talven aikana syntyneet vauriot. Toki uusiakin vaurioita voi syntyä: jos lumi putoaa katolta kovalla voimalla, voi sen mukana irrota erilaisia bitumikaton varusteita. Huopakattoon tällöin syntyvät reiät on paikattava mahdollisimman pian.

Kesäkin voi heikentää omakotitalon tai vaikka kerrostalon bitumikaton kuntoa. Auringon UV-säteet kovettavat vuotia, jolloin ne voivat halkeilla. Katto voi myös sammaloitua. Sammaleet ovat huopa- ja palahuopakattojen pahimpia vihollisia, jos niitä ei poisteta. Sammalten avaamat saumat altistavat bitumikaton esimerkiksi syksyisille myrskyvaurioille. Kun sauma ei ole tiivis, voi tuuli puhaltaa vuodan alle. Repeämät kannattaa korjata niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistäänkin ennen uutta talvea.

Peltikaton korjaus Seinäjoella voi liittyä irronneisiin nauloihin

Peltikaton korjaus Seinäjoella voi liittyä ruosteeseen, mutta myös irronneisiin nauloihin. Kaikki pienetkin korjaustarpeet kannattaa hoitaa heti kuntoon, sillä muuten tilanne voi pahentua. Peltikatto voi alkaa vuotaa, ja katon alle päätyvä kosteus voi johtaa laho- tai jopa homevaurioihin.

Jos peltikaton kuntoa ei tarkasteta säännöllisesti, voivat katon paikkaus- ja tiivistystarpeet jäädä pimentoon. Muistathan tarkastaa aaltopeltikaton tai vaikka rivisaumatun peltikaton kunnon Seinäjoella kaksi kertaa vuodessa, eli talven molemmin puolin. Meiltä saat katon kunnon tarkastuksen hintaan nolla euroa, jos teetät samalla jonkin muun kattotyön, kuten sadevesikourujen puhdistamisen.

Peltikaton reikien paikkaus voi hoitua tiivistysaineella, mutta ruosteen tekemät reiät voivat edellyttää myös huonokuntoisimpien kattopeltien vaihtamista. Jos tarpeen, teemme myös peltikaton aluskatteen korjauksen. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa aluskatteen osittaista vaihtoa jiirin kohdalta. Koko aluskate on tarkoitus vaihtaa vasta peltikattoremontin yhteydessä. Ennen sitä aluskate voidaan saada kunnostettua vaihtamalla se osittain. Tärkeintä on, että aluskate on aina mahdollisimman hyvässä kunnossa, sillä peltikatto voi alkaa vuotaa ilman ennakkovaroitusta. Tuuli voi irrottaa kattopellit tai peltilistat, ja jos aluskatetta ei olisi (tai se olisi rikki), voisi sadevesi kastella katon alla olevat rakenteet. Ehjää aluskatetta tarvitaan myös kondensio-ongelman varalta.

Myrskyvaurioita voidaan tiettyyn pisteeseen asti torjua asentamalla kattopeltien lisäkiinnitykset ja/tai korvaamalla paikoiltaan irronneet kattopeltien naulat kateruuveilla. Kattopeltien naulojen tai ajan kanssa huonokuntoisiksi muuttuneiden kateruuvien vaihto uusiin kateruuveihin ehkäisee myös pieniä peltikattovuotoja, joita voi syntyä, jos kiinnityskohta ei ole enää täysin tiivis.

Tiilikaton korjaus Seinäjoella hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Tiilikattokin voi tarvita korjausta ja paikkausta, vaikka se onkin erinomaisen kestävä vaihtoehto omakotitalon tai vaikka paritalon vesikatoksi. Tavallisia tiilikaton korjauksia Seinäjoella ja muualla Suomessa ovat rikkinäisten kattotiilien vaihto sekä tiilikaton aluskatteen korjaus. Jos rikkinäisiä tiiliä ei uusita, voi tiilikatto vuotaa, ja se voi johtaa esimerkiksi kattorakenteiden lahoamiseen. Lahot kattorakenteet eivät jaksa kannatella kattoa, joten tiilikattovuoto voi aikaistaa kattoremonttia.

Seuraa katon kuntoa tai sälytä se meidän tehtäväksemme. Me teemme kaikki tiilikattotyöt, mitä ikinä tarvitset. Koska jokainen ammattilaisemme on pitkän linjan ammattilainen, onnistuvat kaikki toimenpiteet erinomaisella tavalla. Hintakaan ei hirvitä. Saat tietää sen, miten edullisesti voimme tiilikattosi huoltaa ja/tai korjata, jo alkutarkastuksen jälkeen. Alkutarkastus polkaisee käyntiin kaikki kattourakat tiilikattoremontista kattoikkunan uusimiseen ja sammaleentuhokäsittelystä kourusaneeraukseen.

Siihen, mitä tiilikaton korjaus maksaa, vaikuttavat esimerkiksi katon kaltevuus, rakennuksen korkeus ja rakennuksen sijainti. Myös korjattavan alueen koolla on väliä, samoin sillä sijaitsevien yksityiskohtien määrällä. Tiilikaton paikkauksen hintaan vaikuttaa myös se, onko kosteus jo ehtinyt saavuttaa katon alla olevat rakenteet. Jos katon alle ei ole ehtinyt syntyä kosteusvaurioita, on tiilikatto korjattavissa erityisen nopeasti ja edullisesti. Tarvittaessa teemme myös katon tarvitsemat huollot. Kattohuoltojen laatu ja määrä vaikuttavat katon korjauksen hintaan, mutta loppusumma pysyy joka tapauksessa hyvin kilpailukykyisenä. Emme pyydä isompaa hintaa, kuin mitä kiistattomalla ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattokorjauksesta kannattaa maksaa.

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus onnistuu sujuvasti

Kaikki kattokorjaukset onnistuvat meiltä yhtä sujuvasti, joten tilaa vaikkapa painuneen katon oikaisu tai katon korjaus viemärintuuletusputken kohdalta. Korjaamme erinomaisella tavalla niin omakotitalojen, piharakennuksien, rantamökkien kuin taloyhtiöidenkin katot. Paikan päälle tulee aina oikea määrä taidokkaita ja huolellisia ammattilaisia. Huolehdimme myös siitä, että he saavat käyttöönsä oikeat työkalut, asianmukaiset työturvallisuustuotteet ja muut tykötarpeet, kuten henkilönostimet.

Tällä porukalla on hyvä ote työntekoon. Kaikki ammattilaisemme ovat sitoutuneet siihen, että peltikattosi, tiilikattosi tai huopakattosi saadaan kerralla kuntoon. Keskitymme kaikkiin työvaiheisiin, jotta lopputulos olisi täydellisen hyvä. Olipa kyse kattopeltien vaihtamisesta tai vaikka katon korjauksesta ilmanvaihtoputken kohdalta, tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Näin mikään tiivistys- tai huoltotarve ei jää huomaamatta.

Hintamme ovat varsin vertailukelpoisia, mutta vielä lisää voit säästää yhdistelemällä kattotöitä Seinäjoella. Esimerkiksi katon korjaukseen savupiipun kohdalta voidaan yhdistää kattopesu ja kattomaalaus – tai katon harjaus ja vesikourujen puhdistus roskista. Samalla voimme vaikka pellittää savupiipun. Piipunpellitys tekee ihmeitä koko rakennuksen ulkonäölle. Samalla suojataan piippu rapautumiselta. Koko piipun pellitys suojaa hyvin myös piipun ja vesikaton liitoskohtaa.

Katon korjaus TV-antennin kohdalta on todennäköisesti melko pieni urakka. Samalla voimme toteuttaa sammaleentuhokäsittelyn tai vaikka tiilikaton pinnoituksen. Tiilet pysyvät paremmin ehjinä, kun niiden pinta on tasainen ja vettä hylkivä.

Katon korjaus kattoluukun kohdalta voi tarkoittaa kattoluukun uusimista. Samalla voimme uusia muitakin kattotarvikkeita tai vaikka kunnostaa aluskatteen. Se, mitä esimerkiksi katon korjaukseen kattoikkunan kohdalta on yhdistettävä, selviää paikan päällä. Ota yhteyttä ja tilaa katon korjaus kattovalokuvun kohdalta (tai mikä tahansa muu kattotyö), niin tulemme paikan päälle kartoittamaan tilanteen ja laskemaan tarjouksen täyden palvelun pakettina tehtävälle kattokorjaukselle. Tarjous voi sisältää katon lisäeristyksen, katon tuuletuksen parantamisen, lahojen räystäslautojen uusimisen, lumiesteiden asentamisen tai vaikkapa piipunhatun korjaamisen. Sitten onkin aika laittaa hihat heilumaan Seinäjoella!