KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kanta-Häme – Yläpohja kaipaa tiivistä kattoa

Jos lumi irrotti lumiesteet, on katossasi reikiä, joista katon vesivahinko voi saada alkunsa. Katon vesivahinko tarkoittaa puurakenteiden ja lämmöneristeiden kastumista ja vaurioitumista – tässä viitataan niin laho- kuin homevaurioidenkin mahdollisuuteen. Kosteus voi kastella omakotitalon tai vaikka kesämökin muutkin rakenteet. Sisäkatosta voi tippua vettä lattioilla, ja kosteus saattaa löytää tiensä myös esimerkiksi talon seiniin. Jotta kattovuodon paikkaus olisi mahdollisimman helppoa ja huokeaa, tilaa katon paikkaus Kanta-Hämeeseen heti uusia vaurioita huomatessasi (tai niistä katon tarkastajilta kuullessasi). Ihannetilanteessa katto saadaan paikattua jo ennen, kuin tarvitaan aluskatteen tiivistystä, kastuneiden villojen vaihtoa ja lahovaurioiden kunnostamista.

Vielä ihanteellisempi tilanne on silloin, jos katonkorjausta ja katon paikkausta ei tarvita lainkaan. Katon kuntotarkastus kertoo siitä, miten katon kuntoa voidaan kohentaa niin, että esimerkiksi reikien syntyminen ja saumojen aukeaminen on mahdollisimman epätodennäköistä. Katon tarkastuksista ei tarvitse maksaa erikseen, jos on meidän asiakkaamme, sillä tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä. Kotitaloudet voivat hakea kattourakoistamme niin sanottua kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme auttaa kattokorjausten tai vaikka kattoremonttien lainoittamisessa. Tilaa elämäsi helpoin kattokorjaus (omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon tai minkä tahansa muunkin kiinteistön katon korjaus) meiltä kaikkialla Kanta-Hämeessä, eli Forssassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Jokioisilla, Lopella, Riihimäellä, Tammelassa ja Ypäjällä!

Huopakaton korjaus avaimet käteen -pakettina

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus tapahtuu avaimet käteen -pakettina, kun kattoa ovat korjaamassa meidän huopakattoammattilaisemme. Myös muut katot korjataan Kanta-Hämeessä aina täyden palvelun paketteina. Ota siis yhteyttä, jos huopakatto vuotaa, tuuli on kaatanut puun katolle tai lumi irrotti kattotikkaat katosta. Muista tämä kattofirma myös silloin, kun haluat uusia bitumikattosi – teemme luotettavalla ammattitaidollamme myös sellaiset kattosaneeraukset, joiden yhteydessä tasakatosta muokataan satulakatto.

Avaimet käteen -periaate tarkoittaa sitä, että teemme asiakkaan puolesta aivan kaiken aina loppusiivoukseen asti – tarvittaessa myös ne kattohuollot, joilla uusia kattoreikiä, sauma- ja jiirivuotoja tai vaikka kourujen jäätymisvaurioita voidaan ehkäistä. Kaiken aloittava kattotarkastus paljastaa, mitä kaikkea katto tarvitsee.

Peltikaton korjaus voi pelastaa kattoremontilta

Voi mennä jopa 50 vuotta, ennen kuin peltikatto pitää uusia – tosin kattopeltiseppien asentama konesaumakatto voi kestää jopa 100 vuotta. Peltikaton pitkäikäisyyttä voidaan tukea peltikattohuolloilla (muun muassa katon huoltomaalauksilla) sekä peltikaton korjauksilla. Tarkasta tai tarkastuta katto kahdesti vuodessa, niin saat ajoissa tiedon siitä, että peltikatto vuotaa tai uhkaa alkaa vuotaa. Reikien paikkaus ja/tai peltikaton aluskatteen korjaus poistaa ongelmat päiväjärjestyksestä, ja katolla on kaikki mahdollisuudet puolen vuosisadan mittaiseen elinkaareen.

Jos katon kunto on odotettua huonompi, teemme tarjouksen kattopeltien vaihdosta. Jos aluskatetta ei ole tarve uusia, voidaan Kanta-Hämeessä tehdä tällainen osittaiseksi peltikattoremontiksi kutsuttu kattourakka.

Tiilikattohuollot Kanta-Hämeessä minimoivat tiilikaton korjaukset

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Kanta-Hämeessä kannattaa tilata tästä osoitteesta, olipa kyseessä betoni- tai savitiilikatto. Me taidamme myös molempien kattojen huollot – ne, joilla voidaan estää tiilikattoa vuotamasta. Tiilikattovuodon syynä on usein tiilien meneminen rikki. Rikkinäisten tiilien vaihtaminen ja mahdollisesti tarvittu tiilikaton aluskatteen korjaus ehkäisevät katon vesivahingon Kanta-Hämeessä, mutta kattoa kannattaa huoltaa tiilien hajoamisen vähentämiseksi. Yksi tärkeimmistä kattohuolloista on tiilikaton harjaus, mikä tulisi tehdä kahdesti vuodessa. Myös sammaleenpoisto auttaa tiiliä pysymään ehjinä, sillä sammalet tunkevat juuriaan syvälle tiiliin ja sitovat kattoon tiiliä haurastuttavaa kosteutta. Kertaluontoisesti omakotitalon tai vaikka luhtitalon tiilikatto voidaan myös maalata – ellei kyseessä ole savitiilikatto, minkä huolto-ohjelmaan kattomaalaus ei kuulu.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.