KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Joroinen

Katon korjaus Joroinen – asiantuntevat korjaajamme huolehtivat kattosi tiiveyden ja toimivuuden kohdilleen. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia ennemmin tai myöhemmin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan auttaa minimoimaan vauriot, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kun katto vuotaa, tavallisia syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä aluskatteen ja läpivientien paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa-  sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavan työvoiman sekä ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme korjaukset varmoin ottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Savo; Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Leppävirta ja Varkaus. Sijoita kattosi hyvinvointiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Joroisissa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Joroisilla. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Joroisten alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Joroinen, parhaalla tietotaidolla ja laatutuottein

Huopakaton korjaus Joroinen – kattosi saa meiltä luotettavan palvelun ja laadukkaan, kestävän tuloksen. Huopakatolla, eli bitumikatolla haastetta tuottavat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu alttiiksi vaurioille. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katosta voi löytyä kulumia, reikiä, repeämiä, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia järsivät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Tai ehkäpä kattoon ovat äkisti iskeneet tuhoisat myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa, kattosi mukaisilla käsittelyaineilla ja vaurioille soveltuvin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllisesti räätälöity palvelumme varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoittamista varten. Hoidamme Joroisissa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Joroinen – toteutamme niin ruosteenpoiston kuin rakennepaikkaukset

Peltikaton korjaus Joroinen, kohteen kuin kohteen tiivistäminen sujuu meiltä kokemuksella ja ammattitaidolla. Peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Arkisempiin peltikaton haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa riipivä ruoste, ja korroosio valtaa tehokkaasti varsinkin hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Joroisissa aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Joroisissa. Lisäksi teemme taidolla peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Joroinen, saat meiltä katollesi kokeneet tekijät

Tiilikaton korjaus Joroinen – kunnostukset tukevat kattosi tiiveyttä, kun työn suorittaa pätevä ammattitiimimme. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Arkisempia korjaustarpeen syitä ovat monenlaiset sään ja ympäristön kulutukset, ja tiiliä rapauttavat esimerkiksi sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto joutuu kohtaamaan pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Joroisissa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että rapautunut kate saadaan takaisin turvaan sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Joroinen – kauttamme hoituu pitävä ja pitkäikäinen työnjälki

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Joroinen, toteutamme paikkaukset sujuvin ottein ja siistillä, pitävällä työnjäljellä. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleensä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on näyttänyt katolle voimaansa ja rikkonut samalla aluskatteen. Johtuivatpa vauriot sitten mistä tahansa, toimitamme tyylipuhtaat korjaukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme samalla yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot ja valumajäljet, sekä suoritamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joroinen – korjaus pidentää nykykaton käyttökaarta ja ehkäisee kosteusvauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joroinen – korjaus mahdollistaa pitkän ja laadukkaan käyttöiän, kun laitat asialle kokeneet ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Joroisissa, meiltä saat kunnostuksiin osaavat tekijät ja ensiluokkaiset tuotteet. Huolehdimme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joroisissa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!