KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Riihimäki

Katonkorjaus, kattohuolto, kattoremontti ja muut kattopalvelut Riihimäellä. Kun kattosi on pulassa kattopellit vääntyneinä, tiilet murentuneina tai huovat repaleisina, olemme valmiit hyppäämään autoon ja saapumaan Riihimäelle. Vuotaako kattosi tai onko se alkanut kasvamaan vihreää sammalta? Onko rännit tukossa tai kattoturvatuote irronnut? Teemme kaikki, niin pienet kuin suuretkin huollot ja korjaukset katollasi aina rännien tyhjennyksestä täydelliseen kattoremonttiin saakka. Pienikin ongelma katolla voi ajan kanssa aiheuttaa suuren vahingon, joten jos et ole varma kattosi kunnosta, kutsu meidät kattotarkastuskäynnille. Ammattilaisemme löytävät viat ja piilevät ongelmat ja kattosi saa lisää käyttövuosia. Meiltä saat aina huippuluokan palvelua ja kattosi voi hyvin. Ota yhteyttä, niin hoidetaan Sinunkin kattosi Riihimäellä kuntoon!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai kattoremontista

Olipa tarpeesi kattoremontti, kattohuolto, katonkorjaus tai muu kattotyö, meiltä saat hyvän tarjouksen ja ammattilaistiimin hoitamaan kattosi kuntoon.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Uuden peltikaton asentaminen

Kattoremonttien ja katon korjaus, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Peltikattojen korjaus ja kattoremontti paikkakunnalla Riihimäki

Kun peltikattosi on kärsinyt, oli se sitten kesän myrskytuulissa tai talven lumikuorman alla, olemme soiton päässä Riihimäeltä. Ammattilaisemme tekevät kaikki kattotyöt ystävällisellä palvelulla ja vakaalla ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten sauman vuotokorjauksen paikkaus kuin täydellinen kattoremontti, meiltä saat huippulaadukkaan työn jäljen ja peltikattosi tekee taas tehtävänsä moitteettomasti. Jos kattosi kunto epäilyttää, tulemme tekemään kattotarkastuksen. Harjaantunut silmä löytää piilevätkin viat, jotka jossain vaiheessa voisivat aiheuttaa suurempaakin vahinkoa. Mikäli tarkastuksessa ilmenee vikoja, teemme tarjouksen ja laitamme kattosi taas laatukuntoon. Ota yhteyttä, olemme täällä Sinua varten.

Tiilikatosta tiilit pudonneet ja katto vuotaa? Ei hätää, me autamme!

Tiilikatto joutuu koville suomen säässä, niin kesän myrskyissä kuin talven pyrytyksessä. Painavat lumimassat ja lumenputoaminen voivat rappeuttaa tiiliä ja irrottaa niitä katolta. Soita meille kun kattosi ei ole parhaassa terässä, niin me pakkaamme auton ja ampaisemme Riihimäen suuntaan. Kun katollasi on ongelma, kannattaa se hoitaa heti, sillä pienikin vika voi aiheuttaa ajan kanssa huomattavasti suurempaa vahinkoa. Kaikki tiilikaton viat eivät päälle päin näy, joten jos haluat olla varma, että kattosi hoitaa tehtävänsä moitteettomasti, kutsu meidät katon kuntotarkastukseen. Ammattilaisemme suosittelevat kattotarkastusta kaksi kertaa vuodessa, keväällä kun lumet ovat sulaneet ja syksyllä ennen kuin pakkasukko taas puhaltaa. Meiltä saat palvelua myös katon pieniin huoltoihin, kuten vesirännien tyhjentämiseen tai kattoturvatuotteiden kiinnittämiseen. Kun katto on kyseessä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Kotisi on arvokas ja me käsittelemme kattoasi sen mukaisesti.

Kupruileva tai revennyt huopa vaatii toimenpiteitä.

Jos huopakattosi kupruilee tai huopa on repeytynyt, on aika pikaisesti kutsua ammattimiehet paikalle. Meillä on huippuosaaminen kaikkiin kattotöihin, kattomateriaalista ja kattotyypistä riippumatta. Paikkaamme reiät ja vaihdamme huonokuntoiset huovat uusiin ja kattosi voi tehdä tehtävänsä kotisi suojelijana. Huopakaton yksi suuri ongelma on sammaleen kasvu, jossa voimme varmasti auttaa. Pesemme ja käsittelemme kattosi sammaleenesto aineella, joten sinun ei tarvitse hetkeen ongelmaa murehtia. Kun et ole varma huopakaton kunnosta, soita meidät tarkastuskäynnille. Me käymme katon kaikki kohdat läpi ja tutkimme sen piilevien ongelmien varalle. Mikään työ ei ole liian pieni tai suuri. Teemme kaikki kattotyöt pienistä paikkauksista kokonaisvaltaisiin kattoremontteihin. Kun me käymme katollasi, voit olla varma että se korjataan ammattiylpeydellä ja voit turvallisin mielin nauttia kotisi lämmöstä.

Tee katollesi palvelus kutsumalla meidät kattotöihin!