KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kerava – Parhaalla katolla kuivat rakenteet

Parhaalla katolla on kuivat ja terveet rakenteet. Kuivat rakenteet ovat usein suorassa suhteessa siihen, miten kauan katto kestää. Varmista, ettei sinun kattosi alle synny laho- ja homevaurioita Keravalla, ja tilaa katonkorjaus ja katon paikkaus aina viivyttelemättä. Kattovuodon korjaus, myrskyn rikkoman katon paikkaus ja mahdollisen katon vesivahingon korjaus kannattaa tilata meiltä – me olemme pitkän linjan katonkorjauspalvelu, joka tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa katonkorjauspalvelua Keravalla, Vantaalla, Tuusulassa sekä Sipoossa. Jätä vastuullemme niin kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen kattojen korjaus – ja jos kattoa ei enää ole mahdollista korjata, anna meidän asentaa pahoin vaurioituneen katon tilalle uusi katto.

Kastuneiden villojen vaihtamisesta, lumen irrottamien lumiesteiden jälkeensä jättämien kattoreikien korjaamisesta, rännien korjaamisesta, piipun juuren tiivistämisestä ja kaikista muista kattokorjauksista voi hakea kotitalousvähennystä. Yksityisasiakkaille suotu mahdollisuus kotitalousvähennykseen tekee katon paikkauttamisesta meillä entistäkin edullisempaa. Kattokorjauksen maksamiseen saa mukavaa joustoa hakemalla yhteistyökumppaniltamme kattotöiden rahoitusta.

Mitä tarkoittaa huopakaton korjaus täyden palvelun pakettina?

Mitä se tarkoittaa, että lupaamme tehdä huopakattokorjauksen (kuten palahuopakaton korjauksen ja paikkauksen) Keravalla täyden palvelun pakettina? Se tarkoittaa sitä, että tavoitteemme on – ei enempää eikä vähempää – kuin laittaa tasakatto tai satulakatto kerralla kuntoon. Jotta tietäisimme, miten meidän on reagoitava katon ongelmiin (kuten siihen, että huopakatto vuotaa), tulemme käymään paikan päällä. Kun kokenut asiantuntijamme on tarkastanut katon, tietää hän sen, miten katto on kunnostettava. Alkutarkastus kertoo hänelle myös sen, mitä katon korjaaminen avaimet käteen -pakettina maksaa, ja millaisia kattohuoltoja huopakatto kaipaa pysyäkseen hyväkuntoisena myös tulevaisuudessa.

Teemme melko usein jonkin huopakattohuollon yhtä aikaa katon korjaamisen kanssa, tahdommehan saada kattosi kestämään säitä ja ajan hammasta. Kyseeseen voi tulla vaikka sammaleiden poisto, sillä ei-toivotut kasvustot lisäävät katon alttiutta haurastua ja vuotaa. Tarvetta voi olla myös huopakaton pinnoittamiselle. Hintaan kuuluu aina kaikki tarvittava, myös loppusiivous – muutenhan emme voisi myydä avaimet käteen -kattokorjauksia.

Peltikaton korjaus suunnitellaan muun muassa katon iän perusteella

Peltikaton korjauksen suunnitteleminen vaatii katon tarkastamista Keravalla. Asiantuntijamme tarkastaa aaltopeltikaton, suoraprofiilisen peltikaton, lukkosaumakaton tai esimerkiksi rivisaumatun peltikaton voidakseen kertoa asiakkaalle, mikä on paras tapa laittaa katto kerralla kuntoon. Joskus riittää pelkkä reikien paikkaus. Mitä nopeammin reiät korjataan, sitä epätodennäköisempää on se, että peltikatto vuotaa Keravalla. Kaikkeen kannattaa kuitenkin varautua – myös peltikattovuotoihin. Paras tapa varautua peltikattovuotoon on peltikaton aluskatteen korjaus, jos aluskate on mennyt rikki. Kurkista katon alle ainakin pari kertaa vuodessa (tai anna meidän tarkastaa kattokokonaisuutesi), niin saat tietää aluskatteen kuulumiset. Aluskatteen avulla ehdit tilata vaikka myrskyn irrottamien kattopeltien vaihdon ennen, kuin kosteus kastelee kattorakenteet.

Tilikaton korjaus ehkäisee kosteuden aiheuttamat riesat

Tiilikaton korjaus ja paikkaus – tarkoittipa se sitten rikkinäisten tiilien vaihtamista tai vaikka tiilikaton aluskatteen korjausta – ehkäisee kosteuden aiheuttamat riesat katon alla. On hyvä muistaa, että pienempikin vaurio voi saada aikaan sen, että omakotitalon, rivitalon tai vaikka paritalon tiilikatto vuotaa Keravalla. Jos aluskate ei estä kattorakenteita ja eristeitä kastumasta, voi katon alle syntyä laho- ja homevaurioita, mitkä vain jatkavat leviämistään. Kosteus voi saavuttaa seinät ja muut rakenteet, eikä sekään olisi ennenkuulumatonta, että sisäkattoon ilmestyisi tumma ja vettä tippuva kohta. Kosteuden pitäminen katon ulkopuolella lähtee tiili-, pelti- tai huopakaton puolivuosittaisista tarkastuksista, mitkä paljastavat ajoissa mahdolliset huolto- ja paikkaustarpeet Keravalla.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Lyömättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.