KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kotka – Kolmen kohdan ohjelma kuiviin kattorakenteisiin

Katon pitkäikäisyys riippuu kattorakenteiden kunnosta – niiden on oltava kuivat ja terveet, jotta ne voivat kannatella kattoa jopa 70 vuotta (mikä on betonitiilikaton elinkaari; esimerkiksi konesaumakatto voi kestää vieläkin pidempään). Kattorakenteiden kuntoa voidaan varjella eräänlaisen kolmen kohdan ohjelman avulla. Ensimmäinen askel on teettää katon asentaminen aina alan ammattilaisilla, samoin kuin kattoläpivientien asentaminen. Katolle voidaan lisätä uusia läpivientejä koska vain, mutta sillä on suuri merkitys, miten ne asennetaan ja tiivistetään – jos homma jää puolitiehen, voi katto alkaa vuotaa.

Toinen askel on huoltaa tiilikattoa, peltikattoa ja huopakattoa säännöllisesti. Yksi tärkeimmistä kattohuolloista Kotkassa on katon tarkastaminen, sillä se kertoo ajoissa kaikista tarpeista huoltaa tai korjata kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) tai jonkin muun kiinteistön kattoa. Katon paikkausta ei kannata lykätä tuonnemmas tulevaisuuteen, vaikka kyse ei olisi muusta kuin lumen irrottamien lumiesteiden kattoon jättämistä rei’istä. Katto voi alkaa vuotaa pienestäkin reiästä voiden aiheuttaa katon vesivahingon.

Kolmas askel on asennuttaa, tarkastuttaa ja korjauttaa myös katon aluskate. Aluskate voi estää katon vesivahingon, jos katto vuotaa – tai jos asunnosta karkaa paljon lämmintä ilmaa talvella. Kastuneiden villojen vaihtamisen takana voi nimittäin olla myös kondenssivesi, mitä tiivistyy lämpimästä ilmasta sen joutuessa tekemisiin kylmemmän ilmanalan kanssa.

Tilaa katonkorjaus ja katon paikkaus, katon vesivahingon ja kattovuodon korjaus, uuden katon asennus sekä katon kuntoa ylläpitävät kattohuollot meiltä, niin saat nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Kattotyömme Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa ja Pyhtäällä voi maksaa myös rahoituksella, minkä tarjoamisesta vastaa yhteistyökumppanimme – tuo remonttilaina järjestyy helposti ja nopeasti!

Huopakaton korjaukset – miksi niitä tarvitaan?

Huopa- ja palahuopakattojen korjaukset sekä paikkaukset Kotkassa tekevät ammattilaisemme tietävät, mitä voi sattua, jos vaurioitunutta kattoa ei pikaisesti korjata. Ei tarvita kuin yksi sammaleiden avaama sauma tai irronneiden kattotikkaiden jälkeensä jättämä reikä, jotta huopakatto voi vuotaa. Vuotavan tasakaton, aumakaton tai esimerkiksi harjakaton alla olevat rakenteet alkavat lahota pian kastuttuaan, ja eristeisiin voi kasvaa hometta. Näin voi tapahtua myös tiilikaton tai peltikaton alla, joten kaikki kattokorjaukset ovat tarpeellisia kosteusvaurioiden ja sisäilmaongelmien välttämiseksi ja katon elinkaaren pidentämiseksi. Korjaustarpeet kannattaa varmistaa puolivuosittain.

Kattopeltien kiinnitys ja vaihto esimerkkejä peltikaton korjauksista

Osaamme toteuttaa kaikki erilaiset peltikaton korjaukset Kotkassa – aina peltikaton aluskatteen korjaamisesta osittaiseen peltikattoremonttiin, mikä tarkoittaa kaikkien kattopeltien vaihtamista kerralla. Aina ei tarvitse vaihtaa kaikkia kattopeltejä, vaan on mahdollista vaihtaa vain ne huonokuntoisimmat. Ensin tietenkin selvitämme, onko kattopeltien vaihto tarpeen, vai voitaisiinko niissä olevat reiät paikata. Kattopeltejä ei ehkä tarvitse vaihtaa silloinkaan, vaikka tuuli olisi viskonut niitä pitkin pihaa, sillä voi olla mahdollista kiinnittää irronneet kattopellit takaisin paikoilleen. Olipa kyse myrskyvaurioista tai siitä, että peltikatto vuotaa, aloita ottamalla yhteyttä meihin – me selvitämme, mitä katto kaipaa.

Tilikaton korjaus aina mahdollisimman taloudellisesti

Olipa kyse rikkinäisten kattotiilien vaihtamisesta tai tiilikaton aluskatteen korjauksesta, aloita ottamalla yhteyttä meihin: me tulemme paikan päälle etsimään taloudellisimmat ja kauaskantoisimmat tavat tehdä tiilikaton korjaus tai paikkaus. Osaamme korjata niin savitiilikatot kuin betonitiilikatotkin, joten saat parhaan avun juuri meiltä kaikissa tilanteissa. Luota meihin silloinkin, kun tiilikatto vuotaa Kotkassa – tarjoamme kattoremonttia vasta sitten, jos kaikki muut vaihtoehdot ovat osoittautuneet käyttökelvottomiksi. Tarvittaessa tarjoamme myös jotain kattohuoltoa, jolla tiilikatto saataisiin pysymään tiiviinä ja näyttävänä myös tulevaisuudessa – kyseeseen voi tulla vaikka kattomaalaus.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.