KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kauniainen – Kuivuus, kuivuus ja kuivuus

Asuntosijoittajat hokevat ”sijainti, sijainti ja sijainti” uutta sijoituskohdetta etsiessään. Me kattoalan ammattilaiset hoemme ”kuivuus, kuivuus ja kuivuus”. Yläpohjarakenteiden kuivuuden varjeleminen – eli toisin sanoen katon vesivahingon estäminen – on yksi tärkeimpiä tehtäviämme. Kattorakenteiden kuivuuden ylläpitäminen on perimmäinen syy niin katon harjauksissa, kattomaalauksissa kuin kattopaikkauksissakin (esimerkiksi silloin, jos lumi on irrottanut lumiesteet ja katossa on reikiä).

Jos kattoa ei paikata ajoissa, voi katon alle päästä kosteutta. Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muunkin kiinteistön katon korjaaminen on hankalampaa, jos ei riitä pelkkä kattovuodon korjaus, vaan on aloitettava myös lahon vaurioittamien kattorakenteiden korjaaminen ja kastuneiden villojen vaihtaminen. Joskus kosteus on levinnyt myös talon muihin rakenteisiin. On mahdollista, että katonkorjaus tai katon paikkaus ei enää riitä, vaan koko katto on paras uusia.

Suojaa sinäkin kattorakenteesi laholta ja villasi homeelta, ja tarkasta katto kahdesti vuodessa Kauniaisissa. Kattotarkastus kertoo ajoissa kaikista rikkinäisistä tiilistä ja muista ongelmista, mitkä voivat johtaa kattovuotoon ja katon vesivahinkoon. Me teemme kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä, ja kerromme sen jälkeen myös kattohuoltoja koskevista havainnoistamme. Kattohuolloilla katon saa kestämään paremmin erilaisia rasituksia Kauniaisissa ja Espoossa, ja niin kattohuollot kuin kattokorjauksetkin voi vähentää verotuksessaan (yksityisasiakkaana). Muista myös katon kunnostamiseen ja muihin kattourakoihin sopiva rahoitus, mitä voi hakea verkkosivujemme kautta.

Huopakaton korjaus plus kattohuollot on yhtä kuin terve katto

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus, huopakattovuodon korjaus, katolle kaatuneen puun aiheuttamien vaurioiden kunnostus, irronneiden paanujen kiinnitys… tilaa kaikki huopakattokorjaukset Kauniaisissa meiltä, niin saat kattosi kerralla kuntoon. ”Kerralla kuntoon” on periaate, mitä noudatamme kaikissa kattotöissämme. Emme tyydy vain korjaamaan katossa olevaa reikää tai muuta ongelmaa, vaan tarkastamme kaupan päälle koko tasakaton, harjakaton tai vaikka mansardikaton. Teemme näin siksi, jotta voisimme varmistaa sen, ettei huopakatto enää vuotaisi, eikä siihen syntyisi lähitulevaisuudessa muitakaan ongelmia. Kattotarkastuksen jälkeen nimittäin tiedämme, onko huopakatolla joitain huonokuntoisia saumoja tai läpivientejä, tai meinaavatko kattoturvatuotteet irrota katosta. Tiedämme myös sen, tarvitseeko katto jotain huoltoa voidakseen kestää paremmin erilaisia rasituksia. Kyseeseen voi tulla vaikka katon tiiviyttä ylläpitävä sammaleentuhokäsittely.

Peltikattoremontti painaa vaa’assa joskus peltikaton korjausta enemmän

Yleiskunnoltaan hyvän peltikaton korjaamiseksi voi riittää reikien paikkaus tai peltikaton aluskatteen korjaus. Omakotitalon tai vaikka rivitalon peltikatto voi olla korjattavissa myös läpivientien tiivistyksen kautta. Katon korjaus onkin se ensisijaisesti tarjoamamme kattotyö Kauniaisissa, mutta joskus vaaka kallistuu peltikattoremontin puoleen. Peltikaton vaihto voidaan tietyissä tapauksissa toteuttaa myös osittain, mikä tarkoittaisi pelkkien kattopeltien vaihtoa.

Edes se, että peltikatto vuotaa, ei automaattisesti johda katon uusimiseen. Katon uusiminen on ajankohtaista, jos katto on hyvin kulunut ja ruostunut, tai jos katolla on ikää lähemmäs 50 vuotta.

Asianmukaiset kattohuollot avaintekijä tiilikaton korjauksien karsimisessa

Tiilikaton korjauksiin ja paikkauksiin voi vaikuttaa kattohuolloilla. Tilaa kaikki tiilikattohuollot Kauniaisissa ja Espoossa meiltä, niin esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa tarvitaan vähemmän. Harjaukset, sammaleenpoistot ja muun muassa kattomaalaukset parantavat tiilien kuntoa, joten ne säilyttävät paremmin ehjyytensä. Se, että kattotiilet ovat tasaisia ja ehjiä, on todella hyvä asia – tuolloin on vähemmän todennäköistä, että tiilikatto vuotaa. Myös tiilikaton aluskatteen korjaaminen ja sen kunnon seuraaminen on oleellista, sillä aluskate voi vielä ehkäistä katon vesivahingon, jos katto vuotaa vaikka harjatiilen tai piipun kohdalta. Katon paikkauksilla on kiire aluskatteesta huolimatta, sillä sekin voi pettää alkaen vuotaa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.