KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Parainen – Katon paikkauksella voidaan tehdä suorastaan ihmeitä

Katonkorjauksella ja katon paikkauksella voidaan vaikuttaa siihen, kuinka kauan katto vielä kestää Paraisilla, Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Naantalissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa tai Kustavissa. Tilaa kattovuodon korjaus tai muu katon paikkaus meidän ammattilaisiltamme, niin katto tulee laitettua kerralla kuntoon.

Ammattilaisemme voivat tehdä suorastaan ihmeitä korjatessaan omakotitalon, taloyhtiön (joko paritalon, kerrostalon tai rivitalon), kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön kattoa. Saamme vuotavankin katon kuntoon tuossa tuokiossa, unohtamatta korjata katon vesivahinkoa (kuten vaihtaa kastuneita yläpohjan eristeitä). Voimme oikaista painuneen katon, eikä tuulen riepotteleman katonkaan tilanne ole toivoton meidän saapuessamme paikan päälle Paraisille. Yksi tapa puuttua katon huonoon kuntoon on osittainen kattoremontti, eli kaikkien tiilien tai kattopeltien vaihto. Tavanomaista kattoremonttia tarjoamme sinulle vasta silloin, kun mikään muu ei enää saa tiilikattoa, peltikattoa tai huopakattoa kuntoon.

Jos kyse on vain lumen irrottamista lumiesteistä ja niiden kattoon jättämistä rei’istä, ei kattoremonttia tarvitse edes ajatella. Katon paikkaus riittää kunnostamaan katon. Se, millaisilla tiivistysaineilla tai paikkapaloilla katto paikataan, selviää paikan päällä. Meillä on tapana tulla käymään paikan päällä katon vauriot tarkastamassa, voimmehan silloin antaa tarkan avaimet käteen -tarjouksen kattosi kunnostamisesta. Kun saat tarjouksen käteesi, käy siitä heti ilmi kotitalousvähennykseen oikeuttava osuus. Tarjouksen saatuasi voit siirtyä yhteistyökumppanimme sivustolle hakemaan remonttilainaa, eli rahoitusta katon korjaamista varten.

Huopakaton korjauksen voi estää – mutta ei aina

Kattohuolloilla voidaan lisätä bitumikaton kykyä kestää erilaisia rasituksia, mutta jokaista palahuopakaton korjausta ja paikkausta Paraisilla ei voida estää. Jokin paanu saattaa vuosien saatossa irrota, tai ehkä tuuli irrottaa katolta lumiesteet.

Myös tiivissaumakatto tai kolmiorimahuopakatto tarvitsee satunnaisia korjauksia. Tasakatolle voi jäädä vettä, jos kattokaivot lakkaavat imemästä, ja silloin on mahdollista, että huopakatto vuotaa.

Kolmiorimahuopakaton reiät voivat johtua vaikkapa sammaleista, tai kenties katolta alas tippunut lumi on irrottanut ilmanvaihtoputken tai kattotikkaat. Jotta katon alle ei pääsisi vettä (ainakaan kauaa), kannattaa bitumikatto yksityiskohtineen tarkastaa niinkin usein, kuin kaksi kertaa vuodessa.

Peltikaton myrskyvaurioiden ja lumivaurioiden korjaus

Reikien paikkaus on sellainen peltikaton korjaus, mikä johtuu usein ruosteesta. Aaltopeltikaton tai esimerkiksi kovin suositun tiilikuvioisen peltikaton ruostumista voidaan ehkäistä katon harjauksilla ja peltikattomaalauksilla. Peltikaton korjaus voi ahkerasta puhtaanapidosta huolimatta olla vielä edessä. Myrskytuuli voi saada aikaan sen, että peltikatto vuotaa Paraisilla, voihan se irrottaa kattopeltejä, peltilistoja ja kattovarusteita. Jos peltikaton aluskatteessa ei ole korjattavaa, voidaan vuotava peltikatto saada kuntoon suhteellisen nopeasti ja vaivattomasti.

Myös lumen paino tai lumimassojen liukuminen lappeella voi vaurioittaa omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi kesämökin peltikattoa. Löydämme parhaat tavat kattosi kunnostamiseen. Älä pelästy, vaikka tarpeen olisi kattopeltien vaihto – kattopellit voidaan vaihtaa yksi tai kaksi kerrallaan.

Tiilikaton korjaus vaatii monesti uusia kattotiiliä

Satunnainen tiilikaton korjaus ja paikkaus Paraisilla ei muuta tilannetta miksikään – tiilikatot ovat kustannustehokkaita ja kestäviä kattoja. Rikkinäisten kattotiilien vaihto palauttaa katon tiiviyden ja luotettavuuden. Hajonneita tiiliä ei kannata koota, vaan ne on paras vaihtaa. Onkin hyvä idea pitää varastossa muutamia ylimääräisiä tiiliä. Tiilien mitoittaminen, leikkaaminen ja asentaminen voi olla haastavaa, joten tilaa tiilikaton paikkaus asiantuntijoiltamme. Ota yhteyttä harjaantuneisiin ammattilaisiimme myös silloin, jos tiilikatto vuotaa, tai jos tiilikaton aluskatetta pitää korjata. Katto on pian taas huippukunnossa. Jos tilanne on se, ettei tiilikattoa enää kannata paikata eikä osittaistakaan kattoremonttia kannata harkita, teemme kilpailukykyisen tarjouksen tiilikattosaneerauksesta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.