KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Turku – Katon tiivistys palauttaa tilanteen normaaliksi

Normaalitilanne on mielestämme se, että katto on joka kohdasta tiivis, eikä katon alla tarvita katon vesivahinkojen korjausta (kuten yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtamista). Normaalissa tilanteessa kaikki kattoturvatuotteet ovat paikoillaan, ja katon pinnoite on hyvässä kunnossa (jolloin se voi parhaiten suojata kattoa vaurioilta). Sadevesijärjestelmä vetää ja yläpohja tuulettuu tehokkaasti.

Jos tilanne ei teillä päin ole normaali, ota yhteyttä ja tilaa omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), paritalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Turkuun. Katonkorjaus ja katon paikkaus palauttaa tilanteen normaaliksi.

Tarvitset meitä esimerkiksi silloin, jos lumi irrottaa lumiesteet tai tikkaat katosta. Silloin kattoon syntyy reikiä, mitkä pitää paikata mahdollisimman pian. Huolehdimme siitä, että katto on pian taas normaali – siis ehjä, tiivis, turvallinen ja rasituksensietokykyinen.

Me olemme kattofirma paikallaan myös silloin, jos tarvitset myrskyvaurioiden korjausta Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa tai Ruskossa. Aina ei ole kyse siitä, että tuuli on saanut puun kaatumaan katon päälle – onneksi. Katon paikkaus myrskyn jälkeen voi tarkoittaa vaikkapa irronneiden kattopeltien kiinnittämistä tai revenneen huopavuodan paikkaamista.

Vaikka tasakattoa, pulpettikattoa, harjakattoa, aumakattoa tai vaikka pulpettikattoa olisi huollettu katemateriaalin mukaisella tavalla, ei katon normaalia kulumista pääse pakoon. Tiilikatot, peltikatot, huopakatot ja palahuopakatot ovat alttiina ajan hampaalle. Myös konesaumakatot kuluvat vuosikymmenten vieriessä, vaikka ne vastustavatkin ajan kuluttavaa vaikutusta suorastaan poikkeuksellisen hyvin.

Jotta normaalista kulumisesta johtuviin reikiin, halkeamiin tai muihin vaurioihin voitaisiin puuttua jo aikaisessa vaiheessa, kannattaa katto tarkastaa usein. Olisi hyvä, jos katto tarkastettaisiin puolen vuoden välein. Varsinkin uudehkot katot ovat todennäköisesti täysin kunnossa, mutta ei kannata ottaa turhia riskejä – varsinkin, kun saat meiltä ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattohuoltojemme ja muiden kattotöidemme yhteydessä. Tilaa meiltä vaikka vesikourujen puhdistus, niin saat katon yleiskunnon tarkastuksen kaupan päälle. Jos katolla onkin jokin reikä tai vaikka ilmakupla, saadaan se heti kuntoon, ja katon kunnostushan on sitä helpompaa ja edullisempaa, mitä aikaisemmin se tehdään.

Hintamme ovat muutenkin kilpailukykyisiä, ja yksityisasiakas voi laskea loppusummaa vielä entisestään hakemalla kotitalousvähennystä. Vuotavan katon korjauksen, painuneen katon oikaisun, kourusaneerauksen, aluskatteen tiivistyksen tai vaikkapa osittaisen peltikattoremontin haluaa ehkä maksaa rahoituksella. Suosittelemme tutustumaan yhteistyökumppanimme tarjoamaan luottoon, mitä pääsee hakemaan näppärästi meidän verkkosivujemme kautta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista, jotka korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Turku – Bitumikaton paikkaus elää tilanteen mukaan

Me toimimme aina tilanteen edellyttämällä tavalla. Emme päätä etukäteen, miten palahuopakaton korjaus ja paikkaus Turussa on tehtävä, vaan tulemme paikan päälle selvittämään tilanteen. Sama pätee silloin, jos huopakatto vuotaa. Emme voi etukäteen tietää, riittääkö huopakaton reikien paikkaus vai onko meidän vaihdettava koko vuota. Katto voi tarvita myös jonkinlaista huoltoa, jotta se pysyisi jatkossa paremmassa kunnossa. Jos katto on vaikkapa sammaleiden peitossa, tulee kasvustot poistaa välittömästi. Sammaleen poistoa ei tule tehdä esimerkiksi painepesurilla, vaan kemiallisesti. Huopakattoa on kohdeltava niin sanotusti silkkihansikkain, koska huopakate vaurioituu helpommin kuin monet muut katot.

No niin, eli kaikki siis alkaa katon tarkastamisesta. Kiirehdimme Turkuun tarkastamaan lumen painon alla vaurioitunutta bitumikattoa – tai bitumikattoa, mikä on kokenut kovia myrskyn kourissa. Kenties katon vauriot ovat sammaleiden aiheuttamia? Myös aurinko rasittaa kattohuopaa kuivattamalla ja kovettamalla sitä. Jossain vaiheessa vuota voi muuttua niin joustamattomaksi, että se halkeaa kohdatessaan erilaisia rasituksia, joista se olisi ennen selvinnyt kunnialla elastisuutensa vuoksi.

Jos omakotitalon, mökin, paritalon, kerrostalon tai esimerkiksi rivitalon bitumikatto on erityisen vanha, suosittelemme katon vaihtoa. Huopakattoremonttia tarjotaan myös silloin, jos katon yleiskunto on päässyt huonoksi. Esimerkiksi silloin, jos katon alla on pahoja ja laajalle levinneitä kosteusvaurioita, on harkittava katon purkamista ja uusimista. Vaikka oikea vastaus tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton tai palahuopakaton kunnostamiseen olisi katon uusiminen, voit luottaa meihin. Me teemme sellaisenkin kattourakan ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella.

Peltikaton korjaus Turku – Peltikattokaan ei ole immuuni ajalle

Olipa sinulla konesaumakatto, lukkosaumakatto, aaltopeltikatto tai vaikka tiilikuvioinen peltikatto, tiedät varmasti sen, ettei kattosi ole immuuni ajalle ja ajan hampaalle. Myös peltikatto kuluu ja haurastuu, ja lopputulos voi olla vaikka se, että peltikatto vuotaa. Peltikatto on tarkoitettu kestämään noin 50 vuotta, ellei kyse ole rivisaumatusta peltikatosta. Aito konesaumakatto voi kestää Turussa jopa sadan vuoden ajan.

Me olemme apunasi kaikissa peltikattotöissä ja kaikissa peltikaton elinkaaren vaiheissa. Me teemme peltikaton asennuksen, peltikaton reikien paikkauksen ja kaikki ne huollot, joilla reikiä estetään syntymästä.

Peltikatto kannattaa tarkastaa puolen vuoden välein siltä varalta, että peltikattoa on korjattava tai huollettava. Me teemme kattotarkastuksen ilmaiseksi esimerkiksi peltikaton kevät- ja syysharjauksen yhteydessä. Harjaukset vähentävät ruostumisen todennäköisyyttä, samoin kattomaalaukset (joko paikka- tai huoltomaalaukset). Jos ruostetta kuitenkin esiintyy, voidaan ruostevauriot käsitellä ja reiät paikata – ellei ole parempi idea toteuttaa kattopeltien vaihtoa. Kaikki kattopeltejä ei tarvitse vaihtaa, jos kyse on vain muutamasta huonokuntoisesta kattopellistä. Jos vaihtaisimme kaikki kattopellit kerralla, olisi työn nimi osittainen peltikattoremontti.

Aluskatettakaan ei tarvitse uusia kokonaan, jos siinä on vain joitain reikiä tai repeämiä. Tilaa meiltä peltikaton aluskatteen korjaus Turkuun, niin voimme paikata aluskatteessa olevat reiät tai uusia aluskatteen osittain. On tärkeää, että aluskate on aina parhaassa kunnossa, sillä sitä tarvitaan esimerkiksi silloin, jos tuuli irrottaa kattopellit tai peltilistat. Jos peltikaton alle alkaa päästä vettä, aluskate ohjaa kosteuden ulos, jolloin vältytään katon vesivahingolta. Aluskate taistelee myös kondensio-ongelman aiheuttamia kosteusvaurioita vastaan.

Jotta myrsky ei rikkoisi peltikattoasi, voimme asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset paikoilleen. Myös kattopeltien naulojen vaihtaminen kateruuveiksi auttaa, jos naulat ovat irronneet paikoiltaan. Katto voi myös vuotaa, jos kaikki naulat eivät ole omilla paikoillaan, joten peltikaton kiinnikkeiden kuntoa kannattaa seurata. Kattotarkastajan tulee seurata kiinnikkeiden kuntoa, vaikka peltikatto olisi asennettu nykyaikaiseen tapaan ruuveilla. Ruuvien tiivisteet voivat kulua, ja silloin sade- tai sulamisvettä voi tihkua ulkokatteen läpi. Tarvittaessa tarjoudumme vaihtamaan vanhat kateruuvit uusiksi kateruuveiksi.

Tiilikaton korjaus Turussa on huokeampaa kuin talon ulkokaton uusiminen

Omakotitalon, huvilan tai vaikka paritalon tiilikatto kestää aikaa ja erilaisia rasituksia. Katto kannattaa silti tarkastaa puolen vuoden välein (kuten kaikki muutkin katot). Näin mahdollisiin vaurioihin päästään puuttumaan nopeasti, ja katon yleiskunto pysyy hyvänä. Jos tarvitset tiilikaton korjausta ja paikkausta Turussa, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun. Me korjaamme katot taitavasti ja edullisesti. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen yhteydessä saat ilmaisen kattotarkastuksenkin.

Rikkinäisten kattotiilien vaihtaminen on yksi tavallisimmista kattokorjauksista, ja sen teettäminen on varmasti edullisempaa kuin koko tiilikaton uusiminen. Tiilikattoremontti voi kuitenkin olla tarpeen, jos kattoa ei ole tiivistetty ajallaan. Jos katolla on rikkinäisiä tiiliä, se voi vuotaa. Siksi tiilikatteen alla on aluskate. Aluskatteen tehtävä on viedä kaikki kosteus pois katon alta, jos katto vuotaa (tai jos lämmin ja kostea ilma meinaa kondensoitua vedeksi). Aluskate antaa lisäaikaa katon korjaamiselle. Voi olla, että katto vuotaa hieman jopa puolen vuoden ajan (jos se alkaa vuotaa pian kevät- tai syystarkastuksen jälkeen), mutta aluskatteen ansiosta kattorakenteet voivat pysyä kuivina ja terveinä. Aluskate suojaa myös villat, mitkä estävät lämmintä ilmaa karkaamasta harakoille. Jos eristeet kastuisivat, voisivat ne homehtua.

Jos aluskate on revennyt, tilaa tiilikaton aluskatteen korjaus Turkuun ensi tilassa. Tiedämme, miten aluskatteen korjataan, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Pian aluskate on taas toimintavalmiudessa sen varalta, että tiilikatto vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta tai vaikkapa piipun juuresta.

Tiedämme myös sen, miten vesikatteen kuntoa voidaan tukea ja ylläpitää. Panemme merkille kattosi mahdolliset huoltotarpeet, ja teemme niiden täyttämisestä hyvän tarjouksen. Sammaleenpoisto on oiva tapa suojata tiilet liian nopealta rapautumiselta, samoin tiilikattopinnoitteen uusiminen. Sekä sammaleentuhokäsittely että katon pinnoitus parantavat myös kattosi ulkonäköä.

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus – Anna meidän operoida kattosi kuntoon

Peltikatolla, palahuopakatolla, tiilikatolla tai huopakatolla voi olla lukuisia läpivientejä. Osa läpivienneistä voi olla ennen kaikkea asumisviihtyvyyttä varten. Tällaisia läpivientejä ovat esimerkiksi viemärintuuletusputket ja kattoikkunat. Osa läpivienneistä parantaa turvallisuutta. Tällainen läpivienti on ainakin kattoluukku, mikä voi toimia hätäuloskäyntinä. Kattoluukku helpottaa myös kattotarkastuksen suorittamista.

Voi olla, että kattosi tarvitsee korjausta kattovalokuvun tai kattoikkunan kohdalta Turussa. Suosittelemme, että annat meidän operoida kattosi kuntoon. Tunnemme osaamisemme ja resurssimme, ja siksi voimme suositella itseämme. Olemme taitavia ja luotettavia ammattilaisia myös silloin, kun tarvitset katon korjausta kattoluukun tai TV-antennin kohdalta. Anna meidän korjata kattosi myös savupiipun kohdalta – samalla voimme toteuttaa vaikkapa piipun pellityksen peltisepäntyönä.

Ehkä tarvitset katon korjausta ilmanvaihtoputken tai viemärintuuletusputken kohdalta? Jälleen kerran – anna urakka meidän harteillemme, niin se onnistuu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.