KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Tilaa meiltä nopea, helppo ja edullinen kattoremontti

Edullinen, nopea ja helppo kattoremontti

Mitkä asiat vaikuttavat siihen, että kattoremontti voidaan toteuttaa nopeasti, helposti ja edullisesti? Lyhyesti sanottuna kokemus ja ammattitaito. Kattoremontti on projekti, jossa täytyy osata hallita suurta kokonaisuutta sekä ottaa huomioon lukuisia pieniä yksityiskohtia. Vuosikausien työskentely suomalaisilla katoilla on antanut meille raudanlujaa tietotaitoa, minkä ansiosta osaamme valita aina parhaat materiaalit ja työtavat kuhunkin kohteeseen. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme työskentelemään tehokkaasti ilman, että laatu alkaisi kärsiä.

Aikaa ja kustannuksia säästää myös se, että keskustelemme kanssasi aina avoimesti ja rehellisesti. Teemme katollasi aina vain tarpeelliset toimenpiteet, pyrimme arvioimaan realistisesti, mitkä katon osat toimivat vielä riittävän hyvin ja mitkä kannattaisi korjata tai vaihtaa. Perustelemme näkemyksemme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Joissain tapauksissa katon alapuoliset rakenteet ovat vielä niin hyvässä kunnossa, että kattoremontissa riittää pelkkä kattopeltien tai tiilien vaihto. Jos katteenasi on huopakatto ja se on riittävän hyväkuntoinen, uusi katto voi olla mahdollista rakentaa sen päälle. Tällöin vanhaa kattoa ei tarvitse purkaa ja näin säästetään mukavasti aikaa.

Kun tilaat kattoremontin meiltä, materiaalien tilaamisessakin säästyy rahaa, sillä hankimme materiaalit aina isoissa erissä, jolloin saamme ne edullisemmin.

Kattoremontin nopeuteen, helppouteen ja edullisuuteen vaikuttaa vahvasti se, millainen on katon lähtötilanne. Siksi kattoremontti kannattaa tehdä ajoissa, ennen kuin suurempia ongelmia pääsee muodostumaan. Kun kattoremontti tehdään tarpeeksi ajoissa, voidaan ajassa ja kustannuksissa säästää huomattavankin paljon.

Jokainen katto on yksilöllinen ja me myös kohtaamme ne yksilöinä. Mitoitamme aina kattoremontissa tehtävät toimenpiteet tarpeen mukaan, ottaen huomioon myös koko rakennuksen ominaisuudet sekä kaikki muut mahdolliset seikat.

Kun kattoremontin tekee kerralla laadukkaasti, vältytään turhilta korjauksilta eikä kattoa tarvitse parhaassa tapauksessa remontoida uudestaan vuosikymmeniin. Kattoremonttia kannattaakin ajatella sijoituksena, joka maksaa itsensä takaisin suojatessaan taloasi vuosikausien ajan.

Jos kustannukset kuitenkin mietityttävät, kannattaa muistaa mahdollisuus kotitalousvähennykseen, jonka voit hyödyttää henkilökohtaisessa verotuksessasi. Tarvittaessa voit myös hakea helposti rahoitusta verkkosivustomme kautta.

Riittäisikö osittainen kattoremontti?

Oletko kuullut kauhutarinoita remonttifirmoista, jotka vain vilkaisevat kattoa ja julistavat heti kaiken olevan rikkinäistä ja lahoa? Ehjää ei kannata korjata ja tapoihimme kuuluu tehdä riittävä tarkastus, että tiedämme missä kunnossa katto on.

Kun tilaat kattoremontin meiltä, sinun ei tarvitse olla huolissasi, että kattoasi korjattaisiin liian vähän tai liian paljon. Meille suomalaiset katot ovat intohimo, ja meille on tärkeintä, että kaikki saisivat nauttia turvallisesta, suojaavasta ja lisäksi komean näköisestä katosta. Katon osien turha vaihtaminen ei ole taloudellista eikä ekologista.

Koska meillä on pitkä kokemus kattoremonteista, osaamme arvioida, milloin katolle riittää vain osittainen remontti. Kuten aiemmin totesimme, monissa tapauksissa kaikkea ei tarvitse laittaa uusiksi, vaan jos katon alapuoliset rakenteet ovat hyväkuntoiset, esimerkiksi kattopeltien tai tiilien vaihto voi riittää tekemään katosta uuden veroisen. Huopakattojen kohdalla uusi kate voi olla mahdollista rakentaa vanhan päälle. Osittainen kattoremontti säästää sekä aikaa että rahaa.

Sinun ei tarvitse myöskään pelätä, että alamme ehdotella jos jonkinlaisia uudistuksia tai painostaa sinua maksamaan tarpeettomista kattotöistä. Kun tulemme tekemään huolellisen kattotarkastuksen, pistämme merkille kaikki huomioon otettavat seikat ja keskustelemme niistä kanssasi. Tämän jälkeen teemme sinulle tarjouksen, josta ilmenee realistiset kulut kattoremontille. Tarjoukseen sisältyvät sekä materiaaleista että työstä koituvat kustannukset, eikä sinun tarvitse pelätä salakavalasti nousevia kuluja tai piilokustannuksia.

Meille tärkeintä on aina se, että kattoremontti varmistaa talollesi suojan, turvallisuuden ja kauniin julkisivun moniksi vuoksiksi eteenpäin. Koska teemme työmme laadulla, hintamme on aina edullinen katon edessä oleviin käyttövuosiin nähden.

Luja ammattitaito takaa nopean kattoremontin ja laadukkaan työskentelytavan

Meillä nopea kattoremontti ei tarkoita hutilointia. Pitkän kokemuksemme ja vakaan ammattitaitomme ansiosta osaamme mitoittaa jokaisen projektin siten, että voimme tehdä työmme ripeästi mutta laadukkaasti.

Talon yleiskunto vaikuttaa tietenkin kattoremontin kestoon, sillä se kulkee käsi kädessä sen kanssa, miten paljon kokonaishommaa kertyy. Jos rikkinäisiä tai huonokuntoisia osia/alueita on paljon, se vaikuttaa remontin nopeuteen. Mutta jos katto on kohtuullisessa kunnossa, parhaassa tapauksessa remontti voi hoitua jopa muutamissa päivissä.

Meillä on pitkä kokemus kotimaisista kattoremonteista. Meiltä saat laadukkaan remontin niin pelti-, tiili- kuin huopakatollekin, olipa kyseessä sitten omakoti-, rivi- tai kerrostalo. Myöskään erilaiset piharakennukset ja hallit eivät tuota meille ongelmia.

Meidän ammattilaisemme ovat koulutettuja ja vahvan tietotaidon omaavia työntekijöitä, joille katot ovat intohimo. Siitä on lähtöisin myös asiakaslähtöinen palvelumme; haluamme, että juuri sinä saat kauniin ja turvallisen katon, jota voi ihailla vielä vuosikausien päästä.

Olipa kattoremonttitarpeesi millainen vain, me toteutamme sen laadukkaasti alusta loppuun. Palveluumme sisältyy muunmuassa lahovaurioiden korjaaminen, yläpohjan eristevillojen uusiminen, aluskatteen rakentaminen sekä vesikatteen asentaminen. Me tiedämme, mitkä materiaalit kannattaa valita, jotta saat katollesi laadukkaat, Suomen vaihtelevaa säätä kestävät materiaalit sekä  upean, aikaa kestävän ulkonäön, joka nostaa välittömästi talosi arvoa ja palvelee sen asukkaita jopa seuraavalle sukupolvelle.

Meiltä saat aina kokonaisvaltaista palvelua. Joka kerta kun olemme katollasi, pistämme merkille sen tarpeet. Tsekkaamme esimerkiksi, miltä katon pinta näyttää, onko savupiippu ehjä ja toimiiko sadevesijärjestelmä niin kuin pitäisi. Kokemus on opettanut meille sen, että kun ongelmat huomataan ajoissa, ne eivät pääse kasvamaan aikaa ja rahaa vieviksi möröiksi.

Kokonaisvaltaista palvelua – meiltä kattoremontti avaimet käteen- palvelulla

Kattoremontti on iso projekti, jossa täytyy ottaa huomioon laaja kokonaisuus sekä useita yksityiskohtia. Mietittävänä on monia kysymyksiä, joista yksi olennaisin on tietenkin katemateriaalin valinta. Sopisiko sinun katollesi parhaiten kevyt mutta kestävä peltikatto, klassisen kaunis tiilikatto vai hyvän äänieristyksen omaava huopakatto? Entä mitä kattotuotteita kannattaisi asentaa? Tarvitseeko savupiippu pellitystä, olisiko kattoluukusta sinun talollesi hyötyä, kannattaisiko sadevesijärjestelmä päivittää…

Jos painiskelet tällaisten kysymysten kanssa, ei hätää! Kun tilaat kattoremontin meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Perusteellisen ja realistisen kattotarkastuksen perusteella osaamme pitkän kokemuksemme ansiosta kertoa, mitkä ratkaisut sopivat parhaiten sinun katollesi. Keskustelemme kanssasi kattoremonttiin liittyvistä toiveistasi, ja teemme remonttisuunnitelmamme keskustelun sekä kattotarkastuksen pohjalta. Tiedämme, mitkä materiaalit ovat hinta-laatusuhteiltaan parhaita ja minkälaiset työtavat toimivat erilaisissa kateratkaisuissa. Autamme sinua myös mahdollisten lupa-asioiden hoitamisessa ja vastaamme muutenkin mielellämme kaikkiin kysymyksiisi projektin aikana.

Hoidamme jokaisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään, vaan me teemme kaiken samaan hintaan; suunnittelun, kaikkien materiaalien tilauksen ja kuljetuksen, kattoremontin toteutuksen sekä perusteellisen loppusiivouksen. Koska koko palvelupaketti tulee alusta loppuun meiltä, säästät remontissasi aikaa ja rahaa.

Tavoitteenamme on tehdä jokainen kattoremontti mahdollisimman laadukkaasti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Meille on tärkeintä, että jokainen asiakkaamme saa nauttia ehjästä, turvallisesta ja kauniista katosta.

Siispä jos kattosi ei enää palvele parhaalla mahdollisella tavalla, siinä on rikkinäisiä kohtia tai se on alkanut näyttää nuhjuiselta ja säiden piiskaamalta, ota rohkeasti yhteyttä! Kun kattoremontti tehdään tarpeeksi ajoissa, ongelmakohdat eivät pääse kasvamaan liian suuriksi. Huonokuntoisen katon aiheuttamat vesivahingot tuovat mukanaan suuria remontteja ja rahan menoa.

Meidät tavoittaa helposti yhdestä puhelinnumerosta, verkkosivustoltamme löytyvällä lomakkeella taikka sähköpostitse. Ota yhteyttä, niin tehdään sinullekin uusi, upea katto!