KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton hinta lasketaan juuri sinun tarpeittesi mukaan

Klassinen, Suomalaisen kodin katoksi hyvinkin sopiva huopakatto ei jää niin ulkonäöltään kuin hinnaltaankaan muista jälkeen. Se on hyvä, kestävä, näyttävä sekä hiljainen vaihtoehto erilaisten rakennusten suojaksi ja kestää erilaiset olosuhteet, sillä samalla sisulla, josta Suomikin on tunnettu. Eikä ole laisinkaan hinnalla pilattu vaihtoehto, mikäli mietit kattosi uusimista tai korjausta.

Meillä on laaja valikoima erilaisia kattomateriaaleja sekä palveluita, jolla pyrimme takaamaan sinulle laadukkaan katon pääsi päälle. Ja mikäli olet päätynyt valinnassasi huopakattoon, voimme iloksemme kertoa, että meidän erityisosaamiseemme kuuluvat myös erilaiset huopakatot sekä kaikki niiden asentamiseen, vaihtamiseen, uusimiseen, huoltamiseen tai korjaamiseen liittyvät työt. Jos olet siis kiinnostunut selvittämään, mitä esimerkiksi uusi huopakatto oman talosi tai vaikka autokatoksesi suojana tulisi sinulle kustantamaan, suosittelemme lämpimästi sinua olemaan yhteydessä suoraan meihin.

Niin palahuopakaton kuin rullahuopakatonkin hinta on monesta asiasta riippuvainen ja yksilöllisesti jokaiselle katolle laskettu. Parhaiten saamme selville kokonaiskustannuksen ilmaisella arviointikäynnillä katollasi. Tällöin näemme, mitä erilaisia tarpeita juuri sinun katollasi mahdollisesti olisi ja minkä kokoisesta alueesta olisikaan kyse tai minkä laajuisesta kunnostuksesta, sillä nämä ja monet muut seikat vaikuttavat lopulliseen huopakaton hintaan. Ja oli kyse minkä suuruisesta työstä tahansa, me myös tarkistamme kattosi kokonaiskunnon sekä yleisilmeen joka kerta, kun katollasi käymme, jättämättä taaksemme mitään, minkä koemme tarvitsevamme huomiotamme. Meille sinun kattosi toimii käyntikorttinamme, joten haluamme lopputulokset olevan niin kestävä, laadukas kuin esteettinen kokonaisuus. Sekä juuri sinun näköisesi.

Huopakaton hinta ammattityönä

Mikäli olet siis miettinyt mitään kattosi huolto-, korjaus tai uusimistöitä viime aikoina, meiltä saat kaikki palvelut saman katon alta ja yhdellä samalla hinnalla. Meillä myytäviin erilaisiin kattotöihin kuuluvat kokonaisuudessaan kaikki ne elementit, joita laadukkaan kattoremontin toteuttamiseen tarvitaan – aina ammattimaisista työmiehistä, välineisiin ja erilaisten työvaiheiden suorittamiseen kaikkine osa-alueineen. Meille tärkeää on, että kaiken valmistuttua, sinä voit olla lopputulokseen tyytyväinen etkä joudu huolehtimaan enää vuodoista tai tukkeutuneista ränneistä. Meidän työmme on huolehtia sinun puolestasi. Tämän lisäksi olemme halunneet varmistaa, että oli kyseessä sitten minkä suuruinen kattotyö tahansa, on sen kustantaminen tehty mahdollisimman maksajaystävälliseksi. Tiedämme, että kattotöihin uppoaa helposti pieni omaisuus, sillä katon kunnostaminen on yleensä suhteellisen iso, yksittäinen investointi. Siksi haluammekin tarjota rahoitusmahdollisuutta töillemme. Tuottamistamme töistä voi myös hakea kotitalousvähennystä.

Mitä kaikkea huopakaton hinta pitää sisällään?

Kuten jo aiemmin mainittu, on huopakaton lopullinen hinta monen asian kokonaisuus, joka muodostuu niin katon koosta, materiaalista kuin muista tarvittavista, samanaikaisista töistä. Mutta mitä kaikkea hupakaton hinta pitää sisällään? Mitä kaikkea samalla rahalla oikein saa? Et maksa pelkästä katosta tai materiaalista, vaan palahuopakaton hintaan sisältyy niin ammattimaiset työmiehet, jotka tekevät työn puolestasi sekä kaikki työssä tarvittavat välineet ja koneet aina henkilönostimista ja työskentelytelinteistä. Me emme laskuta myöskään erikseen rakennustarvikkeista, uusista kattohuovista tai kattovarusteista, vaan ne kuuluvat kaikki samaan hintaan. Lisäksi maksaessasi katon kunnostuksesta, huollosta, korjauksesta tai remontista, kuuluvat siihen kaikki niiden eri työvaiheet alusta loppuun. Oli kyse purkutöistä, irrotustöistä, korjaustöistä, muutostöistä, asennustöistä, kattoremonttitöistä, kattotöistä, katon korjaustöistä tai tehdyn työn jälkeisestä loppusiivouksesta, et joudu maksamaan ekstraa missään vaiheessa. Etkä tietenkään vaivaamaan päätäsi käytännön asioilla, sillä me hoidamme ne kaikki puolestasi. Kun me suoritamme töitä katollasi, uskallat jättää kokonaisuuden meidän käsiimme ja murheet meidän huoleksemme.

Mitä kattotöihin tulee, yllätyksiltä ei aina päästä välttymään. Välillä sade yllättää kesken työnteon tai raekuuro iskee juuri väärään paikkaan. Mutta me huolehdimme kattosi sääsuojaamiselta koko prosessin läpi etkä joudu heräämään minään aamuna lumikinokseen olohuoneessasi. Toisinaan myös kattoasi tutkiessamme, huomaamme, että taataksesi parhaan tulevaisuuden talosi rakenteille, tulisi esimerkiksi vanhat aluslaudoitukset uusia, lahovauriot korjata ja märät tai kostuneet lämpöeristeet vaihtaa. Mutta nämä saadaan selville veloituksettomalla tarkastuskäynnillä ja tällöin ne voidaan myös sisällyttää kokonaishintaan.

Kaikki huopakaton huolto-, paikkaus- ja uusintatyöt luonnistuvat meiltä

Kattotöihin voi liittyä moninaisia eri osa-alueita, joiden toteuttamiseen olisi tärkeää saada joku, jolla on siihen riittävä osaaminen. Pienikin ups tai hupsista voi katollasi paisua äkkiä suuremmaksi vuodoksi tai katastrofiksi. Siksi sinun kannattaa etsiä käsiisi tekijä, joka taitaa kaikki tarvitsemasi kattotyöt varmuudella ja näkee kokonaisuuden myös sinun tarpeittesi perspektiivistä. Ja mikäli olet juuri nyt etsimässä itsellesi tällaisia toimijoita, voimme iloksesi ilmoittaa sinun sellaisen löytäneen. Ainoan sellaisen, jota kattosi kunnostamiseen tulet tarvitsemaan. Sinun on turha hakea enää tarvitsemillesi työtehtäville useampia tekijöitä internetin ihmemaailmasta, sillä meillä ovat taidot hallussa monilla eri kattotöiden osa-alueilla sekä varma osaaminen kaikkeen siihen, mitä kattosi tarvitsee. Meiltä sujuvat niin erilaiset huolto-, paikkaus- kuin uusintatyötkin, joten saat kaikki palvelusi kätevästi saman katon alta ja samalla kertaa.

Asiantuntijamme hallitsevat niin katon korjauksen, katon paikkauksen, kattohuollon, kattoremontin, katon uusimisen, vesikourujen puhdistuksen sekä vuotavan huopakaton korjaustyöt. Kaikkien näiden lisäksi ammattilaisemme taitavat myös peltisepän työt, mikäli niille tulee tarvetta projektin aikana. Ja jälki on laadukasta, kuten pitääkin. Älä siis turhaan enää epäröi; jos toivot katollesi tehtävän jotain muutakin samalla, me toteutamme nämä toiveet mielellämme. Tai mikäli haluat vain ottaa pohdintasi esiin asiantuntijoittemme kanssa, voimme auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinun kattosi tarpeita vastaavan kokonaisuuden, johon kuuluu esimerkiksi niin vanhan huopakaton paikkausta kuin uusintaakin. Me olemme täällä sinua ja kattoasi varten. Meille on tärkeää, että tekemämme työ palvelee juuri sinua ja kattoasi. Ja kestää vielä pitkään niin tuulta kuin tuiskujakin.