KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton hintaan sisältyy kaikki yläpohjasta piipunhattuun asti

Huopakaton hinta

Monia, joilla on pesiytynyt mieleen ajatus huopakaton uusimisesta tai vaikkapa tiilikaton päivittämisestä huopakatoksi, huolettaa usein uuden huopakaton hinta. Kattotyöt kun harvemmin ovat niitä kotitalouden edullisimpia toimenpiteitä ja tokikin isommille projekteille tulee isompi hinta. Meillä Katonkorjaus-palvelulla hinta on kuitenkin sovittavissa jokaisen katon kohdalla erikseen. Näin varmistutaan siitä, että saadaan realistinen kuva todellisista kustannuksista eikä asiakas joudu maksamaan jotain kiinteää pakettihintaa, josta puolet onkin silkkaa ilmaa. Näin ollen meillä ei myöskään ole tarjota yhtä hintaa per neliö, josta loppusumma olisikin sitten helppo laskea, vaan todellinen hinta riippuu todellakin monesta asiasta, mutta sisältää kaikki mahdolliset kulut.

Mistä kaikesta huopakaton hinta sitten koostuukaan? Hintaan vaikuttavat katteen koko, profiili, rakennuksen korkeus, mahdollisten kattotuotteitten ja läpivientien määrä sekä katon alapuolisten rakenteiden kunnosta. Sehän on tietysti selvä, että kookkaan omakotitalon katon työstäminen on leikkimökkiin verrattaen hintavampaa; materiaalia kuluu enemmän ja tekijöitäkin vaaditaan useampi. Mitä vaikeakulkuisempi ja korkeampi katto on, sitä haasteellisemmaksi sen työstäminenkin usein osoittautuu. Näin ollen turvallisen työnteon mahdollistamiseksi joudumme ehkä käyttämään työskentelytelineitä ja henkilönostimia, joiden paikalle tuonnin, käytön sekä pois kuljetuksen hoidamme kyllä, mutta josta tokikin koituu lisäkuluja. Haasteellisempikulkuisten ja kovinkin jyrkkien kattojen työstäminen vie myös usein muita pidempään. Jos uuden katteen asentamisen mahdollistamiseksi on tehtävä paljon perusteellisia korjaustöitä esimerkiksi katon yläpohjan huonon kunnon tai rakenteiden lahovaurioiden takia, näkyy tämäkin toki laskussa. Ja mitä enemmän kaikenlaista vapaavalintaista kattotuotetta tai läpivientiä katollesi meiltä toivot, sitä enemmän loppusumma kasvaa, vaikka kattotuotteemme edullisia ovatkin. Mutta oli kyse mistä numeroista tahansa ja minkä suuruisesta projektista hyvänsä, meiltä Katonkorjaus-palvelulta saat sen aina avaimet käteen palveluna – suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen. Me teemme kaiken; suojaamme tarvittaessa ympäristön projektin ajaksi, tuomme mukanamme kaikki työkalut, työkoneet, kuljetamme hävitettäväksi rakennusjätteet ja toteutamme vielä kattavan lopputarkastuksen. Et siis joudu maksamaan erikseen jokaisesta toimenpiteestä, vaan sisällytämme kaiken hommaan kuuluvan yhteen laskuun hyvän palvelukokemuksen takaamiseksi.

Meille on tärkeää, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia. Siksi jokainen projektimme alkaa sillä, että kuuntelemme asiakkaan uutta kattoa koskevia toiveita ja annamme sinun valita materiaaleja, värejä sekä tuotteita toiveittesi mukaan. Vain näin katosta saadaan yksilöllinen. Haluamme myös olla ajan tasalla katon todellisesta kunnosta, jotta voimme huolehtia siitä kokonaisvaltaisesti. Näin ollen joka kerta katollasi käydessämme, oli kyse sitten ihan pienestä huoltotoimesta tahansa, tarkastamme aina koko katon yleiskunnon veloituksetta. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa, että käymme läpi koko katteen pinnan ruostumisen, erilaisten lommojen, repeämien, reikien, kulumien tai vaikkapa irronneiden tiilien varalta. Haluamme myös varmuuden siitä, että katon mahdollinen maalipinta suojaa katetta eikä ole päässyt lohkeilemaan. Meitä kiinnostaa lisäksi harjatiivisteen tiiveys sekä se, ettei mikään sauma tai reuna ole alkanut ajan kuluessa repsottaa ikävästi. Katsastamme myös katon eri läpivientien kuten ilmanvaihtoputkien, kattoluukkujen ja liesituulettimien tiiveyden, sillä ne määritellään usein katteen vuotoalttiimmiksi kohdiksi. Emme unohda myöskään katto- ja kattoturvatuotteiden, kuten lumiesteiden ja kattosiltojen kunnosta sekä kiinnityksestä huolehtimista. Rännienkin kiinnitykset ja kaadot muistamme vilkaista, sillä tukkeutunut ränni on varsin ikävä yllätys lumien viimein sulaessa keväällä. Ja mikäli yläpohjaan on mahdollista löytää jonkinmoinen reitti, tarkistamme vielä villat sekä rakenteen mahdollisten valumajälkien sekä puutteellisten tai kastuneiden eristeiden varalta. Näin ollen, jos katolla jotain sellaista tarkastuksemme yhteydessä ilmenisi, mihin pitäisi oitis puuttua, voisimme tehdä siitä sinulle tarjouksemme. Tämä edesauttaa sitä, että katon kunnosta pysytään ajan tasalla, eikä mikään ongelma pääse yllättämään.

Vaikka monesta tekijästä koostuva hinta välissä hirvittäisikin, kannattaa sitä ajatella ennemmin tärkeänä investointina. Uusi katto voi parantaa asuinmukavuutta ja parhaimmillaan olla jopa energiatehokkaampi uusine eristevilloineen – tällöin lämpö ei enää karkaa harakoille ja säästö saattaa näkyä sähkölaskuissa asti. Päivitetyn katon tuomat mukavuudet sekä kaunis uusi ilme usein myös nostavat talon jälleenmyyntiarvoa, eli kattoremontti saattaa jopa maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa. Ja onhan vanhan katon päivittäminen uuteen todennäköisesti jopa edullisempaa kuin oman onnensa nojaan jätetyn katon kattavan vesivahingon korjaaminen. Me Katonkorjaus-palveluilla olemme myös pyrkineet etsimään keinoja helpottaa asiakkaittemme maksukykyä. Nyt voit esimerkiksi hakea nettisivujemme kautta helposti rahoitusta pienillekin toteuttamillemme kattoprojekteille. Näin saat usein kaivattua joustoa maksamiseen. Ja mikäli kyseessä on yksityinen rakennus, ei kannata unohtaa hakea kotitalousvähennystäkään.

Huopakaton hinta takaa kokonaisvaltaisen palvelun

Kun hankit pääsi päälle uuden huopakaton meiltä Katonkorjaus-palvelun pitkän linjan ammattilaisilta, voit olla varma, että saat kokonaisvaltaista sekä laadukasta palvelua projektin alusta loppuun. Kuten jo todettu, meillä uuden huopakaton hinta pitää sisällään kaiken. Toteutamme työt alusta loppuun – projektin suunnittelusta aina siivoukseen saakka. Saat maksustasi vastineeksi asiansa osaavan tiimin työmiehiä, jotka taitavat kaiken peltisepän töistä sammaleen tuhokäsittelyyn ja aluskatteen asennukseen. Tuomme myös mukanamme joka ikisen työvälineen ja laadukkaan rakennusmateriaalin, eli yhtäkään naulaa sinun ei tarvitse ostaa etukäteen itse. Kuljetamme tontillesi myös kaikki mahdollisesti tarvittavat rakennustelineet ja henkilönostimet, kooten ne sekä vieden toki projektin päätteeksi mukanamme. Voit siis huoletta nostaa jalat pöydälle ja antaa meidän huolehtia niin käytännön järjestelyistä kuin kaiken tarvittavan hankinnasta.

Koska jokainen katto ja projekti on erilainen eivätkä kaikki toivo samoja asioita kattoremontilta – eivät kaikki kattoremontit pidä sisällään myöskään samoja toimenpiteitä. Mutta ne toimenpiteet, jotka tulee tehdä uuden huopakaton asennuksen mahdollistamiseksi tai joita asiakas meiltä pyytää, sisällytetään kyllä loppusummaan. Voimme tehdä monetkin temput katollasi, kunhan niistä vain sovitaan ajoissa. Näin ollen uuden huopakaton asennuksen hinta voikin sisältää mitä vain yläpohjan eristevillojen vaihdosta aina lisäeristyksiin sekä huonokuntoisten puuosien vaihtoon. Mikäli sinä asiakkaanamme toivot katollesi uutta kattoikkunaa tai aurinkopaneelia, voimme laskea niiden toteutuksen tarjoukseemme. Näin budjetointi helpottuu huomattavasti ja jokaisen osapuolen on helppo pysyä ajan tasalla siitä, mihin kaikkeen rahaa projektissa oikein kuluukaan. Me sisällytämme summaan siis kaiken ja erittelemme vielä, minkä kaiken.

Teetä kattotyöt ajoissa säästääksesi sekä vaivaa että rahaa

Ennakointi on monella elämän osa-alueella avainasemassa – näin siis myös kattotöissä. Ai, miksi niin? Ajallaan toteutetut kattotyöt, kuten huollot, korjaukset ja paikkaukset niin kuin remontitkin ovat aina helpompia sekä nopeampia toteuttaa, kun ne tehdään ajoissa. Sanomattakin selvää ehkä, että pienempien vikojen huolto on huomattavasti helpompaa ja edullisempaa kuin kookkaitten katastrofien. Älä siis jätä pientä kattovuotoa oman onnensa nojaan tai anna sammaleen rehevöittää kattoa turhan pitkään. Eikä kattoremontin toteutusta kannata lykätä siihen pisteeseen, että huopa muistuttaa jo emmentaalijuustoa ja vesi päässyt tunkeutumaan katon rakenteisiin kastellen aluslaudoituksen, muut puuosat sekä villat. Pahimmissa kauhuskenaarioissa viivyttely takaa jopa talonlaajuisen homevaurion, josta paluuta ei enää ehkä olekaan.

Koska ongelmien maton alle lakaisu harvoin tuottaa toivottuja tuloksia, kannattaa ottaa yhteys meihin Katonkorjaus-palveluilla mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mikäli epäilee katolla jotain poikkeavaa. Me tutkimme, etsimme ja määritämme ongelman laajuuden. Keskustelemme kanssasi eri vaihtoehdoista, – riittääkö pieni paikkaus vai pitääkö ryhtyä kattavampiin korjauksiin – teemme suunnitelman ja toteutamme sen lupauksiemme mukaisesti. Jatkossa voimme myös käydä katollasi säännöllisten huoltojen merkeissä, jotta se myös pysyy toimintakuntoisena. Näin voidaan välttyä ongelmatilanteiden eskaloituminen tulevaisuudessa säästäen sekä vaivaa että rahaa. Tietyt huoltotoimenpiteet, kuten katon puhdistus, tiivisteiden tarkastus ja rännien puhdistus, on hyvä toteuttaa aina puolivuotisesti. Toisia taas tarvitaan ehkä ennemmin ajoittain – vaikkapa lumien pudotus talvisin. Ja sitten on niitä, joita toteutetaan aina tarpeen mukaan, usein hieman harvemmin. Meiltä saat kuitenkin kaikki kattohuollot huopakatollesi, joten vaikka et olisikaan huollattanut kattoasi vielä ennen, ei ikinä ole liian myöhäistä aloittaa. Ota siis reippaasti yhteyttä meihin Katonkorjaus-palvelulla, niin katsotaan yhdessä, mitä kattosi mahdollisesti kaipaakaan.