KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Alavieska

Huopakattoremontti Alavieska, monipuoliset huopakattojen remonttipalvelut saatavilla osaavalta tiimiltämme! Kattoremonttipalvelullamme voit teettää huopakattoremontit alueella, johon kuuluu Pohjois-Pohjanmaa, Alavieska sekä sen naapurikunnat eli Kalajoki, Merijärvi, Oulainen ja Ylivieska. Myös muualla lähiseudulla palveluitamme voi käyttää, eli kannattaa pyytää tarjoustamme huopakattosi saneerauksesta epäröimättä! Teemme huopakattoremontteja seudulla mm. piharakennuksiin, autotalleihin ja -katoksiin sekä varastoihin ja saunarakennuksiin. Remontoimme Alavieskan seudulla huopakattoja myös mökeistä, kuten kesämökeistä sekä omakotitaloista ja muista asuinrakennuksista.

Ja kyllä, meiltä voit tilata sekä palahuopakattojen että rullahuopakattojen remontit. Remontoimme kaikkia kattomalleja loivimmista tasakatoista jyrkimpiin harjakattoihin, unohtamatta monitahoisempiakaan kattomalleja. Palvelemme kattavasti alueella, kuten Kalajoen seudulla myös saarikohteissa.

Kun huopakattoremontin teettäminen alkaa olla tarpeen, pyydä meiltä tarjous, laadimme sellaisen kattokohtaisesti pienen taustatyön pohjalta. Kartoitamme siis toiveesi sekä selvitämme katon kuntoa, jotta tiedämme, mitä juuri kyseiselle katolle tehdään. Realistisen ja kattokohtaisen tarjouksemme ohessa on hyvä pitää mielessä lisäksi rahoitusmahdollisuus sekä verotuksen kotitalousvähennys, jota meillä teetetystä työstä voi hakea. Näiden kolmen avulla saat hyvän yleiskuvan huopakattoremontin taloudesta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Alavieskassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Alavieskan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Alavieska – Laattakatot kuntoon kodeista ja pihojen rakennuksista laadukkaasti

Palahuopakattoremontti Alavieska, tilaa tasokas ja kustannustehokas laattakaton saneeraus osaavalta kattoremonttipalvelultamme. Palahuopakatto on yksi huopakatto muiden joukossa, mutta yleisten huopakattojen piirteiden, kuten äänettömyyden ja keveyden lisäksi sillä on omatkin ominaisuutensa. Varsinkin ulkonäköä ajatellen palahuopakatto erottuu muista huopakatteista edukseen, sillä palakatteesta toteutettu pintahuopa muodostaa elävän pinnan katolle. Pohjahuopa on näissäkin katoissa rullalla tulevaa tavaraa, mutta pintahuovan ladomme valmiiksi leikatusta katepalasta räystäältä katon harjalle etenevässä järjestyksessä. Asennusvaiheessa palat limitetään hieman edellisten palojen reunojen päälle kiinnityskohtien ja koko katteen tiivistämiseksi. Se toimiikin mainiosti, mutta asennustapa vaatii, että palahuopakate uusitaan vähintään lappeelta kerrallaan. Kattoremontti koskettaa yleensä koko kattoa ainakin vesikatteen uusimisen osalta, muita materiaaleja uusimme tarpeen mukaan.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Alavieskassa tuokin aina uuden katteen katolle. Voit vaikuttaa kattosi ulkonäköön, sillä palahuopakatteissa on runsaasti valikoimaa mm. eri värisävyjen ja eri kokoisten sekä muotoisten katepalo suhteen. Palahuopakattoremontti on siis hyvä tilaisuus miettiä myös katon ulkonäköä. Kun teetät huopakattoremontin Alavieskassa meillä, saat teknisen toimivuuden tinkimättä katon tyylistä.

Huopakaton uusiminen Alavieska – uusi katto modernista bitumikermikatteesta

Huopakaton uusiminen Alavieska, käänny puoleemme kun kattosi kaipaa uutta vesikatetta ja mahdollisesti muutakin korjausta sekä uusimista. Tarjouspyynnöstä käynnistyy kattoremonttiprosessi, jossa ensin laadimme totta kai kattokohtaisen tarjouksen ja tarjouspyyntövaiheesta edetään kaikenlaisin valmisteluihin, joita huopakattoremontissa Alavieskassa tarvitaan. Varaamme esimerkiksi työvälineet ja kattoasentajat sovittuun ajankohtaan kattosi saneerausta varten.

Varsinainen kattoremonttivaihe käynnistyy sovittuna päivänä, kun pihaan tuodaan tarvikkeet ja välineet ja ne järjestellään toiveidesi mukaan niin että liikkuminen pihassa ei esty kattoremontin vuoksi. Sitten suojaamme työmaan, koska huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti jatkuu vanhan katon purkutöillä. Puramme kattotuotteet ja vesikatteen sekä toteutamme kulloinkin tarvittavat alusrakenne- ja eristystyöt. Ainahan huopakaton uusiminen Alavieskassa ei kaipaa muuta kuin vesikatteen uusimisen. Tyypillisimmin alusrakenteisiin ja eristeisiinkin täytyy mennä silloin, kun katto on vuotanut ja puuosissa sekä eristevilloissa on kosteus- ja mikrobivaurioita. Joskus eristeissä voi toki olla myös pieneläintuhoja mutta uusimme eristettä tarpeen mukaan. Mikäli haluat parantaa rakennuksen energiatehokkuutta niin halutessasi voit teettää meillä myös koko kattoa koskevan eristeremontin, kun teetä huopakattoremontin Alavieskassa.

Palahuopakaton uusiminen Alavieska – ammattilaistemme toteuttama huopakattoremontti on parasta laatua

Palahuopakaton uusiminen Alavieska, kun haluat saada kattosi kerralla kuntoon ilman turhia kuluja niin kattoremontin teettäminen pätevällä kattoremonttipalvelulla on hyvä ratkaisu. Meillä huopakattoremontti hoidetaan teknisen asiantuntijamme suunnittelun pohjalta kattokohtaisena toimenpiteenä niin, että kattoa uusitaan ja korjataan sen kunnon sekä omien toiveidesi perusteella. Emme pistä koko kattoa uusiksi, ellei sille ole todellista tarvetta tai ellet itse halua teettää jotain suurempia muutostöitä kattoon. Toteuttamamme palahuopakaton uusiminen tai mikä tahansa muukin huopakattoremontti Alavieskassa vastaa kyseisen katon korjaustarpeita kustannustehokkaasti.

Palahuopakaton uusiminen on kattoremontti muiden joukossa, koko operaation tarkoitus on saada vanha katto uutta vastaavaan kuntoon. Sillä ei ole väliä meille, tuleeko katto remontoitavaksemme myrskyvaurioiden tai katolle kaatuneen puun vuoksi. Syynä voi olla katteen kuluminen loppuun, kattovuodot tai useammankin tekijän summa mutta me hoidamme katon kuntoon laadukkaalla huopakattoremontilla Alavieskan seudulla. Uusittu kattosi kestää kohtuullisella huollolla kymmeniä vuosia käytössä, joten hyvin toteutettu kattoremontti auttaa hyvään alkuun näiden vuosikymmenten tavoittelussa. Totta kai myös katolle oikeiden materiaalien valinta ja yhdistely kuuluvat asiaan.

Huopakaton asennus Alavieska, asennusvaihe on tärkeä vaihe jokaisessa huopakattoremontissa

Huopakaton asennus Alavieska, saneeraamme huopakattosi vakaalla ammattitaidolla ja kattoremonttiin liittyvä katon asennus on keskeisen tärkeä työvaihe. Tyypillisimmin vanhaa kattoa puretaan ainakin katteiden verran, tarpeen vaatiessa enemmänkin. Kaikki katosta purettu materiaali korvataan uudella eli asennamme esimerkiksi poistetun, kastuneen eristevillan tilalle uutta. Huopakaton asennus voi sisältää myös aluslaudoituksen tai -levyn asennusta, jos vanhaa on jouduttu purkamaan katolta mm. kosteusvaurioiden vuoksi. Sama pätee totta kai muihinkin katon puuosiin sillä uuden vesikatteen suojiin ei meillä jätetä esimerkiksi lahonneita kattorakenteita missään kohdassa.

Yksi suurimmista huopakattoremonttiin kuuluvista huopakaton asennustöistä Alavieskassa ja missä tahansa muuallakin on kattohuopien asennus, kun kaikki alusrakenteet ja muut asiat ovat kunnossa. Lisäksi asennamme tässä vaiheessa kaikki katon läpiviennit ja toteutamme tarpeelliset ylösnostot niin läpivientien kuin mm. seinäliitoskohtienkin tiivistämiseksi. Sitten huopakattoremontti Alavieskassa alkaakin olla jo aika pitkällä.

Huopakaton asennuksen viimeinen vaihe sisältää kattotuotteet sekä peltisepäntyönä asennettavat katon reunapellitykset, piipunpellitykset ja piipunhatut. Asennettaviin kattotuotteisiin lukeutuvat mm. vesikourut, lumiesteet sekä kattotikkaat, joskus muutakin katosta ja osin omista toiveistasikin riippuen.

Huopakaton saneeraus Alavieskassa ja sen ympäristössä kätevimmin meiltä!

Saneeraamme huopakattosi, kun vanhalla katolla ei enää pärjää tai haluat saada hieman ennakoiden kattosi kuntoon pienemmällä urakalla. Kattoremontin voi teettää jo ennen kuin katto ehtii suuremmin hajota, kun käyttöikä alkaa olla täynnä tai kate jo kulunut eikä laaja huolto ole enää kannattava vaihtoehto katon saamiseksi kuntoon. Ajoissa tehty kattoremontti on myös huopakattojen tapauksissa yleensä kevyempi ja edullisempi toimenpide. Toisaalta meiltä saat huonokuntoisenkin katon saneerauksen turvallisesti ja laadukkaasti toteutettuna.

Meillä voit teettää aika monenlaisiin kohteisiin huopakattoremontteja Alavieskassa. Remontoimme rullahuopakatot ja palahuopakatot ja katon malli voi olla mikä tahansa. Palvelemme harjakattojen, pulpettikattojen ja tasakattojen sekä muiden kattomallien parissa. Kate tietysti valitaan katon jyrkkyys huomioiden, osalle katoista voi asentaa minkä tahansa huopakatteen mutta alle 1:5 eli 11 asteen kattokulmille vain rullahuopakate on teknisesti toimiva ratkaisu. Teemme Alavieskassa huopakattoremontit asuinrakennuksiin kuten omakotitaloihin mutta myös kesämökkeihin ja muihin mökkeihin. Lisäksi remontoimme huopakattoja piharakennuksista ja saunarakennuksista, osaavissa käsissämme tulevat niin varastojen, autotallien kuin autokatostenkin katot kuntoon.