KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Angelniemi

Huopakattoremontti Angelniemi, toteutamme kattoremontit ammattitaitoisten kattoasentajien, tarvittavien erityisosaajien ja toimivan kaluston avulla. Kaikki tarvittava meiltä siis löytyy laadukkaisiin ja jokaisen katon tarpeen huomioiviin kattoremontteihin. Remontoimme jokaista kattoa sen mukaan, mitä sille tarvitsee tehdä, toki omat toiveesi huomioiden. Kun pyydät meiltä tarjousta huopakattoremontista Angelniemellä niin siihen on syynsä, että tekninen asiantuntijamme lähtee ensin selvittämään katon tilannetta sekä toiveitasi ja laskemaan tarjousta vasta niiden pohjalta. Kattava remonttikäytäntömme, kattokohtainen suunnittelu ja tarjous ovat kustannustehokkain tapa toimia, kun rakennukseen tarvitaan uutta kattoa. Tarjouksen ohessa on hyvä pitää mielessä myös verotuksen kotitalousvähennykset sekä rahoitusmahdollisuus.

Varsinais-Suomi, Angelniemi sekä tietysti sen naapurikunnat eli Teuvo, Salo, Perniö, Sauvo ja Paimio ovat kaikki palveluidemme piirissä. Taajamat, saarikohteet, syrjäseudut ja maaseutu sopivat meille kaikki, logistiikka toimii kyllä! Teemme Angelniemellä huopakattoremontit kotitalouksien rakennuksiin, joista mainittakoon esimerkiksi omakotitalo, kesämökki ja muutkin mökit sekä saunarakennukset. Myös autotallin, autokatoksen, piharakennuksen tai vaikkapa varaston katto tulee kuntoon pätevien kattoammattilaistemme käsissä, kuten muidenkin pihapiirisi rakennusten katot!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Angelniemellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Angelniemen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Angelniemi, me olemme parempien kattojen ja sujuvampien kattoremonttien asialla

Palahuopakattoremontti Angelniemi, huopakattosi remontoinnin ei tarvitse olla millään muotoa vaikeaa. Teetä kattosi uusiminen meillä ja saat hyvän katon tuleviksi vuosiksi. Panostamme jokaiseen kattoremonttiin, sillä tähtäimessä ovat tyylikkäät, toimivat ja kestävät katot riippumatta siitä, onko vesikate rulla- vai palahuopaa. Meiltä löytyvät käytännön työssä palahuopakatoista kokemusta kartuttaneet kattoasentajat, joiden käsissä sinunkin kattosi tulee kuntoon sovitussa aikataulussa.

Vesikatteen uusiminen kuuluu jokaiseen huopakattoremonttiin, kuten esimerkiksi juuri palahuopakattoremonttiin Angelniemellä. Ellei katetta tarvitse uusia, ei puhuta kattoremontista vaan katon korjaamisesta tai huoltamisesta, toisinaan käytämme käsitettä osittainen kattoremontti, kun katto on katetta vaille hyvässä kunnossa eikä remontti vaadi muuta kuin vesikatteen uusimisen. Useimmissa kattoremonteissa on jotain muutakin tehtävää esimerkiksi alusrakenteiden parissa. Palahuopakattoremontissa asennamme katolle tietysti uuden palahuopakatteen pohja- ja pintahuopineen. Katteesta tulee tiivis, kun asentajamme huolehtivat tarkasti pintahuovaksi tulevan palahuopakatteen limityksistä, jotta kiinnitysnaulojen kannat kullakin katepalalla jäävät seuraavan palan alareunan alle piiloon. Toteuttamissamme huopakattoremonteissa Angelniemellä ja muuallakin on aina mukana pohjahuopa, joka tuo toimintavarmuutta vielä katon ikääntyessäkin.

Huopakaton uusiminen Angelniemi – purkutyön kautta kohti valmista, uutta kattoa

Huopakaton uusiminen Angelniemi, meiltä sujuvasti kaikki mitä uusi huopakatto vaatii! Purkutöiltä ei kattoremontissa voi välttyä ja erilaisten valmisteluiden jälkeen me ryhdymmekin jo purkamaan vanhaa kattoa. Kattotuotteet ovat käytännöllisintä irrottaa katolta ennen muita töitä, sen jälkeen puramme vanhan vesikatteet kiinnittimineen. Hyvin harvoin huopakattoremontti onnistuu niin, että kattoon asennetaan uusi pintahuopa vanhan katteen päälle. Jos näin on mahdollista toimia, kate on yleensä kulunut ennenaikaisesti mutta katto muuten hyvässä kunnossa.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Angelniemellä vaatii usein jonkinlaisia alusrakennetöitä. Ainakin alusrakenteiden tutkiminen katteen alta on viisasta, jos katolla on ikää. Toki katon tilanne muutenkin vaikuttaa, jos pintahuopaa on jo aiemmin lisätty niin useampaa kertaa sama menetelmä ei kannata. Huopakaton uusimiseen liittyvät alusrakennetyöt tarkoittavat mm. kosteusvaurioisten tai muista syistä huonokuntoisten aluslaudoitusten tai levytyksen sekä muidenkin katon puurakenteiden korjaamista. Toisinaan huopakattoremontti Angelniemellä vaatii myös katon eristevillojen tutkimista ja uusimista, tavallisimmin heikkokuntoisten eristeiden uusiminen riittää, mutta meillä voi teettää koko katon käsittävän eristeremontinkin huopakatosaneerauksen yhteydessä.

Palahuopakaton uusiminen Angelniemi, jätä remontin tarpeessa oleva laattakatto meidän hoitoomme!

Palahuopakaton uusiminen Angelniemi, kattoremonttipalvelumme osaamisella ja ammattivälineistöllä kattoremontti luistaa ja valmista tulee! Jos kattoremontin tekeminen yhtään epäilyttää niin anna meidän toteuttaa se. Meillä on kaikki tarvittava palahuopakattosi uusimiseen, löytyy työkokemusta monenmoisilta palahuopakatoilta sekä osaavat tekijät ja kattoremonttiin sopivat työvälineet, kuten huopanaulaimet ja vastaavat. Ellei paikassa ole taattua sähkönsaantia niin akkukoneet ja aggregaatti mahdollistavat työskentelymme tällöinkin.

Katot voivat olla remonttivalmiita muutamistakin syistä. Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Angelniemellä tulee useimmiten ajankohtaiseksi ihan tavanomaisen katon kulumisen ja katteiden korkean iän vuoksi. Huopakatteiden kimmoisuus häviää pikkuhiljaa ja katteen karhea pinnoite kuluu pois. Tämä voi hoitamattomana jo aiheuttaa mm. katesaumojen aukeilua, repeämiä ja muita vaurioita. Katto voi vuotaa läpivienneistään ja kärsiä kosteus- ja lahovaurioista. Toisinaan palahuopakaton uusiminen tulee käsille vanhojen asennusvirheiden myötä ja aina välillä toteutamme huopakattoremontin Angelniemellä myrskyvaurioiden tai katolle kaatuneen puunkin vuoksi. Tavallista kuitenkin on se, että katto on parhaat päivänsä nähnyt ja jokin kattovuoto tai myrskytuho on viimeinen tikki, jonka jälkeen kattoremontti on järkevin ratkaisu.

Huopakaton asennus Angelniemi, katto paikoilleen osaavien asentajiemme avulla!

Huopakaton asennus Angelniemi, osana jokaista kattoremonttia on uuden katon asennus. Tämä tietysti tarkoittaa kulloinkin tarvittavien katon osien asennusta, harvemmin ihan koko katon uusimista. Eli asennustyö toteutuu katon mukaisena kokonaisuutena. Asennustyön määrään vaikuttaa se, kuinka paljon katolta täytyy purkaa vanhoja materiaaleja pois, osin myös se, mitä itse toivot katolle tehtävän voi vaikuttaa asennustyön määrään ja sisältöön. Meiltähän saa kattoremontin yhteydessä laadukkaana ammattilaisten tekemänä asennustyönä mm. kattovalokupujen, kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen asennukset. Voit teettää myös niiden poistot, jos haluat ison kattoläpivientiä vaativan kattotuotteen tilalle yhtenäistä kattoa, kun teetätä huopakattoremontin Angelniemellä meillä.

Yksi tärkeimmistä huopakattoremontissa tapahtuvista huopakaton asennustöistä Angelniemellä ja kaikissa muissakin paikoissa on totta kai vesikatteen asennus. Kattohuopien asennus tehdään siis ihan kaikkiin kattoihin, kun remontoimme niitä. Yleisimmin kattoremontissa asennamme kokonaan uuden vesikatteen pohja- ja pintahuopineen, mutta joissain harvinaisemmissa tapauksissa pelkkä pintahuopakin voi tulla kyseeseen. Katteen asennuksen yhteydessä hoidamme läpivientien ja ylösnostojen asennukset. On täysin mahdollista, että katon asennukseen kuuluu myös aluslaudoitusten, eristevillojen ym. asennusta.

Kaikkien kotitaloutesi rakennusten huopakattosaneeraukset tasokkaalla palveluasenteella

Angelniemen seudulla huopakaton saneeraukset voi jättää kattoremonttipalvelumme väen hoidettavaksi. Remontoimme kaikenlaisia huopakattoja, kate voi olla rullahuopaa tai palahuopaa, saneeraamme molemmista toteutettuja kattoja. Angelniemen seudulla remontoimme kaikki kattomallit pulpettikatosta tasa- ja harjakattoon, myös mansardikatot ja kaikki muutkin kattomallit onnistuvat meillä teettäen. Remontoimme aika monenlaisten kotitalouksien rakennusten kattoja Angelniemellä, meiltä voit tilata huopakattoremontit seudulla mm. piharakennuksiin eli autotalleihin ja -katoksiin, varastoihin tai pihasaunoihin. Remontoimme tietysti myös monenlaisten mökkien, kesämökkien ja omakotitalojen huopakattoja koko Angelniemen seudulla.

Huopakattoremontti Angelniemellä alkaa omasta aloitteestasi, tyypillisesti tarjouspyynnöstä. Sen jälkeen voitkin rentoutua, sillä me hoidamme kattosi saneerauksen ammattitaidolla valmiiksi katoksi ja siistiksi pihaksi saakka. Kattoremontti vaatii aina suunnittelua ja monenlaisten asioiden huomioimista. Meille huopakattojen remontointi on päätyötä, joten työt suunnitellaan hyvin ja toteutetaan ammattitaidolla, oli kyse purkutyöstä, uuden katteen tai kattotuotteiden, kuten kattotikkaiden, lumiesteiden tai vesikourujen asennuksista. Kaikki oleellinen kuuluu antamaamme tarjoukseen eikä sinun hoidettavaksesi jää edes pihan siivousta, remonttijätteen kierrättämistä tai vuokrakoneiden palautusta kattoremontin jälkeen.