KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Anjalankoski

Huopakattoremontti Anjalankoski, kattosi on ansainnut hyvän remontin ja sinä olet ansainnut asiantuntevan kattoremonttipalvelumme hoitamaan kattoremonttisi sujuvasti maaliin. Meiltä saat laadukkaat uudet pala- ja rullahuopakatot, remontoimme kaikkia kattomalleja tasa- ja harjakatoista aumakattoihin. Lisäksi palvelemme kattavasti myös erilaisten kotitalouksien rakennusten parissa, voit tilata meiltä huopakaton uusimisen niin omakotitaloon kuin mökkiinkin. Toteutamme Anjalankoskella huopakattoremontit saunarakennuksiin, varastorakennuksiin ja piharakennuksiin, kuten vaikkapa autokatoksiin ja autotalleihin.

Kymenlaakso ja Anjalankoski sekä muut seudun paikat, Inkeroinen, Toukola, Pikkusuo, Myllykoski, Säkkijärvi ja Sippola ovat muiden ohessa ovat palvelualueemme seudulla. Teemme tällä alueella huopakattoremontit myös saarikohteissa. Kun olet päättänyt, että haluat teettää huopakattoremontin Anjalankoskella, tai huomaat että sellainen on yksinkertaisesti pakko tehdä, niin pyydä meiltä tarjous. Tekninen asiantuntijamme selvittää katon kunnon, korjaustarpeet sekä omat toiveesi katon suhteen ja laatii juuri kyseistä kattoa koskevan, realistisen tarjouksen. Sen avulla otat helposti selvää myös mm. kotitalousvähennysten määrästä ja tarjolla olevista rahoitusmahdollisuuksista. Niiden pohjalta saat helposti kokonaiskuvan koko kattoremontin taloudesta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Anjalankoskella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Anjalankosken alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Anjalankoski – remontoimme laattakattoja pitkällä työkokemuksella

Palahuopakattoremontti Anjalankoski, palahuopakatto on parhaimmillaan silloin, kun se toimii kuten kuuluukin. Ellei katto enää toimi ja sillä on ikää, teetä meillä palahuopakattoremontti ja pääset huolettoman katon suojiin. Huoletonhan uusittu katto on. Me teemme kattoremontin takuutyönä oikein. Uusi kate on kimmoisa ja mukautuva, eikä sammaleella ole asiaa sen pinnoille pitkään aikaan. Uusittua huopakattoa kannattaa muiden kattojen tavoin huoltaa, jotta se pysyy mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa. Huopakatto on kuitenkin helppohoitoinen. Lähinnä irtoroskan poistaminen katon pinnoilta ja räystäskouruista on tarpeen eikä muille katoille usein tarpeellisia lumitöitä huopakatoille juuri tarvitse tehdä.

Meillä teetetty huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Anjalankoskella tarkoittaa laadukasta lopputulosta. Uudessa katossasi ei ole asennusvirheitä, katteen kulumisen ja sammaloitumisen aiheuttamia vaivoja eikä muita heikkouksia. Tutkimme katon ja suunnittelemme remontin juuri kyseisen rakennuksen tarpeisiin. Huolehdimme myös katon teknisistä seikoista. Meiltä palahuopakate tulee vain yli 1:5 eli 11 asteen kattokulmille, riippumatta siitä, mikä vesikate vanhalla katolla on. Palahuopakattoremontissa asennamme uuden laattakatteen pohjahuopineen, tämä on meillä käytäntö muissakin huopakattoremonteissa Anjalankoskella.

Huopakaton uusiminen Anjalankoski – katon remontointi kulloisenkin tarpeen mukaan on taloudellinen toimintatapa

Huopakaton uusiminen Anjalankoski, meillä jo tarjouspyyntövaiheessa kuuluu asiaan sinun toiveidesi sekä katon kunnon selvittäminen. Tämä on osoittautunut hedelmälliseksi lähestymistavaksi, sillä tarjous pitää hyvin paikkaansa ja suunnittelu perustuu katon todelliseen tilanteeseen. Kattoahan kannattaa aina remontoida sen perusteella, missä kunnossa se on. Meillä teetetty huopakattoremontti Anjalankoskella on toisaalta kyllä loistava tilaisuus toteuttaa mm. asennustöitä, kuten kattoikkunoiden tai vaikkapa kattovalokupujen asennukset.

Huopakaton uusiminen alkaa purkamalla vanhaa kattoa. Useimmissa tapauksissa puramme vanhan vesikatteen kokonaan ja asennamme uuden sen tilalle, kun toteutamme huopakattoremonttia Anjalankoskella. Jos kattoon on mahdollista asentaa vain uusi pintahuopa purkamatta pois vanhaa niin tällöinkin työhön kuuluu vanhan katteen tasoittaminen ja siistiminen ennen uuden pintakerroksen asentamista. Kovin usein tämä ei katon kunnon vuoksi ole mahdollista, vaan vanha kate on purettava, jotta alusrakenteisiin ja eristeisiinkin päästään ja niiden korjaaminen ja uusiminen onnistuu. Katteen purkamisen jälkeen teemme mahdolliset alusrakennetyöt. Niihin voi kuulua mm. aluslaudoitusten tai muiden puurakenteiden töitä erityisesti silloin, kun katossa on kosteusvaurioita tai vaikkapa lahoja kohtia.

Palahuopakaton uusiminen Anjalankoski, päivitetään laattakattosi vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin

Palahuopakaton uusiminen Anjalankoski, kun on aika pistää palahuopakate uusiksi ja remontoida katto kuntoon niin meiltä saat tarvittavat palvelut laadukkaasti ja asiantuntevasti. Lähdemme liikkeelle siitä, että jokaiseen kattoon tulevat uudet, laadukkaat ja mm. kyseisen katon jyrkkyydelle sopivat kattomateriaalit. Palahuopakatto sopii yli 1:5 kattokulmille, katon tulee siis lappeiltaan olla vähintään 11 asteen kulmassa, jotta palahuopakate on toimintavarma. Tarkistamme kattokulmaa toisinaan myös silloin, kun vanha kate on palahuopaa, mikäli kattokulma on lähellä minimijyrkkyyttä. Haluamme tehdä toimivia kattoja, joita eivät materiaalivalintojen heikkoudet rasita. Ellei katon jyrkkyys riitä palahuopakatteelle, saat meiltä laadukkaasti toteutetun vaikkakin hieman pelkistetymmän näköisen rullahuopakatteen.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Anjalankoskella on tietyllä tavalla aina katto- ja katekohtainen toimenpide. Katon kunto ja toiveesi vaikuttavat kattoremonttiin, mutta kattoremonteissa on myös toistuvia piirteitä. Me asennamme jokaiseen kattoon pohjahuovan, jonka päälle asennamme pintahuopakerroksen. Tämä on meillä yleinen käytäntö joka ikisessä huopakattoremontissa Anjalankoskella. Palahuopakaton uusiminen on vain järkevää tehdä kaikin puolin hyvin ja työn sekä materiaalien laadusta huolehtien.

Huopakaton asennus Anjalankoski – uudet huopakatteet tuovat katolle toimivuutta ja siisteyttä

Huopakaton asennus Anjalankoski, kun on aika remontoida kattoa, on uusien katteiden asennus tärkeä osa kokonaisuutta. Huopakaton asennukseen voi tietysti kuulua muidenkin katon osien ja materiaalien asennusta mutta vesikate on usein sekä syy kattoremontille että remontin keskeisin uusimiskohde.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Anjalankoskella tarkoittaa siis vähimmässäkin laskussa kattohuopien asennusta, ylösnosto- ja läpivientitöitä sekä kattotuotteiden asennusta. Ylösnostot toteutamme erillisten ylösnostopalojen ja kolmiorimojen avulla läpivienteihin, seinäliitoskohtiin ja vastaaviin, jotta saamme ne vesitiiviiksi. Katossa voi olla useita erilaisia läpivientejä, tyypillisimpiä niistä ovat savupiiput ja ilmastointiputket sekä -hormit. Osa kattotuotteistakin, kuten katoluukku tai kattoikkuna vaativat läpivientiä. Joka ikinen läpivienti täytyy asentaa huolellisesti, jotta ne ovat vesitiiviitä ja myös pysyvät sellaisina. Huopakattoremontti ja myös huopakaton asennus Anjalankoskella alkaa olla loppusuoralla, kun pääsemme asentamaan kattotuotteet eli mm. lumiesteet jyrkemmille katoille, kattotikkaat tai vaikkapa vesikourut räystäille. Loppuvaiheen asennustyöhön kuuluu myös kattopeltiseppämme toteuttamat katon ja piipun pellitystyöt eli reuna- ja piipunpellitys sekä piipunhattu, joka suojaa piipun sisäpuolta.

Anjalankoskella huopakattojen saneeraukset toteutuvat kuin unelma!

Huopakaton saneeraus eli huopakattoremontti tulee tarpeeseen silloin, kun kattoa ei voi tai kannata enää korjata. Tyypillisimmin katolla on jo ikää ja vesikate on kulunut, ehkä vaurioitunutkin. Lopullinen sysäys sille, että kattoremonttiin ryhdytään, voi olla kattovuodon paljastuminen, katolle kaatunut puu tai myrskyvaurio tai yksinkertaisesti halu ennakoida ja hoitaa kattoasiat ajoissa kuntoon ennen mittavampaa remonttia, kun katon käyttöikä alkaa olla lopussa.

Meillä voit teettää kaikenlaiset huopakattoremontit Kasisilla omalta kannaltasi katsottuna vaivattomasti ja turvallisesti. Remontoimme huopakattoja kesämökeistä ja mummonmökeistä tai muistakin erilaisista mökeistä. Huvilat ja omakotitalot voi jättää myös käsiimme, saneeraamme niidenkin katot kuntoon siinä missä piha- ja rantasaunojenkin. Voit lisäksi teettää meillä piharakennusten, kuten varastojen sekä autosuojien eli autotallien ja-katosten huopakattojen saneeraukset. Palveluihimme kuuluvat huopakattoremontit Anjalankoskella harjakattoisiin, pulpettikattoisiin ja tasakattoisiin rakennuksiin, unohtamatta muitakaan kattomalleja. Jossain muodossa huopakate sopii joka ikiselle kattokulmalle ja mallille. Rullahuopakatteet ja palahuopakatteet kaikissa muodoissaan kuuluvat palveluvalikoimaamme. Toteutamme Anjalankoskella siis hyvinkin monipuolisesti erilaisten kotitalouksien rakennusten ja kattojen huopakattoremontteja.