KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Enontekiö

Huopakattoremontti Enontekiö, kattoremonttipalvelumme avulla saat huopakattosi kuntoon Käsivarren Lapissa. Palvelualueemme kattaa siis paikat, joihin lukeutuvat Lappi, Enontekiö ja Inari, Kittilä sekä Muonio. Syrjäisemmätkin seudut, kuten saari- ja tunturikohteet sopivat meille. Remontoimme huopakattoja missä tahansa, minne rakennus ylipäätään on saatu pystytettyä. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki kattomallit eri jyrkkyyksissä olevista harjakatoista vaikkapa aumakattoihin ja pulpettikattoihin. Teemme huopakattoremontit Enontekiöllä palahuopakattoihin ja rullahuopakattoihin. Ammattitaitoinen kattoremonttitiimimme hoitaa vaativammatkin remontit vakaalla ammattitaidolla kaikenlaisille huopakatoille seudulla. Ihan yhtä lailla kevyemmät kattoremontit, kuten katteiden uusimiset sujuvat osaavilta kattoammattilaisiltamme.

Teetä meillä huopakattoremontti omakotitaloon ja kesämökkiin tai muuhun mökkiin Enontekiöllä. Voit tilata huopakaton saneerauksen myös piharakennukseen, saunarakennukseen, autotalliin tai -katokseen sekä vaikkapa varastoon. Remontoimme mansardikatot, harjakatot, tasakatot sekä pulpettikatot muiden kattomallien ohessa monipuolisen kokemuksen tuomalla varmuudella.

Kun huopakattoremontti Enontekiöllä on ajankohtainen, aluksi voi pyytää tarjoustamme. Toisaalta myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys antavat tietoa kattoremonttien taloudesta, joten suosittelemme tutustumaan myös niihin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Enontekiöllä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Enontekiön alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Enontekiö – kunnollinen laattakatto on mainio asia rakennuksen mutta myös kukkaron kannalta

Palahuopakattoremontti Enontekiö, kunnossa oleva laattakatto on aika huoleton. Kun katto on huolellisesti remontoitu ja kaikki on kunnossa, sitä ei tarvitse korjailla. Uudella katolla ei juuri kuluja synny ja huopakatto on sangen helppohoitoinen kattovaihtoehto. Puhtaanapito kuuluu kaikkien kattojen perushuoltoon, sillä se hidastaa katteiden kulumista. Huopakatoilla säännöllinen puhtaanapito hidastaa myös sammaloitumista. Peruspuhtaanapidoksi riittää irtoroskan siivoaminen katteen pinnoilta ja vesikouruista. Lumen suhteen kevyet ja karheapintaiset huopakatot ovat helpoin ratkaisu.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Enontekiöllä sisältää aina vesikatteen uusimisen. Palahuopakatolla työ tapahtuu niin että puramme oikeastaan aina vanhan vesikatteen pois katolta ja asennamme uuden tilalle. Palahuopakatteessa on aina palahuovasta toteutetun pintahuovan lisäksi pohjahuopakerros, kun me teemme palahuopakattoremonttia. Pohjahuopa tekee katosta vesitiiviimmän ja se antaa varmuutta katteen toimintaan myös silloin, kun kate ikääntyy, kuluu ja vaurioituu. Toki pohjahuopa meillä tulee kaikkiin muihinkin huopakattoihin samoista syistä. Voit kaikissa muissakin katon yksityiskohdissa luottaa ammattitaitoomme, kun teetät meillä huopakattoremonttia Enontekiöllä. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaan katon, joka kestää luonnonvoimia, aikaa ja kulutusta.

Huopakaton uusiminen Enontekiö – kattokohtaista suunnittelua ja laadukasta toteutusta huopakattoremonteille

Huopakaton uusiminen Enontekiö, vanhan katon remontoiminen uudeksi, toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi onnistuu kattoremonttipalvelumme avulla. Lähdemme jokaiseen kattoremonttiin kattokohtaisen suunnitelman perusteella, jossa huomioidaan sekä katon erityispiirteet, kunto että omat toiveesi sen suhteen, mitä katolle tehdään. Ennen kuin kattoremontti työmaalla käynnistyy, hoidamme valmistelut katon kuntokartoituksesta ja tarjouksesta työvälineiden sekä työvoiman varaamiseen. Työmaalla kaikki lähtee liikkeelle tarvikkeiden ja työvälineiden tuomisesta ja järjestelystä pihaan, tässä kuulemme mielellämme toiveesi, jotta työt sujuvat mutta elämä pihassa voi samalla jatkua. Sitten toteutamme työmaansuojauksen ja ryhdymme remonttitöihin.

Jokainen huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Enontekiöllä alkaa purkutöillä. Vanhan katon purkutyöt sisältävät useimmiten kattotuotteet ja vesikatteen, mutta pääasia meidän työssämme on se, ettei kattoon jätetä mitään huonolaatuista ja heikkoa materiaalia. Tämän vuoksi katteen jälkeen jatkamme tarvittaessa mahdollisten alusrakennetöiden parissa, eli uusimme ja korjaamme kaikki kosteuden pilaamat tai muuten vaurioituneet katon rakenteet. Huopakaton uusiminen voi tarkoittaa lisäksi eristeiden tarkistamista ja ainakin osittaista uusimista. Laajempi eristeremontti on mahdollinen teettää meillä huopakattoremontin yhteydessä Enontekiöllä omasta toiveestasi.

Palahuopakaton uusiminen Enontekiö, ammattilaisen laadukas toteutus laattakattojen saneerauksiin

Palahuopakaton uusiminen Enontekiö, palahuopakatto sopii mainiosti todella monenlaisiin rakennuksiin myös pohjoisemmissa olosuhteissa. Sitä käytetään paljon mm. asuinkäytössä olevissa rakennuksissa, kuten omakotitaloissa ja kesämökeissä sen äänettömyyden, keveyden ja helppohoitoisuuden ansiosta. Vastaavasti palahuopakate sopii pieniin rakennuksiin, katoksiin sekä piharakennusten katoille vallan mainiosti. Me toteutamme monipuolisesti kaikkien näiden rakennusten huopakattoremontteja Enontekiöllä. Voit teettää useammankin pihapiirisi rakennuksen kattoremontin tai katteen uusimisen kerralla, jos niitä on erääntynyt hoidettavaksi.

Palahuopakaton uusimisessa otamme huomioon kunkin katon ominaisuudet sekä katteen vaatimukset. Palahuopakate ei käy kaikkein loivimmille kattokulmille, esimerkiksi tasakattojen ja loivempien harjakattojen katteeksi se ei teknisistä syistä sovi. Näille katoille voimme toteuttaa toimivat katteet rullahuovasta mutta tarpeen mukaan tutkimme kattokulmaa myös kattoremonttia tehdessämme. Meidän tavoitteemme on toteuttaa toimivia ja kestäviä kattoja, pitää tuotevalmistajien tuotetakuut voimassa ja tehdä kaikin puolin hyvää työtä jokaisessa toteuttamassamme huopakattoremontissa Enontekiöllä. Palahuopakaton uusiminen ei poikkea yleisestä linjastamme. Samat laatustandardit pätevät kaikkiin kattoihin, joiden saneeraukset otamme hoitaaksemme. Noudatamme katevalmistajien suosituksia minimikattokulmista sekä asennusmenetelmistä.

Huopakaton asennus Enontekiö – kattohuopien, läpivientien ja kattotuotteiden asennukset oikeilla menetelmillä

Huopakaton asennus Enontekiö, ammattitaitoiseen kattoremonttiin kuuluu aina huolellisesti toteutettu uuden katon asennus. On selvää, että kattoja on monenlaisia, niiden mallit, kattokulmat, koot ja yksityiskohtien, kuten läpivientien määrät vaihtelevat melkoisesti. Oma lukunsa on se, että katot voivat myös olla vaihtelevan kuntoisia, kun pääsemme niitä remontoimaan.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Enontekiöllä on siis kattokohtainen lajitelma erilaisten asennustöiden tekemistä. Yhteistä kaikille huopakattoremonteille kuitenkin on se, että vesikate uusitaan aina. Tyypillisimmin niin että vanha kate poistetaan kokonaan katolta, joissain poikkeustapauksissa voimme kuitenkin asentaa pelkän pintahuovan vanhan katteen päälle, kun olemme siistineet ja tasoittaneet sen. Näissä tapauksissa katto on yleensä hyväkuntoinen ja kate on kulunut jostain syystä etuajassa siihen kuntoon, että uusi pintahuopa on perusteltua asentaa katolle. Yleensä huopakaton asennus tarkoittaa kattohuopien, läpievientien sekä ylösnostojen asennusta tarpeen mukaan uusitun alusrakenteen päälle.

Huopakattoremontti Enontekiöllä etenee kohti valmistumistaan, kun pääsemme asentamaan kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat. Lisäksi loppuvaiheessa hoidamme myös peltisepäntyöt, kuten reuna- ja piipunpellitykset ja piipunhatut.

Enontekiöllä ja sen seudulla huopakattosaneeraus sujuu meillä teettäen

Huopakaton saneeraus Enontekiöllä voi olla sinulle vaivatonta ja helppoakin, teetä kattoremonttisi meillä niin et joudu itse huolehtimaan monestakaan asiasta. Kattoremonttipalvelumme toimii kokonaisvaltaisella asenteella. Meiltä löytyvät kaikki työhön tarvittavat kattoammattilaiset teknisestä asiantuntijasta kattoasentajiin sekä tarvittaessa sellaisiin erityisosaajiin, joita ovat mm. kirvesmies tai kattopeliseppä. Kaikkia ei tarvita kaikissa huopakattoremonteissa Enontekiöllä, mutta kun tarvitaan, niin asia on jo hoidossa. Niin ikään meillä on valmiiksi kaikki kattoremonteissa tarvittava tietotaito ja teemme jokaisen kattoremontin alusta loppuun kaikkine työvaiheineen, vielä katon valmistuttua siivoamme työmaan ja kierrätämme remonttijätteet.

Jokainen huopakattoremontti Enontekiöllä ja muissakin paikoissa vaatii lisäksi työvälineitä. Me tuomme mukanamme ja viemme mennessämme kaikki kattoremonttiin tarvittavat välineet perustyökaluista vaikkapa aggregaattiin ja akkukoneisiin, joiden turvin huopakattoremontit onnistuvat sähköttömissäkin kohteissa. Meillä voit teettää huopakattoremontit Enontekiöllä niin asuin- kuin piharakennuksiinkin. Remontoimme huopakatot omakotitaloista ja kesämökeistä sekä saunarakennuksista. Myös piharakennukset, varastot, autotallit ja autokatokset voi jättää käsiimme, kun niiden katot kaipaavat saneerausta, oli niissä harjakatto, pulpettikatto, tasakatto tai jokin muu kattomalli.