KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Hankasalmi

Huopakattoremontti Hankasalmi, viisas talonomistaja tai mökkiläinen tilaa omansa kattoremonttipalvelumme kautta. Tee Sinäkin järkipäätös!

Huopakaton uusiminen, saneeraus tai remontointi on nimittäin vaativaa puuhaa. Moni asia voi mennä pieleen, jos laitat asialle kokemattoman kisällin. Siksi huopakattoremontti Hankasalmella kannattaa luottaa vain kattoalan kokeneimmille konkareille, kuten meidän huopakatemestareillemme.

Tiimillämme on huopakattoremonteista rautainen kokemuspohja jo ennestään, joten hommat hoituvat takuulla sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Rutinoitunein ottein työtunteja ei pala turhuuksiin, ja uusi kattosi tulee olemaan varmasti sekä siisti että kestävä.

Voit tilata huopakattoremontin Hankasalmella sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, olipa kattosi sitten…

  • Tiivissaumakatto eli bitumikermikatto
  • Palahuopakatto ts. bitumilaattakatto/bitumipaanukatto
  • Kolmiorimakatto

Ota yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan. Tavoitat meidät kätevästi sekä soittamalla että sähköisesti kaikkina vuodenaikoina – siis myös talviaikaan.

Toimialueemme kattaa myös Hankasalmen lähialueet taajamista maaseudulle ja aina saarikohteisiin saakka. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (ja muu Keski-Suomi) kuuluvat palveluverkostoomme: Konnevesi, Laukaa, Toivakka, Jyväskylä ja Konginkangas.

Tervetuloa osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Hankasalmella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Hankasalmen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Hankasalmi – ”avaimet käteen”-paketistamme ei puutu mitään!

Palahuopakattoremontti Hankasalmi, hoituu kauttamme helposti kuin heinän teko. Toteutamme nimittäin huopa- ja palahuopakattoremontit Hankasalmella niin sanottuna ”avaimet käteen”-pakettina.

Pakettiimme kuuluu:

  • Työt (suunnittelu, remonttikohteen valmistelu, vanhan katon ja kattotuotteiden purku, tarvittavat korjaustyöt alempiin kattorakenteisiin, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennus, loppusiivous ja jätteiden hävitys).
  • Materiaalit (esimerkiksi eristevillat, kattohuovat/bitumilaatat ja kattotuotteet).
  • Remonttikalusto rakennustelineistä jätelavoihin.

Toisin sanoen pakettimme on kaikenkattava kokonaisuus. Sinun ei tarvitse tehdä tai hankkia itse mitään, vaan me huolehdimme puolestasi kaikesta suunnittelun ja loppusiivouksen välillä.

Entä takuu? Sisältäähän ”avaimet käteen”-pakettimme myös kunnollisen takuun?

Jo vain! ”Avaimet käteen”-pakettimme kruununa köllöttelee tietenkin reilu takuu. Se on merkki siitä, että voit luottaa kättemme jäljen kestävän moitteetta sekä aikaa että katseita. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Hankasalmella sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, katollasi on rahkeet jopa miltei puolen vuosisadan mittaiselle elinkaarelle.

Jos tällainen diili kuulostaa mielestäsi hyvältä, pyydä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään. Sähköisellä lomakkeellamme se vie vain pari hassua minuuttia!

Huopakaton uusiminen Hankasalmi – yksilöllinen suunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen

Huopakaton uusiminen Hankasalmi, suunnitellaan meillä täysin yksilöllisesti. Kattavuudestaan huolimatta ”avaimet käteen”-pakettimme ei siis ole mikään liukuhihnatuote. Näin varmistamme onnistuneen lopputuloksen kerta toisensa jälkeen!

Suunnitteluprosessimme lähtee liikkeelle siitä, että teemme katollesi huolellisen kuntoanalyysin. Tutkimme tarkoin vesikaton ja kattotuotteet, ja mahdollisuuksien mukaan käväisemme jopa yläpohjan puolella.

Kierroksen päätteeksi tiedämme täsmälleen, millaisia toimenpiteitä huopakaton uusiminen Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Usein jo pelkkä vesikaton ja kattotuotteiden uusiminen riittää, mutta joskus vaaditaan kokonaisvaltaisempaa kattoremonttia. Lähtökohtaisesti pyrimme aina pitämään kattoremontin laajuuden minimissään, mutta toisaalta korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää kattosi väliin mitään mätää muhimaan.

Kattosi kunto ei silti ole ainoa asia, jonka otamme huopakattoremontin suunnittelussa huomioon. Tietysti kuuntelemme myös omia toiveitasi herkin korvin. Kerro meille rohkeasti salaisimmatkin kattohaaveesi!

Joko pian aloitetaan? Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopakaton uusimista Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä.

Palahuopakaton uusiminen Hankasalmi, pohditko hintaa? Alta löydät tietoa myös kotitalousvähennyksestä ja osamaksusta!

Palahuopakaton uusiminen Hankasalmi, mietitkö kenties urakan hintaa? Ei ole ainoa – huopakattoremontin hinta ja muut urakkaan liittyvät raha-asiat askarruttavat asiakkaitamme usein. Siksi puristimme kaiken oleellisen, aiheeseen liittyvän informaation napakkaan pähkinänkuoreen.

Huopakattoremontin hinta…

  • …lasketaan meillä aina projektikohtaisesti. Hinnoittelemme huopa- tai palahuopakaton uusimisen Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi täysin sen perusteella, miten paljon (ja millaista) työtä, materiaaleja ja kalustoa urakkaan tarvitaan.
  • …sisältää usein paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä kuluja. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voit hakea ja saada hankasalmelaisena yksityishenkilönä monista kotisi kunnostukseen tai perusparannukseen liittyvistä töistä. Kotitalousvähennystä voit hyödyntää myös mökillä.
  • …on mahdollista maksaa myös osissa, yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen avulla. Joustava laina skaalautuu niin pieniin kuin suuriinkin rahoitustarpeisiin, ja maksuerien määrän ja suuruuden voit päättää itse ihan oman makusi mukaan.
  • …on meillä aina hyvin kilpailukykyinen. Pitkän kokemuksemme ansiosta huopakattoremontin kulut pysyvät tehokkaasti kurissa, joten meiltä tilattuna huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hankasalmella ei maksa mansikoita!

Hankasalmelainen, näistä merkeistä tiedät huopakattosi olevan jo remonttia vailla!

Huopakaton uusiminen tai remontointi Hankasalmella on suositeltavaa toteuttaa aina ennemmin vähän liian aikaisin kuin viivyttää urakkaa viimeiseen asti. Tällä taktiikalla voi säästää muhkeita summia. Mitä paremmassa kunnossa katto on remontin hetkellä, sen helpommin ja edullisemmin remontointi käy.

Ensimmäisiä merkkejä huopakattoremontin tarpeesta on kattopinnan kiihkeä sammaloituminen. Aluksi ongelma saadaan vielä todennäköisesti hallintaan sammaleenpoistolla ja katon uudelleenpinnoituksella, mutta jossain vaiheessa vain kattohuopien uusiminen nitistää mättään pysyväluonteisesti.

Myös kattohuopien raju halkeilu kertoo siitä, että huopakattoremontti kannattaisi jo ottaa agendalle. Jos katto vuotaa seulana tai katolla on lukuisia vuotoriskejä, yleisesti ottaen kannattaa laittaa rahat ennemmin katon uusimiseen kuin paikkailuun.

Joissain tapauksissa remontin perusteeksi tosin riittää jo pelkästään katon korkea ikä. Hankasalmella harva huopa- tai bitumikatto suoriutuu tehtävistään kunniakkaasti neljääkymmentä vuotta kauemmin.

Alkoiko nyt tuntumaan siltä, että huopakaton uusiminen saattaisi olla omassakin kohteessasi paikallaan? Ota yhteyttä, ja tilaa huopakattoremontti Hankasalmella sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!