KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Harjavalta

Huopakattoremontti Harjavalta – katkaise katto-ongelmien kierre kertalaakista kattoammattilaistemme avulla! Kattovuodot, kattohuopien halkeilu ja sammaloituminen stoppaavat tykkänään, eikä jatkuva katon korjaus- ja huoltolaskujen tulva enää riivaa pankkitiliäsi.

Kaiken kukkuraksi uutta kattoa on tietysti ilo katsellakin. Kun huopakattoremontti Harjavallassa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, ei anoppikaan enää kuittaile katon elähtäneestä ilmeestä.

Kuulostaa hyvältä, eikö vain? Älä siis suotta kyräile ikälopun kattorähjän alla enää vuottakaan!

Laita viestiä tai soita kattoremonttipalveluumme, niin startataan huopakattoremontti Harjavallassa sijaitsevassa kohteessasi tuota pikaa. Kattoremonttipalvelumme kautta voit tilata huopakattoremontit Harjavallassa tietäen, että saat rahoillesi varmaa vastinetta – me uusimme ja saneeraamme kaikenlaiset huopa- ja bitumikatteet (tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimakatteet) kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Tavoitat meidät kaikkina vuodenaikoina joko soittamalla tai jättämällä sähköisen yhteydenottopyynnön.

P.S. Myös muu Satakunta kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa saat asiantuntijamme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Eura, Kokemäki, Nakkila, Pori ja Ulvila. Olemme käytettävissäsi jopa hankalasti saavutettavissa osoitteissa, kuten saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Harjavallassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Harjavallan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Harjavalta – laita tilaukseen, ja ota rennosti!

Palahuopakattoremontti Harjavalta, laita tilaukseen kipin kapin. Sen tehtyäsi voit ottaa rennosti ja köllähtää vaikka riippumattoon, sillä pian urakka onkin jo pulkassa!

Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Harjavallassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et joudu tekemään itse yhtikäs mitään uuden kattosi eteen. Me otamme pallon haltuumme heti suunnitteluvaiheessa, ja toimitamme sen selkein askelmerkein aina maaliin saakka.

Yhteydenottosi jälkeen…

  1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja arvioivat vanhan katon kunnon. Heti alkajaisiksi kuuntelemme tietenkin myös omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen.
  2. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat sekä valmistelemme kohteesi remonttia varten.
  3. Puramme pois vanhaa kattoa ja kattotuotteita niiltä osin kuin on tarpeen.
  4. Teemme mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt alempiin kattorakenteisiin. Toisinaan huopakattoremontti Harjavallassa vaatii esimerkiksi lahovaurioiden korjausta, kastuneiden ja/tai huonokuntoisten eristeiden vaihtoa, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisua ja tuuletusongelmien korjausta.
  5. Asennamme uudet kattohuovat tai -laatat vanhojen tilalle.

Viimeisenä silauksena vielä siistimme paikat remontin jäljiltä. Sen jälkeen urakka on valmis, ja pääset nauttimaan leppoisasta elämästä uuden huopa- tai palahuopakattosi alla!

Huopakaton uusiminen Harjavalta – kerro meille, millainen olisi unelmiesi huopakatto!

Huopakaton uusiminen Harjavalta, ei välttämättä pelkkää vanhan katon kunnostusta. Halutessasi voimme tehdä samalla monenlaisia parannustöitä kattosi toiminnallisuuteen ja ulkonäköön, kun huopakaton uusiminen Harjavallassa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla.

Haluaisitko uudelle katollesi vaikkapa uusia kattotuotteita tai -läpivientejä? Oletko kenties unelmoinut jo pitkään kattoikkunasta tai -kuvusta, kattolyhdystä tai katsellut kateellisena naapurin aurinkopaneeleita? Uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus on toki mahdollista jälkikäteenkin, mutta kattoremontin yhteydessä tämän tyyppiset toimenpiteet onnistuvat huomattavasti tavallista helpommin ja näin ollen myös edullisempaan hintaan.

Ehkä myös katon lisäeristys eli energiaremontti kiinnostaisi? Tai kylmän (käyttö)ullakon muuttaminen asuinkelpoiseksi?

Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti visiostasi uuden katon suhteen. Kuuntelemme toiveesi herkin korvin, ja teemme kaikkemme toteuttaaksemme haaveesi viimeistä piirtoa myöten!

Muista, että muutostöitä sisältäessään huopakaton uusiminen Harjavallassa voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Luparumban pelossa ei kuitenkaan kannata jättää mitään muutostöitä teettämättä, sillä tarvittaessa asiantuntijamme neuvovat mielellään myös lupa-asioiden selvittelyssä.

Palahuopakaton uusiminen Harjavalta – heitä hyvästit ”mökkitunnelmalle”

Palahuopakaton uusiminen Harjavalta, korjaa kattosi kulahtaneen ilmeen yhdellä iskulla. Kun palahuopakaton uusiminen Harjavallassa sijaitsevassa kohteessasi on päätöksessään, katon väri hehkuu taas tasaisen täyteläisenä, ja upouudet kattotuotteet viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.

Palahuopakatto tunnetaan kuitenkin ennen kaikkea kesämökkien kateratkaisuna. Vaikka uusi palahuopakatto onkin ilo silmälle, ”mökkitunnelma” ei välttämättä ole kaikissa kohteissa toivottu ilmiö.

Jos haet katollesi hieman nykyaikaisempaa ilmettä, voimme suositella paria helppoa kikkaa. Esimerkiksi suorakaiteen malliset kattolaatat voivat mullistaa kattosi ilmeen varsin vähällä vaivalla ja edulliseen hintaan. Perinteisesti palahuopakaton tekstuuri koostuu pienistä kuusikulmioista, mutta suorakaide-palahuopa on ryhdikkäämpi ja modernimpi valinta.

Joskus jo niinkin pieni juttu kuin uudet kattotuotteet voivat tehdä ihmeitä katon tunnelmalle. Esimerkiksi kantikas sadevesijärjestelmä tai kattopeltiseppiemme mittatilaustyönä valmistama, yksilöllinen piipunhattu saattaa olla se ratkaiseva detalji, joka päivittää katon ilmeen 2020-luvulle.

Lisää hyviä vinkkejä saat asiantuntijoiltamme kattoremontin suunnittelukäynnillä. Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan palahuopakaton uusimista Harjavallassa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Huopakattoremontti tee-se-itse-henkeen?

Houkutteleeko huopakaton remontointi itse? Harjavallassa joku miettii kenties tälläkin hetkellä, voisiko talon, mökin tai piharakennuksen vanhan huopakaton uusia itse.

Tee-se-itse-lähestymistapaa emme ikävä kyllä voi suositella kovin lämpimin mielin. Edes puuvajan tai huussin huopakattoa ei ole järkevää ryhtyä uusimaan omin tai talkoovoimin.

Huopakaton uusiminen ei nimittäin ole mikään helppo nakki. Olkoonkin, että netistä löytyy läjäpäin ohjeita huopakaton uusimiseen itse, mitä suurimmalla todennäköisyydellä amatöörille sattuu urakan aikana moka poikineen.

Pienetkin kämmit puolestaan voivat aiheuttaa yllättävän isoja ongelmia. Esimerkiksi yksi huolimattomasti tiivistetty sauma tai läpivienti voi typistää uuden katon käyttöiän vain murto-osaan odotetusta. Itse remontoitu huopakatto ei välttämättä palvelekaan edes viittä vuotta, kun taas meidän jäljiltämme uudella katollasi on rahkeet peräti neljänkymmenen vuoden mittaiselle elinkaarelle.

Lisäksi kannattaa tietysti pitää mielessä kotitalousvähennys. Itse tehtyä työtä et voi vähentää verotuksessa millään muotoa. Meidän tekemämme työ sen sijaan kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä.

Mitä jos jättäisitkin huopakattoremontin Harjavallassa sijaitsevassa kohteessasi suosiolla meille kattoalan konkareille? Loppulaskun voit maksaa halutessasi myös pienemmissä erissä kauttamme saatavilla olevalla joustavalla rahoituksella!