KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Heinävesi

Huopakattoremontti Heinävesi – loistopalvelua, hyvään hintaan! Sitä saat, kun tilaat huopakattoremontin Heinävedellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä.

Kattoremonttipalvelumme kokeneet huopakatemestarit tuntevat kaikki huopa- ja bitumikatteet kuin omat taskunsa. Olipa kattosi sitten tiivissaumakate (eli bitumikermikatto), palahuopakatto (eli bitumilaattakatto/bitumipaanukatto) tai perinteinen kolmiorimakate, suoriudumme sen uusimisesta ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Otamme mielellämme käsittelyymme kaikenkokoiset kattopinta-alat. Meiltä voit siis tilata huopakattoremontit Heinävedellä esimerkiksi näille rakennuksille ja katetuille rakennelmille:

 • Omakotitalot
 • Kesämökit, huvilat ja muut vapaa-ajan asumukset
 • Autotallit ja autokatokset
 • Aitat
 • Varastot, puuvajat ja liiterit
 • Pihasaunat ja rantasaunat
 • Grillikodat

Vaikka kyseessä olisi vain leikkimökki tai ulkohuussi, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme. Paneudumme kaikkiin toimeksiantoihin yhtä korkealla ammattiylpeydellä. Pian koko Pohjois-Karjala katselee uutta kattoasi kateudesta vihreänä!

Huomaa, että olemme käytettävissäsi kaikkialla Heinäveden alueella sekä lähipaikkakunnilla (esimerkiksi: Liperi, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä ja Joensuu). Emme kavahda edes vesiesteitä, vaan tarvittaessa riennämme ripeästi avuksesi jopa saarikohteisiin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Heinävedellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Heinäveden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Heinävesi – huolella räätälöitynä ja kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina

Palahuopakattoremontti Heinävesi, voidaan toteuttaa useammalla kuin yhdellä tavalla. Jokaisella urakoitsijalla onkin huopakaton remontointiin hieman omanlaisensa taktiikka.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Heinävedellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, kyseessä on niin sanottu ”avaimet käteen”-paketti. Kun delegoit huopakattosi uusimisen meille, et siis joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään – me huolehdimme puolestasi aivan kaikesta suunnittelusta loppusiivoukseen!

Toisaalta pakettiimme ei takuulla livahda mitään turhaa. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Heinävedellä räätälöidään yksilöllisesti.

Otamme suunnitteluprosessissa huomioon tarkoin esimerkiksi kattosi kunnon. Tarvittaessa voimme uusia vain vesikaton varusteineen, mutta mikäli yläpohjassa on kosteusvaurioita tai muita vikoja, kunnostamme kaiken huonokuntoisen myös katon välistä ilman muuta.

Tietysti annamme paljon painoarvoa myös omille toiveillesi. Halutessasi voimme tehdä katollesi paljon erilaisia muutos- ja parannustöitä huopakattoremontin yhteydessä (esimerkiksi katon eristys/lisäeristys, kylmän ullakon muuttaminen asuinkelpoiseksi, katon korotus) – tai sitten remontoida katon täysin ennalleen.

Joko pian aloitetaan? Laita viestiä tai soita, niin päästään käsiksi tositoimiin!

Huopakaton uusiminen Heinävesi, selkein askelmerkein suunnittelusta loppusiivoukseen!

Huopakaton uusiminen Heinävesi, suoriudumme urakasta selkein askelmerkein! Vaikka kyseessä onkin poikkeuksetta melko iso ja monivaiheinen savotta, pitkän kokemuksemme ansiosta urakointi etenee sujuvasti ja suoraviivaisesti suunnittelusta loppusiivoukseen.

 1. Laita meille viestiä tai soita, ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi. Kerro samalla rohkeasti omista toiveistasi uuden katon suhteen!
 2. Asiantuntijamme tulevat arvioimaan vanhan kattosi kunnon ja sen uusimiseksi tarvittavat toimenpiteet.
 3. Annamme kilpailukykyisen ja kaikenkattavan tarjouksen kattosi uusimisesta tai remontoinnista.
 4. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat ja valmistelemme kohteesi remonttia varten.
 5. Puramme pois vanhaa kattoa ja kattotuotteita niiltä osin kuin on tarpeen. Huom. aina huopakaton uusiminen Heinävedellä ei edellytä koko katon purkua!
 6. Teemme mahdollisesti tarvittavat kunnostustyöt yläpohjan puolella (sekä sopimuksen mukaiset muutostyöt).
 7. Asennamme uudet kattohuovat ja -tuotteet vanhojen tilalle.
 8. Siivoamme paikat remontin jäljiltä, ja varmistamme tyytyväisyytesi remontin lopputulokseen.

Valmista! Nyt talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea komistaa upouusi, entistäkin upeampi tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakate.

Palahuopakaton uusiminen Heinävesi, hinta eli mitä maksaa huopa- tai palahuopakaton remontointi Heinävedellä?

Palahuopakaton uusiminen Heinävesi, mietitkö hintaa? Kun omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, on täysin luonnollista aprikoida urakan kustannuksia – huopakattoremontin hinta on kuluttajan näkökulmasta eittämättä yksi olennaisimpia urakkaan liittyviä yksityiskohtia.

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Heinävedellä ei kuitenkaan ole koskaan saman hintaista. Sekä kokonais- että neliöhinnoissa (hinta per m2) on suuria eroja.

Esimerkiksi kattosi koko ja kunto vaikuttavat siihen merkittävästi, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi tulee maksamaan. Myös katon muoto, varusteet ja läpiviennit vaikuttavat huopakattoremontin hintaan, eikä remonttikohteen korkeuttakaan sovi jättää yhtälössä huomiotta.

Huopakattoremontin hinnasta ei kuitenkaan kannata ottaa sen kummempaa stressiä. Pidemmän päälle sijoitus maksaa itsensä takaisin paremmin kuin hyvin.

Sitä paitsi pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme pitämään urakan kulut muutenkin minimissään. Suoriudumme kaikkein haastavimmistakin remonttiprojekteista yhtä aikaa sekä kiistattoman ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti!

Muistathan, että urakan päätteeksi voit hakea työstämme myös kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksestä voi olla joskus tuntuvaakin taloudellista etua, joten älä jätä sitä hyödyntämättä.

Oho, painuiko katto kuopalle? Ei syytä huoleen – huopakattoremontilla notkoselkä oikenee kerta laakista!

Huopakattoremontti Heinävedellä voi olla tarpeen monista syistä. Usein huopakaton uusiminen Heinävedellä otetaan työn alle katon ikääntymisen, kattovuotojen tai katolle kertyvän sammalkasvuston vuoksi. Kuitenkin myös lumi voi aiheuttaa katolle vaurioita, joiden vuoksi huopakattoremontti on otettava agendalle.

Lumi on tunnetusti huopa- ja bitumikattojen arkkivihollisia. Huopakaton karhea pinta ja usein melko loiva muoto altistavat huopakaton vakaville lumivaurioille, kuten katon notkahtaminen tai painuminen. Heinävedellä ja muualla Pohjois-Karjalassa lunta saadaan talvittain kinostolkulla, ja varsinkin lahot kattorakenteet ovat vaarassa pettää lumikuorman alla.

Jos kattosi painui kuopalle, ei hätä ole onneksi tämän näköinen. Taitavalta tiimiltämme myös notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu käy käden käänteessä! Eipä aikaakaan, niin kattosi selkä on taas suora kuin lipputanko.

Huomaa, että kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen tai remontointiin Heinävedellä. Katon lumivauriot harvoin menevät vakuutuksen piikkiin, joten tämän tyyppisissä tilanteissa rahoitus voi tuoda talouteen tervetullutta liikkumavaraa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!