KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Hyrynsalmi

Huopakattoremontti Hyrynsalmi, uusitaanko sinun kattosi taidolla ja omistautumisella? Huopakattoremontti onnistuu kattoremonttipalvelullamme teettäen moniin erilaisiin rakennuksiin, sillä remontoimme kattavasti kaikenlaisten kotitalouksien rakennusten huopakattoja. Voit tilata meiltä huopakattojen uusimiset Hyrynsalmella asuinrakennuksiin. Remontoimme asiantuntemuksella omakotitalojen, mökkien ja kesämökkien sekä huviloiden huopakatot. Näiden lisäksi voit teettää meillä uuden huopakaton saunarakennuksiin pihoissa ja rannoissa sekä piharakennuksiin, kuten varastoihin ja autotalleihin. Remontoimme sekä rullahuopa- että palahuopakattoja, kohde voi olla taajamassa, maaseudulla tai vaikkapa saaressa. Palvelualueemme on Kainuu ja siellä mm. Hyrynsalmi, Kuhmo, Puolanka, Ristijärvi ja Suomussalmi.

Katoremonttia kannattaa ryhtyä suunnittelemaan ennen kuin katon käyttöikä umpeutuu. Ennakoiden toteutettu kattoremontti voi olla kukkarolle kevyempi ratkaisu kuin muutamaa vuotta myöhemmin täyssaneeraus. On totta, että kattoremonttiin ei ole aina mahdollisuutta ryhtyä ennen pakkoa, tällöinkin voit luottaa tällöinkin palvelumme laatuun. Toteutamme huopakattosi uusimisen aina tarpeen vaatimassa kokoluokassa ja kaikki sen viat huomioiden.

Kun on aika tehdä laadukas huopakattoremontti Hyrynsalmella, pyydä meiltä tarjous. Muista sen lisäksi rahoitusmahdollisuus sekä kotitalousvähennys.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Hyrynsalmella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Hyrynsalmen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Hyrynsalmi – meiltä kaikki kattoremontin kannalta oleellinen toimivana kokonaisuutena

Palahuopakattoremontti Hyrynsalmi, ei mikään mahdoton tehtävä. Itse asiassa meillä  on helppoa teettää huopakattoremonttia, koska itse ei tarvitse monesta asiasta huolehtia. Me kannamme vastuun kattoremonteissamme kaikkien työvaiheiden toteuttamisesta mutta myös työhön tarvittavista osaajista sekä työvälineistä.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Hyrynsalmella vaatii kattomateriaalien lisäksi siis työkaluja ja -koneita. Läheskään kaikkia välineitä ei löydy tavallisesta kotitaloudesta. Varsinkin itse remonttia yrittäessä voi ostoksia, vuokrattavaa ja lainattavaa kertyä yllättävän paljon. Näitä kuluja ei myöskään ole helppo ottaa huomioon, kun miettii itse tehdyn kattoremontin taloutta. Meiltä löytyvät kaikki perustyökalut, kuljetuskalusto, henkilönostin ja palahuopakatonkin saneerauksessa erittäin hyödylliset erikoisvälineet, kuten huopanaulaimet. Sähköttömissä kohteissa työskentelyyn meillä on myös akkukoneita sekä virtaa tuottava aggregaatti.

Palahuopakattoremontti, kuten mikä tahansa muukin huopakattoremontti Hyrynsalmella tarvitsee myös tekijät töille, huopakatossahan on tehtävänä niin suunnittelua kuin purku- ja asennustöitäkin. Meiltä tulevat taitavat kattoasentajat. Suunnittelua vetää tekninen asiantuntijamme mutta tarvittaessa riveistämme löytyvät myös vaikkapa kirvesmies ja kattopeltiseppä eli erityisosaajia kattoremonttien erilaisiin spesifeihin työvaiheisiin, kuten pellitysten toteuttamiseen.

Huopakaton uusiminen Hyrynsalmi – vanhan katon valtakausi väistyy, kun tulee aika toteuttaa huopakattoremontti

Huopakaton uusiminen Hyrynsalmi, toteutamme korkealaatuisen uuden huopakaton moderneista kattomateriaaleista niin omakotitaloon kuin mökille tai piharakennuksiinkin. Katot voivat olla malleiltaan, kunnoltaan, kooltaan ym. vaihtelevia mutta jotkin perusasiat pätevät lähes poikkeuksetta kattoremontteihin. Kaikista katoista esimerkiksi puretaan jotain kattoremontissa. Huopakaton uusiminen alkaa siis tavallisesti vanhan katon purkuun liittyvällä työvaiheella, tyypillisimmin poistamme kattotuotteet ja puramme vesikatteet pois.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Hyrynsalmella jatkuu tarpeen mukaan alusrakennetöihin. Niitä ei ihan jokaisessa kattoremontissa tarvitse tehdä, mutta silloin kun tarvitsee, uusimme aluslaudoitusta tai muuta katteen alta löytyvää rakennetta, tarpeen vaatiessa muitakin katon puisia rakenteita. Kaikki kastuneet, lahonneet tai mikrobivaurioiset materiaalit puretaan ja tilalle asennetaan uutta. Tämä pätee niin kattorakenteisiin kuin eristevilloihinkin. Eristevilloissa yksi ongelma ovat lisäksi pieneläintuhot. Tällöinkin uusimme eristettä katolla sen verran kuin on tarpeen, lisäksi voimme tietysti asentaa pieneläinesteet, jotta vastaavaa ei tapahdu enää uusille eristeille.

Huopakattoremontti Hyrynsalmella jatkuu purku- ja korjaustöiden jälkeen asennustöillä, kun asennamme varsinkin katolta puretut heikkokuntoiset materiaalit sekä uuden vesikatteen.

Palahuopakaton uusiminen Hyrynsalmi, monipuoliset palahuopakatteet uusiksi katoiksi osaavissa käsissämme

Palahuopakaton uusiminen Hyrynsalmi, kun laattakattosi tulevaisuus turvataan kattoremontilla niin meillä teettäen saat parhaan hinta-laatusuhteen. Palahuopakattohan voi löytyä lähes mitä tahansa kotitalouden rakennuksesta, se on suosittua myös mm. erilaisten katosten ja pienrakennusten katteena. Palahuopa onkin hyvin monipuolinen. Sitä se on varsinkin ulkonäöltään, sillä tuotevalikoima on sangen laaja. Teknisessä mielessä palahuopakate sopii kuitenkin vain hieman jyrkemmille katoille, sillä sen minimijyrkkyysvaatimus on 1:5 eli 11 astetta. Tätä loivemmat katot, kuten tasakatot voimme remontoida käyttäen rullahuopaa. Katon varsinaisella mallilla ei ole niin suurta merkitystä, vain tasakatto on kattomallina poissuljettu huopakatteiden osalta.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Hyrynsalmella voikin koskettaa hyvin erilaisia rakennuksia ja kattoja. Me remontoimme niitä monipuolisesti ja vakaalla osaamisella. Olemme tarkkoja siitä, että kattokulma riittää palahuopakatteelle. Lisäksi käytämme jokaisessa huopakatossa pohjahuopaa, joka asennetaan ensin alusrakenteiden päälle, kun toteutamme palahuopakaton uusimista. Pintahuopa, tässä tapauksessa palahuopakate tulee pohjahuovan päälle. Käytämme katteiden kiinnitykseen katenauloja, emme esimerkiksi niittejä. Laadukas huopakattoremontti Hyrynsalmella on monen tekijän summa, me huomioimme kaikki tarpeelliset seikat.

Huopakaton asennus Hyrynsalmi – hyvät materiaalit ja laadukas asennus uuden katon perustana

Huopakaton asennus Hyrynsalmi, ei ole mitään syytä jättää kattoremonttia tehdessä hommia puolitiehen. Katolle sopivat materiaalit muodostavat osan toimivasta katosta mutta hyvin tehty työ on perustavan tärkeä osa toimivan katon toteuttamista. Meillä kokeneet asentajat hoitavat kattosi asennustyöt. Tarvittaessa myös kirvesmies toteuttaa kattorakenteisiin liittyviä töitä ja kattopeltiseppämme astuu kuvioon katon viimeistelyvaiheessa, kun on aika asentaa katon reunapellitykset sekä piipunpellitys ja piipunhattu niillä katoilla, joilta ainakin yksi savupiippu löytyy.

Uusi vesikate on yksi tärkeä kohde huopakaton asennuksessa, joka huopakattoremontin yhteydessä Hyrynsalmella toteutetaan. Tarpeen mukaan asennamme siis uusia alusrakenteita mutta myös eristeitä kattoon ennen uuden vesikatteen asennusta. Kun kaikki on kunnossa, tulee vuoroon kattohuopien asennus. Asennamme jokaisen katteen tarkasti parhaita työtapoja noudattaen, pohjahuovan kanssa. Huopakaton asennukseen kuuluvat lisäksi läpivienti- ja ylösnostotyöt. Niiden myötä viimeistelemme varsinaisen katteen asennusvaiheen ja tiivistämme katon yksityiskohdat, oli kyse ilmanvaihtoputken läpiviennistä tai seinäliitoksesta.

Huopakattoremontti Hyrynsalmella alkaa valmistua, kun asennamme vielä kattotuotteet, kuten kattotikkaat ja lumiesteet sekä katon ja piipun pellitykset katollesi.

Hyrynsalmella ja sen lähiseudulla huopakattosaneeraus kannattaa tilata osaavalta kattoremonttipalvelultamme

Teetä huopakaton saneeraus meillä. Remontoimme kattosi takuutyönä, ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Jokainen toteuttamamme huopakattoremontti Hyrynsalmella vastaa tarkasti kyseisen katon vikoihin ja ongelmiin. Saneeraamme kattoa varsinkin sen kunnon vaatimissa määrin, mutta meillä voi aina teettää myös katon muutostöitä, asennustöitä ja vastaavaa, kun tilaat kattoremontin. Hyviä esimerkkejä ovat mm. kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut sekä vaikkapa energiatehokkuuden lisäämiseksi toteutettavat koko katon eristeremontit, jotka meiltä saa halutessaan kattoremontin yhteydessä Hyrynsalmen seudulla.

Remontoimme seudulla hyvinkin monipuolisesti erilaisten rakennusten kattoja. Voit tilata meiltä huopakattoremontin Hyrynsalmella mökkeihin, kuten vaikkapa kesämökkeihin ja mummonmökkeihin sekä tietysti omakotitaloihin. Saneeraamme katot piharakennuksista, kuten autokatoksista ja -talleista sekä varastoista ja saunarakennuksista. Remontoimme kaikki kattomallit harjakatoista pulpettikattoihin ja tasakatoista mansardikattoihin muitakaan malleja unohtamatta, huopakatehan ainakin rullahuovan tapauksessa sopii ihan kaikille katoille, palahuopakin kaikille kyllin jyrkille katoille mallista riippumatta. Autamme sinua valitsemaan sopivimman katteen sekä toteutamme sekä tyylikkään että teknisesti toimivan kattokokonaisuuden ammattitaidolla. Pyydä siis tarjouksemme ja lähdetään yhteistuumin toteuttamaan uusi huopakatto rakennukseesi!