KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ii

Huopakattoremontti Ii, toteutamme korkeatasoiset huopakattoremontit, kun alueena on Pohjois-Pohjanmaa, Ii, Kuivaniemi sekä Oulu, Pudasjärvi, Ranua tai vaikka Simo. Meillä voit koko seudulla teettää laadukkaat huopakattoremontit niin kaupungeissa kuin pienemmissäkin taajamissa sekä maaseudulla ja saarikohteissa, myös syrjäisemmät sijainnit sopivat meille mainiosti.

Esimerkiksi kesämökkejä seudulla on paljon, meillä voit teettää kaikenlaisten mökkien ja huviloiden huopakattoremontit omakotitalojen kattoremonttien lisäksi. Huopakatteet ovat hyvin suosittuja juuri asuinrakennuksissa ja vapaa-ajan käytössä olevissa rakennuksissa, ne ovat äänettömiä, keveitä ja helppohoitoisia katteita. Ihan syystä niiden suosio on säilynyt vakaana, jopa noussut tuotekehityksen pidentäessä huopakatteiden käyttöikää. Meillä voit teettää huopakattoremontit Iissä myös kaikenlaisiin saunarakennuksiin ja piharakennuksiin autokatoksista varastoihin. Huopakatteet ovat suosittuja myös näissä rakennustyypeissä helppohoitoisuutensa ja keveytensä ansiosta. Lumesta ei esimerkiksi huopakattojen parissa tarvitse ihan ensimmäisenä huolestua, joten on syynsä sille, miksi ne Iin leveysasteillakin ovat hyvin suosittuja.

Aloita huopakattoremontti Iissä pyytämällä kattoremonttipalvelumme tarjous oman kattosi saneerauksesta. Rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys on hyvä pitää mielessä tarjouksen ohessa, kun suunnittelee kattoremontin toteuttamista.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Iissä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Iin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ii – kattoremonttipalvelumme avulla katot turvallisesti kuntoon

Palahuopakattoremontti Ii, kattoremonttipalvelumme on seudulla varteenotettava toteuttaja kattoremonteille. Osaamisemme ja mm. ammattilaisten kaluston avulla kaikenlaiset kattoremontit onnistuvat ja sujuvat meiltä alusta loppuun. Palahuopakattoremontti on yksi huopakattoremontista, jokaisella katetyypillä on omat erityispiirteensä, jotka toki huomioimme kattoja remontoidessamme. Esimerkiksi palahuopakatteella pintahuovan asennus eroaa melkoisesti vaikkapa rullahuovan asennuksesta, puhumattakaan tiili- ja peltikatteista.

On huopakattoremonteilla myös yhteisiä piirteitä. Varsinkin rullahuopakattoremontin ja palahuopakattoremontin välillä on paljon samaakin. Katteen alla on alusrakenne, joko levystä tai tiiviistä laudoituksesta toteutettuna. Palahuopakate on vähän jyrkempien kattomallien vesikate, se vaatii ainakin 1:5 eli 11 asteen kattokulmaa ollakseen toimintavarma ja me noudatamme tätä parhaan mahdollisen katon toteuttamiseksi. Huolehdimme muutenkin, että jokainen palahuopakattoremontti menee oikein, huomioimme tuotevalmistajien suositukset ja toteutamme kaikki huopakattoremontit Iin seudulla ammattitaidolla. Esimerkiksi asennusvirheiden välttäminen ammattitaitoisten kattoasentajien ja hyvän suunnittelumme avulla on hyvin kannattavaa katon tulevaisuutta ajatellen.

Huopakaton uusiminen Ii – alusrakenteet, läpiviennit ja katteet kuntoon toteuttamassamme kattoremontissa

Huopakaton uusiminen Ii, vanhan katon purkutyö aloittaa kattoremontin. Totta kai ennen työmaalle saapumista ja katon pariin siirtymistä, jokaiseen kattoremonttiin kuuluu myös monia valmistelevia työvaiheita. Katon kuntokartoitus, remontin suunnittelu, materiaalitilaukset ja vastaavat työt hoidamme ennen varsinaisen kattoremontin käynnistymistä.

Työmaalla huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Iissä alkaa kuitenkin siitä, kun puramme vanhan vesikatteen ja ennen sitä myös kattotuotteita pois katolta. Tämä on tarpeen siksi, että vesikatteen uusiminen on oleellinen osa mitä tahansa kattoremonttia, huopakaton uusiminen ei ole tässä asiassa poikkeus. Vanhan katon purkutyö voi katosta riippuen vaatia myös alusrakenteiden, kattorakenteiden ja eristeiden uusimista. Kaikki esimerkiksi kosteutta imenyt materiaali vaihdetaan, jotta uusi katto on kestävä ja pitkäikäinen. Kattovuodot voivat aiheuttaa mm. kosteus- ja lahovaurioita sekä mikrobivaurioita, eristeetkään eivät oikein tee työtään kastuneina, joten huomioimme kattoremontissa kaikki viat ja vauriot. Kun katon purkutyöt ja alusrakennetyöt on saatu hoidettua, jatkuu huopakattoremontti Iissä uuden katon asennuksella. Työvaiheet voivat mennä osin limittäinkin riippuen täysin remontoitavasta katosta.

Palahuopakaton uusiminen Ii, uusi laattakatto toimii, kestää ja näyttää upealta!

Palahuopakaton uusiminen Ii, uusi kattosi kestävästi ja laadulla, kun teetät kattoremontin meillä. Toteutamme huopakattoremontit takuutyönä niin palahuopakatoille kuin rullahuopakatoillekin ammattitaitoisen kattoremonttitiimimme avulla sekä ammattikalustolla.

Palahuopakaton uusiminen tarkoittaa siis pala- eli laattakatteesta toteutetun katon huopakattoremonttia. Tavallisimmin kattoremontissa katolle asennetaan samaa katetyyppiä, kuin siellä on aiemminkin ollut, mutta vaihtoehtojakin on, kuuntelemme toiveitasi. Puramme vanhan palahuopakatteen ja asennamme uuden tilalle. Meillä voi Iissä teettää myös kattojen muutostöitä, mikäli kaipaat katolle erilaista vesikatetta. Kaikki tällaiset muutostyöt kannattaakin teettää kattoalan pätevillä ammattilaisilla, jotta kaikki menee oikein. Palahuopakaton uusiminen tehdään vähintään kokonaisen lappeen osalta. kattoremontissa koko katto uusitaan mutta paikallisten ongelmienkin kohdalla katteen asennustapa, jossa katepalat limitetään keskenään, vaatii katteen uusimista vähintään koko lappeelta. Asennus alkaa räystäältä ja etenee kohti harjaa, seuraava katerivi limitetään edellisen kiinnityskohtien päälle katteen tiivistämiseksi.

Kattoremonttipalvelullamme teetetty huopakattoremontti Iissä hoituu ammattitaidolla, keskustelemme mielellämme toiveistasi katon suhteen, ja jokainen kattoremontti suhteutetaan kyseisen katon kuntoon. Huomioimme jokaista kattoremonttia suunnitellessamme rakennuksen sekä sen katon ominaisuudet.

Huopakaton asennus Ii – asennustöissä kattoammattilaisen osaaminen näkyy ja kannattaa

Huopakaton asennus Ii, kun vanhaa kattoa on purettu, jatkuu kattoremontti aina uuden asennuksella. Asennustyö on tärkeä vaihe, jonka tulee onnistua, jotta katto ylipäätään onnistuu. Meiltä saat asennustyöhön tiukkaa osaamista, aika monta kattoa on jo takana, joten osaamista on harjaannutettu myös käytännössä. Jokainen huopakattoremontti Iissä sisältää ainakin uuden vesikatteen asennuksen. Lähes poikkeuksetta puramme vanhan katteen uuden tieltä pois, jolloin voimme hoitaa myös alusrakennetyöt. Mikäli muuten moitteettomassa kunnossa olevan katon kate tulee uusittavaksi ennen aikojaan, voimme ehkä asentaa pelkästään uuden pintahuopakerroksen purkamatta vanhoja katteita lainkaan. Tavallisimmin asennamme pohja- ja pintahuovan alusrakenteen päälle sekä ylösnostot ja kaikki katon läpiviennit.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Iissä voivat sisältää katon alusrakenteiden asennusta, varsinkin kattovuotojen ja muiden kosteusongelmien vuoksi katon aluslaudoitus tai muu katteen alta löytyvä rakenne voi vaatia uusimista. Tällöin asennamme joko paikallisesti tai koko katolle uudet aluslaudoitukset tai -levyt. Huopakattoremontti ja siihen liittyvä huopakaton asennusta Iissä voi tietysti vaatia myös uusien eristevillojen asennusta, varsinkin kosteusvaurioiset kohdat täytyy uusia.

Laadulla toteutettu huopakaton uusiminen kotitaloutesi rakennuksiin meiltä

Huopakaton uusiminen laatutyönä kattoremonttipalvelultamme koko Iin seudulla. Kun huopakattoremontti on tehtävänä, meidät saat avuksesi hoitamaan koko kattosaneerauksen alusta loppuun. Palvelemme kattavasti kaikenlaisten kotitalouksien rakennusten ja huopakattojen parissa. Voit tilata meiltä huopakaton uusimisen omakotitaloon, varastoon tai saunarakennukseen. Remontoimme niiden lisäksi mm. kesämökkien ja muiden mökkien, autokatosten ja kaikenlaisten muidenkin piharakennusten huopakattoja. Teemme Iissä huopakattoremontit sekä palahuopakatoille että rullahuopakatoille. Remontoimme tasakatot, aumakatot, harjakaton ja kaikki muutkin kattomallit. Alkuun pääset pyytämällä meiltä tarjouksen kattosi remontoinnista.

Kattoremontti alkaa valmistua, kun katolle välttämättömät purkutyöt on saatu päätökseen ja uusi huopakate on asennettu katolle. Tämän jälkeen viimeistelemme kattoa mm. kattotöihin erikoistuneen peltiseppämme työpanoksella, kun hän asentaa katon reunapellitykset sekä piipunpellityksen ja piipunhatun, kun rakennuksessa on savupiippu. Pellitystöiden lisäksi loppuvaiheen asennuksiin lukeutuvat myös kattotuotteet, huopakatoilla niihin lukeutuvat useimmiten vesikourut sekä jyrkillä katoilla lumiesteet varsinkin ovien ja muiden kulkureittien kohdilla mutta myös kattotikkaat. Kun huopakattoremontti Iissä on valmis kattotuotteineen ja pellityksineen, siivoamme jälkemme ja keräämme työkalumme sekä kierrätämme remonttijätteet.