KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Iisalmi

Huopakattoremontti Iisalmi – Bitumikattoremonttimme on täsmälääke huonokuntoiselle huopakatolle! Tilaa katon vaihto ennen katon kunnon liiallista heikkenemistä, jotta välttyisit kosteusvaurioilta. Kattoremonttipalvelumme palvelee sinua siinäkin tapauksessa, että vanha katto on alkanut vuotaa, ja sen alta löytyy home- tai lahovaurioita. Teemme huopakattoremonttisi Iisalmessa avaimet käteen -periaatteella.

Kustannuksetkin pysyvät kurissa, kun urakka on meidän vastuullamme. Hinnoittelemme kaikki huopakattoremontit Iisalmessa (myös saarikohteissa) varsin maltillisesti, vaikka tarjoammekin asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa palvelua. Alkutarkastuksen jälkeen tiedät, mitä ulkorakennuksesi, omakotitalosi tai mökkisi huopakattoremontti Iisalmessa maksaa. Sitten voit halutessasi hakea yhteistyökumppaniltamme rahoitusta tasakaton, satulakaton tai vaikkapa pulpettikaton vaihdolle. Muistathan myös mahdollisuuden kotitalousvähennykseen!

Uusi huopakatto ei vuoda tai irtoa tuulella. Se tarjoaa myös silmänruokaa, sillä tokihan tuliterä bitumikatto näyttää paremmalta kuin vanha, sammaleinen ja ryppyinen huopakatto, minkä rännitkin ovat ruosteessa.

Koska aluettamme on koko Pohjois-Savo naapurustoineen, voit tilata bitumikattoremontin myös sellaisilla paikkakunnille kuin vaikkapa Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi tai Vieremä. Kaikki lähtee liikkeelle yhteydenotostasi, joten pyydä tarjous vaikka saman tien!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Iisalmessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Iisalmen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Iisalmi – Laattakattoremontti vaatii jonkin verran jyrkkyyttä

Palahuopakattoremontti Iisalmi – Taitavat ammattilaisemme tietävät, kuinka laattakattoremontit tehdään! Huopakattoremontti onnistuu siis vuorenvarmasti, kun asialla on tämä kattoremonttipalvelu.

Ammattilaisemme tietävät myös sen, milloin tarvitset palahuopakattoremonttia Iisalmessa. Huopakattoremontin ajankohta ei riipu pelkästään katon iästä. Myös katon yleiskunto vaikuttaa siihen, koska laattakatto pitää purkaa ja uusia. Me osaamme tarkastella kattoasi kokonaisuutena, joten tilaa meiltä vaikkapa pelkkä kattotarkastus. Sen jälkeen kerromme, mitä palahuopakattosi tarvitsee, vai onko kaikki kunnossa. Tiesithän, että voit tilata meiltä myös kattokorjaukset ja -huollot?

Kattoeksperttimme hahmottavat myös sen, onko palahuopakaton asentaminen ylipäätään mahdollista. Uuden palahuopakaton asentaminen tai palahuopakattoremontti Iisalmessa vaatii jonkin verran jyrkkyyttä. Kattokulman on oltava vähintään 1:5 (11 astetta), jotta laattakaton asentaminen on järkevää. Tätä loivemmilla katoilla voidaan käyttää pintarullahuopaa, mikä sopii rakennukseen kuin rakennukseen.

Yhdistämme palahuopakattoremonttiisi Iisalmessa kaikki tarvittavat pohjatyöt. Urakkaan kuuluu myös katon varustelu. Lopuksi teemme lopputarkastuksen sekä loppusiivouksen, mitä helpottaa se, että olemme aloittaneet palahuopakattoremontin suojaamalla pihasi.

Huopakaton uusiminen Iisalmi – Bitumikaton vaihdon hintaan kuuluu kaikki tarvittava

Huopakaton uusiminen Iisalmi – Helpoin tapa uusia bitumikatto on tilata kattoremontti meiltä! Me teemme puolestasi huopakattoremonttisi kaikki työvaiheet. Ennen kuin aloitamme huopakaton uusimisen Iisalmessa, tutustumme kohteeseesi. Tuon tutustumiskäynnin perusteella osaamme laatia huopakattoremontistasi tarjouksen, mihin kuuluu kaikki tarvittava.

Huopakattoremontin hintaan kuuluvat kaikki työvaiheet, kuten purkutyöt, mahdolliset alusrakenne- ja eristystyöt, kirvesmiestyöt, asennustyöt, peltisepäntyöt, lopputarkastus ja loppusiivous. Luonnollisestikin myös kaikki materiaalit – kuten pohjahuovat ja pintahuovat – sisältyvät huopakattoremontista laatimaamme tarjoukseen.

Sinun ei tarvitse osallistua omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksesi huopakaton uusimiseen Iisalmessa millään tavalla. Meidän ei tarvitse edes lainata työkalujasi, sillä meiltä löytyy kaikki tarvittava. Voimme tuoda tullessamme esimerkiksi aggregaatin, suojapressut, työskentelytelineet, henkilönostimet, jätelavat, työkoneet ja työturvallisuustuotteet, mitkä tekevät huopakaton uusimisesta Iisalmessa turvallisempaa.

Huopakattoremontin aikana voidaan uusia muutakin kuin pelkkä vesikatto. Uusittavien asioiden listalle voidaan lisätä vaikkapa sadevesijärjestelmä, piipunhattu, tuuletusventtiilit ja yläpohjan eristeet. Kun tilaat bitumikaton uusimisen meiltä, voit luottaa siihen, ettei mitään tärkeää jää tekemättä!

Palahuopakaton uusiminen Iisalmi – Uusien huopalaattojen alle tarvitaan uusi alushuopa

Palahuopakaton uusiminen Iisalmi – Tiimimme tietää, että uusien huopalaattojen alle tarvitaan uusi pohjahuopa! Tiedämme käytännöllisesti katsoen kaiken erilaisista huopakattoremonteista, joten ota yhteyttä, kun haluat, että huopakattoremonttisi tehdään vankkumattomalla ammattitaidolla.

Kun asioit kanssamme, rakennuksesi palahuopakaton uusiminen Iisalmessa on kokeneiden konkareiden – asentajien, peltiseppien ja kirvesmiesten – vastuulla. Voit luottaa myös siihen, että käytettävät materiaalit ovat todella tasokkaita. Nykyaikaisissa huopalaatoissa ei ole enää suojamuovia. Tämä nopeuttaa palahuopakaton uusimista Iisalmessa.

Huopakatoilla on monia hyviä puolia. Yksi hyvä syy tilata palahuopakaton uusiminen Iisalmeen on se, että katon alla on aina umpiponttilaudoitus tai kateponttilevytys. Se tekee katosta tiiviin. Samalla se sitoo, vakauttaa ja jäykistää koko talon rakennetta.

Umpiponttilaudoituksen tai kateponttilevytyksen päälle asennamme alushuovan. Se toimii suojakerroksena, jos pintahuopa alkaa läpäistä vettä. Alushuovan on oltava ehjä. Siksi emme koskaan käytä hetki sitten purkamaamme pohjahuopaa, mikä on täynnä huopakattonaulojen jälkeensä jättämiä reikiä. Varmista uuden palahuopakaton tiiviys ja tilaa katon vaihto meiltä!

Huopakattosaneeraus Iisalmi – Kattosaneerauksemme ei mene metsään

Huopakattosaneeraus Iisalmi – Huopakaton saneeraus ei mene metsään, kun asialla ovat meidän huippuosaajamme! Teemme kesämökin, leikkimökin, saunarakennuksen, omakotitalon tai esimerkiksi autokatoksen huopakattoremontin parhaalla hinta-laatusuhteella. Lisäksi nostaisimme esiin sen, että kyseessä on aina avaimet käteen -periaatteella tehtävä huopakattoremontti. Helpompaa tapaa huopakattoremontin tekemiseen ei ole olemassakaan!

Se, miten juuri sinun harjakattosi, mansardikattosi tai esimerkiksi tasakattosi uusitaan, selvitetään ennen kattosaneerauksen aloittamista. Joissain tapauksissa huopakattosaneeraus Iisalmessa ei vaadi vanhan katon purkamista. Näin on esimerkiksi silloin, jos vanha katto ei ole vuotanut. Ehtona on myös se, että huopakerroksia saa olla enintään kaksi. Mikäli uusi pintahuopa voidaan asentaa vanhan päälle, kerromme siitä sinulle. Arviomme ei mene metsään (kuten eivät huopakattosaneerauksemmekaan).

Normaalioloissa huopakattosaneeraus Iisalmessa aloitetaan purkamalla vanhat huopakerrokset. Sitten tarkastamme raakaponttilaudoituksen. Sen hyväkuntoisuus on niin tärkeä asia, että voidaan sanoa, ettei huopakattosaneerauksesta Iisalmessa tule mitään, jos huonokuntoisen raakaponttilaudoituksen kunnostaminen unohtuu. Me emme unohda kunnostaa umpiponttilaudoitusta tai mitään muutakaan kohtaa, joten ota yhteyttä ja tilaa huopakattosaneeraus Iisalmeen!