KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ilmajoki

Huopakattoremontti Ilmajoki, saneeraamme pala- ja rullahuopakattoja osaavan tiimimme kanssa. Kattoremonttipalvelumme on jo kokenut tekijä erilaisten huopakattoremonttien rintamalla. Palvelumme ovat saatavilla alueella, jota rajaa Etelä-Pohjanmaa, Ilmajoki sekä Isokyrö, Kurikka, Laihia ja Seinäjoki muiden alueen paikkojen ohessa.

Huopakattoremontti Ilmajoella käynnistyy periaatteessa niinkin helposti, että pyydät meiltä tarjousta kattosi remontoinnista. Tekninen asiantuntijamme ottaa selvää kattosi kunnosta ja kartoittaa toiveesi, joiden pohjalta laatii juuri sinun kattoasi koskevan tarjouksen. Tarjouksen jälkeen on hyvä muistaa vielä rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys, jotka vaikuttavat omilta osin huopakattoremontin talousasioihin. Meillä teettäen kattoremontti on sinulle helppo, hoidamme kaikki työvaiheet sekä huolehdimme muistakin kattoremonttiin vaadittavista resursseista, kuten työvälineistä ja työntekijöistä

Meillä voit teettää huopakattoremontit kaikenlaisissa paikoissa maatiloilta keskustoihin ja toteutamme huopakattoremontteja myös saarikohteissa. Voit tilata meiltä laadukkaat huopakattoremontit Ilmajoella omakotitaloon sekä kesämökkiin ja muuhun mökkiin. Asuinrakennusten lisäksi saneeraamme huopakatot myös saunarakennuksista ja erilaisista piharakennuksista, kuten, autotallista tai autokatoksesta ja varastosta. Kotitalouksien rakennukset kuuluvat monipuolisesti palveluidemme piiriin, samoin kaikki kattomallit mansardikatosta tasa- ja harjakattoihin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ilmajoella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Ilmajoen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ilmajoki – kattoremontti laattakatolle työnsä osaavilta kattoasentajiltamme

Palahuopakattoremontti Ilmajoki, meiltä saat taidolla toteutetun laattakaton eli palahuopakaton saneerauksen. Palahuopakatteiden kanssa on muistettavana muutama seikka, monin tavoin ne kuitenkin ovat muiden huopakattojen kaltaisia ominaisuuksiltaan.

Huopakaton rakenne yleisellä tasolla on kutakuinkin sama riippumatta siitä, onko kate pala- vai rullahuopaa. Katteen alta löytyy alusrakenne, tyypillisesti se on tiivis aluslaudoitus tai levy. Alusrakenne antaa ryhtyä kimmoisille ja keveille huopakatteille ja tällaiset rakenteisiin liittyvät seikat huomioimme aina toteuttaessamme huopakattoremontteja Ilmajoella. Jokaiseen huopakattoon asennamme pohjahuovan, sen paikka on alusrakenteen ja pintahuovan, tässä tapauksessa palahuopakatteen välissä. Katteet kiinnitämme alusrakenteeseen riittävän tiheästi laadukkailla katenauloilla, jotka pitävät katteet kiinni katossa niin pitkään, kuin tarvitsee.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Ilmajoella vaatii jonkin verran ymmärrystä huopakattojen rakenteesta ja toiminnasta, meiltä sitä löytyy. Samoin kokemusta palahuopakattoremonteista, palakatteiden asennuksista ja kaikesta siitä, mitä katon uusiminen kulloinkin voi pitää sisällään. Remontoidessamme mietimme jokaista kattoa yksilönä, eli katon erityispiirteet ja viat huomioimme remonttia. Ehjää on aivan yhtä turhaa korjata kuin olisi jättää vikoja uuden katteen alle.

Huopakaton uusiminen Ilmajoki – kaikki mitä kattosi uusiminen vaatii, hoituu meiltä!

Huopakaton uusiminen Ilmajoki, ilman purkutyötä ei kattoa saada remontoitua mutta kattoremonttipalvelumme osaava väki suunnittelee ja toteuttaa kattosi saneerauksen kaikkine vaiheineen. Jokainen katoremontti alkaa siis vanhan katon purkutöillä. Työvaiheen laajuus riippuu katon kunnosta, myös omilla suunnitelmillasi voi olla vaikutusta tähänkin työvaiheeseen. Mikäli haluat vaikkapa poistattaa vanhan kattoikkunan katolta, täytyy sen läpiviennin tilalle asentaa kattoa eikä uutta läpivientiä.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ilmajoella alkaa työmaalla omilla valmisteluillaan, joihin lukeutuu mm. työmaansuojaus. Se tehdään, koska seuraavaksi puramme vanhaa kattoa ja siinä syntyy roskaa. Osa purkujätteestä on sen verran pientä, että esim. pressut ovat hyvin käytännöllisiä rakennuksen ympäristön pitämiseksi siistinä. Poistamme kattotuotteet lähinnä siksi, että ne ovat muiden remontin työvaiheiden tiellä, sitten puramme vesikatteen. Huopakaton uusiminen onnistuu vain ani harvoin ilman vanhan vesikatteen poistoa, koska katon alusrakenteet ja eristeet vaativat korjauksia ja uusimista varsinkin, jos katto on vuotanut tai siinä on mitään epäselvää. Tällä tavalla huopakattoremontti Ilmajoella etenee kohti asennusta ja katon viimeistelyä.

Palahuopakaton uusiminen Ilmajoki, persoonallisen laattakaton saneeraus sujuu osaavilta asentajiltamme

Palahuopakaton uusiminen Ilmajoki, laattakaton saneeraus ajankohtaistuu muiden kattojen tavoin silloin kun katolla alkaa olla ikää, kate on kulunut tai katolle sattuu jotain. Ylipäätään kattoremontti tehdään silloin, kun korjaaminen ei ole enää niin kannattavaa. Katto voi olla esimerkiksi kulunut ja se vuotaa läpiviennistä, katteen saumoista tai vaurioista. Joskus löydämme katosta jo aiempia asennusvirheitä tai materiaalivalintoja, jotka eivät ole kestäneet aikaa toivotulla tavalla. Palahuopakatto ei ole sen alttiimpi millekään näistä asioista, kuin muutkaan katot. Katteessa on toki saumoja runsaammin kuin monissa muissa katoissa, joten toteutamme asennuksen erityisellä huolella.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ilmajoella tuo katolle uuden vesikatteen. Puramme vanhan katteen ja asennamme uuden. Tämähän jo itsessään ratkaisee monta erilaista ongelmaa katolla. Uusi kate on kimmoisa ja toimiva, sen pinnoite on napakasti paikoillaan ja sammaleella on pitkä taival päästä rehottamaan tai edes yrittämään uuden huopakaton valloitusta. Palahuopakaton uusiminen ratkaisee mm. kuluneen ja vuotaneen katon ongelmat yhdellä urakalla. Huopakattoremontti Ilmajoella on mahdollisuus saada aivan kaikki kuntoon.

Huopakaton asennus Ilmajoki – meillä on kattoasennuksen salat hallussamme

Huopakaton asennus Ilmajoki, jokainen kattoremontti sisältää uuden katon asennuksen ainakin jossain mittakaavassa. Yksi jokaiseen kattoremonttiin liittyvät huopakaton asennustyö on uuden vesikatteen asennus. Silloinkin kun pääsemme remontoimaan kattoa ajoissa eikä katossa liiemmin ole alusrakennetöitä tehtävänä, vesikate pistetään uusiksi. Ilman sitä ei ole tapana edes puhua kattoremontista. Huopakattoremontti Ilmajoella käsittää siis uuden huopakatteen asennuksen katolle, sisältäen kattohuovat pohja- ja pintahuopineen sekä läpivienteineen ja ylösnostoineen. Läpivientien asennukset ovat tärkeä osa yhtenäisen ja tiiviin katon asennusta, ne saavat täyden huomiomme, kun niiden aika koittaa. Kun katossa on alusrakenne- ja erityistöitä tehtävänä, voi niitäkin pitää katon asennustöinä, sillä katolta puretut materiaalit korvataan asentamalla uutta tilalle.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Ilmajoella etenee katteiden jälkeen kattotuotteisiin sekä katon ja savupiipun pellityksiin. Tässä vaiheessa kattopeltiseppämme voi vierailla asennustöissä, katon reunapellitykset sekä savupiipun tyveä suojaava piipunpellitys sekä piipunhattu kuuluvat toimivaan kattoon. Kattotuotteita ovat vesikourut, jotka kuljettavat katolta valuvan veden eteenpäin sadevesijärjestelmässä mutta myös kattotikkaat ja varsinkin jyrkempien kattomallien lumiesteet.

Hyvä huopakattosaneeraus on sinulle helppo ja valmistuu ajallaan

Huopakaton saneeraus Ilmajoella alkaa, kun pyydät meiltä tarjouksen. Tietysti käymme läpi normaalin tarjouspyyntömenettelyn mutta mitään kovin ihmeellisiä peliliikkeitä sinun ei tarvitse suorittaa, saadaksesi kattosi kuntoon. Me hoidamme katon saneerauksen kuntokartoituksesta laskelmiin ja suunnittelusta kaikkiin varsinaisiin työvaiheisiin, siivoamme lopuksi työmaan ja kierrätämme remonttijätteet. Kun huopakattoremonttiin Ilmajoella tarvitaan kattoasentajaa tai useampaa niin meiltä löytyy osaavaa työvoimaa kaiken kokoisten kattoremonttikohteiden hoitamiseen. Tarvittaessa meiltä tulee töihin myös kattopeltiseppä, kirvesmies tai muut erityisosaajat. Meiltä tulevat lisäksi kaikki työkalut ja -koneet, joita huopakattoremontissa tarvitaan. Huopakattojen erikoisvälineiden, kuten huopanaulaimen lisäksi perustyökalut tai vaikkapa sähköttömän rakennuksen kattoremontin parissa tarvittavat akkukoneet sekä aggregaatti ovat kaikki valmiina kattoremonttiin sovittuna ajankohtana. Palvelumme on kattavaa ja näin myös hyvin vaivatonta sinulle.

Teetä meillä huopakattoremontti Ilmajoella kotiisi, remontoimme erilaisten omakotitalojen huopakattoja. Katon malli voi olla mansardikatto, harjakatto, tasakatto tai mikä tahansa muukin kattomalli. Voit tilata kattoremonttipalvelultamme huopakattoremontit myös mökkeihin, kesämökkeihin, huviloihin. Remontoimme saunarakennusten ja piharakennusten katot varastosta autotalliin ja -katokseen, oli katteena sitten palahuopa tai rullahuopa.