KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ilomantsi

Huopakattoremontti Ilomantsi, kun seudulla kaivataan ammattitaitoista kattoremonttipalvelua niin meiltä löytyy kaikki tarvittava osaaminen, työntekijät ja kattoammattilaisten kalusto töiden hoitamiseen. Palvelualueemme on Pohjois-Karjala ja Ilomantsi sekä sen naapurikunnat eli Joensuu ja Lieksa mutta myös muut lähiseudun paikat, kuten Koli, Kitee ja Outokumpu. Jos satut tarvitsemaan tällä alueella huopakattoremonttia saarikohteessa tai syrjäisemmän pikkutien varrella niin meiltä ne onnistuvat siinä missä muidenkin sijaintien kattoremontit.

Kun tarvitse laadukkaasti toteutetun huopakattoremontin Ilomantsin seudulla niin pyydä tarjouksemme, remontoimme katot omakotitaloista, kesämökeistä ja muistakin mökeistä eli erilaisista asuinkäytössä olevista rakennuksista. Saneeraamme huopakattoja myös saunarakennuksista ja piharakennuksista. Voit tilata remontin meiltä, kun piha- tai rantasaunasi, autotallisi, autokatoksesi tai vaikkapa pihavarastosi kaipaa uutta huopakattoa. Remontoimme niitä sekä rulla- että palahuopakatteista toteutettuina kaikissa kattokulmissa ja -malleissa kattokulman huomioiden.

Huopakattoremontti Ilomantsissa käynnistyy helposti niin, että pyydät meiltä tarjouksen. Kattokohtaisen, katon kuntokartoitukseen ja omiin toiveisiisi perustuvan kattoremonttitarjouksen lisäksi muistutamme myös rahoitusmahdollisuudesta sekä verotuksessa haettavissa olevasta kotitalousvähennyksestä, joka koskee meillä teetettyä työtä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ilomantsissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Ilomantsin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ilomantsi – persoonallisempi kattoratkaisu laattakatteesta asiantuntemuksella toteutettuna

Palahuopakattoremontti Ilomantsi, palahuopakatto on omansalainen kokonaisuus varsinkin vesikatteen asennustavan ja sen ulkonäön perusteella. Muilta ominaispiirteiltään palahuopakatto on aika samanlainen, kuin rullahuopakattokin. Kaikki huopakatot ovat keveitä eivätkä vaadi raskaita rakenteita. Huopakatot ovat äänettömiä ja niitä on helppo hoitaa. Esimerkiksi lumen kannalta tarkasteltuna huopakatto on helpoin mahdollinen kattoratkaisu moniin rakennuksiin.

Meiltä saat huopakattoremontit, kuten palahuopakattoremontit Ilomantsissa. Remontoimme huopakatot vakaalla osaamisella ja esimerkiksi oikein asennettu palahuopakatto on vedenpitävä ja siistin näköinen. Asennamme palahuopakattoremontissa aina uuden vesikatteen katolle. Palahuopakattoon kuuluu pohjahuopa, kuten meidän toteuttamiimme rullahuopakattoihinkin. Se on tae katon toiminnalle silloinkin, kun pintahuopa alkaa menettää pinnoitettaan tai katolle sattuu vahinkoja. Asennamme pohjahuovan päälle pintahuovan palakatteesta, jota kutsutaan myös laattakatteeksi. Valmistusmateriaali on samaa nykyaikaista bitumikermiä, kuin rullahuopakatteissakin. Asennamme pintahuovan harjaa kohti etenevässä järjestyksessä, ja katepalat asettuvat asennuksessa hieman limittäin, jolloin saamme katteesta vesitiiviin ja yhtenäisen. Kiinnitykseen meillä käytetään aina laadukkaita katenauloja, hakaset ja niitit eivät ole pitkällä tähtäimellä yhtä toimintavarmoja. Samalla huolellisuudella hoidamme kaikki muutkin huopakattoremontit Ilomantsissa.

Huopakaton uusiminen Ilomantsi – laadukas kattoremontti takaa toimivan uuden katon rakennukseesi

Huopakaton uusiminen Ilomantsi, teetä kattosi saneeraus meillä. Kokenut kattoremonttipalvelumme huolehtii siitä, että saat laadukkaasti toteutetun uuden katon, jossa yhdistyvät huolella tehty työ ja nykyaikaiset materiaalit.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ilomantsissa tarkoittaa vähintäänkin uutta vesikatetta katolle. Tyypillisimmin uusimme vesikatteen purkamalla vanhan pois kattotuotteineen ja asentamalla sitten kokonaan uuden katteen pohja- ja pintahuopineen. Huopakaton uusiminen vaatii vanhan katteen poistoa siksi, että katossa on usein tarkistettavaa ja korjattavaa myös pintakerroksen muodostavan katteen alla.

Katteen purkamisen jälkeen hoidamme tarvittavat alusrakennetyöt katon puuosien, kuten aluslaudoituksen parissa. Kaikki kastuneet, lahonneet tai muuten vaurioituneet katon osat korjataan ja uusitaan, kun toteutamme huopakattoremonttia Ilomantsissa. Katon eristeitäkään ei voi jättää huomiotta. Erityisesti silloin, jos kattoa avatessa löytyy kosteusvaurioita, on tärkeää käydä myös eristystä läpi. Kastuneet tai pieneläinten pilaamat eristeet eivät eristä lämpöä, kuten kuuluisi, joten uusimme eristeet niiltä osin kuin se kyseisellä katolla on sen toiminnan kannalta tarpeen. Käytännössä tämä harvoin tarkoittaa kuitenkaan koko katon eristevillojen vaihtoa uusiin.

Palahuopakaton uusiminen Ilomantsi, kun palahuopakattosi vuoro on päästä remontoitavaksemme

Palahuopakaton uusiminen Ilomantsi, palvelemme asiantuntevan ja pätevän kattoremonttitiimimme kanssa laattakattojen saneerauksissa. Remontoimme palahuopakattoja niin asuin- kuin piharakennuksistakin. Palahuopakattoja löytyykin Ilomantsin seudulla monenlaisista kotitalouksien rakennuksista ja meillä voi teettää niiden remontit vakaalla ammattitaidolla. Palahuopakatteen käytössä ehkäpä suurin varteenotettava seikka on riittävän jyrkkä kattokulma. Kun katto on mallista riippumatta yli 1:5 eli 11 astetta niin palahuopakatteen käyttö on mahdollista katon toimintaakin ajatellen. Me noudatamme tuotevalmistajien suosituksia mm. kattokulmien ja asennustapojen suhteen myös siksi että tuotevalmistajien tuotetakuut pysyvät voimassa.

Palahuopakaton uusiminen eli palahuopakaton huopakattoremontti Ilomantsissa ei sinällään ole muita kattoremontteja erikoisempi toimenpide. Meillä jokainen katto tarkistetaan ja remonttia ryhdytään suunnittelemaan juuri kyseisen katon korjaustarpeiden pohjalta. Huomioimme huopakattoremontin suunnittelussa ja toteutuksessa myös sen, mitä itse toivot. Samalla kun remontoimme kattoasi, voimme vallan hyvin asentaa myös mm. uuden kattoikkunan, jos sinulla on sellainen toiveissa. Palahuopakaton uusiminen Ilomantsissa on käytännöllinen tilaisuus toteuttaa erilaiset asennustyöt ja muutokset kattoon. Ammattitaitoinen kattoremonttitiimimme on valmiiksi paikalla ja voi hoitaa työt ammattitaidolla.

Huopakaton asennus Ilomantsi – tärkeät kattoremontin asennustyöt osana remonttikokonaisuutta

Huopakaton asennus Ilomantsi, kattoremonttia ei voi tehdä ilman uuden katon asennusta. Jotain on aina purettava ja asennettava, kun kattoa remontoidaan. Yleisin uusimiskohde kattoremontissa on vesikate ja tämä pätee ihan kaikkiin kattotyyppeihin. Varsinaisessa kattoremontissa vanha vesikate puretaan katolta pois, jonka jälkeen toteutamme mahdollisia alusrakennetöitä. Koska vanha kate käytännönsyistä puretaan katolta, huopakaton asennus sisältää uusien kattohuopien asennuksen. Me asennamme jokaiseen huopakattoon pohjahuovan ja päälle pintahuovan, jonka voimme toteuttaa joko rullahuovasta tai palahuovasta toiveidesi sekä katon jyrkkyyden mukaan. Katteen asennusvaiheeseen kuuluu myös ylösnostojen toteuttaminen sekä läpivientien asennukset. Kun kate on valmis, asennamme vielä katon- ja piipunpellitykset sekä kattotuotteet.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Ilomantsissa sisältää toisinaan katon eristykseenkin liittyviä töitä. Tavallisimmin teemme mm. kattovuotokohtiin eristeiden vaihtoa mutta myös pieneläintuhot voivat teettää eristetöitä katolla. Mikäli yläpohjan läpäisevät ilmanvaihtoputket ja -kanavat vaativat eristystä, hoidamme nekin kuntoon. Mikäli itse haluat toteuttaa katolle kattavan ja rakennuksen energiatehokkuutta katon osalta parantavan eristeremontin, niin se on käytännöllistä niin ikään teettää meillä huopakattoremontin yhteydessä.

Ilomantissa huopakattosaneeraus käy helposti kattoremonttipalvelumme taitajilla teettäen

Huopakaton saneeraus vaatii jonkin verran valmistautumista ja hyvää suunnittelua, jos tilaat kattoremonttisi meiltä niin se ei vaadi kuin päätöksen ryhtyä hoitamaan asiaa, sekä tarjouspyynnön. Me hoidamme kyllä kattosi kunnon kartoittamisen, selvitämme toiveesi ja laadimme kattokohtaisen tarjouksen. Sitten me hoidamme kattosi remontoinnin, mitä kyseinen katto vaatiikin tullakseen jälleen kuntoon käsissämme.

Huopakattoremontti Ilomantsissa on mahdollista teettää pätevän kattoremonttipalvelumme töinä niin asuinrakennuksiin kuin muihinkin kotitalouden rakennuksiin. Remontoimme kattoja omakotitaloista, kesämökeistä ja mökeistä mutta myös saunarakennuksista ja autotalleista, -katoksista sekä varastoista ja muistakin piharakennuksista. Teemme huopakattoremontit Ilomantsissa harjakattoihin sekä pulpettikattoihin tai vaikkapa tasakattoihin, kuten kaikkiin muihinkin kattomalleihin.

Kun haluat teettää huopakattoremontin Ilomantsissa, pyydä tarjouksemme. Pätevä tiimimme hoitaa kattosi saneerauksen, kun kate on käytetty loppuun ja katto hyötyy uudesta katteesta. Meillä voit teettää huopakattoremontit myös silloin, kun katto on vuotojen vuoksi tullut remontoitavaksi, tai silloin, kun katolle sattuu vahinko. Oli se sitten katolle kaatunut puu tai myrskytuho, voit luottaa osaamiseemme. Remontoimme jokaista kattoa sen kunnon mukaan.