KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Inari

Huopakattoremontti Inari, uusimme kaikenlaiset huopakatot niin omakotitaloista, mökeistä kuin piharakennuksistakin. Remontoimme erilaisten asuinrakennusten huopakattoja Inarin seudulla. Muun muassa kesämökkien kattoremonttien lisäksi saat meiltä laadukkaat huopakattojen uusimiset myös muihin kotitaloutesi rakennuksiin. Pyydä meiltä tarjousta, kun piharakennus tai vaikkapa saunarakennus kaipaa uutta huopakattoa. Autotallit ja -katokset, varastot sekä muutkin piharakennukset saavat meiltä hyvin tehdyt kattoremontit. Mikäli rakennuksesi sijaitsee tunturissa tai vaikkapa saaressa niin älä epäröi ottaa yhteyttä, meiltä kattojen remontointi sujuu kaikenlaisissa sijainneissa.

Aloita huopakattoremontti Inarissa pyytämällä kattoremonttipalvelumme tarjous. Tarjouspyyntö on helppo tapa aloittaa kattoremontin teettäminen. Meiltä vastataan pyyntöösi pian, lähdemme selvittämään sitä, millaisen remontin kattosi tarvitsee ja millaisia ajatuksia sinulla itselläsi kattosi suhteen on. Voit teettää meillä erilaisia katon muutostöitä tai asennustöitä käytännöllisesti kattosi saneerauksen yhteydessä. Toteutamme ammattitaidolla kattoikkunoiden tai kattoluukkujen asennukset sekä vaikkapa koko kattoa koskevan katon eristeremontin. Toteuttamamme huopakattoremontti Inarissa voi kuitenkin olla ihan perus kattoremontti, jossa korjaamme kattoon syntyneet viat sekä uusimme vesikatteen.

Tarjous, kotitalousvähennys sekä rahoitusmahdollisuus valottavat kattoremontin raha-asioita.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Inarissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Inarin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Inari – moderni laattakatto pitkäksi aikaa eteenpäin

Palahuopakattoremontti Inari, teetä meillä uusi katto, joka pitää pintansa vuodenaikojen vaihdellessa ja vuosien vieriessä. Nykyaikaiset palahuopakatteet ovat kestäviä ja yhä pitkäikäisempiä. Katon remontointiin kannattaakin panostaa sillä ajatuksella, että seuraava kattoremontti on vasta kaukana tulevaisuudessa eikä esimerkiksi asennusvirheiden kannata antaa pilata katon tulevaisuutta. Kun teetät palahuopakattoremonttisi Inarissa meillä, niin sinun ei tarvitse murehtia, menevätkö työt oikein tai sopivatko materiaalit katolle tai keskenään yhteen. Kun teetät huopakattoremontin meillä, niin kaikki menee, kuten pitääkin. Remontti ei kestä ikuisuutta, sillä me teemme niitä työksemme.

Palahuopakattoremontti tai muukin huopakattoremontti Inarissa vaatii osaamista, kyseessä on kuitenkin kattoremontti, jossa on useita työvaiheita. On perusteltua tilata tällainen työ alan osaavilta ammattilaisilta, sen sijaan että yrittäisi tehdä kaiken itse. Meillä on osaavaa ja kokenutta väkeä töissä, joilta palahuopakattoremontti sujuu. Jokainen katto saa sen kuntoa vastaavan huopakattoremontin Inarissa, emme uusi koko kattoa kattotuoleja myöten, ellei se ole välttämätöntä. Korjaamme katon viat ja uusimme loppuun kuluneet, kosteusvaurioiset, lahonneet tai muuten heikkokuntoiset materiaalit.

Huopakaton uusiminen Inari – kattoremonttimme kautta saat tasokkaan uuden katon rakennukseesi

Huopakaton uusiminen Inari, kattoremonttipalvelumme toteuttama uusi huopakatto on virheetön ja tyylikäs. Lähdemme toteuttamaan uutta huopakattoa vanhan katon kunnon sekä omien toiveidesi pohjalta, hyvä suunnittelu edesauttaa laadukasta toteutusta ja onnistuneen katon tavoitetta. Meillä tekninen asiantuntija hoitaa kaikenlaisia suunnitteluvaiheen töitä ja kattoremontin konkreettinen toteutus on puolestaan kattoasentajien käsissä. Tarvittaessa meillä osallistuu huopakaton asennustöihin myös muita erityisosaajia, kuten kirvesmies ja kattopeltiseppä. Kirvesmiestä voidaan tarvita esimerkiksi kattorakenteiden uusimistöissä, jos katto on vaurioitunut tai siihen tehdään muutoksia. Kattoa siis puretaan kattoremontin alkajaisiksi. Puramme kattotuotteet, vesikatteen, joskus aluslaudoituksia, kattorakenteita ja eristeitäkin katolta pois. Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Inarissa tähtää siihen, että katto on uutta vastaavassa kunnossa remontin päättyessä. Ellei katossa ole katteen lisäksi ongelmia, huopakaton uusiminen voi tarkoittaa pelkän vesikatteen uusimista. Muulloin uusimme mm. alusrakenteita sen verran, kuin se kyseisellä katolla on tarpeen esimerkiksi kattovuotojen ja muiden vaurioiden vuoksi. Kaikkien purku- ja korjaustöiden jälkeen huopakattoremontti Inarissa etenee asennukseen ja valmiiseen kattoon, jonka jälkeen siivoamme paikat.

Palahuopakaton uusiminen Inari, uusi laattakate sekä muut kattosi asiat kuntoon kerralla

Palahuopakaton uusiminen Inari, kun palahuopakattosi vaatii uutta vesikatetta ja ehkä muutakin työtä niin meiltä saat kattosaneerauksen laadukkaasti kokonaisuudessaan. Tarjouspyyntö sinun on tehtävä itse, mutta sen jälkeen voit luottaa osaamiseemme kattoremonttien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Palahuopakaton uusiminen, kuten mikä tahansa muukin huopakattoremontti Inarissa tarkoittaa ainakin vesikatteen uusimista. Tietysti katossa voi olla muutakin uusittavaa materiaalia mutta kattoremontin määritelmä täyttyy ainakin silloin, kun kate on tullut vaihtokuntoon. Palahuopakate on asennettava huolellisesti räystäältä alkaen. Palahuopakatteen asennustapa valmiista katepaloista latoen aiheuttaa sen, että asennustyössä sama työvaihe toistuu monen monta kertaa, kunnes kaikki katon lappeet on saatu peitettyä huopapaanuilla. Katepalat vielä hieman limitetään edellisten palojen reunojen päälle, tällaisessa työssä kokeneet asentajat ovat erityisen käytännöllinen apu työn toteuttamiseen järkevällä aikataululla ja ennen kaikkea oikein. Palahuopakaton uusiminen sujuu näppärästi ja kokemuksen tuomalla varmuudella, kun kattoasentajamme toteuttavat katteen asennuksen. Meillä jokainen huopakattoremontti Inarissa sisältää pohjahuovan asennuksen, pintahuovan asennamme sen päälle ja näin toteutamme kestäviä ja tiiviitä huopakattoja kaikenlaisiin kotitalouksien rakennuksiin.

Huopakaton asennus Inari – kunnollinen ja siisti uusi katto muodostetaan laadukkaalla asennustyöllä remontin loppuvaiheessa

Huopakaton asennus Inari, ammattitaitoiset kattoasentajamme hoitavat tottumiemme kattoremonttien asennustyöt. Jokaisessa huopakattoremontissa teemme asennusta, ja se on tärkeää työtä, jotta uusi katto onnistuu ja palvelee rakennustasi pitkään. Katon ylläpito tulevina vuosina vaikuttaa myös siihen, kuinka pitkään katto pysyy käyttökelpoisena. Kuitenkin virheetön asennus ja keskenään yhteen sopivat mutta myös kyseiselle katolle sopivat materiaalit sekä niiden yhdistelmä ovat perustavanlaatuisen tärkeitä tekijöitä.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Inarissa käsittää tyypillisimmin useita asennustöitä. Kattohuopien asennusta läpivienteineen ja ylösnostoineen voisi pitää yhtenä kattoremontin suurimmista asennustöistä. Näiden asennusten huolellinen toteuttaminen takaa toimivan katon. Huopakattoremontti Inarissa voi tarvittaessa sisältää myös mm. aluslaudoitusten, kattorakenteiden sekä eristeiden asennusta ainakin osalle katosta, sillä uusimme kaikki katon vaurioituneet osat sekä huonokuntoiset materiaalit. Vaikkapa kattovuodon jäljiltä katosta voi löytyä kohtia, joissa kosteus on heikentänyt rakenteita ja pilannut eristeitä. Näihin puutumme aina eikä uuden vesikatteen alle jää mitään ikävää keräämään voimia.

Huopakaton asennus huipentuu tyypillisesti kattotuotteiden, kuten lumiesteiden ja kattotikkaiden sekä reuna- ja piipunpellitysten ja piipunhatun asentamiseen.

Käytännöllinen ja hyvään palveluun perustuva huopakattosaneeraus kattoremonttipalvelultamme

Huopakattosaneeraus Inarin seudulla käy kätevästi meillä teettäen. Huopakaton remontointi tulee joka tapauksessa vastaan ja katto on saneerattava, jotta rakennuksen käyttö voi jatkua. Ellet siis ole aikeissa poistaa rakennusta käytöstä niin tilaa sen katon saneeraus meiltä. Toteutamme Inarin seudulla huopakattoremontteja sekä rullahuovasta että palahuovasta tehtyihin kattoihin. Remontoimme kattomallit harjakatosta tasa- ja aumakattoon muitakaan kattomalleja pulaan jättämättä.

Huopakattoremontti Inarissa on mahdollista toteuttaa pätevän kattoremonttipalvelumme avulla esimerkiksi piharakennuksiin eli vaikkapa autotalleihin ja -katoksiin. Remontoimme huopakattoja varastorakennuksista ja saunarakennuksista sekä tietysti erilaisista asuinkäytössä olevista rakennuksista. Tilaa siis esimerkiksi omakotitalon, huvilan, kesämökin tai muun mökin kattoremontti osaavalta väeltämme. Kun huopakattoremontti Inarissa tai sen lähiseudulla on erääntymässä tehtäväksi, niin pyydä meiltä tarjous. Laitamme kattosi kuntoon vaikka kaikista pihasi rakennuksista, jos asiat ovat sillä laidalla, että useampi katto on uusimista vailla. Kattoremontti voi tuntua suurelta operaatioilta, mutta asian lykkääminen ei pidemmän päälle ole kannattavin ratkaisu. Mitä kuluneempi katto on, sitä todennäköisemmin se vaurioituu ja remontti kasvaa suuremmaksi ja hintavammaksi. Ota siis ammattilaisiimme pikaisesti yhteyttä, niin laitetaan kattosi kuntoon.