KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Isojoki

Huopakattoremontti Isojoki – Bitumikattoremontti yhden yhteydenoton taktiikalla! Bitumikermikattoremontti on paljon muutakin kuin pintahuovan vaihtoa. Se voi sisältää eristeiden lisäyksen, raakaponttilaudoituksen kunnostamisen, kattotuolivaurioiden korjauksen, pohjahuovan asennuksen, sadevesijärjestelmän uusimisen ja piipun pellityksen. Urakka aloitetaan alkutarkastuksella, materiaalihankinnoilla ja pihan suojauksella. Kun katto on uusittu ja varusteltu, on aika tehdä lopputarkastus sekä siivota työskentelyalue. Emme jätä purku- ja rakennusjätteitä pihaasi, vaan toimitamme ne jäteasemalle.

Teemme kaikki työvaiheet puolestasi, joten sinun ei tarvitse osallistua huopakattoremonttiisi Isojoella millään tavalla sen jälkeen, kun olet jättänyt sen vastuullemme. Täyden palvelun periaatteella tehtävä bitumikattoremontti ei ole kallis. Saat valmiiksi tingityn tarjouksen omakotitalosi, mökkisi tai ulkorakennuksesi huopakattoremontista Isojoella jo varhaisessa vaiheessa. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea sekä yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta että kotitalousvähennystä.

Teemme huopakattoremontit Isojoen kaikissa kolkissa – myös saarikohteissa ja naapurikunnissa. Kattoremonttipalvelumme aluetta on koko Etelä-Pohjanmaa ympäristöineen, joten voit tilata huopakaton vaihdon vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Karijoki, Kankaanpää, Kauhajoki, Kristiinankaupunki tai Merikarvia. Otahan yhteyttä, niin laitetaan kattoasiat reilaan!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Isojoella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Isojoen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Isojoki – Uuden laattakaton alle tarvitaan hyväkuntoinen aluslaudoitus

Palahuopakattoremontti Isojoki – Teemme laattakattoremonttisi vaivattomasti ja tehokkaasti! Tehokkuus tarkoittaa sitä, että työskentelytelineet, jätelavat ja muut tykötarpeet ovat pihassasi vain hetken. Huopakattoremontti etenee rivakasti, kun asialla ovat harjaantuneet asentajamme! Koska jokainen kohde on omanlaisensa kokonaisuus, selvitämme tapauskohtaisesti sen, kauanko juuri sinun palahuopakattoremonttisi Isojoella kestää. Asiaan vaikuttavat esimerkiksi katon koko ja sen alta löytyvien puuosien kunto.

Vaivattomuus tarkoittaa sitä, että teemme kaikki huopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei siis tarvitse alkaa sahata, naulata, eristää, pellittää tai pystyttää mitään, sillä teemme kaikki työvaiheet puolestasi.

Palahuopakattoremonttisi Isojoella voi sisältää vaikkapa aluslaudoituksen kunnostuksen. Alus- eli umpiponttilaudoitus on tärkeä osa kattokokonaisuutta. Aluslaudoituksessa ei saa olla kastuneita tai lahon vaurioittamia lautoja. Siinä ei myöskään saa olla rakoja, koska huopanaulat eivät voi kiinnittyä rakokohtiin. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakattoremonttiin Isojoella huonokuntoisten aluslautojen uusimisen tai katevaneroinnin tai OSB-kattolevytyksen asennuksen. Laattakaton vaihtoon voi kuulua myös kastuneiden eristeiden ja sisäkattomateriaalien uusiminen.

Huopakaton uusiminen Isojoki – Milloin uusi pintahuopa voidaan asentaa vanhan katteen päälle?

Huopakaton uusiminen Isojoki – Uusimme huopakattosi pitkällä kokemuksella! Asentajiimme, kirvesmiehiimme ja peltiseppiimme voi luottaa silloinkin, kun tilanne vaikuttaa pahalta. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos seudulla riehunut myrskytuuli on kaatanut jonkin pihalla kasvaneen puun katon päälle. Me löydämme oikeat ratkaisut joka tilanteeseen, joten ota yhteyttä ja jätä huopakattoremontti meidän huoleksemme.

Jos vanha katto on säilynyt suhteellisen hyväkuntoisena huopakattoremonttiin asti, huopakaton uusiminen Isojoella ei välttämättä vaadi vanhan katon purkua. On mahdollista, että uusi pintahuopa voidaan asentaa suoraan vanhan katteen päälle.

Huopakaton uusiminen Isojoella voi onnistua tällä lailla ”kevennetysti”, jos vanhassa pintahuovassa ei ole mitään suurempaa vikaa, huopakerroksia on korkeintaan kaksi eikä kattorakenteissa ole esimerkiksi kosteusvaurioita. Ammattilaisemme osaavat kyllä hahmottaa sen, milloin bitumikattosi voidaan uusia purkamatta vanhoja huopakerroksia, ja milloin huopakaton uusiminen Isojoella on tehtävä normaalia kaavaa noudattaen. Normaalilla kaavalla tarkoitamme huopakattoremonttia, mikä aloitetaan purkamalla vanha pintahuopa ja pohjahuopa (joita voi olla kaksin kappalein).

Palahuopakaton uusiminen Isojoki – Varusteet varmistavat uuden laattakaton turvallisuuden ja toimivuuden

Palahuopakaton uusiminen Isojoki – Kunnolla tehty laattakattoremonttimme sisältää myös katon varustelun! Katon kaltevuus, rakennuksen korkeus, ympäristöministeriön asetukset rakennuksen käyttöturvallisuudesta ja sinun toiveesi vaikuttavat siihen, millaisia varusteita huopakattoremontin yhteydessä asennetaan. Ei ole sellaisia kattovarusteita, joita emme osaisi asentaa, joten voit olla huolettomin mielin. Jokaisesta läpiviennistäkin tulee huipputiivis, kun asialla on tämä kattoremonttipalvelu.

Palahuopakaton uusimiseen Isojoella kuuluu yleensä ainakin sadevesijärjestelmän asennus. Sadevesijärjestelmän avulla sade- ja sulamisvedet saadaan tarpeeksi kauas rakennuksesta. Näin vältytään muun muassa kosteusvaurioilta.

Huopakattoremontti sisältää tyypillisesti myös kattoturvatuotteiden asennuksen. Vaikka huopakaton karhealla pinnalla liikkuminen onkin turvallisempaa kuin vaikkapa liukaspintaisella peltikatolla kulkeminen, turvallisuus on hyvä varmistaa esimerkiksi lapetikkailla. Tarvetta voi olla myös lumiesteille.

Palahuopakaton uusimiseen Isojoella voidaan liittää myös aurinkopaneeleiden asennus. Näin rakennuksesta tulee hetkessä ekologisempi. Ne voivat myös nostaa kiinteistön arvoa.

Asumismukavuutta voidaan parantaa yhdistämällä palahuopakaton uusimiseen Isojoella vaikkapa ilmanvaihtoputkien tai kattoikkunan asennus. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää asiasta!

Huopakattosaneeraus Isojoki – Meiltä löytyy se, mitä laadukas huopakaton saneeraus vaatii

Huopakattosaneeraus Isojoki – Meillä on kaikki se, mitä laadukas bitumikattosaneeraus vaatii! Tilaa huopakaton saneeraus meiltä, olipa kyseessä sitten satulakatto, tasakatto tai vaikkapa pulpettikatto. Huolehdimme siitä, että mökin, saunarakennuksen, autokatoksen, omakotitalon tai vaikkapa vierasmajan huopakattoremontti onnistuu suorastaan fantastisella tavalla.

Laadukas huopakattosaneeraus Isojoella vaatii esimerkiksi asiantuntevasti tehdyn työsuunnitelman, oikeanpituiset kiinnikkeet, tasokkaat kattohuovat, huolelliset purkutyöt ja pieteetillä tehtävät asennustyöt. Edellä mainitut asiat ovat suorastaan itsestäänselvyyksiä, kun tilaat huopakattoremontin tästä osoitteesta.

Kun tiedämme sen, miten juuri sinun rakennuksesi huopakattosaneeraus Isojoella on tehtävä, voimme laatia järkevän tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä urakasta. Hinta sisältää kaikki työvaiheet (kuten purkutyöt, kirvesmiestyöt, eristystyöt, peltisepäntyöt ja loppusiivouksen) sekä kaikki tarvittavat materiaalit.

Huopakattosaneeraus Isojoella edellyttää aina myös pohjahuovan uusimista, sillä vanha alushuopa on täynnä huopanaulojen jälkeensä jättämiä reikiä. Poikkeustapauksissa uusi pintahuopa voidaan asentaa vanhan pintahuovan päälle. Silloin ei luonnollisestikaan uusita pohjahuopaa. Sen sijaan voimme uusia vaikkapa piipunhatun, kulkusillat, kattoluukun, vesikourut ja alastuloputket, hiiriverkot ja tuuletusventtiilit.