KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Jämijärvi

Huopakattoremontti Jämijärvi, meiltä saat sen kätevästi ”avaimet käteen”-palveluna. Jos haluat hoitaa huopakattoremontin Jämijärvellä sijaitsevassa kohteessasi pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman vähällä vaivalla, tilaa urakka kattoremonttipalvelumme kautta!

  • Me teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta loppusiivoukseen.
  • Huolehdimme myös materiaalihankinnoista, ellei muuta erikseen sovita.
  • Työn ja materiaalien ohella ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää myös remonttikaluston kuljetuksineen.

Toisin sanoen et joudu laittamaan itse tikkua ristiin uuden kattosi eteen, kun tilaat huopakattoremontin Jämijärvellä meiltä ”avaimet käteen”-palveluna. Me pidämme langat käsissämme urakan kaikilla osa-alueilla, ja voit itse keskittyä ihan rauhassa perhe-elämään, lomailuun, harrastuksiin, työkuvioihin tai mihin vain muuhun.

Älä siis tee kattosi saneerauksesta tarpeettoman vaikeaa – anna huopakattoremontti Jämijärvellä sijaitsevassa kohteessasi meidän tehtäväksemme! Pyydä tarjous jo tänään, niin naapuri ei kiilaa edellesi.

Huom. olemme käytettävissäsi myös Jämijärven naapuripitäjissä. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (ja muu Satakunta) kuuluvat toimialueeseemme: Karvia, Kankaanpää, Pomarkku, Siikainen ja Ulvila. Tarvittaessa hurautamme avuksesi vaikka Porin saaristoon!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Jämijärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Jämijärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Jämijärvi, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarvittavan – muttei mitään turhaa!

Palahuopakattoremontti Jämijärvi, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken kattosi saneeraukseen tarvittavan työn ja tykötarpeet. Asiakkaanamme et kuitenkaan maksa mistään turhasta.

Emme nimittäin myy huopakattoremontteja ”liukuhihnalta”, vaan meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Jämijärvellä suunnitellaan yksilöllisesti. Otamme suunnitteluprosessissa tarkoin huomioon kattosi tarpeet sekä tietysti oman visiosi uuden katon suhteen.

Jos kattosi ei esimerkiksi vaadi kokonaisvaltaista huopakattosaneerausta, voidaan huopa- tai palahuopakattoremontti Jämijärvellä sijaitsevassa kohteessasi tehdä osittain. Esimerkiksi myrskyvauriot tai vuotavien läpivientien aiheuttamat kosteusvauriot voidaan joskus korjata remontoimalla katto osittain. Näin säästyy paljon työtunteja ja materiaaleja – ja Jämijärven luontokin kiittää!

Vielä tässä vaiheessa emme kuitenkaan osaa sanoa, millaisia töitä tai toimenpiteitä kattosi uusiminen edellyttää. Sen tehdäksemme meidän on nähtävä kohteesi omin silmin.

Mitäpä jos kutsuisitkin meidät kurkkaamaan kattoasi ihan tässä lähipäivinä? Luvallasi voimme käväistä arvioimassa kattosi kunnon ja kunnostustarpeet myös poissa ollessasi.

Käynnin jälkeen voimme antaa yksilöllisesti räätälöidyn huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Jämijärvellä sijaitsevassa kohteessasi. Paketin sisältö vastaa täydellisesti sekä kattosi tarpeisiin että omiin toiveisiisi!

Huopakaton uusiminen Jämijärvi – olisiko mahdollista asentaa uusi huopakatto vanhan päälle?

Huopakaton uusiminen Jämijärvi, uusi huopakatto vanhan tilalle – vai päälle? Monia asiakkaitamme kiinnostaa, olisiko mahdollista asentaa uusi huopakatto vanhan päälle sen sijaan, että vanha katto purettaisiin pois uuden tieltä.

Teoriatasolla huopakaton uusiminen asentamalla uusi katto vanhan päälle on kyllä mahdollista, sillä huopa on katemateriaalina melko kevyttä. Periaatteessa huopakaton uusiminen Jämijärvellä sijaitsevassa kohteessasi voidaan siis toteuttaa vanhaa kattoa purkamatta ilman, että katon kantaville rakenteille aiheutuu liian suurta kuormitusta.

Käytännössä ratkaisu on kuitenkin hyvin riskialtis. Uuden huopakaton asennus vanhan päälle tarkoittaisi sitä, että alempien kattorakenteiden kuntoa ei voitaisi välttämättä täysin varmistaa. Tämä taas johtaisi siihen, että uuden katon kestävyydestä ei olisi takeita. Jos katon väliin jäisi vaikkapa lahovaurioita, saattaisi uuden katon käyttöikä typistyä vuosikausilla.

Edellä mainituista syistä onkin harkittava aina tapauskohtaisesti, onko uuden huopakaton asennus vanhan päälle pitkällä tähtäimellä järkevää. Ammattiylpeytemme on korkea, joten teemme kaikkemme varmistaaksemme kattosi kokonaisvaltaisen terveyden! Ota yhteyttä, niin tulemme pian arvioimaan parhaan taktiikan huopakaton uusimiseksi Jämijärvellä sijaitsevassa kohteessasi.

Palahuopakaton uusiminen Jämijärvi, joko on aika laittaa katto uusiksi?

Palahuopakaton uusiminen Jämijärvi, jokaisen huopa- ja palahuopakaton vääjäämätön kohtalo Jämijärvellä. Ennen pitkää kaikkein kalleinkin bitumikatto tulee valitettavasti tiensä päähän, sillä uraauurtavasta tuotekehityksestä huolimatta ikuista kattoa ei ole vielä onnistuttu keksimään.

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Jämijärvellä voidaan kuitenkin ottaa työn alle hyvin monenlaisista lähtökohdista. Huopakaton saneeraukseen ei ole olemassa vain yhtä ”oikeaa” syytä.

Tässä joitakin yleisiä motiiveja huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Jämijärvellä:

  • Katon huono kunto. Esimerkiksi katon sammaloituminen, halkeilu, kupruilu ja/tai painuminen kertovat siitä, että huopakaton uusiminen olisi mahdollisesti hyvä ajatus.
  • Katon korkea ikä. Yleisesti ottaen huopakaton uusiminen Jämijärvellä olisi suositeltavaa viimeistään siinä vaiheessa, kun katon asennuksesta alkaa olla aikaa neljäkymmentä vuotta tai yli.
  • Halu parannella katon teknisiä ominaisuuksia, kuten lämmöneristystä tai energiatehokkuutta. Huopakaton lisäeristys on kyllä usein mahdollista esimerkiksi kattoluukun/päätyluukun kautta, mutta kokonaisvaltaisempi energiaremontti voi olla helpompi toteuttaa purkamalla vesikate aluksi pois tieltä.
  • Katon ilme kyllästyttää. Esimerkiksi huopakaton värin vaihto edellyttää kattohuopien vaihtoa pysyvän lopputuloksen varmistamisesi.

Huopakattoremontin hinta on sijoitus – uusi huopakatto on kestävä, helppohoitoinen ja ajattoman tyylikäs kateratkaisu!

Monia asiakkaitamme ahdistaa huopakattoremontin hinta. Urakan kustannuksista ei kuitenkaan kannata stressata, sillä kyseessä on sijoitus. Pitkässä juoksussa uusi katto maksaa itsensä takaisin paremmin kuin hyvin!

Esimerkiksi katon huolto on jatkossa vähintäänkin puolta helpompaa. Uudet kattohuovat vastustavat sinnikkäästi mm. sammalta ja jäkälää, ja uudet kattotuotteet puolestaan helpottavat niitä vähäisiäkin huoltotoimenpiteitä, joita katolla täytyy käydä tekemässä (esim. kausipuhdistukset, lumenpudotukset, kattotarkastukset, nuohous).

Myöskään katon korjaus ei tuota tuskaa huopakattoremontin jälkeen. Jäljiltämme voit luottaa kattosi tiiviyteen ja kuormankestoon kuin peruskallioon.

Kaiken kukkuraksi uusi huopakatto on ilo silmällekin. Uusi huopakate on ajattoman tyylikäs, eikä anoppikaan voi muuta kuin hymyillä sen nähdessään!

Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton saneeraukseen Jämijärvellä. Älä siis yritä väkisin ylläpitää vanhan katon kuntoa huoltamalla ja korjaamalla edes akuutissa rahapulassa, vaan laita katto uusiksi tarvittaessa vaikka rahoitusta ja osamaksua hyödyntäen. Jälkikäteen voit hakea työstämme lisäksi kotitalousvähennystä.