KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Joensuu

Huopakattoremontti Joensuu, etsitkö pätevää porukkaa kattosi saneeraukseen? Olet ihan oikeassa osoitteessa!

Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Joensuussa kiistattoman kovalla ammattiosaamisella suunnittelusta loppusiivoukseen. Tiimimme koostuu kattoalan tervaskannoista, jotka remontoivat kaikki huopa- ja bitumikatteet kokenein käsin.

 • Tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimakatot
 • Kaikki kattomuodot (tasakatot, pulpettikatot, harjakatot, aumakatot, mansardikatot jne.)
 • Kaikki rakennukset ja katetut rakennelmat omakotitaloista kesämökkeihin ja autotalleista aittoihin.

Suoriudumme jopa välikaton korjaustöistä muitta mutkitta. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus, painuneen katon oikaisu ja pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus on meille rutiinihommaa.

Vankkaan kokemuspohjaamme nojaten rohkenemme väittää, että yhtä tasokasta palvelua ei moni muu Joensuu-Outokumpu-Kontiolahti-Ilomantsi-Liperi-Rääkkylä-alueella toimiva firma pysty sinulle tarjoamaan. Vaikka vertailualueeksi otettaisiin koko Pohjois-Karjala, vastaavaa hinta-laatusuhdetta voi olla vaikea löytää.

Kun huopakattoremontti Joensuussa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, miksi siis menisit muiden firmojen pakeille? Tilaa huopakattoremontti Joensuussa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin tiedät saavasi rahoillesi takuuvarmaa vastinetta! Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa Joensuun seudulla.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Joensuussa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Joensuun alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Joensuu, kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina – mitään et joudu tekemään itse!

Palahuopakattoremontti Joensuu, toteutetaan meillä kätevästi kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Joensuussa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et siis joudu laittamaan itse tikkua ristiin uuden kattosi eteen. Me teemme ja hankimme puolestasi aivan kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen!

Tässä ”avaimet käteen”-pakettimme sisältö napakkaan pähkinänkuoreen puristettuna:

 • Vanhan katon kuntokartoitus
 • Suunnittelu
 • Kattohuopien tai -laattojen uusiminen
 • Kattotuotteiden uusiminen
 • Pellitykset
 • Räystäslautojen uusiminen ja maalaus
 • Yläpohjan kunnostustyöt (lahovaurioiden korjaus, kastuneiden eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattorakenteiden suoristus jne.)
 • Materiaalit ja kalusto (kuljetuksineen)
 • Ympäristön suojaustyöt
 • Loppusiivous

Älä silti huoli, sillä kattavuudestaan huolimatta pakettiimme ei taatusti lipsahda mitään turhaa – se sisältää vain kaiken tarvittavan. Meillä huopa- ja palahuopakattoremontit Joensuussa räätälöidään näet alusta loppuun täysin projektikohtaisesti, katon tarpeiden ja asiakkaan omien toiveiden mukaan.

Joko startataan suunnittelu? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä yksilöllisesti laadittu huipputarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Joensuussa sijaitsevassa kohteessasi!

Huopakaton uusiminen Joensuu, hyvä tilaisuus muutostöille – mättääkö katossasi joku muukin kuin huono kunto?

Huopakaton uusiminen Joensuu, teetä katosta kerralla mieleinen! Huopakaton uusiminen Joensuussa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa mitä parhaan tilaisuuden korjata kaikki vanhan katon epäkohdat – niin tekniset kuin esteettiset.

Kaikki muutostyöt katon ominaisuuksiin onnistuvat harvinaisen helposti huopakattoremontin yhteydessä. Siksi niiden hintakin on poikkeuksellisen huokea.

Esimerkiksi nämä toimenpiteet on helppoa ja edullista teettää huopakattoremontin yhteydessä:

 • Katon eristys
 • Katon lisäeristys (ns. energiaremontti)
 • Katon korotus/kattomuodon muutos (esim. tasakatosta pulpetti- tai harjakatoksi)
 • Kylmän (käyttö)ullakon muuttaminen talviasuttavaksi
 • Katon/kattotuotteiden värin vaihto
 • Uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus (esim. kattoikkunat ja aurinkopaneelit)
 • Valokatoksen asennus
 • Kattolyhdyn rakennus

Pidä kuitenkin mielessä, että muutostöitä sisältäessään huopakaton uusiminen Joensuussa voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Esimerkiksi katon ulkonäköön ja energiatehokkuuteen vaikuttavat muutokset ovat tyypillisesti luvanvaraisia. Meiltä saat tarvittaessa ja halutessasi apua myös lupa-asioiden selvittelyyn, jottei unelmiesi katto jäisi kiinni ”pikku jutuista”.

Palahuopakaton uusiminen Joensuu, hinta? Se selviää kysymällä!

Palahuopakaton uusiminen Joensuu, mitähän se mahtaa maksaa? Helpoin keino selvittää mitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joensuussa sijaitsevassa kohteessasi maksaa, on kysyä asiaa suoraan huopakatemestareiltamme.

Meillä huopakattoremonttien hinnat lasketaan aina kohdekohtaisesti. Otamme hinnoittelussa huomioon sekä kattosi tarpeet että omat toiveesi uuden katon suhteen. Myös remonttikohteen yleiset ominaisuudet (kuten korkeus ja sijainti) vaikuttavat tarjouksemme loppusummaan omalla painoarvollaan.

Esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontin hinta on yleensä ihan eri kuin vaikkapa autotallin, varaston tai pihasaunan huopakattoremontin hinta. Eroja on sekä kokonaishinnoissa että neliöhinnoissa.

Sen voimme kuitenkin jo tässä vaiheessa luvata, että meillä et maksa maltaita huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Joensuussa sijaitsevassa kohteessasi. Pitkän kokemuksemme ansiosta urakan kulut pysyvät jämptisti minimissään tilanteessa kuin tilanteessa!

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme myös kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on verovähennys, johon oikeuttaa yleensä moni työ ja toimenpide huopakaton remontointiin liittyen. Kotitalousvähennystä voit hyödyntää sekä kotona että vapaa-ajan asunnollasi eli myös kesämökin huopakattoremontista voi saada kotitalousvähennystä normaaliin tapaan.

Haluatko säästää? Tilaa huopakattoremontti Joensuussa sijaitsevaan kohteeseesi hyvissä ajoin!

Hyvä joensuulainen omakotitalon omistaja tai vapaa-ajan asukas, haluaisitko säästää huopakattoremontin hinnassa? Siinä tapauksessa kannattaa laittaa urakka tilaukseen hyvissä ajoin!

Kun vanha kate on vielä kohtuullisessa kunnossa h-hetken koittaessa, on sen uusiminen huomattavasti helpompaa. Hyvässä lykyssä jo pelkkä kattohuopien tai -laattojen sekä kattotuotteiden uusiminen riittää mainiosti, ja joissain tapauksissa voidaan harkita jopa uuden huopakaton asennusta vanhan päälle.

Jos taas annat kattosi vartoa remonttia liian pitkään, todennäköisesti se on uusittava kauttaaltaan. Esimerkiksi riski katon kosteusvauriolle kasvaa kohisten katon ikääntyessä. Kosteusvaurioiden korjaus katon välistä kasvattaa aina kattoremonttiin tarvittavaa työaikaa ja tietenkin myös materiaalikuluja.

Mitä jos ottaisitkin meihin yhteyttä jo nyt? Kutsu asiantuntijamme varmuuden vuoksi ainakin käymään ja suorittamaan (maksuton) kattoremontin tarvekartoitus, jos katon kunto vähääkään epäilyttää! Mikäli kattosi ei enää tyydy kevyempiin kunnossapitotöihin, käynnin jälkeen voimme tehdä mahtitarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Joensuussa sijaitsevassa kohteessasi.

Ethän suotta lykkää kattosi remontointia edes taloudellisilla perusteilla? Tarvittaessa voit maksaa urakan myös osissa kauttamme saatavilla olevalla joustavalla rahoituksella.