KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Joroinen

Huopakattoremontti Joroinen – tee järkipäätös, ja delegoi urakka meille! Huopakattosaneeraus on sen verran vaativa savotta, ettei sitä kannata antaa tehtäväksi muille kuin kattoalan piinkoville ammattilaisille. Siis esimerkiksi meidän huopakate-eksperteillemme.

  • Tiimillämme on huopakatteiden remontoinnista teräsbetoniakin vankempi kokemuspohja.
  • Tunnemme kaikki huopakatteet tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan kuin omat taskumme.
  • Käsittelemme tottunein ottein kaikenkokoisia kattopinta-aloja pienen pienestä suuren suureen. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Joroisissa esimerkiksi näille rakennuksille ja katetuille rakennelmille: omakotitalo, kesämökki/hirsimökki, autotalli/autokatos, sauna, aitta, varasto, liiteri…
  • Huopakate-eksperteillämme on kahmalokaupalla kokemusta myös haastavista remonttiprojekteista, kuten kosteusvauriokorjauksista sekä kattomuodon muutoksista (esim. tasakatosta pulpetti- tai harjakatoksi). Jopa katon eristys, lisäeristys ja energiaremontti sujuu meiltä selkein askelmerkein!

Vastaavia myyntipuheita ei moni muu Joroinen-Varkaus-Leppävirta-Suonenjoki-Rautalampi-Tuusniemi-alueella toimiva urakoitsija pysty pitämään. Vaikka vertailualueena olisi koko Pohjois-Savo, yhtä parkkiintuneita huopakattospesialisteja voi olla vaikea löytää.

Miksi siis menisit muiden firmojen pakeille? Tilaa huopakattoremontti Joroisissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, niin tiedät saavasi rahoillesi varmaa vastinetta läpi projektin! Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Joroisilla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Joroisten alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Joroinen – kattosi tarpeita kuunnellen, omia toiveitasi kunnioittaen

Palahuopakattoremontti Joroinen, emme myy ”liukuhihnapalvelua”. Kuuntelemme kattosi tarpeita herkin korvin, ja tietenkin kunnioitamme projektin suunnittelussa ja toteutuksessa myös omia toiveitasi.

Mikäli kattosi ei esimerkiksi kaipaa muuta kuin uusia kattohuopia (tai -laattoja), emme ryhdy ruoppaamaan sitä suotta ”Pohjanmaan kautta”. Huopa- tai palahuopakattoremontti Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi voidaan toteuttaa uusimalla vain vesikatto, ellei katon välissä muhi mitään mätää.

Toisaalta jos yläpohjasta paljastuukin vaikkapa kosteusvaurioita, emme tietenkään jätä niitä sinne hautumaan. Uusimme lahonneet puurakenteet ilman muuta, ja heivaamme samalla jätelavalle myös kastuneet ja huonokuntoiset eristeet.

Mitä omiin toiveisiisi tulee, halutessasi voimme tehdä huopakattoremontin yhteydessä monenlaisia parannuksia kattosi visuaaliseen ilmeeseen ja/tai teknisiin ominaisuuksiin. Tai sitten uusia katteen täysin ennalleen, jos olet siihen nykyisellään tyytyväinen (huonoa kuntoa lukuun ottamatta).

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin päästään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Joroisissa sijaitsevassa osoitteessasi toden teolla! Kun olemme tutustuneet kohteeseesi, arvioineet kattosi kunnostustarpeet ja kuunnelleet oman visiosi uuden katon suhteen, voimme antaa loistotarjouksen yksilöllisesti räätälöidystä ”avaimet käteen”-huopakattoremontista.

Huopakaton uusiminen Joroinen, työjärjestys – vain 5 vikkelää askelta!

Huopakaton uusiminen Joroinen, miten urakka käytännössä etenee? Vielä tässä vaiheessa emme osaa vastata kysymykseen kovinkaan täsmällisesti, sillä huopakaton uusimistyöt Joroisissa etenevät eri kohteissa aina hieman eri tavalla.

Isot suuntaviivat ovat kuitenkin suunnilleen samat projektista toiseen. Kun tilaat huopakaton uusimisen Joroisissa kattoremonttipalvelumme kautta, urakka pitää sisällään karkeasti viisi isompaa työvaihetta.

  1. Suunnittelu ja toimeksiantoon tutustuminen.
  2. Esityövaihe (esim. materiaalihankinnat, rakennustelineiden pystytys, ympäristön suojaustyöt).
  3. Kattotuotteiden irrotus ja vanhan katteen purku tarvittavilta osin.
  4. Korjaustyöt syvempiin kattorakenteisiin (esim. lahovaurioiden korjaus, homeisten eristeiden uusiminen, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu ja pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus), jos tarpeen. Samalla teemme sopimuksen mukaiset muutostyöt, kuten katon lisäeristys ja/tai korotus.
  5. Uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.

Valmista! Loppuhuipennuksena vielä siistimme paikat remontin jäljiltä, jotta voit itse keskittyä vain nauttimaan uudesta, upeasta katostasi.

Koska aloitetaan? Ota yhteyttä, ja kutsu meidät kurkkaamaan remonttikohdettasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä! Tavoitat asiantuntijamme luultavasti tänäänkin joko soittamalla tai sähköisesti.

Palahuopakaton uusiminen Joroinen, samalla on hyvä päivittää katon varusteet – myös uusien kattotuotteiden asennus mahdollista!

Palahuopakaton uusiminen Joroinen, urakan yhteydessä laitamme kattosi uusiksi kaikilta tarvittavilta osin. Kattohuopien tai -laattojen ohella ainakin kattotuotteet on hyvä päivittää.

Kattotuotteet = sekalainen joukko katolle, räystäälle ja rakennuksen seinustalle asennettavia varusteita. Kattotuotteita ovat esimerkiksi kattoturvatuotteet, pieneläinesteet, kattoluukut, piipunhattu, sadevesijärjestelmä ja lintupiikit.

Kattotuotteiden uusiminen kannattaa, sillä kattohuopien tavoin myös katon varusteet tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän. Sitten ne eivät enää pysty suoriutumaan tehtävistään odotetulla tavalla. Esimerkiksi vanhat kattoturvatuotteet voivat aiheuttaa hengenvaarallisia tapaturmia.

Lisäksi vanhojen kattotuotteiden ”uusiokäyttö” saattaisi typistää uuden katteen käyttöikää pahimmillaan vuosikymmenillä. Ajan kanssa esimerkiksi kattoluukkujen tiivisteet hapertuvat, eivätkä enää pidä vettä.

Älä siis pihistele väärässä paikassa, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi on otettava työn alle – laitetaan katto uusiksi varusteitaan myöten!

Vinkki: huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden paitsi vanhojen kattotuotteiden uusimiseen, myös kokonaan uusien kattotuotteiden asennukseen. Esimerkiksi aurinkopaneelien ja kattoikkunoiden asennus onnistuu urakan yhteydessä harvinaisen helposti ja hyvään hintaan.

Hirvittääkö huopakattoremontin hinta? Älä suotta stressaa!

Hyvä omakotitalon omistaja tai mökkiläinen, hirvittääkö huopakattoremontin hinta? Älä suotta stressaa – kyseessä on mitä parhain sijoitus!

Pitkässä juoksussa huopakaton saneeraus maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Tietyssä pisteessä katon huolto- ja korjaustöillä ei enää saavuteta pitkäkestoisia vaikutuksia, ja esimerkiksi kymmenessä vuodessa vanhan kattorähjän kunnossapito saattaisikin tulla huomattavasti kalliimmaksi kuin katteen uusimistyö. Ja sitten huopakattoremontti olisi joka tapauksessa otettava työlistalle.

Meillä et muutenkaan maksa kattosi saneerauksesta mansikoita. Kovaksi keitetyt huopakate-eksperttimme suoriutuvat remontista kuin remontista kadehdittavan kustannustehokkaasti!

Lisäksi kannattaa pitää mielessä, että työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennystä voit saada Joroisissa sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla teetetystä huopakattoremontista. Kotitalousvähennyksestä voi olla joskus varsin tuntuvaakin rahallista etua.

Tartu siis rohkeasti härkää sarvista, ja pyydä meiltä huippuhyvä tarjous huopakattoremontista Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi! Todennäköisesti summa viivan alla vetää suupielesi ylöspäin.

P.S. Kaiken varalta olemme järjestäneet asiakkaillemme myös mahdollisuuden hakea kauttamme joustavaa rahoitusta. Rahoituksella makselet vähän isommankin kattosaneerauksen rennosti täysin oman taloustilanteesi mukaan mitoitetuissa erissä.