KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Juuka

Huopakattoremontti Juuka, me emme petä luottamustasi! Niin vaativaa työtä kuin huopakaton saneeraus onkin, kokeneet huopakatemestarimme pitävät pään kylmänä läpi projektin.

Voit kääntyä puoleemme huolettomin mielin, jos esimerkiksi…

  • Kattohuovat sammaloituvat/kattopinta halkeilee. Uusimme huonokuntoiset kattohuovat käden käänteessä!
  • Kattosi väliin on päässyt luikahtamaan kosteutta. Kastuneiden eristeiden vaihto ja lahojen puurakenteiden uusiminen on meille rutiinihomma.
  • Katto painui lumikuorman alla. Tilanteen mukaan voimme joko uusia ratkenneet kattorakenteet tai suoristaa ne kiilaamalla.
  • Kattosi on ikänsä puolesta valmis eläkkeelle. (Yleisesti ottaen huopakattoremontti Juuassa on hyvä ottaa agendalle katteen palveltua noin neljäkymmentä vuotta.)
  • Puu kaatui katon päälle. Hurautamme hätiin hippulat vinkuen!

Lupaamme täyden kympin suorituksen, vaikka kattosi olisi rapakunnossa alusrakenteitaan myöten. Jäljiltämme uusi kattosi on takuulla viimeisen päälle siisti, kestävä ja toimiva.

Kuulostaa hyvältä, eikö vain? Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopakattoremontista Juuassa tai lähipitäjissä sijaitsevassa kohteessasi!

Juuan ohella myös muu Pohjois-Karjala kuuluu palveluverkostoomme. Tarpeen vaatiessa matkaamme mielellämme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille Juuan tuntumassa: Nurmes, Lieksa, Polvijärvi, Kontiolahti, Outokumpu – myös saariin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Juuassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Juuan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Juuka, säntillinen suunnittelu luo pohjan onnistuneelle lopputulokselle

Palahuopakattoremontti Juuka, alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Säntillinen suunnittelutyö luo pohjan onnistuneelle lopputulokselle.

Yhteydenottosi perusteella lähetämmekin asiantuntijamme hetimiten tutustumaan kohteeseesi ja arvioimaan vanhan katteen kunnon. Huopakatemestarimme käyvät kattosi läpi räystäältä räystäälle, jatkaen kierrosta mahdollisuuksien mukaan välikaton puolelle. Perinpohjainen kuntokartoitus ennen remontin alkua varmistaa, että kattosi tulee remontin myötä kauttaaltaan kuntoon.

Suunnitteluvaiheessa kuuntelemme tietysti mielellämme myös oman visiosi uudesta katosta ja sen ominaisuuksista. Oletko vanhaan kattoon nykyisellään tyytyväinen vai kaipaisiko se kenties pientä päivitystä (esim. katon värin vaihto, katon lisäeristys tai uusien kattotuotteiden asennus)? Huopa- tai palahuopakattoremontti Juuassa sijaitsevassa kohteessasi on otollinen tilaisuus parannella katon esteettisiä ja teknisiä ominaisuuksia, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

Huom. muutostöitä sisältäessään huopa- tai palahuopakattoremontti Juuassa voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Lupa-asiat on paras hoitaa kuntoon ennen remontin alkua, jotta välttäisit ikävät selkkaukset viranomaisten kanssa ja urakointi sujuisi keskeytyksettä alusta loppuun. Meiltä saat tarvittaessa apua myös lupa-asioiden selvittelyyn.

Huopakaton uusiminen Juuka – puramme ja kunnostamme vanhaa sekä asennamme uutta

Huopakaton uusiminen Juuka, suunnitteluvaiheen jälkeen urakka voidaan polkaista käyntiin toden teolla. Käytännössä huopakaton uusiminen Juuassa sijaitsevassa kohteessasi tulee etenemään lähtöviivoilta maaliin viiden vaiheen kautta.

  1. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat, tuomme tontille rakennustelineet ja jätelavat sekä suojaamme ympäristön tarvittavilta osin.
  2. Irrotamme nukkavierut kattotuotteet ja kattohuovat.
  3. Suoritamme tarvittavat korjaukset syvempiin kattorakenteisiin (esim. lahovaurioiden korjaus, kastuneiden/huonokuntoisten eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu). Samalla teemme sopimuksen mukaiset muutostyöt, kuten vaikkapa katon eristys/lisäeristys.
  4. Asennamme uuden vesikatteen varusteineen.
  5. Suoritamme huolellisen loppusiivouksen sekä viemme huopakattoremontin yhteydessä syntyneet rakennus- ja purkujätteet kaatopaikalle.

No niin – valmista! Nyt huopakaton uusiminen Juualla sijaitsevassa osoitteessasi on onnellisesti ohi, ja kiinteistösi lakea komistaa tuliterä tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto.

Haluamme korostaa, että koko urakan aikana et joudu tekemään tai ostamaan itse mitään. Toteutamme huopakattoremontit Juuassa ns. ”avaimet käteen”-pakettina, joka sisältää kaiken työn sekä materiaalit ja kaluston kattosi saneeraamiseksi.

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, niin saadaan urakka alulle!

Palahuopakaton uusiminen Juuka, mitä se maksaa? Voiko maksaa erissä, ja saako kotitalousvähennystä?

Palahuopakaton uusiminen Juuka, urakan lähestyessä raha-asiat alkavat mietityttää väistämättä. On täysin normaalia aprikoida esimerkiksi huopakattoremontin hintaa, kotitalousvähennyksen määrää ja sitä, voiko huopakattoremontin mahdollisesti maksaa useammassa erässä – tai onko osissa maksaminen ylipäätään tarpeen.

Tarkkoja hintatietoja emme kuitenkaan vielä tässä vaiheessa osaa sanoa. Huopa- ja palahuopakaton uusiminen Juuassa hinnoitellaan meillä aina projektikohtaisesti mm. katon kunnon, muodon, koon ja varusteiden mukaan. Huopakattoremonttien hinnat (sekä kokonaishinnat että neliöhinnat) vaihtelevat laidasta laitaan, joten ”sokkona” heitetty hinta-arvio menisi todennäköisesti pahemman kerran metsään.

Kotitalousvähennyksen määrä puolestaan riippuu hyvin pitkälti tarjouksemme loppusummasta sekä tietenkin siitä, paljonko kotitalousvähennyskelpoista työtä urakan yhteydessä lopulta tehdään. Yleensä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Juuassa sisältää runsaasti kotitalousvähennyskelpoista työtä, mutta etukäteen kotitalousvähennyksen määrää on oikeastaan mahdotonta sanoa.

Entä osamaksu? Onnistuu, totta kai.

Kilpailukykyisistä hinnoistamme ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa laskut osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Tilaa huopakattosi saneeraus meiltä, niin urakka ei aiheuta rahastressiä tiukassakaan taloustilanteessa!

Vinkki: tilaa huopakattoremontti Juuassa ajoissa, niin voit säästää muhkeita summia!

Haluaisitko huopakattoremontin Juuassa sijaitsevassa kohteessasi hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman huokeaan hintaan? Mutta kuitenkin niin, että työn tai materiaalien laadusta ei tarvitsisi tinkiä?

Siinä tapauksessa kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Mitä varhaisemmassa vaiheessa heräät kattosi hätähuutoihin, sen edullisemmin huopakaton uusiminen Juuassa sijaitsevassa kohteessasi todennäköisesti onnistuu.

Hyvällä tuurilla kattosi tyytyy pelkkään vesikaton eli kattohuopien uusimiseen. Joissain tapauksissa myös uuden huopakatteen asennus vanhan päälle saattaa olla mahdollista. Kumpikin näistä ratkaisuista on huomattavasti edullisempi kuin kokonaisvaltainen huopakattoremontti.

Jos katon saneeraus tuntuu vähääkään aiheelliselta, kannattaa ainakin kutsua asiantuntijamme käymään ja kartoittamaan kattosi kunto. Jos annat luvan, voimme käydä tekemässä kattoremontin tarvekartoituksen myös poissa ollessasi!

Huopakattoremonttien ohella kauttamme järjestyvät Juuassa huopakaton huollot ja korjaukset. Jos kattosi taistelutahto saataisiin vielä palautettua kevyempien kunnossapitotöiden voimalla, palvelemmekin sinua ja kattoasi aivan yhtä mielellämme myös kattohuoltojen ja -korjausten merkeissä.