KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Juva

Huopakattoremontti Juva, kolme kärpästä yhdellä iskulla! Jos olet lopen kyllästynyt vanhan kattorähjän oikkuihin, kannattaa huopakattoremontti Juvalla sijaitsevassa kohteessasi ottaa työn alle mitä pikimmiten.

 • Huopakattoremontti varmistaa katteen vedenpitävyyden. Katon tiivistyksestä ja paikkauksesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä uusi huopakatto on huipputiivis – hitsattava bitumikermikatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja, eivätkä palahuopa- ja kolmiorimakatot tule kaukana perässä.
 • Huopakaton uusiminen häätää sammaleen ja jäkälän kattohuopien kimpusta pitkäksi aikaa sekä helpottaa katon puhtaanapitoa yleisesti. Uuden huopakaton pinta on liukas ja tiivis, joten katto suorastaan hylkii kaikkea likaa, roskia ja kasvustoa.
 • Uusi huopakatto on ilo silmälle. Uusien kattohuopien väri on täyteläinen ja samettisen tasainen, ja tyylikkäät kattotuotteet viimeistelevät kokonaisuuden kuin rusetti lahjapaketin. Näky saa naapurinkin haukkomaan henkeään!

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme, niin polkaistaan huopakattoremontti Juvalla sijaitsevassa kohteessasi pian käyntiin. Meiltä saat huopakattoremontit Juvalla graniitinlujalla kokemuksella ja kohtuullisin, kotitalousvähennyskelpoisin kustannuksin!

Juvan ohella myös muu Etelä-Savo kuuluu toimialueeseemme. Esimerkiksi nämä paikkakunnat ovat osa palveluverkostoamme: Sulkava, Rantasalmi, Savonlinna, Mikkeli ja Puumala.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Juvalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Juvan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Juva – kerralla maaliin!

Palahuopakattoremontti Juva – tilaa meiltä, niin urakka menee maaliin kertalaukaisulla! Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Juvalla pitkällä kokemuksella, joten meiltä kattosi saneeraus sujuu selkein askelmerkein suunnittelusta loppusiivoukseen.

 1. Tutustumme remonttikohteeseen, arvioimme vanhan katon kunnon ja kuuntelemme omat toiveesi uuden katon suhteen. Näiden tietojen pohjalta laadimme vedenpitävän ”sotasuunnitelman” kattosi uusimiseksi.
 2. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kaluston sekä teemme tarvittavat ympäristön suojaustyöt.
 3. Puramme pois vanhan katon varusteineen niiltä osin kuin on tarpeen.
 4. Suoritamme mahdollisesti tarvittavat kunnostustyöt katon välissä. Joskus huopa- tai palahuopakattoremontti Juvalla edellyttää esimerkiksi lahovaurioiden korjausta, kastuneiden eristeiden vaihtoa, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisua tms.
 5. Asennamme uudet kattohuovat- ja tuotteet vanhojen tilalle.
 6. Siistimme paikat remontin jäljiltä, toivotamme katollesi pitkää ikää, ja kurvaamme kohti seuraavaa toimeksiantoa.

Meiltä voit tilata huopa- ja palahuopakattoremontit Juvalla ja lähipaikkakunnilla osoitteeseen kuin osoitteeseen. Olemme käytettävissäsi jopa siellä saaressa sijaitsevalla mökilläsi!

Huopakaton uusiminen Juva – tiesitkö, että joskus myös osittainen huopakattoremontti voi olla täysin toimiva ratkaisu?

Huopakaton uusiminen Juva, ei aina vaadi koko katon purkua. Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Juvalla voidaan toteuttaa myös osittain.

Osittainen huopakattoremontti voi olla täysin toimiva ja samalla erittäin kustannustehokas tapa esimerkiksi myrskyvaurioiden kunnostamiseksi. Jos vaikkapa puu kaatui katon päälle tai iso oksa tippui katolle, voidaan tilanne kenties pelastaa remontoimalla katto vain niiltä osin kuin se on vaurioitunut.

Myös vuotavien läpivientien aiheuttamat kosteusvauriot saadaan joskus korjattua osittaisella huopakattoremontilla. Esimerkiksi vuotava savupiippu voi aiheuttaa katon väliin mittavia kosteusvaurioita, mutta koko kattoa ei silti välttämättä tarvitse laittaa uusiksi.

Lähtökohtaisesti pyrimmekin pitämään purkutöiden laajuuden aina minimissään. Syyttä suotta emme ryhdy terveitä kattorakenteita uusimaan.

Näin etäältä käsin emme kuitenkaan valitettavasti voi sanoa varmasti, millaisia toimenpiteitä huopakaton uusiminen Juvalla sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Ota siis yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme tekemään katollesi perinpohjainen kuntokartoitus! Jos annat luvan, voimme käydä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi.

Palahuopakaton uusiminen Juva, myös muutostyöt ovat meidän puolestamme mahdollisia!

Palahuopakaton uusiminen Juva, halutessasi voimme tehdä urakan yhteydessä myös monenlaisia parannuksia kattosi ulkonäköön tai teknisiin ominaisuuksiin. Kaikki muutostyöt onnistuvat suhteellisen helposti ja edulliseen hintaan, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Juvalla sijaitsevassa kohteessasi on käynnissä.

Miten olisi esimerkiksi…

 • Kattoikkunan tai kattovalokuvun asennus? Nämä trendikkäät ja käytännölliset läpiviennit lisäävät raikkaan luonnonvalon määrää sisätiloissa sekä helpottavat tuuletusta.
 • Aurinkopaneelien asennus? Vihreää sähköä ilman kalliita sähkönsiirtomaksuja!
 • Katon korotus? Lisätilaa kätevästi esimerkiksi lastenhuoneelle.
 • Katon värin vaihtaminen? Moderni bitumikatto voi olla vaikka sininen!
 • Katon eristys tai lisäeristys? Nämä toimenpiteet voivat pienentää kiinteistösi lämmityskuluja sievoisilla summilla ja parantaa samalla asumismukavuutta vähentämällä sisätilojen vetoisuutta.

Pidä mielessä, että kauttamme on saatavilla myös reilua rahoitusta huopa- ja palahuopakaton uusimiseen Juvalla. Älä siis jätä kattohaaveita hampaan koloon hautumaan edes taloudellisilla perusteilla, vaan teetä katosta kerralla mieleinen vaikkapa osissa maksaen.

Remppaamme ilomielin pienemmätkin kattopinta-alat – meiltä voit tilata huopakattoremontit Juvalla omakotitaloille, liitereille tai vaikka leikkimökille!

Ikävä tosiasia on, että jokainen huopakatto Juvalla kaipaa jossain vaiheessa huopakattoremonttia. Aktiivisesta tuotekehityksestä huolimatta ”ikuista” huopakattoa ei ole vielä keksitty, joten ennen pitkää huopakaton uusiminen on valitettavasti pakko ottaa puheeksi.

Myös piha- ja ulkorakennusten huopakatteet tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän. Muista vilkaista esimerkiksi autotallin, varaston, aitan ja pihasaunan kattoa välillä kriittisin silmin!

Vaikka kyseessä olisi vain liiteri, huussi, leikkimökki tai muu pikkuinen katettu rakennelma, kannattaa katto ilman muuta laittaa uusiksi aika ajoin. Katon tehtävä on suojata muuta rakennusta sekä siellä säilytettävää omaisuutta, eikä sammaleen syömä, halkeillut tai muuten huonokuntoinen vesikate pysty suoriutumaan tehtävistään odotetulla tavalla.

Huomaa, että kattoremonttien niputtaminen on edullisempaa kuin uusia tontilla olevien asuin- ja piharakennusten katot yksi kerrallaan. Säästöä syntyy mm. työntekijöidemme matkakuluissa, urakan suunnittelussa sekä kaluston ja materiaalien kuljetuksessa.

Kun omakotitalosi tai kesämökkisi huopakattoremontti Juvalla tulee ajankohtaiseksi, saneerataanhan siis samalla myös piha- ja ulkorakennusten huopakatteet? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä urakasta kokonaisedullinen kimppatarjous!