KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kaavi

Huopakattoremontti Kaavi – kun katon huolto ja korjaus kyllästyttää, kannattaa rahat laittaa ennemmin kattoremonttiin. Älä kuuntele vanhan kattorähjän kitinää enää sekuntiakaan kauemmin, vaan tilaa huopakattoremontti Kaavilla sijaitsevaan kohteeseesi kipin kapin!

Huopakattoremontin jälkeen esimerkiksi sammal pysyy katosta loitolla hyvin vähällä vaivalla. Kevyet kausipuhdistukset riittävät pitämään ”vihreät vandaalit” loitolla monet vuodet.

Myöskään katon tiivistys ja paikkaus ei aiheuta turhaa huolta ja murhetta kattoremontin jälkeen. Uusi huopakatto on tiiviydeltään huipputasoa, vetäen vertoja jopa kunnioitetulle konesaumakatolle. Hitsattava bitumikermikatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja, samaa luokkaa konesaumatun peltikaton kanssa.

Ja mikä parasta, uusi huopakatto on ilo silmällekin. Kun huopakattoremontti Kaavilla sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, naapurikin katselee uutta kattoasi kateudesta vihreänä!

Eikö kuulostakin hyvältä? Laita siis viestiä tai soita kattoremonttipalveluumme vaikkapa jo tänään. Meiltä saat huopakattoremontit Kaavilla ja lähipaikkakunnilla (esim. Kuopio, Tuusniemi, Siilinjärvi, Leppävirta, Suonenjoki sekä muu Pohjois-Savo) huippuosaamisella ja järkihinnoin.

Huomaa, että palvelemme mielellämme myös Kaavin seudun mökkiläisiä ja muita vapaa-ajan asukkaita. Matkaamme mielellämme sinne kuoppaisen hiekkatien päähänkin – tai tarvittaessa vaikka saareen!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kaavilla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kaavin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kaavi, kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina – tämän helpommin ei huopa- tai palahuopakattoremontti Kaavilla onnistu millään ilveellä!

Palahuopakattoremontti Kaavi, onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi kaikki on tehtävä pilkulleen oppikirjan mukaisesti. Mutkia ei pidä suoristella väärissä paikoissa – tai muuten uuden katon kestävyys on täysi kysymysmerkki.

Kauttamme huopa- tai palahuopakattoremontti Kaavilla sijaitsevassa kohteessasi hoituu kuitenkin pois päiväjärjestyksestäsi suorastaan helposti kuin heinän teko. Toteutamme huopakattoremontit Kaavilla kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina!

Toisin sanoen…

  • me teemme puolestasi kaiken työn urakan suunnittelusta vanhan katon ja kattotuotteiden purkuun, uuden katon asennukseen ja aina huolelliseen loppusiivoukseen asti. Mikäli katon välissä on lahoja kattorakenteita, kastuneita eristeitä tai mitä tahansa muita vikoja, teemme tietenkin tarvittavat korjaustyöt myös yläpohjan puolella.
  • Halutessasi voimme tehdä lisäksi paljon parannuksia kattosi toiminnallisiin ominaisuuksiin sekä ulkonäköön. (Lisätietoa täsmällisistä toimenpide-ehdotuksista löydät hieman alempaa tältä sivulta.)
  • Töiden ohella ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää myös materiaalit ja kaluston (kuljetuksineen).

Älä siis tee elämästäsi turhan vaikeaa – tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kaavilla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä kätevänä ja vuolaasti kehuttuna ”avaimet käteen”-pakettina!

Huopakaton uusiminen Kaavi, kaipaisiko kattosi samalla pientä päivitystä?

Huopakaton uusiminen Kaavi, kerrassaan loistava tilaisuus päivittää katon ominaisuuksia! Kun huopakaton uusiminen Kaavilla sijaitsevassa kohteessasi on työn alla, kaikki muutokset katon toiminnallisiin ominaisuuksiin ja esteettiseen ilmeeseen onnistuvat helposti ja usein myös tavallista edullisempaan hintaan.

Esimerkiksi katon ja kattotuotteiden värin vaihtaminen on täysin mahdollista huopakattoremontin yhteydessä. Samoin kattolaattojen mallia voidaan vaihtaa (markkinoillahan on sekä kuusikulmion että suorakaiteen mallisia bitumikattolaattoja).

Ehkä haluaisit katollesi myös muutamia uusia kattotuotteita tai -läpivientejä? Kuten aurinkopaneeleita tai vaikkapa kattoikkunan? Suosittelemme ainakin piipunhatun ja kattoluukun asennusta, mikäli nämä varusteet katoltasi vielä puuttuvat.

Samalla katon eristystäkin voidaan parantaa suhteellisen vähällä vaivalla ja kustannuksilla. Meiltä onnistuu jopa kokonainen huopakaton energiaremontti!

Älä jätä kattohaaveita hampaan koloon hautumaan edes Matti kukkarossa. Reiluista hinnoistamme huolimatta olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden hakea kauttamme rahoitusta huopakaton saneeraustöihin. Rahoituksen avulla voit maksaa huopakaton uusimistyöt Kaavilla sijaitsevassa kohteessasi rennosti erissä niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Kaavi, mitä se kustantaa? Hinta on monen tekijän summa!

Palahuopakaton uusiminen Kaavi, paljonko se mahtaa kustantaa eli mikä on huopakattoremontin hinta Kaavilla? Älä stressaa, sillä meiltä tilattuna uusi huopakatto vanhan tilalle ei maksa maltaita!

Rautaisen kokemuspohjamme ansiosta pystymme pitämään urakan kulut tiukasti kurissa. Työtunteja ei mene hukkaan, ja myös materiaalikustannukset pysyvät alhaisena – eikä lopputuloksen laadusta tarvitse silti tinkiä piiruakaan.

Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa tietysti kotitalousvähennykseen. Normaalisti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kaavilla sisältää runsaasti työtä, joka menee kotitalousvähennyksen piikkiin. Kyseisestä verovähennyksestä voi olla lopulta varsin tuntuvaakin rahallista etua.

Selvittääksesi huopakattoremontin täsmälliset hintatiedot ja voidaksesi arvioida myös kotitalousvähennyksen määrää, sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä ja pyydettävä tarjous. Meillä huopakattoremonttien hinnat lasketaan aina projektikohtaisesti.

Kunhan olemme hieman tutustuneet remonttikohteeseen yleisesti, analysoineet vanhan katon kunnon sekä kuunnelleet omat toiveesi uuden katon suhteen, annamme käsillä olevasta urakasta mielellämme huipputarjouksen. Sen kuultuaan appikin jää takuulla sanattomaksi!

4 vinkkiä huopakattoremontin ajoitukseen

Yksikään huopakatto Kaavilla ei palvele hamaan tappiin asti. Jossain vaiheessa huopakaton uusiminen Kaavilla sijaitsevassa kohteessasi on otettava puheeksi väistämättä. Väen väkisin ei vanhaa kattoa kannata kunnostaa, sillä tietyssä pisteessä katon huolto ja korjaus on suoraan sanottuna hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

Huopakattoremontin ajoitus ei kuitenkaan ole aina helppoa. Siksi kokosimmekin alle neljä vinkkiä huopakattoremontin optimaaliseen ajoitukseen. Käy lista läpi, niin voit säästää sievoisia summia!

  • Tartu remonttituumasta toimeen heti, kun katon huolto- ja korjaustyöt alkavat menettää tehoaan. Kun vanha katto on vielä kohtuullisessa kunnossa, tulee sen remontointi huomattavasti edullisemmaksi, eikä urakointiin uppoa niin paljon aikaakaan.
  • Huopakattoremontin ajankohtaisuudesta kielivät esimerkiksi nämä merkit: kattohuopien runsas sammaloituminen ja/tai halkeilu, katon kupruilu, katon painuminen ja pehmeät kohdat katolla.
  • Suosittelemme huopakaton uusimista Kaavilla viimeistään katon tullessa neljänkymmenen vuoden ikään. Yleensä 40-vuotias tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto alkaa olla jo valmis eläkkeelle.
  • Ajoita huopakaton saneeraus Kaavilla keväälle, kesälle tai syksylle. Huopakaton remontointi on mahdollista myös talvella, mutta käytännön järjestelyjen kannalta leudommat vuodenajat ovat suotuisampia.