KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kainuu

Huopakattoremontti Kainuu, kun kattosi seudulla kaipaa uusimista, saat avun kattoremonttipalvelumme pätevältä kattotiimiltä. Ikääntynyt ja kulunut kate on aina riski rakennukselle. Ellei se vielä vuoda, jossain vaiheessa niin käy, eivätkä katon korjaaminen tai erilaiset huollot enää anna suurta helpotusta katon vaivoihin. Mikäli katto on jo vuotanut ja siinä on lisäksi muitakin vaivoja, voi huopakattoremontti olla paras ratkaisu kaikkien katon ongelmien selättämiseksi kerralla. Yleisesti ottaen voisikin ajatella, että katto remontoidaan silloin, kun muilla toimilla ei enää saada taloudellisesti kyllin pitkää hyötyä aikaan. Kun teetät meillä huopakattoremontin Kainuussa, saat ammattitaitoisesti tehdyn remontin vaivattomalla tavalla.

Kainuu ja Kajaani, Hyrynsalmi, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi ja Vuolijoki toimivat palvelualueenamme. Tällä seudulla remontoimme tasapuolisesti huopakattoja saarikohteissa, maaseudulla ja asutuskeskuksissa. Teemme huopakattoremontit Kainuussa varastoihin, autotalleihin sekä muihin kotitaloutesi piharakennukseen. Remontoimme huopakattoja tietysti myös omakotitaloista sekä saunarakennuksista, lisäksi voit tilata huopakaton uusimisen mökkeihin, kuten kesämökkeihin. Kun remontin aika koittaa, pyydä meiltä tarjous. Muista lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kainuussa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Kainuun alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kainuu – meiltä huopakattojen saneeraukset sujuvat kotitaloutesi rakennuksiin

Palahuopakattoremontti Kainuu, remontoimme huopakatot talostasi, mökistäsi ja piharakennuksistasi. Palahuopakattoremontti voi olla aika monenlaisten rakennusten asia, sillä katteena palahuopa tai laattakate on hyvin suosittua. Se on muiden huopakatteiden tavoin kevyt ja ääntä vaimentava sekä helppo ylläpidettävä. Tämän vuoksi meidän kattoremonttipalvelumme kattavatkin kotitalouksien rakennukset sekä kattomallit monipuolisesti.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Kainuussa on käytännöllistä teettä asiaan vihkiytyneellä kattoremonttipalvelullamme. Me tiedämme, kuinka katto remontoidaan ja kokeneet kattoasentajamme asentavat uuden palahuopakatteen katollesi remontin kääntyessä pikkuhiljaa kohti loppusuoraa. Palahuopakattoremontissa asennamme aina uuden vesikatteen, mutta sama pätee kaikkiin muihinkin huopakattoremontteihin Kainuussa. Palahuopakate on kaksikerroksinen. Tietyn tyyppisestä rullahuovasta toteutettava pohjahuopa on alempi kerros ja palahuopakatteesta asentamamme pintakerros päällimmäinen kerros. Vastaavat pohja- ja pintahuoparakenne meillä tulee kaikkiin huopakattoihin, riippumatta siitä onko pintahuopa pala- vai rullatavaraa. Pohjahuopa on hyvä vakuutus pintahuovan kulumisen ja vaurioiden varalle. Se on käytännöllistä asentaa samalla kun katetta joka tapauksessa uusitaan ja vanha kate on purettu katolta pois sekä katon alusrakenteitakin tarpeen mukaan uusittu ja korjattu.

Huopakaton uusiminen Kainuu – uusittu katto on siisti, toimiva ja helppohoitoinen

Huopakaton uusiminen Kainuu, kun kattoremontti on ajankohtainen, se kannattaa teettää osaavilla tekijöillä. Me toteutamme uuden katon moderneista katetuotteista asiantuntevien kattoasentajiemme avulla. Aika harvoilla on todella mahdollisuuksia hoitaa huopakattoremonttia omin voimin ammattilaisten työn laadulla ja aikataulussa. Käytännössä jokainen kattoremontti vaatii erilaisia valmisteluita, työmaallakin suojaamme vielä paikat ennen varsinaisen remontin käynnistämistä sillä jokainen huopakattoremontti Kainuussa alkaa vanhan katon purkutöillä. Huopakaton uusiminen vaatii kattotuotteiden sekä vesikatteen purkua lähes poikkeuksetta. Tämän jälkeen vuorossa ovat alusrakennetyöt, silloin kun niitä on tehtävänä. Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kainuussa voi siis jatkua katteenalaisiin rakenteisiin. Puramme katosta heikkokuntoiset materiaalit, oli kyse eristevilloista, aluslaudoituksesta tai jostain muusta. Varsinkin kosteus voi tehdä tuhoa katteen alla, mutta me saamme kaiken kuntoon ja korvaamme kosteusvaurioiset osat uusilla. Varsinaisten alus- ja tukirakenteiden lisäksi tutkimme myös eristeet, eritoten vioittuneen ja kosteusvaurioisen katon eristys on viisainta tutkia ja uusia ainakin niiltä osin, kuin vesi on eristevilloja ehtinyt pilata. Myös lintujen ja hiirten sotkemat eristeet menevät katolla vaihtoon.

Palahuopakaton uusiminen Kainuu, kattoremontin koittaessa ammattilaistemme apu näkyy töiden sujumisessa

Palahuopakaton uusiminen Kainuu, katon saneeraus on helppoa teettää kattoalan osaavilla ammattilaisilta, joita meiltä löytyy jokaiseen työvaiheeseen. Katon kuntokartoitus ja tarjous sekä remontin suunnittelutyö on teknisen asiantuntijamme kontolla. Kattoasentajamme huolehtivat puolestaan valtaosasta kattojen remontteihin liittyvistä töistä, he ovat kokeneita tekijöitä mm. palahuopakattojen parissa. Toisinaanhan katto kaipaa myös kirvesmiestä rakenteiden parissa, jos Palahuopakaton uusiminen sisältää vaikkapa katon muutostöitä tai katon tukirakenteita täytyy vaurioiden vuoksi uusia.

Lisäksi kattopeltiseppämme voi auttaa katon reunapellitysten sekä savupiipun pellitystöiden kanssa, kun niitä katolla kaivataan. Tämä on enemmänkin jo katon viimeistelyvaiheen työtä. Palahuopakattokin tarvitsee usein pientä tukea suojapellitysten muodossa, sillä vaikkapa savupiipun suojaamisessa pelti on ylivoimaisen kestävä ja muokattava vaihtoehto. Materiaalituntemus on meillä yksi vahvuus, jota voimme huopakattoremonteissa Kainuussa tarjota asiakkaillemme. Meiltä löytyvät tekijät, osaaminen ja välineet kaikenlaisille huopakattoremonteille Kainuussa. Palahuopakaton uusiminen ei ole sen ihmeellisempää, kuin muutkaan kattoremontit. Asiantunteva kattoremonttitiimimme remontoi kattosi huolehtien kaikista työvaiheista, kunnes kattosi on valmis, kalusto siirretty eteenpäin ja remonttijätteet kierrätetty asianmukaisesti.

Huopakaton asennus Kainuu – meiltä ammattitaitoiset asentajat sinunkin kattoremonttiisi

Huopakaton asennus Kainuu, kattoremontin keskeisiin työvaiheisiin suunnittelun ohessa kuuluvat purku- ja asennustyöt. Uuden katon asennus on jossain määrin purkua kriittisempi, jotta rakennuksen suojaksi jäävä katto saadaan toteutettua kestäväksi ja toimivaksi. Osaavien kattoasentajiemme työnä huopakaton asennus onnistuu Kainuussa mainiosti.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kainuussa lähtee luontevasti liikkeelle tarjouspyynnöstä ja tarjousprosessista jatkuen valmisteluihin ja työmaalla tarvikkeiden toimituksiin sekä pihan järjestelyyn toiveitasi kuunnelle, meidän kattoremonttimme eivät juuri vaikeuta rakennuksen käyttöä ja pihassa liikkumista. Kun työmaansuojaus, mahdolliset rakennustelineet ym. ovat valmiina, puramme vanhan katteen ja joskus muutakin katosta ennen asennusvaiheen käynnistämistä. Huopakaton asennus sisältää tarvittaessa aluslaudoitusten, kattorakenteiden ja eristeiden asennusta, mikäli olemme niitä katon kunnon vuoksi purkaneet pois kattoremontin alkupäässä.

Huopakattoremontti Kainuussa ei voi välttyä kattohuopien asennukselta, sillä vesikatteen uusiminen on jokaisen kattoremontin ydintoimintoja. Tähän kuuluvat tietysti myös huolellisesti toteutetut ylösnosto- ja läpivientityöt. Kun vesikate on pohja- ja pintahuopineen sekä yksityiskohtineen asennettu, on kattotuotteiden, kuten kattotikkaiden, lumiesteiden ja sadevesijärjestelmään kuuluvien vesikourujen asennusten vuoro.

Toteuta toiveidesi huopakattosaneeraus kattoremonttipalvelumme avulla

Kun uusi huopakatto on hankintalistalla, pyydä meiltä tarjous ja ryhdymme hoitamaan kattosi asiaa. Meiltä saat laadukkaasti toteutetut ja toiveesi huomioivan huopakattoremontin Kainuussa niin asuin- kuin piharakennuksiinkin. Kesämökki, mökki, huvila, omakotitalo sekä muut asuinkäytössä ympärivuotisesti tai sesongeittain kuuluvat palveluidemme piiriin. Myös saunarakennus, autotalli, autokatos tai muu piharakennus saavat meiltä laadukkaasti toteutetut huopakatoremontit Kainuussa. Emme nirsoile remonttikohteiden kanssa, sillä huopakatot ovat erityisalaamme. Ymmärrämme hyvin, miksi ne ovat niin suosittuja erilaisten rakennusten katteina.

Kun harjakatto, pulpettikatto, tasakatto tai jokin muu kattomalli kaipaa huopakattoremonttia Kainuussa, voit kääntyä puoleemme. Remontoimme niitä kaikkia käyttäen kulloinkin kattokulmalle sopivaa vesikatetta. Toiveesi katteen suhteen huomioidaan tietysti, mutta tasakatolle on olemassa vain yksi toimiva katetyyppi, tulityönä tiivistettävä bitumikermikate. Sen kerrostamme vielä kahden pohjahuovan kanssa katon toimintakyvyn takaamiseksi. Loivimmille kattokulmille on siis sangen vähän vaihtoehtoja, joista valita, mutta meiltä on saatavilla laadukas toteutus ainoallekin vaihtoehdolle. Yli 1:5 jyrkille kattokulmille sopivatkin periaatteessa kaikki huopakatteet, niin rulla- kuin palahuopienkin muodossa. Kattoremonttipalvelultamme saat toteutukset niille kaikille!