KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kajaani

Huopakattoremontti Kajaani, kun vanhasta katosta alkaa aika jättää… Jos talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanha huopakate vuotaa ja sammaloituu katon tiivistystoimenpiteistä ja kasvustontuhokäsittelystä huolimatta, on aika ottaa huopakattoremontti Kajaanissa sijaitsevassa kohteessasi työn alle.

Laitata kattoparka uusiksi mahdollisimman pian, kun huomaat katon huolto- ja korjaustöiden menettävän tehoaan, eikä katto enää suoriudu virastaan järin kunniakkaasti. Näin katon uusiminen/saneeraus onnistuu helpoiten ja edullisimmin!

Älä kuitenkaan ryhdy ”soitellen sotimaan”. Urakoitsijavalinta kannattaa tehdä huolella, jotta uusi katto ei olisi pettymys. Huopakattoremontti menee helposti pieleen, ja pienetkin kämmit voivat typistää katon elinkaaren miltei olemattomiin.

Meiltä saat huopakattoremontit Kajaanissa pitkällä kokemuksella ja luotettavalla ammattitaidolla. Jos tyytyväisiä asiakkaitamme on uskominen, olemme yksi parhaista valittavanasi olevista urakoitsijoista Kajaani-Paltamo-Pyhäntä-Siikalatva-Sonkajärvi-Sotkamo-Vaala-Vieremä-alueella. Koko Kainuu tuntee huipputaitavat huopakatemestarimme!

Ota yhteyttä, niin saadaan urakka alulle. Tavoitat meidät kaikkina vuodenaikoina soittamalla ja sähköisesti. Pian kiinteistösi lakea komistaakin jo upouusi tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto, ja vanha kattorähjä on vain ikävä muisto.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kajaanissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kajaanin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kajaani, hoidamme hommat puolestasi alusta loppuun selkein askelmerkein!

Palahuopakattoremontti Kajaani, kuinka se käytännössä tapahtuu? Kuten arvata saattaa, huopakatteen uusiminen on monivaiheinen prosessi. Lisäksi urakan sisältö ja työjärjestys vaihtelevat projektista toiseen, riippuen hyvin pitkälti esimerkiksi katon kunnosta ja yleisistä ominaisuuksista sekä remontin tahtotilasta.

Pääpiirteittäin huopa- tai palahuopakattoremontti Kajaanissa etenee näin:

  1. Suunnittelu (tutustumme remonttikohteeseen ja kuuntelemme asiakkaan omat toiveet uuden katon suhteen).
  2. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen käsillä olevasta urakasta.
  3. Valmistelemme kohteen remonttia varten sekä teemme tarvittavat materiaalihankinnat.
  4. Puramme pois vanhan katteen.
  5. Suoritamme tarvittavat kunnostustyöt välikaton puolella, jos yläpohjassa on esim. lahovaurioita, notkahtaneita kattopalkkeja tai homeisia eristeitä.
  6. Asennamme uudet kattohuovat sekä kattotuotteet ja -läpiviennit.
  7. Siivoamme pihamaan remontin jäljiltä sekä viemme purku- ja rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Kajaanissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hoidamme hommat joka tapauksessa puolestasi selkein askelmerkein alusta loppuun. Koska voimme aloittaa?

Huopakaton uusiminen Kajaani, voidaan joskus toteuttaa myös osittain

Huopakaton uusiminen Kajaani, ei välttämättä edellytä koko katteen purkua räystäältä räystäälle. Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Kajaanissa voidaan toteuttaa myös osittain.

Osittainen huopakattoremontti saattaa olla toimiva ja samalla erittäin kustannustehokas ratkaisu katon kunnostamiseksi esimerkiksi näissä tilanteissa:

  • Iso oksa tippui pihapuusta katolle/puu kaatui katon päälle, mutta vain osa katosta vaurioitui rytäkän yhteydessä.
  • Savupiippu (tai muu iso kattoläpivienti) vuotaa ja katon väliin on kehittynyt kosteusvaurioita, mutta ongelmat voidaan rajata selvästi läpiviennin tuntumaan.
  • Kattohuovat ovat haalistuneet ja/tai halkeilleet vain etelänpuoleisilta lappeilta. (UV-säteily ikäännyttää katemateriaalia, joten välillä kattohuovat ovat vaihtoa vailla etelään päin katsovilla lappeilla selvästi muuta katetta aiemmin.)

Huopakattoremontin yhteydessä kunnostamme kattosi kuitenkin kauttaaltaan kaikilta niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa. Korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää hommia puolitiehen. Jos katto kaipaa kokonaisvaltaista saneerausta, osittainen huopakattoremontti olisi suoraan sanottuna hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä, niin katsotaan millä taktiikalla huopakaton uusiminen Kajaanissa sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi toteuttaa! Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa.

Palahuopakaton uusiminen Kajaani, uusi katto kaipaa kaverikseen uuden sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteet – ethän säästä väärässä paikassa?

Huopakaton uusiminen Kajaani, uusitaanhan samalla myös sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet? Älä säästä väärässä paikassa, sillä uusi huopakatto kaipaa kaverikseen toimivat varusteet.

Sadevesijärjestelmän tehtävä on johdattaa katolle satavat ja sulavat vedet maahan ja pois kiinteistön välittömästä läheisyydestä. Vanha sadevesijärjestelmä ei välttämättä suoriudu tehtävistään odotusten mukaisesti, vaan voi ruikkia vesimassat esimerkiksi räystään laudoituksille tai rakennuksen julkisivulle – aiheuttaen rakenteisiin tällä tavoin mahdollisesti vakaviakin vaurioita.

Kattoturvatuotteet puolestaan parantavat katolla liikkumisen turvallisuutta ja tekevät myös pihamaalla, kiinteistön välittömässä läheisyydessä liikkumisesta turvallisempaa. Ikäloput kattoturvatuotteet saattavat kuitenkin toimia päinvastoin. Vanhat kattoturvatuotteet voivat olla pahimmillaan hengenvaarallisia! Lisäksi ne saattavat aiheuttaa mojovia ruhjeita katollekin.

Sitä paitsi huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kajaanissa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa mitä parhaan tilaisuuden uusia katon varusteet. Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kajaanissa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla, kattotuotteiden vaihto on helppoa ja työn hintakin on siten edullinen. Olisi hullua jättää tilaisuus käyttämättä!

Kajaanilainen, älä ryhdy remppaamaan kattoasi itse – huopakaton tee-se-itse-remontti EI ole hyvä ajatus!

Hyvä kajaanilainen, harkitsetko huopakaton uusimista itse? Mieti vielä!

Kokemuksemme mukaan huopakaton uusiminen tai remontointi itse ei nimittäin ole hyvä ajatus. Yleensä huopakaton tee-se-itse-remontti ei onnistu odotusten mukaisesti – tai edes lähelle. Itse rempattu katto jää usein vuotamaan, eikä ole kovin kaunista katseltavaakaan.

Vaikka vasara ja naulat pysyisivätkin kädessäsi jollain lailla, huopakatteen uusimistyöt on paras jättää alan kokeneelle ammattilaiselle. Näin varmistat, että uusi katto on siisti ja kestävä.

Pidä mielessä myös työturvallisuusasiat. Katolla liikkuminen on vaarallista puuhaa, ja amatöörille vahinkoja sattuu hävyttömän helposti. Aivan liian monta kertaa huopakaton remontointi itse on päättynyt sairaalakeikkaan.

Kun huopakaton uusiminen Kajaanissa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme! Meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta.

Älä ryhdy remontoimaan kattoasi itse tai talkooporukalla edes taloudellisilla perusteilla. Hintamme ovat kilpailukykyisiä, ja työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Mikäli tarjouksemme loppusumma silti ylittää budjettisi, voit myös hakea kauttamme rahoitusta ja maksaa huopakaton uusimistyöt Kajaanissa sijaitsevassa kohteessasi osissa.