KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kalajoki

Huopakattoremontti Kalajoki, älä mene merta edemmäs kalaan – meiltä saat käyttöösi kokeneet ammattilaiset! Sana vain, niin laitamme kattosi uusiksi.

Vaihdamme vanhat kattohuovat sekä päivitämme aikansa eläneet kattotuotteet. Eipä aikaakaan, niin kiinteistösi lakea kruunaakin jo uusi, entistäkin tyylikkäämpi ja toimivampi tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto.

Voit luottaa apuumme, vaikka kattoparan tilanne näyttäisi kuinka lohduttomalta tahansa. Esimerkiksi painuneen katon oikaisu ja kosteusvaurioiden korjaus yläpohjasta on meille rutiinihommaa. Älä epäröi kääntyä puoleemme, vaikka puu kaatuisi katon päälle!

Olemme käytettävissäsi kaikkialla Kalajoen alueella sekä lähipaikkakunnilla (esim. Alavieska, Kokkola, Kannus, Merijärvi, Pyhäjoki, Sievi ja Ylivieska). Koko Pohjois-Pohjanmaa kuuluu palveluverkostoomme taajamista haja-asutusalueille, saarikohteita myöten.

Kun huopakattoremontti Kalajoella sijaitsevassa kohteessasi tulee jostain syystä ajankohtaiseksi, ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Saat asiantuntijamme kiinni sekä puhelimitse että sähköisesti.

Lämpimästi tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme!

Huom. toteutamme huopakattoremontit Kalajoella niin sanottuna ”avaimet käteen”-palveluna. Palvelumme kattaa kaikki kattosi saneeraamiseksi tarvittavat työt ja toimenpiteet sekä materiaalit ja kaluston. Mitään et joudu tekemään tai hankkimaan itse.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kalajoella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kalajoen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kalajoki, suunnitellaan ja toteutetaan meillä yksilöllisesti – katon tarpeet ja omat visiosi huomioiden

Palahuopakattoremontti Kalajoki, katsomme jokaista kattoa, asiakasta ja remonttiprojektia yksilönä. Siksi räätälöimme huopa- ja palahuopakattoremontit Kalajoella aina projektikohtaisesti, katon tarpeet ja asiakkaan omat toiveet huomioiden.

Esimerkiksi vanhan katon kunto vaikuttaa paljon siihen, kuinka huopakaton saneeraustyöt kannattaa suorittaa. Joskus huopa- tai palahuopakattoremontti Kalajoella on paras toteuttaa uusimalla katto kauttaaltaan eristevilloja myöten, mutta usein jo pelkkä vesikatteen ja kattotuotteiden uusiminen tekee tehtävän. Jos katto on kehnossa kunnossa vain pieneltä alalta, kenties jopa osittainen huopakattoremontti voi olla vaihtoehto.

Tavanomaisten kunnostustöiden ohella voimme tehdä kattoremontin yhteydessä myös monenlaisia parannuksia katon teknisiin ominaisuuksiin, kuten eristykseen. Muutokset katon visuaaliseen ilmeeseenkin ovat mahdollisia. Meille tärkeintä on, että tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Kalajoella sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, olet remontin lopputulokseen 100-prosenttisen tyytyväinen.

Joko aloitetaan urakan suunnittelu? Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi mielellään sekä puhelimitse että naamatusten!

Huopakaton uusiminen Kalajoki, urakan yhteydessä voimme parannella kattoasi monin tavoin – kerro rohkeasti, mikä vanhassa katossa mättää!

Huopakaton uusiminen Kalajoki, millainen uusi katto saisi olla vanhan tilalle? Kuten edellä ohimennen vinkkasimmekin, huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä paljon kaikenlaisia parannuksia kattosi teknisiin ominaisuuksiin sekä ulkonäköön. Kerro siis rohkeasti, mikä vanhassa katossa mättää!

Myös uusien kattotuotteiden asennus onnistuu meiltä käden käänteessä, kun huopakaton uusiminen Kalajoella sijaitsevassa kohteessasi on työn alla. Asennamme varmoin ottein kaikki huopakaton kattotuotteet sadevesijärjestelmistä piipunhattuihin, kattoluukkuihin, kattoikkunoihin ja aurinkopaneeleihin!

Aiheeseen liittyen kannattaa muuten laittaa korvan taa, että joskus huopakaton uusiminen Kalajoella voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Jos esimerkiksi rakennuksen ulkonäkö, energiatehokkuus tai asuinpinta-ala muuttuu urakan myötä, saatat tarvita projektiin luvan. Tarvittaessa autamme kuitenkin lupa-asioissakin ilomielin, jottei unelmiesi katto jäisi paperitöistä kiinni.

Palahuopakaton uusiminen Kalajoki, kiinnostaako hinta? Summa viivan alla voi olla iloinen yllätys!

Palahuopakaton uusiminen Kalajoki, kiinnostaako urakan hinta eli mitä maksaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kalajoella? Vielä tässä vaiheessa emme ikävä kyllä osaa antaa täsmällistä kustannusarviota, sillä meillä huopakattoremontit sekä suunnitellaan että hinnoitellaan aina projektikohtaisesti.

Huopakattoremontin hinta on kiinni hyvin pitkälti esimerkiksi vanhan katteen kunnosta. Luonnollisestikin myös katon koko vaikuttaa urakan kustannuksiin omalla painoarvollaan – monien muiden seikkojen ohella.

Loppujen lopuksi summa viivan alla voi kuitenkin olla iloinen yllätys. Pitkän kokemuksemme ansiosta huopakaton saneeraustyöt hoituvat meiltä kustannustehokkaasti alusta loppuun, ja hintatasomme onkin sen vuoksi erittäin kilpailukykyinen.

Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kalajoella meiltä, voit siis vähentää urakan kustannuksia jälkikäteen henkilökohtaisessa verotuksessasi. Taloudellinen hyöty saattaa olla jopa tuhansia Euroja.

Jos tarjouksemme loppusumma kuitenkin kaikesta huolimatta ylittää budjettisi, voit toki maksaa laskumme myös osissa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta hyödyntäen. Yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoitusratkaisun avulla isompikaan remonttirupeama ei aiheuta turhaa rahastressiä!

Milloin huopakatteen uusiminen Kalajoella kannattaa suorittaa?

Ennen pitkää jokainen tiivissaumakatto, palahuopakatto ja kolmiorimakatto Kalajoella tulee tiensä päähän. Turhan varhain ei huopakaton remontointiin kuitenkaan kannata ryhtyä – eikä toisaalta vartoa liian pitkään.

Pääsääntöisesti suosittelemme huopakaton uusimista/remontointia siinä vaiheessa, kun katto ei enää pysy kunnossa huoltamalla ja korjaamalla. Jos esimerkiksi katon tiiviydestä ei enää voida olla täysin varmoja useista tiivistys- ja paikkausyrityksistä huolimatta, todennäköisesti huopakaton uusiminen Kalajoella sijaitsevassa kohteessasi olisi jo järkevä investointi.

Toinen hyvä nyrkkisääntö on, että huopakatteen uusiminen olisi paras tehdä viimeistään noin 40 vuotta katon asennuksesta. Palveltuaan neljäkymmentä kesää ja talvea, laadukaskin huopakate alkaa jo olla väistämättä elämänsä ehtoopuolella.

Saadaksesi varman arvion kattosi tarpeista ja huopakattoremontin ajankohtaisuudesta, kannattaa tosin kutsua eksperttimme vilkaisemaan kattoasi omin silmin. Kattoa näkemättä on hankala sanoa ”juuta tai jaata” sen kunnostustarpeista. Luvallasi voimme käydä tekemässä kattoremontin tarvekartoituksen silloinkin, kun et ole itse paikalla!

Kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaustyöt Kalajoella. Mikäli kattosi ei siis vielä kaipaakaan remonttia, palvelemme mielellämme myös kevyempien kunnostustoimenpiteiden merkeissä.