KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kangasniemi

Huopakattoremontti Kangasniemi, älä tee siitä turhan vaikeaa. Tilaa urakka meiltä – me nollaamme kattosi kilometrimittarin ”kuin nappia painamalla”!

 1. Tulemme tutustumaan remonttikohteeseen, kartoitamme vanhan katon kunnon ja kuuntelemme omat toiveesi kattoremontin suhteen.
 2. Annamme huipputarjouksen huopakattoremontista Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi. Diilimme laittaa sukat pyörimään naapurinkin jaloissa!
 3. Materiaalihankinnat ja remonttikohteen valmistelu.
 4. Vanhan katon purkutyöt.
 5. Yläpohjan kunnostustyöt (esim. lahovaurioiden korjaus ja kastuneiden eristeiden vaihto, jos tarpeen).
 6. Uuden tiivissaumakaton/palahuopakaton/kolmiorimakaton asennus vanhan tilalle. Asennamme ammattitaitoisesti myös kattotuotteet uudelle katollesi.
 7. Loppusiivous.
 8. Valmista!

Olemme käytettävissäsi koko Kangasniemen alueella sekä lähikunnissa (esim. Hankasalmi, Hirvensalmi, Joutsa, Mikkeli, Pieksämäki ja Toivakka). Myös muu Etelä-Savo on osa toimialuettamme.

Joko aloitetaan? Laita viestiä tai soita, niin päästään pian starttaamaan huopakattoremontti Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi!

Toteutamme huopakattoremontit Kangasniemellä ”avaimet käteen”-palveluna. Pakettiimme kuuluu kaikki kattosi saneeraamiseksi tarvittava työ, materiaalit ja kalusto. Mitään sinun ei tarvitse tehdä tai hankkia itse, vaan voit keskittyä ihan rauhassa työkuvioihin, perhe-elämään, harrastuksiin tai mihin vain muuhun.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kangasniemellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kangasniemen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kangasniemi – heitä hyvästit vanhalle kattorähjälle!

Palahuopakattoremontti Kangasniemi, urakan yhteydessä korjaamme kaikki vanhan kattosi viat ja vaivat. Jos olet totaalisen kyllästynyt vanhan katon oikkuihin, kannattaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi ottaa ainakin harkintaan.

Uusi huopakatto…

 • Ei vuoda. Huopakatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja!
 • Ei halkeile. Uutena kattohuovat ja -laatat ovat notkeita ja elastisia, eivätkä hevin irvistele.
 • Ei sammaloidu. Uusien kattohuopien pinta on liukas ja tiivis, eikä katto tarjoa sammaleen ja jäkälän itiöille kovinkaan hyvää tarttuma- tai kasvualustaa.
 • On kaunista katseltavaa. Uuden uutukaiset kattohuovat tai -laatat hehkuvat värikylläisenä, ja uudet kattotuotteet viimeistelevät silmiä hivelevän tyylikkään kokonaisuuden.
 • On turvallinen. Huopakattoremontin yhteydessä varmistamme, että katolla on tarvittava määrä kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä, kattosiltoja ja lapetikkaita.
 • On kestävä. Jäljiltämme voit luottaa katon kestävän vankkumatta vähintäänkin alueellisen peruslumikuorman verran lumitaakkaa.

Miksi siis kärvistelisit vanhan katon alla enää vuottakaan? Heitä hyvästit vanhalle kattorähjälle, ja tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kangasniemellä sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo tänään!

Huopakaton uusiminen Kangasniemi, kerro meille rohkeasti salaisimmatkin kattohaaveesi – teemme kaikkemme tyytyväisyytesi eteen!

Huopakaton uusiminen Kangasniemi, urakan yhteydessä voimme parannella kattoasi monin tavoin. Kerro meille rohkeasti kaikkein salaisimmatkin kattohaaveesi!

Esimerkiksi nämä toimenpiteet ovat meidän puolestamme täysin mahdollisia:

 • Katon värin vaihto.
 • Uusien kattotuotteiden tai kattoläpivientien asennus. Huopakaton uusiminen Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden asennuttaa vaikkapa aurinkopaneelit tai kattoikkuna!
 • Katon eristys.
 • Katon lisäeristys/energiaremontti. Katon energiaremontin myötä kiinteistösi lämmityskustannukset saattavat pienentyä sievoisilla summilla!
 • Katon korotus.
 • Kattomuodon muutos (esim. tasakatosta pulpettikatoksi tai harjakatoksi).

Pidä mielessä, että huopakattoremontin yhteydessä muutokset sekä katon teknisiin että esteettisiin ominaisuuksiin onnistuvat yleensä helpommin kuin erikseen teetettynä. Näin ollen toimenpiteiden hintakin on huokeampi. Älä siis jätä mitään hampaan koloon hautumaan, vaan teetä uudesta katosta kerralla mieleinen.

Ota yhteyttä, niin lähdetään visioimaan! Keskustelemme uuden katon ominaisuuksista kanssasi mielellämme sekä puhelimitse että kasvotusten. Meille tyytyväisyytesi on ykkösprioriteetti, joten teemme kaikkemme toteuttaaksemme toiveesi viimeistä piirtoa myöten.

Palahuopakaton uusiminen Kangasniemi, tarvittaessa autamme mielellämme myös lupa-asioissa…

Palahuopakaton uusiminen Kangasniemi – tiesitkö, että urakka voi vaatia luvan? Olipa kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki tai vaikkapa vain pikkuinen piharakennus, huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi voi edellyttää lupaa alueen rakennusvalvonnalta.

Nyrkkisäännön mukaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kangasniemellä edellyttää lupaa, jos urakan yhteydessä on aikomus tehdä tiettyjä muutostöitä. Esimerkiksi muutokset kiinteistön värimaailmaan (kuten katon värin vaihtaminen) ovat yleensä luvanvaraisia.

Samoin kiinteistön energiatehokkuuteen ja asuinpinta-alaan vaikuttavat toimenpiteet ovat yleensä luvanvaraisia. Esimerkiksi katon energiaremontti ja kylmän ullakkotilan muuttaminen asuinkelpoiseksi edellyttävät normaalisti lupaa.

Luvan tarve kannattaa selvittää hyvissä ajoin ja huolehtia lupa-asiat kuntoon ennen remontin starttia. Näin vältät ikävät selkkaukset rakennusvalvontaviranomaisen kanssa sekä viivästykset urakan aikataulussa.

Mikäli lupa-asiat tuntuvat turhan monimutkaiselta, älä huoli. Tarvittaessa autamme lupakiemuroiden setvimisessä ilomielin. Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kangasniemellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, hommat hoituvat sujuvasti lupien hakemisesta aina loppusiivoukseen asti!

Kiinnostaako hinta? Huopakattoremontti Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi ei välttämättä maksa niin paljon kuin luulit!

Kun omakotitalon, kesämökin, varaston tai pihasaunan huopakattoremontti kolkuttelee ovella, monia kangasniemeläisiä alkaa mietityttää urakan hinta. Hintalapun vuoksi ei kuitenkaan kannata menettää yöuniaan – kun tilaat huopakattoremontin Kangasniemellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, ei urakka välttämättä maksa puoliksikaan niin paljon kuin luulit!

Vankan kokemuksemme ansiosta pystymme nimittäin pitämään kulut kurissa läpi projektin. Työtunteja ei pala ”tyhjäkäyntiin”, eikä kattohuopiakaan tule hankittua neliötolkulla liikaa.

Jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme myös niin kutsuttua kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voit hakea ja saada monista kotisi ja vapaa-ajan asuntosi kunnostukseen liittyvistä toimenpiteistä Kangasniemellä, kun tilaat työt ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta. Kotitalousvähennyksestä voi poikia tuntuvaakin taloudellista etua!

Mikäli huopakattoremontin budjetti kuitenkin jostain syystä stressaa, kannattaa tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitusratkaisuun. Rahoituksen avulla voit pilkkoa kattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin, eikä ronskimpikaan remonttirupeama kuihduta säästötilisi saldoa olemattomiin.

Jos huopakattoremontti Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtainen, pyydä siis rohkeasti tarjous. Raha-asiat järjestyvät kyllä!