KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kankaanpää

Huopakattoremontti Kankaanpää, kätevänä ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuna ”avaimet käteen”-pakettina! ”Avaimet käteen”-pakettimme on suorastaan hävyttömän helppo tapa hoitaa huopakattoremontti Kankaanpäässä sijaitsevassa kohteessasi pois päiväjärjestyksestä ilman, että joudut maksamaan itseäsi kipeäksi uudesta katosta.

Tässä paljon kehutun palvelupakettimme sisältö pähkinänkuoreen puristettuna:

  • Kaikki työ suunnittelusta vanhan katon purkuun, yläpohjan kunnostukseen, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennukseen ja aina säntilliseen loppusiivoukseen asti. (Huom. työmme kelpaa kotitalousvähennykseen!)
  • Materiaalit kattohuovista kattotuotteisiin ja eristevilloista alusvanereihin.
  • Työkoneet, rakennustelineet, jätelavat ym. kalusto tarpeen mukaan.

Jos tällainen mehukas diili ei kuulosta mielestäsi yhtään hassummalta, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme vaikkapa jo tänään. Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kankaanpäässä sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Palaamme pian asiaan!

Palvelualttiit huopakatemestarimme ovat valmiit kipaisemaan avuksesi myös Kankaanpään lähipaikkakunnille. Koko Satakunta kuuluu toimialueeseemme, eli olemme käytettävissäsi esimerkiksi näissä pitäjissä Kankaanpään tuntumassa: Pomarkku, Siikainen, Jämijärvi, Karvia ja Pori. Riennämme hätiin ilomielin niin taajamakohteisiin, maaseudulle kuin saariin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kankaanpäässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kankaanpään alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kankaanpää, emme laskuta turhista materiaaleista tai työtunneista – projektikohtainen suunnittelu takaa ”tiukan” hintalapun!

Palahuopakattoremontti Kankaanpää, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarvittavan – muttei mitään turhaa. Emme myy huopakattoremontteja liukuhihnalta, vaan koostamme palvelupaketin sisällön aina täysin projektikohtaisesti.

Huomioimme tarkoin esimerkiksi vanhan katon kunnon. Jos kattosi ei vaadi kokonaisvaltaista ruoppausta kattoristikkoa ja eristevilloja myöten, voidaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kankaanpäässä sijaitsevassa kohteessasi toteuttaa uusimalla vain vesikate eli kattohuovat. Myös osittainen huopakattoremontti voi olla optio. Molemmissa tapauksissa säästetään paljon työtä ja materiaaleja.

Tietysti kuuntelemme suunnitteluvaiheessa herkin korvin myös omia toiveitasi. Halutessasi voimme esimerkiksi parantaa katon eristystä, korottaa kattoa, muuttaa kylmän ullakkotilan talviasuttavaksi tai asentaa uusia kattotuotteita kattoremontin yhteydessä – taikka saneerata kattosi täysin ennalleen, jos olet sen ominaisuuksiin nykyisellään tyytyväinen.

Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme suunnittelemaan kattoremonttia kanssasi! Kun visio on selvä, annamme mielellämme huippuhyvän ja täysin yksilöllisesti räätälöidyn tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Kankaanpäässä sijaitsevassa kohteessasi.

Huopakaton uusiminen Kankaanpää – meiltä saat urakalle myös reilun takuun!

Huopakaton uusiminen Kankaanpää, kuuluuhan ”avaimet käteen”-pakettiimme myös takuu? Jo vain!

Tilatessasi huopakaton uusimistyöt Kankaanpäässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, saat urakalle tietysti myös reilun takuun. Lähtökohtaisesti takuu koskee kaikkia remontin yhteydessä tekemiämme asennus- ja muutostöitä eli esimerkiksi kattohuopien ja kattotuotteiden asennusta.

Joissain tapauksissa voidaan tosin soveltaa ”soviteltua asennustakuuta”, jos vaikkapa astumme puikkoihin kesken kaiken toisen urakoitsijan tai talkooporukan lyötyä hanskat tiskiin.

Huom. Tilatessasi huopakaton uusimistyöt Kankaanpäässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, myös katemateriaali- ja kattotuotevalmistajien omat takuut pysyvät voimassa odotusten mukaisesti. Yleensä kattohuovilla ja -tuotteilla on ainakin jonkinlainen takuu, mutta takuuehdoissa edellytetään usein asentajan ammattitaitoa. Jos esimerkiksi tekisit huopakaton uusimistyöt Kankaanpäässä sijaitsevassa kohteessasi itse, todennäköisesti saisit heittää takuille hyvästit.

Palahuopakaton uusiminen Kankaanpää, uusi katto ja kattotuotteet – millaisia varusteita uudelle katolle kannattaisi asentaa?

Palahuopakaton uusiminen Kankaanpää, kattohuopien ohella myös katon varusteet on hyvä laittaa uusiksi urakan yhteydessä. Vesikatteen uusimiseksi meidän on joka tapauksessa irrotettava vanhat kattotuotteet, joten huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kankaanpäässä sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden päivittää kattotuotteetkin samalla uusiin malleihin.

Mutta millaisia varusteita uudelle katolle kannattaisi asentaa? Mitkä kattotuotteet ovat huopakatolla pakollisia?

Yleisesti ottaen katto kuin katto kaipaa kaverikseen esimerkiksi kattoturvatuotteita, pieneläinesteitä sadevesijärjestelmän, kattotarkastusluukun ja piipunhatun. Lakisääteisesti pakollisia ovat tosin vain kattoturvatuotteet.

Edellä mainittujen varusteiden lisäksi voimme asentaa uudelle katollesi kattoikkunoita tai valokupuja. Näillä viehättävillä valoelementeillä moninkertaistat virkistävän luonnonvalon määrän hämärässäkin pirtissä!

Ehkä haluaisit katollesi myös kourallisen aurinkopaneeleita? Modernit aurinkopaneelit ovat huipputehokkaita, joten pienellä panostuksella saat katolta vihreää sähköä kilowattikaupalla niin kotiin, mökille kuin autotalliin.

Lisää hyviä vinkkejä uuden katon varustukseen liittyen voit kysyä meiltä joko puhelimitse tai kasvotusten kattoremontin suunnittelukäynnillä. Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Kankaanpäässä sijaitsevassa kohteessasi!

Katon eristys/lisäeristys huopakattoremontin yhteydessä?

Kuten edellä ohimennen vinkkasimmekin, huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä kattosi ominaisuuksiin kaikenlaisia pikku parannuksia. Esimerkiksi katon eristys ja lisäeristys on meidän puolestamme mahdollista.

  • Katon lisäeristys (eli energiaremontti) minimoi katon kautta tapahtuvan lämmönhukan. Operaation myötä kiinteistösi lämmityskulut voivat pienentyä sievoisilla summilla, kun lämmintä sisäilmaa ei enää pääse karkaamaan katon kautta harakoille. Samalla sisätilojen vetoisuus vähenee ja asumismukavuuskin voi kohentua kerta heitolla! Katon lisäeristystä voimme suositella Kankaanpäässä etenkin vanhemmissa kohteissa, jos katon eristeet ovat ajan kanssa painuneet.
  • Katon eristys voi olla hyvä ajatus, jos remonttikohde on esimerkiksi kylmä autotalli tai varasto tai jos haluat muuttaa kylmän ullakkotilan talviasuttavaksi. Lämmin ilma nousee tunnetusti ylöspäin, joten kylmän tilan muuttaminen lämpimäksi edellyttää katon eristystä; pelkkien seinien eristys olisi yhtä tyhjän kanssa.

Laita korvan taa, että kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopakaton saneeraukseen. Yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella makselet isommankin kattosaneerauksen Kankaanpäässä mukavasti täysin oman makusi mukaan pilkotuissa erissä, eikä mielen päällä olevia muutostöitä tarvitse jättää hautumaan ainakaan taloudellisilla perusteilla.