KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kannus

Huopakattoremontti Kannus – Tarjoamme vaivattomasti ja tehokkaasti eteneviä bitumikattoremontteja! Päästä itsesi helpolla ja tilaa meiltä avaimet käteen -periaatteella tehtävä huopakattoremontti Kannukseen. Aloitamme tutustumalla kohteeseesi. Sitten teemme tarvittavat alkuvalmistelut, kuten materiaalihankinnat ja pihasi suojauksen. Seuraavia työvaiheita voivat olla esimerkiksi vanhan katon purkaminen, umpiponttilaudoituksen kunnostaminen, uusien huopakerrosten asentaminen, uusien kattoturvatuotteiden ja kattoläpivientien asentaminen sekä lopputarkastus. Sinun ei tarvitse osallistua edes loppusiivoukseen, sillä sekin kuuluu bitumikermikattoremontin kilpailukykyiseen ja kotitalousvähennyskelpoiseen hintaan.

Tarkempi tieto kattoremontin hinnasta saadaan alkutarkastuksen jälkeen. Sitten sinulla on mahdollisuus hakea yhteistyökumppaniltamme rahoitusta. Alkutarkastuksen jälkeen voimme esittää tarkemman arvion myös siitä, kauanko huopakattoremonttisi Kannuksessa kestää. Teemme urakan tehokkaasti, mutta emme kuitenkaan hosu turhaan. Lopputuloksen onnistuminen varmistetaan panostamalla myös yksityiskohtiin, kuten räystästippapeltilistoituksiin.

Koska teemme huopakattoremontit Kannuksen joka kolkassa, toteutamme huopakattoremontteja myös saarikohteissa sekä lähikunnissa, joita ovat esimerkiksi Kalajoki, Kokkola, Sievi, Toholampi ja Alavieska. Alueemme on niin laaja, että sille mahtuu koko Keski-Pohjanmaa ympäristöineen! Otahan yhteyttä, niin uusitaan sinunkin tasakattosi tai vaikkapa mansardikattosi.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kannuksessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kannuksen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kannus – Laattakattoremontissa menneisyys ja nykyisyys paiskaavat kättä

Palahuopakattoremontti Kannus – Anna ammattilaistemme loistaa katollasi ja tilaa laattakattoremontti tästä osoitteesta! Teemme omakotitalojen, ulkorakennusten ja kesämökkien palahuopakattoremontit Kannuksessa vankkumattomalla ammattitaidolla. Kun asialla ovat tarkkakätiset ammattilaisemme, mikään ei mene pieleen.

Käsistä puheen ollen, huopakattoremonttia ja erityisesti juuri bitumipaanukattoremonttia tehdessä menneisyys lyö kättä nykyisyyden kanssa. Huopakatot ovat kehittyneet huimasti. Nykyiset huopakatot kunnioittavat perinteitä hyödyntäen samalla uusia innovaatioita, mitkä ovat parantaneet huopakattojen laatua ja luotettavuutta.

Aikoinaan huopakattoremontti tarkoitti tervalla käsiteltyjen lumppuhuopa-arkkien uusimista. Tällaisia kattoja meillä käytettiin 1800-luvun alusta vuosisadan puoleenväliin asti. Niin sanotut paperikatteet soveltuivat hyvin klassismin loiville katoille, mutta ne syttyivät herkästi tuleen.

Seuraavaksi alettiin käyttää asfalttihuopa-arkkeja. Myöhemmin asfalttihuopaa sai rullatavaranakin. Sitten siirryttiin bitumihuopiin ja niistä bitumihuopalaattoihin. Kotitaloudet ovat tarvinneet palahuopakattoremontteja Kannuksessa tai sen ympäristössä vasta melko lyhyen aikaa. Kun sinun laattakattosi käyttöikä on lopussa, tilaa palahuopakattoremontti Kannukseen tästä osoitteesta, niin teemme sen parhaalla mahdollisella tavalla! Modernit (ehkä myös suojamuovittomat) huopalaatat ovat todella kestäviä.

Huopakaton uusiminen Kannus – Uuden bitumikaton alla on huoletonta

Huopakaton uusiminen Kannus – Anna kattoremonttipalvelumme pyyhkiä pois kaikki kattohuolet! Huopakattoremontin aikana puramme vanhan katon ja kunnostamme kaikki sen alta mahdollisesti löytyvät vauriot (kuten kattotuolivauriot). Tarvittaessa uusimme kastuneet sisäkattomateriaalit, homeiset eristeet ja lahon vaurioittamat alus- sekä otsalaudat. Sitten aloitamme uuden huopakaton asennuksen. Huopakaton uusimiseen Kannuksessa kuuluu aina myös pohjahuovan vaihto.

Huopakattoremontin loppupuolella asennamme kattovarusteet – kuten kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän ja kattoikkunan – paikoilleen. Ei haittaa, vaikka huopakaton uusiminen Kannuksessa sisältäisi useiden kattoläpivientien asennuksen, sillä me osaamme varmistaa niiden tiiviyden.

Kun tilaat huopakaton uusimisen Kannukseen meidän huippuosaajiltamme, sinun ei tarvitse olla enää huolissasi mistään. Teemme kattoremontin täyden palvelun pakettina, eli urakka ei vaadi sinun työpanostasi. Sen jälkeen sinulla on huopakatto, minkä alla sinun ei tarvitse olla huolissasi törröttävistä huopakattonauloista, puuttuvasta piipunhatusta, vääristä asennussarjoista, puuttuvasta pohjahuovasta, väärin mitoitetuista lumiesteistä, kondenssikosteudesta, umpiponttilaudoituksen rakokohdista tai virheellisesti käytetyistä hakasista. Uusi bitumikatto ei vuoda tai lähde tuulen mukaan. Voit nukkua yösi rauhallisesti myös sen hiljaisuuden ansiosta.

Palahuopakaton uusiminen Kannus – Laattakaton vaihto kysyy muutakin kuin kylmiä hermoja

Palahuopakaton uusiminen Kannus – Meiltä löytyy kaikki se, mitä laattakaton vaihto kysyy! Asuinrakennuksen, mökin tai ulkorakennuksen palahuopakaton uusiminen Kannuksessa kysyy esimerkiksi kylmiä hermoja, oikeanlaista kalustoa ja välineistöä, vankkumatonta ammattitaitoa ja asianmukaista asennetta. Varmistat huopakattoremonttisi onnistumisen, kun jätät sen ammattilaistemme harteille!

Huopakattoremontti kysyy kylmiä hermoja, koska rakennus voi olla melko korkea. Lisäksi katto on vähintäänkin melko jyrkkä – muutenhan palahuopakaton uusiminen Kannuksessa ei olisi mahdollista. Emme kuitenkaan luota vain hermoihin ja tasapainoon, vaan käytämme aina asianmukaisia työturvallisuustuotteita.

Korkean rakennuksen palahuopakaton uusiminen Kannuksessa helpottuu henkilönostimen avulla. Meillä on monipuolinen kalusto, joten tarvittaessa voimme ottaa mukaan vaikkapa aggregaatin, jätelavan, työskentelytelineet ja tulitöissä tarvittavat välineet.

Kaikki ammattilaisemme (eli asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme) ovat rautaisia ammattilaisia, joilla on takanaan lukematon määrä huopakattoremontteja. Voit siis luottaa siihen, että bitumipaanukattosi uusitaan horjumattomalla ammattitaidolla. Asenteetkin ovat kunnossa. Ajattelemme, että asiat voi tehdä hyvin… tai uudelleen. Me valitsemme aina ensimmäisen vaihtoehdon!

Huopakattosaneeraus Kannus – Yhdellä kertaa koko katto kuntoon!

Huopakattosaneeraus Kannus – Valitse kattoremonttipalvelumme, niin katto-ongelmat ratkeavat kertaheitolla! Me laitamme yhdellä kertaa koko katon kuntoon, olipa se sitten tasakatto, aumakatto, mansardikatto, pulpettikatto tai vaikkapa harjakatto.

Pyrimme siihen, että voit selvitä huopakattosaneerauksestasi Kannuksessa yhden yhteydenoton taktiikalla. Tarvitset vain yhden kattotiimin – eli meidät – tekemään purku-, eristys-, pellitys- ja esimerkiksi asennustöitä. Kaikki tarvittava sisältyy huopakattoremontin hintaan. Se, mitä huopakattosaneerauksesi Kannuksessa maksaa, selvitetään jo ennen huopakattoremontin aloittamista. Samalla selviää edessä olevien työvaiheiden määrä.

Koska laitamme kaiken kerralla kuntoon ja vieläpä molemmilta puolilta kattoa, huopakattosaneerauksesi Kannuksessa voi sisältää vaikkapa kastuneiden aluslautojen uusimisen tai uuden katevaneroinnin asentamisen. Urakkaan voi kuulua myös märkien eristeiden vaihto sekä uusien tuuletusventtiilien asennus. Tuuletusventtiilien avulla on mahdollista tehostaa huopakaton ja aluslaudoituksen alla olevan eristetilan tuuletusta.

Huopakaton saneeraus voi pitää sisällään myös savupiipun kunnostuksen ja piipunpellityksen, otsalautojen vaihtamisen ja uusien kattoturvatuotteiden asentamisen. Koska panostamme jokaiseen ruuvialuslevykiinnikkeeseenkin, lopputuloksesta tulee moitteeton ja toimiva!