KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kauhajoki

Huopakattoremontti Kauhajoki – Bitumikattoremonttimme ovat täyttä rautaa! Ota yhteyttä, niin omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen huopakatto vaihdetaan alan parhaiden ammattilaisten toimesta. Asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme toteuttavat kaikki huopakattoremontit Kauhajoella avaimet käteen -periaatteella, eli hintaan kuuluu kaikki tarvittava aina alkutarkastuksesta loppusiivoukseen. Bitumikaton uusiminen ei voisi olla enää helpompaa, joten ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous tasakattoremontista, harjakattoremontista tai vaikkapa pulpettikattoremontista!

Huopakattoremontin hinta riippuu esimerkiksi rakennuksen korkeudesta, yksityiskohtien – kuten kattoläpivientien, jiirien, kattolyhtyjen ja seinäliittymien – määrästä, katon pinta-alasta ja katon alla olevien rakenteiden kunnosta. Kun asialla on tämä kattoremonttipalvelu, mikä tahansa huopakattoremontti Kauhajoella onnistuu merkille pantavan hyvällä hinnalla. Hinta on  kotitalousvähennyskelpoinen, ja sille voi löytyä rahoitus yhteistyökumppaniltamme.

Kalustomme ja välineistömme on todella monipuolinen, joten huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa sekä kohteissa, joissa ei ole sähköä. Rakennuksen korkeuskaan ei ole ongelma, kiitos henkilönostimien. Jos et tarvitsekaan huopakattoremonttia Kauhajoella, ilahtunet kuullessasi, että aluettamme on koko Etelä-Pohjanmaa ympäristöineen. Voit tilata bitumikattoremontin vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Isojoki, Kankaanpää, Karijoki, Karvia tai Kurikka.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kauhajoella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kauhajoen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kauhajoki – Bitumipaanukattoremontteihimme voi luottaa

Palahuopakattoremontti Kauhajoki – Luotettavat ammattilaisemme hoitavat laattakattoremonttisi varmoin ottein! Hoidamme puolestasi huopakattoremonttisi kaikki työvaiheet osoittaen suorastaan esimerkillistä ammattitaitoa ja huolellisuutta. Näin ollen jokainen meiltä tilattu huopakattoremontti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Luota laatuun ja ammattitaitoon, eli tilaa palahuopakattoremontti Kauhajoelle tästä osoitteesta!

Kun palahuopakattoremonttisi Kauhajoella on ohi, tiedät, että kattosi pystyy ottamaan vastaan kaikki tulevat vuodenajat erilaisine rasituksineen. Meidän asentamamme katto jaksaa esimerkiksi kantaa talven lumet. Laattakaton pinta on karhea, eli lumet eivät putoa siltä yhtä helposti kuin liukaspintaiselta peltikatolta, mutta riittävän kalteva bitumipaanukatto voi tarvita lumiesteet. Selvitämme asian. Tarvittaessa mitoitamme ja asennamme lumiesteet asianmukaisella tavalla.

Uusi palahuopakatto kestää myös kesähelteet sekä syyssateet – syysmyrskyistä puhumattakaan. Taitavasti asennettu laattakatto on tiivis, vaikka sille olisi asennettu useita läpivientejä.

Seuraava palahuopakattoremontti Kauhajoella häämöttää kaukana tulevaisuudessa. Tämä voidaan varmistaa seuraamalla bitumipaanukaton kuntoa. Mahdollisesti tarvitut kattokorjaukset sekä kaikki kattohuollot voi tilata tästä osoitteesta, sillä tarjoamme paljon muutakin kuin vain laattakattoremontteja.

Huopakaton uusiminen Kauhajoki – Uuden huopakaton varustelu toteuttaa toiveesi

Huopakaton uusiminen Kauhajoki – Uusimamme huopakatto on unelmiesi täyttymys! Otamme kaikki toiveesi huomioon tehdessämme huopakattoremonttia, joten tulet varmasti olemaan tyytyväinen urakan lopputulokseen.

Uusi, ehjä ja takuulla tiivis huopakatto on jo itsessään unelmien täyttymys. Vanhan katon alla asuminen voi olla stressaavaa, voihan katto alkaa vuotaa koska tahansa. Uuden katon alla ei tarvitse pelätä kattovuotoja ja niiden aiheuttamia kosteusvaurioita, sillä uusi bitumikatto pitää vettä rankkasateellakin.

Huopakaton uusimisesta Kauhajoella on vieläkin enemmän iloa, jos huopakattoremontti on tehty toiveittesi mukaisesti. Me pidämme huolen siitä, että katon väri vastaa makuasi. Jos meidän on pitänyt uusia myös otsalautoja sekä räystäsalueella/terassialueella näkyvissä olevia aluslautoja, huolehdimme siitä, että uudet puuosat on maalattu toiveittesi mukaisin värisävyin.

Huomioimme toiveesi ja tarpeesi myös silloin, kun huopakaton uusiminen Kauhajoella on edennyt siihen pisteeseen, että katto on aika varustella. Huopakaton uusimiseen Kauhajoella tulee yhdistää ainakin sadevesijärjestelmän asennus. Se voi olla pyöreä tai kantikas, ja värivaihtoehtoja on paljon.

Palahuopakaton uusiminen Kauhajoki – Laattakaton vaihto käy meiltä näppärästi

Palahuopakaton uusiminen Kauhajoki – Näppärät ammattilaisemme uusivat laattakattosi tuossa tuokiossa! Huopakattoremonttia tehdessä tärkeintä on laatu eikä nopeus, mutta kun valitset tämän kattoremonttipalvelun, saat molemmat samassa paketissa. Teemme palahuopakaton uusimisen Kauhajoella asiantuntevasti ja keskittyneesti, joten lopputuloksesta tulee aina sellainen kuin pitääkin. Kun valitsemme uusia materiaaleja, olemme hyvin vaatia ja laatutietoisia. Vain paras on kyllin hyvää!

Nopeutemme selittyy useallakin asialla, mutta erityisen suuressa roolissa ovat kokemus ja työsuunnitelma. Ammattilaisemme ovat olleet tekemässä lukemattomia huopakattoremontteja, joten sinunkin palahuopakattosi uusiminen Kauhajoella tulee etenemään ilman turhia tuumaustaukoja. Aikaa ei kulu myöskään virheiden korjailuun.

Työsuunnitelmalla tarkoitamme sitä, että palahuopakaton uusiminen Kauhajoella alkaa aina alkutarkastuksesta. Sen jälkeen tiedämme sen, mitä kaikkea kattoremontin aikana pitää uusia, korjata, pellittää, eristää, maalata tai esimerkiksi muurata. Tässä vaiheessa on hyvä laatia työsuunnitelma. Perusteellista työsuunnitelmaa on helppo noudattaa. Se varmistaa sen, että kaikki tiimiläiset tietävät tehtävänsä, ja että kaikki sujuu näppärästi.

Huopakaton asennus Kauhajoki – Otteemme ei lipsu asennustöissä

Huopakaton asennus Kauhajoki – Loistamme huopakattojen asennustöissä! Tilaa huopakaton asennus Kauhajoelle meiltä, olipa kyse sitten kokonaan uuden huopakaton asentamisesta tai huopakattoremontista, minkä aikana vanha katto korvataan uudella. Osaamme asentaa tasakatot, mansardikatot, harjakatot sekä esimerkiksi pulpettikatot. Huopakaton asennus Kauhajoella sujuu yhtä hyvin kattotyypistä riippumatta!

Kattotyyppi vaikuttaa kuitenkin siihen, miten huopakaton asennus Kauhajoella tulee toteuttaa. Esimerkiksi tasakaton uusiminen on aivan erilaista kuin kaltevan katon huopakattoremontin toteuttaminen. Jos sinulla on tasakatto, emme voi asentaa palahuopakattoa tai kolmiorimahuopakattoa. Ainoa vaihtoehto on pintarullahuopa, mutta onneksi sitäkin on tarjolla useissa eri väreissä. Pintarullahuopa asennetaan tulityönä eli ”hitsaamalla”. Sen alle tulee poikkeuksellisesti kaksi pohjahuopakerrosta. Sadevesijärjestelmäksi se saa kattokaivot, joiden jäätyminen voidaan estää lämpövastuksilla (ja poistamalla roskat syksyisin).

Mikäli rakennuksessasi on kalteva katto, voimme asentaa pintarullahuopakaton, lukuisista huopalaatoista koostuvan bitumipaanukaton tai perinteikkään kolmiorimahuopakaton. Pintahuovan alle tulee vain yksi kerros aluspohjarullahuopakatetta. Jyrkän huopakaton sadevesijärjestelmä tarkoittaa räystäskouruja ja alastuloputkia. Tarvittaessa asennamme sulanapitojärjestelmän.

Huopakattosaneeraus Kauhajoki – Huopakaton saneeraus voi vaatia tulityölupaa

Huopakattosaneeraus Kauhajoki – Huopakaton saneeraus on vaativaa puuhaa, missä ammattilaisemme ovat omimmillaan! Päästä itsesi helpolla ja tilaa omakotitalon, piharakennuksen tai esimerkiksi kesämökin huopakattoremontti tästä osoitteesta. Meiltä löytyy kaikki se kalusto, välineistö, tietotaito ja kokemus, mitä huopakattosaneerauksesi Kauhajoella edellyttää.

Huopakaton saneeraus voi vaatia myös tulityölupaa. Sitä tarvitaan, kun tehdään huopakaton saumausta. Silloin on kyseessä tasakattoremontti tai erityisen loivan katon huopakattoremontti. Loivat katot nimittäin vedeneristetään hitsattavilla (tai kuumabitumilla liimattavilla) bitumisilla alus- ja pintakermeillä.

Huopakattosaneeraus Kauhajoella voi edellyttää myös ruuvialuslevykiinnikkeiden käyttämistä, jos kyseessä on loiva katto. Niiden avulla voidaan estää huopien repeytyminen ja irtoaminen kovalla tuulella.

Loivalle katolle ei välttämättä tarvita lumiesteitä tai kattoturvatuotteita. Mitä jyrkempi katto, sitä todennäköisemmin sille tulee asentaa lumikuormataulukon ja kannakejaon perusteella mitoitetut lumiesteet. Kaltevalla katoilla tarvitaan myös lapetikkaita ja muita kattoturvatuotteita, joiden avulla katolla sijaitseville rakennusosille ja laitteille voidaan järjestää katkeamaton kulkutie.

Tilaa huopakattosaneeraus Kauhajoella meiltä, niin teemme puolestasi kaikki tarvittavat hankinnat ja mitoitus- sekä asennustyöt!