KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kauhava

Huopakattoremontti Kauhava – Tilaa meiltä laadukkaista materiaaleista vankalla ammattitaidolla tehty huopakatto! Lukuisten tekemiemme bitumikattoremonttien myötä meille on syntynyt erittäin vahva osaaminen kermikattoremonttien tekemisessä. Valjastamme sen mielellämme käyttöösi, kun tarvitset tasakattoremonttia, pulpettikattoremonttia tai esimerkiksi satulakattoremonttia.

Huopakattoremonttiisi Kauhavalla ei voi kuulua mitään sellaista, mitä emme osaisi tehdä. Ammattilaisiltamme sujuu niin puutöiden, peltisepäntöiden, eristystöiden kuin läpivientitöidenkin tekeminen. Tarvittaessa kunnostamme myös savupiippusi.

Kuten edellä totesimme, käytämme vain laadukkaita materiaaleja tehdessämme huopakattoremonttia Kauhavalla. Tasokkaat pohjahuovat ja pintahuovat varmistavat kestävän ja tyylikkään lopputuloksen. Panostamme laatuun myös kiinnikkeitä ja kattotuotteita valitessamme.

Laadusta ja ammattitaidosta huolimatta hinnoittelemme huopakattoremonttisi Kauhavalla (mihin on liitetty Alahärmä, Kortesjärvi ja Ylihärmä) varsin maltillisesti. Töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppaniltamme voi myöntää urakalle rahoituksen. Otahan yhteyttä, niin teemme tapauskohtaisen tarjouksen täyden palvelun kermikattoremontista!

Tässä vaiheessa on hyvä mainita, että pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa, ja että aluettamme on koko Etelä-Pohjanmaa ympäristöineen. Alueeltamme löytyvät siis esimerkiksi Evijärvi, Lappajärvi, Pedersören kunta, Uusikaarlepyy ja Vöyri.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kauhavalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kauhavan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kauhava – Stressivapaa laattakattoremontti tästä osoitteesta

Palahuopakattoremontti Kauhava – Stressittömin tapa hankkia uusi palahuopakatto on ottaa yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun! Me teemme kaiken puolestasi, joten voit lähteä vaikka lomalle sillä aikaa, kun teemme huopakattoremonttiasi. Tiedät jo etukäteen, miten paljon (lue: vähän) palahuopakattoremonttisi Kauhavalla maksaa. Asia selvitetään heti kärkeen, eli et joudu ostamaan sikaa säkissä.

Huopakattoremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi katon koko, rakennuksen korkeus, jiirien ja muiden yksityiskohtien määrä sekä se, missä kunnossa laattakaton alla olevat rakenteet ovat. Pinta-alaltaan pienen laattakaton uusiminen on luonnollisestikin edullisempaa kuin suuren katon vaihto, kuluuhan työtunteja ja materiaaleja vähemmän. Rakennuksen korkeus voi hieman hidastaa palahuopakattoremonttia Kauhajoella, mutta henkilönostimet ja työskentelytelineet sujuvoittavat urakkaa.

Myös jiirit, seinäliittymät ja muut yksityiskohdat vaikuttavat jonkin verran työtuntien määrään, mutta olennaisempaa on se, kuinka paljon aluslaudoitusta ja kattotuoleja pitää korjata. Mitä vähemmän puuosia pitää kunnostaa, sitä vähemmän palahuopakattoremonttisi Kauhavalla maksaa. Kattoremontti kannattaakin tilata ennen kattorakenteiden kunnon liiallista heikkenemistä, mutta voit luottaa meihin, vaikka kattorakenteet olisivatkin huonossa jamassa.

Huopakaton uusiminen Kauhava – Uusimaamme bitumikattoon voi luottaa joka säällä

Huopakaton uusiminen Kauhava – Uusimamme bitumikatto on luottamuksesi arvoinen! Huopakattoremontin päätteeksi omakotitalossasi, mökissäsi tai piharakennuksessasi on katto, mikä ei vuoda sateella. Tämän todistavat esimerkiksi piipunpellitys, piilossa olevat naulaukset ja rullahuovasta leikattujen erilliskappaleiden avulla tehdyt ylösnostot.

Kiinnitämme huomiota myös kiinnikkeisiin. Huopakaton uusiminen Kauhavalla ei onnistu parhaalla mahdollisella tavalla, jos kiinnikkeinä käytetään hakasia. Ne ovat aivan liian hentorakenteisia ja lyhyitä. Huopakattoremontin onnistuminen varmistetaan käyttämällä säänkestäviä ja riittävän pitkiä huopanauloja tai ruuveja. Ne eivät pumppaudu ylös katosta jättäen jälkeensä reikiä.

Jos kyseessä on loivan bitumikaton uusiminen, kiinnitämme pohjahuovan alusponttilaudoitukseen erillisillä ruuvialuslevykiinnikkeillä. Näin varmistetaan se, että huovat pysyvät paikoillaan kovallakin tuulella.

Huopakaton uusimiseen Kauhavalla voi kuulua myös katelevytyksen asentaminen. Me osaamme valita riittävän paksun levytyksen. Tämä on tärkeää, sillä liian ohut levytys liian pitkällä kattotuolijaotuksella voisi saada huopakaton vuotamaan.

Varmista sisätaitteiden, seinäliittymien sekä esimerkiksi kattoläpivientien tiiviys ja tilaa huopakaton uusiminen Kauhavalle tästä osoitteesta!

Palahuopakaton uusiminen Kauhava – Laattakaton vaihto aloitetaan laatimalla työsuunnitelma

Palahuopakaton uusiminen Kauhava – Mikäli laattakattosi on aika uusia, ota yhteyttä meidän huippuosaajiimme! Teemme palahuopakaton uusimisen Kauhavalla siten kuin kattovirtuooseilta nyt sopii odottaakin. Huopakattoremontin lopputuloksesta ei löydy mitään moitittavaa, eikä hinnassakaan ole haukkumista. Laadimme huopakattoremontistasi erittäin kilpailukykyisen tarjouksen.

Palahuopakaton uusimisesta Kauhavalla ei voi laatia tarjousta ennen kuin olemme nähneet kattosi. Vasta alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, millaista palahuopakattosaneerausta tarvitset. Palahuopakaton uusimiseen Kauhavalla voi kuulua mitä erilaisimpia toimenpiteitä. Urakka voi sisältää vaikkapa OSB-kattolevytyksen asentamisen, kastuneiden eristeiden uusimisen, kastuneiden sisäkattomateriaalien vaihtamisen, savupiipun kunnostamisen ja kosolti erilaisia peltisepäntöitä. Laattakaton vaihtoon voi kuulua myös otsalautojen uusiminen, kattoikkunan ja aurinkopaneelien asentaminen, yläpohjan lisäeristys ja eristetilan tuuletuksen tehostaminen uusilla tuuletusventtiileillä. Jos puuosat ovat huonossa kunnossa, joutunemme kunnostamaan kattotuoleja. Joissain tapauksissa palahuopakatosta uusitaan vain yksi lape.

On tärkeää aloittaa laatimalla työsuunnitelma. Sitä tarvitaan koko urakan ajan aina materiaalihankinnoista lopputarkastukseen. Sen perusteella teemme myös tarjouksemme palahuopakattosi uusimisesta (avaimet käteen -periaatteella).

Huopakaton asennus Kauhava – Asentajiemme tietotaito on pettämätön

Huopakaton asennus Kauhava – Ammattitaitoiset asentajamme asentavat huopakaton kuin huopakaton! Kun asioit kanssamme, huopakaton asennus Kauhavalla tehdään pettämättömällä ammattitaidolla.

Huopakaton asennukseen Kauhavalla liittyy monia sudenkuoppia. Ammattilaisemme osaavat välttää ne, mikä tarkoittaa sitä, että huopakattoremontin lopputuloksesta tulee virheetön. Asentamamme bitumikatto on hyvässä kunnossa vielä pitkänkin ajan päästä.

Yksi sudenkuoppa liittyy liimareunoihin. Joissain huopakatteissa on nimittäin valmiit liimareunat. Sitä voisi luulla, ettei huopakaton asennus Kauhavalla vaadi kiinnikkeitä liimareunojen rinnalle, mutta tämä olisi virheajattelua. Pelkät liimareunat eivät riitä pitämään kattohuopia omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin katolla. Liimareunat voivat pettää auringon lämmittäessä kattoa, ja sitten huovat alkavat ikään kuin valua pois katolta. Sama ongelma koskee huopakattoja, joiden seinäliittymien ylösnostot on tehty ilman erillisiä kiinnikkeitä.

Huopakattoremontti voi mennä metsään myös silloin, jos asentaja käyttää vääränlaisia kiinnikkeitä tai asennussarjoja. Ylösnostojen toteuttamista ei sovi unohtaa, kuten ei myöskään savupiipun pellittämistä, alushuovan asentamista tai kastuneiden aluslautojen uusimista. Varmista oikeanlainen lopputulos asioimalla meidän kanssamme!

Huopakattosaneeraus Kauhava – Huopakaton saneeraus on tarkkaa työtä

Huopakattosaneeraus Kauhava – Tarkkakätiset ja -silmäiset ammattilaisemme tekevät bitumikattosaneerauksesi loistavalla tavalla! Tilaa kesämökin, saunarakennuksen, omakotitalon tai vaikkapa autokatoksen huopakattoremontti tästä osoitteesta, niin uudesta satulakatosta, pulpettikatosta tai esimerkiksi mansardikatosta tulee juuri sellainen kuin pitääkin.

Huopakaton saneeraus on tarkkaa työtä, mutta me osaamme ottaa huomioon kaikki yksityiskohdatkin. Kiinnitämme huomiota sekä detaljeihin että kokonaisuuteen, mikä onkin yksi selitys sille, miksi huopakattoremonttimme onnistuvat aina niin hyvin.

Autamme sinua jo siinä vaiheessa, kun mietit sitä, joko tarvitset huopakattosaneerausta Kauhavalla. Voimme arvioida kattosi ja tarjota kaikkia tarvittavia toimenpiteitä.

Esimerkiksi törröttävät naulat voivat kertoa siitä, että on aika aloittaa huopakattosaneeraus Kauhavalla. Naulojen naulaaminen takaisin paikoilleen ei ole vaihtoehto, koska huopakattoon on jo ehtinyt muodostua reikiä. Viisainta on yleensä aloittaa huopakaton saneeraus, minkä aikana poistamme kaikki kattohuovat ja huopanaulat korvataksemme ne uusilla.

Huopakattosaneeraukseen Kauhavalla voi kuulua myös esimerkiksi lumiesteiden asennus. Lumiesteet on mitoitettava tarkasti lumikuormataulukon ja kannakejaon perusteella. Lumiesteiden mitoituksessa voidaan huomioida myös mahdollisen kattosillan lumenläpäisevyys.