KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kaustinen

Huopakattoremontti Kaustinen – Teemme bitumikattoremonttisi pitkällä kokemuksella! Kokemus, ammattitaito ja huolellisuus ovat avainasemassa, kun työn alla on omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontti Kaustisella. Urakan aikana vastaan voi tulla yhtä jos toista konstikasta, mutta asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme osaavat toimia oikein joka tilanteessa.

Hoidamme tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai vaikkapa mansardikaton vaihdon avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan tarvitse osallistua yhteenkään työvaiheeseen. Hänen ei tarvitse alkaa purkaa, uusia, naulata, muurata, eristää tai mitata mitään. Kun huopakattoremontti Kaustisella on valmis, suoritamme lopputarkastuksen ja loppusiivouksen. Pihasi jää sellaiseen kuntoon kuin se oli ennen kermikattoremonttia. Ainoa asia, mikä muistuttaa huopakattoremontista Kaustisella, on uusi ja taatusti tiivis huopakatto!

Ota yhteyttä ja pyydä mainio tarjous huopakattoremontistasi! Yhteistyökumppaniltamme löytyy rahoitus ja Verohallinnolta voi hakea kotitalousvähennystä. Huopakattoremonttimme onnistuvat myös saarikohteissa, ja aluettamme on koko Keski-Pohjanmaa ympäristöineen. Alueeltamme löytyvät siis esimerkiksi Halsua, Kokkola (mihin on liitetty Kälviä ja Ullava), Kruunupyy (mihin on liitetty Alaveteli ja Teerijärvi), Veteli ja Lestijärvi.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kaustisella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kaustinen – Kattovuoto kertoo remontin olevan paikallaan

Palahuopakattoremontti Kaustinen – Pääset eroon vanhasta ja vuotavasta laattakatosta ottamalla yhteyttä kattoremonttipalveluumme! Ensin selvitämme sen, mitä kaikkea rakennuksesi huopakattoremontin yhteydessä on tehtävä. Sitten teemme tarjouksen täyden palvelun huopakattoremontista eli urakasta, mihin kuuluvat kaikki tarvittavat purku-, asennus-, vaihto-, eristys- ja esimerkiksi pellitystyöt. Urakkaan kuuluu myös pohjahuovan uusiminen, aluslaudoituksen kunnostaminen (jos tarpeen) sekä katon varustelu. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakattoremonttiisi Kaustisella myös piipun kunnostamisen, yläpohjan lisäeristyksen ja uusien tuuletusventtiilien asentamisen.

Tarvitset palahuopakattoremonttia Kaustisella viimeistään siinä vaiheessa, kun katon käyttöikä on lopussa, mutta katon vaihto voi olla paikallaan aiemminkin. Esimerkiksi pitkään jatkunut kattovuoto voi johtaa bitumipaanukattoremonttiin. Näin voi olla myös silloin, jos katto vuotaa sisälle, tai jos katto on muuttunut niin kuluneeksi, että pieniä kattovuotoja esiintyy yhtä mittaa. Sinun ei tarvitse jäädä pohtimaan asiaa yksin. Ota yhteyttä ammattilaisiimme ja anna meidän selvittää, joko on aika aloittaa palahuopakattoremontti Kaustisella! Mikäli katto kannattaa purkaa ja uusia, teemme sinulle hyvän tarjouksen laattakattoremontista.

Huopakaton uusiminen Kaustinen – Detaljeihin panostaminen kannattaa

Huopakaton uusiminen Kaustinen – Asentajamme huomioivat sekä detaljit että kokonaisuuden bitumikattoa uusiessaan! Detaljeihin panostaminen kannattaa, sillä näin taataan huopakattoremontin onnistuminen. Tee siis fiksu liike ja tilaa huopakaton uusiminen Kaustiselle meiltä!

Huopakattoremontin aikana huomioitavia detaljeja ovat esimerkiksi ruuvialuslevykiinnikkeet, räystästippapeltilistoitukset, piipunhattu, otsalaudat, tuuletusventtiiilit, hiiriesteet ja läpivientien ylösnostot. Ruuvialuslevykiinnikkeillä ehkäistään loivan katon huopien repeytyminen kovalla tuulella. Räystästippapeltilistoituksilla estetään huovan murtuminen katon ulkoreunoilla. Piipunhattu pitää kosteuden ja roskat pois hormista. Se siis ehkäisee pakkasrapautumista pitäen huolta myös paloturvallisuudesta. Lahot otsalaudat pitää uusia, jotta lahovauriot eivät leviäisi puurakenteesta toiseen. Uudet otsalaudat ovat juuri oikean värisiä. Jos oikea väri ei ole tiedossa, tarkastamme asian värikartan avulla.

Huopakaton uusimiseen Kaustisella voi kuulua myös yläpohjan tuuletuksen tehostaminen. Tämä voi onnistua uusien tuuletusventtiiilien avulla. Hiiriesteitä tarvitaan pitämään pieneläimet pois eristeiden päältä. Erilaisia läpivientejä, joiden asentaminen voidaan yhdistää huopakaton uusimiseen Kaustisella, ovat kattoikkuna, kattovalokupu, viemärintuuletusputki ja esimerkiksi kattoluukku. Varmistamme läpivientien vesitiiviyden esimerkiksi rullahuovasta leikatuilla erilliskappaleilla.

Palahuopakaton uusiminen Kaustinen – Uudelta laattakatolta ei löydy yhtäkään virhettä

Palahuopakaton uusiminen Kaustinen – Tilaa laattakaton vaihto meiltä, niin lopputuloksesta ei löydy virheen virhettä! Meiltä tilattu huopakattoremontti on huoleton kokonaisuus. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyytää reilu tarjous laattakaton uusimisesta. Mitä nopeammin otat yhteyttä, sitä nopeammin huopakattoremontti alkaa!

Palahuopakaton uusiminen Kaustisella voidaan aloittaa vaikka heti keväällä. Heti lumen sulamisen jälkeen onkin oikein otollinen aika laattakattoremontille. Toki omakotitalon, mökin tai piharakennuksen palahuopakaton uusiminen Kaustisella onnistuu myös kesällä. Vielä syksylläkin ehtii tehdä laattakaton vaihdon. Onkin hyvä saada katto uusittua ennen jälleen yhtä uutta talvea.

Kattokonkarimme ovat niin huolellisia ja taidokkaita, että palahuopakattosi uusiminen Kaustisella onnistuu täysin virheettömästi. Emme esimerkiksi erehdy käyttämään hakasia tai vääriä asennussarjoja. Suoriudumme loistavasti myös uuden palahuopakaton varustelemisesta. Tarvetta on ainakin sadevesijärjestelmälle ja mahdollisesti myös kattoturvatuotteille, joilla varmistetaan kaikille katolla sijaitsevilla rakennusosille ja laitteille turvallinen, katkeamaton ja helppokulkuinen kulkutie. Kattoturvatuotteita ovat esimerkiksi lapetikkaat ja kulkusillat.

Huopakaton asennus Kaustinen – Asennamme taiten niin tasakaton kuin mansardikatonkin

Huopakaton asennus Kaustinen – Asentajamme ovat suoranaisia kattovirtuooseja! Jätä huopakaton asennus Kaustisella meille, niin kaikki onnistuu loistavalla tavalla. Meiltä voi tilata sekä kokonaan uuden huopakaton asennuksen Kaustisella että huopakattoremontin, minkä aikana puramme vanhat huopakerrokset korvataksemme ne uusilla. Toki tässä vaiheessa on todettava, että joissain – melko harvinaisissa – tapauksissa uusi pintahuopa voidaan asentaa vanhojen huopakerrosten päälle. Normaalitapauksessa bitumikattoremontti kuitenkin edellyttää vanhan huopakaton purkamista.

Kyseessä voi olla tasakatto, pulpettikatto tai vaikkapa mansardikatto. Tunnemme erilaiset huopakaton kuin omat taskumme, joten uuden huopakaton asennus Kaustisella sujuu aina yhtä hyvin kattotyypistä riippumatta. Kattotyyppi vaikuttaa kuitenkin siihen, kuinka katon asennus tai huopakattoremontti tehdään.

Loivilla katoilla ja tasakatoilla tarvitaan tulityölupaa. Pohjahuopia tulee kaksi ja kattovarusteetkin ovat erilaisia. Mikäli kyseessä on jyrkkä huopakatto, tarvetta voi olla esimerkiksi lumiesteille. Huopakaton pinnassa oleva sirote toimii jarruna, mutta joissain tapauksissa tarvitaan lumikuormataulukon ja kannakejaon perusteella mitoitetut lumiesteet. Selvitämme tämänkin asian puolestasi!

Huopakattosaneeraus Kaustinen – Vain yksi vastuutaho!

Huopakattosaneeraus Kaustinen – Tarvitset huopakaton saneeraukseen vain meidät! Huopakattoremontti sujuu yksinkertaisemmin, kun vastuutahoja on vain yksi. Huolehdimme kaikesta aina huopakattoremontin suunnittelusta loppusiivoukseen ja jätteiden poisvientiin.

Huopakattosaneeraukset Kaustisella voivat sisältää useita eri työvaiheita ja toimenpiteitä. Tehtävää on erityisen paljon esimerkiksi silloin, jos katto on vuotanut pitkään, ja sen alta löytyy runsaasti laho- ja homevaurioita. Tehtävää piisaa myös silloin, jos tuuli on irrottanut vanhan huopakaton tai kaatanut sen päälle puun. Toisinaan huopakaton saneeraus on melko yksinkertainen työkokonaisuus. Silloin ei tarvita juuri lainkaan korjaus- tai kunnostustoimenpiteitä, vaan urakka muodostuu lähinnä vanhan katon purkamisesta ja uuden bitumikaton asentamisesta. Urakan yksinkertaisuus näkyy positiivisella tavalla myös bitumikattosaneerauksen hinnassa.

Voit ottaa meihin yhteyttä, vaikka et tarvitsisikaan huopakattosaneerausta Kaustisella, sillä me tarjoamme myös kaikki ne kattohuollot ja kattokorjaukset, joita ikinä voit tarvita. Kattohuollot ja kattopaikkaukset auttavat kattoasi kestämään kaikkia edessä olevia rasituksia. Tämä johtaa siihen, että seuraava huopakattosaneeraus Kaustisella on edessä vasta todella pitkän ajan kuluttua.