KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kemi

Huopakattoremontti Kemi? Tilaa talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti Kemissä meiltä, niin et tule pettymään! Kemin seudulla palvelee monia muitakin huopakattoremontteja toteuttavia kattoremonttifirmoja, mutta meiltä saat rahoillesi vuorenvarmaa vastinetta.

Taitavalla tiimillämme on huopa- ja bitumikatteiden remontoinnista graniitinluja kokemuspohja. Pitkän uramme varrella olemme saneeranneet lukemattomia bitumikermikattoja, palahuopakattoja (eli bitumilaattakattoja) ja kolmiorimakattoja, suoriutuen urakasta huippuarvosanoin kerta toisensa jälkeen. Asiakastyytyväisyytemme loistaa jo ennestään kuin Perämeren pinta keskikesän auringossa, joten voimme taata onnistuneen lopputuloksen Sinunkin kohteessasi.

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopakattoremontista Kemissä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä! Olemme käytettävissäsi koko Kemin alueella ja myös muu Lappi (esim. Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio) kuuluu toimialueeseemme – taajamakohtaista haja-asutusalueille ja syrjäseuduilta saarikohteisiin.

Älä epäröi kääntyä meidän puoleemme edes siinä tapauksessa, että kattosi olisi surkeassa kunnossa välikattoa myöten. Suoriudumme varmoin ottein esimerkiksi kosteusvauriokorjauksista sekä lumi- ja myrskyvauriokorjauksista, ja huopakattoremontin yhteydessä varmistamme kattosi kokonaisvaltaisen terveyden.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kemissä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kemin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kemi, kauttamme isokin urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän kevyesti – me teemme ja hankimme kaiken puolestasi!

Palahuopakattoremontti Kemi, ei välttämättä puoliksikaan niin rasittava ja pitkäkestoinen projekti kuin luulisi. Kauttamme isokin urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän kevyesti!

Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Kemissä niin sanottuna ”avaimet käteen”-palveluna. Toisin sanoen me teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta rakennustelineiden pystytykseen, vanhan katon purkuun, uuden katon ja kattotuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti.

Koko urakan aikana et joudu tekemään itse mitään, vaan voit keskittyä ihan rauhassa tärkeämpiin asioihin elämässäsi – vietä aikaa perheen kanssa, kerää pisteet kotiin työpaikalla tai aloita vaikkapa uusi harrastus!

Ellei muuta erikseen sovita, huolehdimme myös materiaalihankinnoista puolestasi. Hankimme tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kermejä/kattolaattoja, kattotuotteita, eristevilloja ynnä muita tykötarpeita.

Eikö kuulostakin ihanan huolettomalta? Tee siis elämästäsi helppoa, ja tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kemissä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta. Ota yhteyttä, niin startataan urakan suunnittelu ennen kuin vanha kattorähjä tekee lopullisen tenän!

Huopakaton uusiminen Kemi, hinta? Meillä et maksa ainakaan ylihintaa!

Huopakaton uusiminen Kemi, paljonko maksaa? Älä huoli, sillä meillä et maksa uudesta katostasi ainakaan ylihintaa.

Pitkän kokemuksemme ansiosta hommat hoituvat rutiinilla urakan alusta loppuun. Näin ollen laskutettavien työtuntien määrä pysyy jämptisti minimissään, eikä materiaalejakaan mene hukkaan.

Joissain tapauksissa saatamme myös ehdottaa huopakaton remontointia osittain tai uuden huopakaton asennusta vanhan päälle, mikäli vanhan katon kunto tämän sallii. Tällä tavoin voidaan joskus säästää roppakaupalla aikaa ja materiaaleja.

Tarkkoja hintatietoja emme kuitenkaan valitettavasti ihan vielä osaa sanoa. Meillä huopakaton uusiminen Kemissä hinnoitellaan aina projektikohtaisesti katon tarpeiden ja asiakkaan omien toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin huopakattoremontin hinta selviää tuota pikaa!

Huom. raha-asioihin liittyen kannattaa laittaa korvan taa, että kemiläisenä yksityishenkilönä voit hakea ja saada työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä. Lisäksi kauttamme on saatavilla rahoitusta, jonka avulla makselet huopakaton uusimistyöt Kemissä sijaitsevassa kohteessasi rennosti erissä niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Kemi, näin se tapahtuu – 5 vikkelää vaihetta, ja urakka on valmis!

Palahuopakaton uusiminen Kemi, kuinka se käytännössä tapahtuu? Huopakaton uusimisprosessi ja siihen liittyvät täsmälliset toimenpiteet riippuvat tietenkin katon tarpeista, mutta pääpiirteittäin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kemissä tapahtuu aina suunnilleen samalla tavalla.

  1. Asiantuntijamme tutustuvat remonttikohteeseen, kartoittavat kattosi kunnostustarpeet sekä kuuntelevat omat toiveesi uuden katon suhteen.
  2. Puramme pois vanhan katon sekä kattotuotteet tarvittavilta osin. Pidä mielessä, että aina huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kemissä ei edellytä koko katon purkua eli purkutöiden laajuus on täysin projektikohtaista.
  3. Yläpohjan kunnostus. Joskus huopakaton remontointi edellyttää esimerkiksi lahovauriokorjauksia, kastuneiden/huonokuntoisten eristeiden vaihtoa, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjausta ja/tai notkahtaneiden kattopalkkien suoristusta.
  4. Uuden vesikaton ja kattotuotteiden asennus. Asennamme uudet, valintasi mukaiset kermit tai kattolaatat vanhojen tilalle sekä viimeistelemme kokonaisuuden uusilla kattotuotteilla ja läpivienneillä.
  5. Loppusiivous.

Valmista! Nyt kiinteistösi lakea kruunaa upouusi, mitä komein ja kestävin bitumikate. Se puolustaa allaan olevaa rakennusta, sen asukkaita sekä siellä säilytettävää omaisuutta kaikilta säärasitteilta parhaimmillaan miltei puoli vuosisataa.

Kemiläinen, ethän anna kattosi kärsiä tuskissaan liian pitkään? Huopakattoremontti kannattaa toteuttaa ennemmin vähän etupainotteisesti kuin viime tippaan!

Kemin luonto laittaa huopakatot koville. Haasteita asettavat runsaslumiset talvet, vuolaat vesisateet, keskikesän loputon auringonpaahde ja monet muut sää- ja ympäristörasitteet. Ongelmien välttämiseksi huopakattoremontti kannattaa toteuttaa ennemmin vähän etupainotteisesti kuin vitkastella viimeiseen asti.

Esimerkiksi näistä merkeistä tiedät, että huopakaton uusiminen Kemissä sijaitsevassa kohteessasi saattaisi olla jo hyvä ajatus:

  • Katolle ilmaantuu sammalta ja jäkälää kausipuhdistuksista, kasvustontuhokäsittelystä ja kattohuopien uudelleenpinnoituksesta huolimatta.
  • Katon vedenpitävyys on yhtä kysymysmerkkiä. Jos katon tiiviydestä ei ole enää takeita useista tiivistys- ja paikkausyrityksistä huolimatta, on rahat parempi laittaa seuraavaksi huopakattoremonttiin.
  • Katon ikä on 40+ vuotta. Neljässäkymmenessä vuodessa kaikkein paraskin bitumikate menettää toimintavarmuutensa ja katto on järkevää uusia, vaikka se olisikin silmämääräisesti vielä hyvässä kunnossa.

Jos vähääkään epäilet kattosi kaipaavan remonttia, kannattaa kutsua huopakate-eksperttimme ainakin vilkaisemaan kattoparan tilannetta kipin kapin. Käynnin jälkeen annamme tarvittaessa mielellämme loistotarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kemissä sijaitsevassa kohteessasi!