KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kempele

Huopakattoremontti Kempele – Anna kattoremonttipalvelumme ammattilaisten valjastaa kaikki tietotaitonsa käyttöösi! Asentajillamme, peltisepillämme ja kirvesmiehillämme on paljon kokemusta bitumikattoremonteista. Tällainen koulutuksen ja kokemuksen tuoma ammattitaito yhdistettynä huolelliseen työskentelyyn ja laadukkaisiin materiaaleihin tarkoittaa sitä, että huopakattoremonttisi Kempeleessä tulee onnistumaan erinomaisesti.

Tee siis fiksu valinta, mikä hyödyttää koko rakennustasi, ja tilaa piharakennuksen, kesämökin tai omakotitalon huopakattoremontti Kempeleeseen! Aloitamme katon vaihdon ottamalla selvää sekä kattosi että sinun tarpeistasi. Katon tarpeet voivat liittyä vaikkapa eristetilan heikkoon tuuletukseen, aluslaudoituksessa oleviin rakoihin, likaisiin eristeisiin tai puuttuvaan piipunpellitykseen. Sinun toiveesi voivat koskea vaikkapa huopakattoremontin ajankohtaa, uuden huopakaton väriä ja uudelle katolle asennettavia kattotuotteita, kuten aurinkopaneeleita ja kattoikkunaa.

Kun tiedämme, mitä kaikkea huopakattoremonttisi Kempeleessä sisältää, laadimme oivallisen tarjouksen. Töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja koko urakalle voi järjestyä rahoitus yhteistyökumppaniltamme. Koska aluettamme on koko Pohjois-Pohjanmaa ympäristöineen, palvelemme myös sellaisilla paikkakunnilla kuin esimerkiksi Liminka, Oulu, Tyrnävä, Lumijoki ja Muhos. Alueeltamme löytyy myös entinen kunta Oulujoki, ja huopakattoremontit onnistuvat mutkattomasti myös saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kempeleessä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kempeleen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kempele – Laattakattoremontti on paikallaan ennen talvea

Palahuopakattoremontti Kempele – Ponnekkaat ammattilaisemme uusivat laattakattosi turhia viivyttelemättä! Paras aika kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontille on keväällä heti pakkasten kaikottua. Kevät on vähäsateista aikaa, joten katon vaihto onnistuu vaivattomasti. Jos huopakattoremontti jäi teettämättä keväällä, ei hätää – voimme toteuttaa palahuopakattoremonttisi Kempeleessä myös kesällä. Bitumipaanukattoremontti onnistuu vielä syksylläkin juuri ennen uutta talvea. Onkin hyvä saada katto vaihdettua ennen talven alkamista, sillä vanha ja heikkokuntoinen katto voisi kärsiä talvesta ja sen rasituksista.

Tiedät tarvitsevasi palahuopakattoremonttia Kempeleessä, jos kattosi käyttöikä on ylittymässä. Kattoa ei kannata päästää liian vanhaksi, koska vuosien kuluttama katto voi vuotaa, ja kattovuoto voi pilata katon alla olevat rakenteet. Laattakattoremontti voi olla paikallaan aiemminkin, sillä esimerkiksi aikoinaan tehdyt asennusvirheet tai oikein pahat myrskyvauriot voivat aikaistaa katon vaihtoa. Ota yhteyttä, vaikka et olisi varma, joko tarvitset palahuopakattoremonttia Kempeleessä. Me tarkastamme kattosi. Sen jälkeen kerromme, mitä katto tarvitsee voidakseen palvella tärkeässä tehtävässään rakennuksesi rakenteiden suojelijana.

Huopakaton uusiminen Kempele – Uusi huopakatto on siisti juttu

Huopakaton uusiminen Kempele – Uusimamme huopakatto on todella cool! Se on juuri oikean värinen (kattohuopaa löytyy todella monissa väreissä!) ja oikealla tavalla varusteltu. Voimme asentaa huopakattoremontin yhteydessä vaikkapa aurinkopaneelit, ilmanvaihtohormeja, viemärintuuletusputken, kattoikkunan tai kattovalokuvun sekä tuuliviirin – hiiriesteistä puhumattakaan. Huopakattoremonttiin kuuluu myös sadevesijärjestelmän asennus. Jos kyseessä on tasakattoremontti, sadevesijärjestelmällä tarkoitetaan kattoon ”upotettavia” kattokaivoja. Mikäli työn alla on kaltevan huopakaton uusiminen Kempeleessä, asennamme räystäskourut ja syöksyputket. Ne voivat olla makusi mukaan joko pyöreitä tai kantikkaita. Huopakaton uusiminen Kempeleessä voidaan viimeistellä pellittämällä piippu. Se tekee kokonaisuudesta todella tyylikkään samalla kun se suojaa piippua.

On tärkeää, että lopputulos on siisti. Myös lopputuloksen laadulla on suuri merkitys. Kun asioit kanssamme, voit luottaa siihen, että huopakattosi on uusittu suorastaan mallikelpoisella tavalla. Siksi kokonaisuus on tiivis, kestävä ja pitkäikäinen.

Huolehdimme myös siitä, että huopakaton uusiminen Kempeleessä etenee siististi. Suojaamme pihasi pressuilla ja kunnioitamme toiveitasi työlaitteiden sijoittelusta. Lopuksi siivoamme jälkemme.

Palahuopakaton uusiminen Kempele – Asiantuntemus on kaikki kaikessa laattakattoa uusiessa

Palahuopakaton uusiminen Kempele – Kattoremonttipalvelumme asiantuntemus on vertaansa vailla! Kanssamme asioiminen on huoletonta, joten tilaa autokatoksen, ulkovaraston, pihasaunan, omakotitalon tai mökin huopakattoremontti tästä osoitteesta. Koska teemme huopakattoremontin täyden palvelun pakettina, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää valmiiksi tingitty tarjous palahuopakaton uusimisesta Kempeleessä. Me otamme kontollemme koko urakan tehden kaiken tarvittavan aina alkutarkastuksesta lopputarkastukseen.

Osoitamme asiantuntemusta niin purku-, asennus-, eristys-, pellitys- kuin läpivientitöissä. Asiantuntemus onkin kaikki kaikessa, sillä jos jokin työvaihe tehtäisiin vähän niin ja näin, sillä olisi suora vaikutus lopputuloksen laatuun. Asennus- tai huolimattomuusvirheet voisivat vaikuttaa myös uuden katon kestävyyteen. Pahimmassa tapauksessa palahuopakaton uusiminen Kempeleessä pitäisi aloittaa alusta.

Esimerkiksi pohjahuovan asentamisen unohtaminen, hakasten käyttäminen riittävän pitkien huopakattonaulojen sijaan ja liian ohuen katelevytyksen valitseminen olisivat ikäviä virheitä, mitkä heikentäisivät uuden palahuopakaton tulevaisuuden näkymiä. Vältyt moisilta, kun tilaat palahuopakaton uusimisen Kempeleeseen tästä osoitteesta! Samalla vältyt vääriltä asennussarjoilta, pellittämättä jääneeltä piipulta ja väärin mitoitetuilta lumiesteiltä.

Huopakaton asennus Kempele – Kermikaton asennus sujuu merkille pantavalla ammattitaidolla

Huopakaton asennus Kempele – Kermikaton asennus on meidän heiniämme! Ota siis yhteyttä, kun tarvitset uuden huopakaton asennusta Kempeleessä. Kyseessä voi olla kokonaan uusi mutta vielä toistaiseksi vailla kattoa oleva rakennus. Teemme kernaasti myös huopakattoremontin, mikä edellyttää vanhan bitumikaton purkamista ennen uuden huopakaton asennusta Kempeleessä.

Jos ollaan tarkkoja – ja mehän olemme! –, vanhan huopakaton purkaminen voidaan joissain tapauksissa jättää väliin. Tämä tarkoittaa sitä, että uusi pintahuopa asennetaan vanhan pintahuovan päälle. Urakan päätteeksi huopakerroksia on kolme – vanha pohjahuopa, vanha pintahuopa ja uusi pintahuopa. Neljä kerrosta olisi jo liikaa. Jos huopakerroksia on jo vanhastaan kolme, huopakattoremontti on aloitettava purkamalla vanhat huopakerrokset. Tässä on kyse sekä painorasituksesta että paloturvallisuudesta.

Uusimme ja asennamme merkille pantavalla ammattitaidolla niin tasakatot, satulakatot, aumakatot kuin vaikkapa mansardikatotkin. Kattotyyppi ja kattokulma vaikuttavat siihen, millaista kattohuopaa kohteessa voidaan käyttää, ja miten asennustyöt suoritetaan. Luota laatuun ja tilaa huopakaton asennus Kempeleeseen meiltä!

Huopakattosaneeraus Kempele – Kattosaneerauksen jälkeen kaikki on reilassa

Huopakattosaneeraus Kempele – Huopakaton saneerauksen päätteeksi kaikki on reilassa! Meidän ammattilaisemme toteuttavat huopakattoremonttisi huomioiden kattosi kaikki puutteet ja vauriot. Ennen huopakattoremonttia umpiponttilaudoituksessa on voinut olla vaikkapa rakoja tai lahovaurioita. Kun huopakattosaneeraus Kempeleessä on ohi, umpiponttilaudoitus on kaikin puolin reilassa.

Huolehdimme myös siitä, että kaikki asennustyöt tehdään juuri oikealla tavalla. Huopakattosaneerauksemme Kempeleessä johtavat täysin virheettömään lopputulokseen. Jiirejä, seinäliittymiä, naulauksia ja läpivientejä voi tarkastella vaikka suurennuslasin kanssa löytämättä mitään moitittavaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uusi bitumikatto pitää vettä kaikenlaisissa olosuhteissa.

Myös pihasi on reilassa huopakaton saneerauksen jälkeen. Suojaamme näet pihasi pressuilla ennen kuin alamme purkaa vanhaa kattoa. Pressun ansiosta kaikki puretut huopakappaleet, peltilistat ja huopakattonaulat on helpompi kerätä talteen ja viedä jäteasemalle. Koska teemme huopakattosaneeraukset Kempeleessä avaimet käteen -periaatteella, hinta sisältää myös loppusiivouksen sekä purku- ja rakennusjätteistä syntyvät jätekustannukset.

Sinun ei tarvitse osallistua muihinkaan työvaiheisiin, sillä teemme puolestasi niin piipun kunnostuksen, tuuletusventtiilien asentamisen kuin vaikkapa lumiesteiden mitoituksenkin.