KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Keski-Pohjanmaa

Huopakattoremontti Keski-Pohjanmaa, kattojen saneeraukset voi teettää kokeneella kattoremonttipalvelullamme. Palvelemme alueella, jota määrittää Keski-Pohjanmaa, Kokkola, Kannus, Halsua, Kaustinen ja Lestijärvi. Mutta myös Perho, Toholampi, Veteli, Kaarlela, Kälviä, Lohtaja, Ullava sekä Öja ovat palveluidemme ulottuvilla, kuten muutkin seudun isommat ja pienemmät paikat. Täällä toteutamme huopakattojen remontteja myös saarikohteissa.

Meiltä voit tilata aina laadukkaat huopakattoremontit Keski-Pohjanmaalla kaikkiin kotitaloutesi rakennuksiin. Saneeraamme kattoja kesämökeistä ja muista mökeistä sekä kaikenkokoisista omakotitaloista. Voit teettää meillä niin ikään saunarakennuksen ja piharakennuksen tai varaston huopakattoremontit, vaikkapa autotalli tai autokatos on helppo jättää osaaviin käsiimme kattoremontin toteuttamiseksi. Kun kattoremontin aika koittaa niin tasakatto, aumakatto, harjakatto, mansardikatto tai mikä vain muukin katto on mahdollista remontoida avullamme uuteen kukoistukseen. Saneeraamme kaikenlaisia palahuopakattoja ja rullahuopakattoja.

Huopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla lähtee käyntiin pyytämällä meiltä tarjousta, laadimme sen kattokohtaisesti perustuen katon kuntoon. Kartoitamme myös toiveitasi, jotta saat meiltä takuulla sellaisen katon, kuin haluat. Tarjouksen lisäksi muistutamme myös rahoitusmahdollisuudesta ja kotitalousvähennyksestä, joita voit hakea meillä teetetystä työstä verotuksessa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Keski-Pohjanmaalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Keski-Pohjanmaan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Keskipohjanmaa – katon remontoiminen ei helpommin voisi onnistua!

Palahuopakattoremontti Keski-Pohjanmaa, kattoremonttipalvelumme huolehtii kattavasti kaikista kattoremonttiin kuuluvista työvaiheista sekä osaavista tekijöistä kattosaneerausten töille. Meillä kattoremonttitarjous kattaa näiden ohessa myös kaikki tarvittavat työvälineet, oli kyse perustyökaluista tai isommista työkoneista. Huopakattoremonttien erikoisvälineetkin, kuten huopanaulaimet meiltä löytyvät. Koska huolehdimme huopakattoremonteista Keski-Pohjanmaalla näin kokonaisvaltaisella otteella, on katon uusiminen avullamme hyvin helppoa remontin tilaajalle. Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla käynnistyy aloitteestasi, tarjouspyyntö on hyvin tavallinen tapa aloittaa koko kattoremontin teettäminen.

Me huolehdimme puolestaan kattoremontin tarjouslaskelmista katon kuntokartoituksineen, työn suunnittelusta sekä toteuttamisesta kokonaisuudessaan. Remontin valmistuttua siivoamme työmaan, keräämme työvälineet ja -koneet sekä kuskaamme remonttijätteet kierrätykseen. Näitäkään hommia sinun ei tarvitse itse jäädä hoitamaan kattosi valmistuttua. Meillä teetetty palahuopakattoremontti on helppoakin helpompi mutta myös turvallinen, me hoidamme työt ylhäällä katolla tarvittavien turvavarusteiden kanssa. Turvaa tuo sinulle myös se, että toteutamme jokaisen huopakaton saneerauksen ammattitaidolla ja takuutyönä. Meiltä ei tule katolle sopimattomia materiaaleja eikä osaamattomuutta tai huolimattomuutta syntyneitä asennusvirheitäkään. Saat laadukkaan ja ammattitaidolla toteutetun katon osaavalta kattoremonttitiimiltämme.

Huopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa – sujuvat huopakattoremontit laadukkaasti toteutettuina meiltä

Huopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa, uuden katon muodostaminen vaatii useita työvaiheita. On selvää, että huolella laadittu, katon kuntoon perustuva suunnitelma auttaa meitä viemään läpi huopakaton uusimisen sujuvasti. Kaikki katothan eivät kuitenkaan tarvitse täsmälleen samoja asioita, vaan katon erityispiirteet, läpivientien määrä, kattomalli ja -kulma, katon kunto ja omat toiveesikin vaikuttavat siihen, miten kattoremontti toteutuu. Tämän vuoksi meillä huopakaton uusiminen alkaa toiveidesi selvittämisellä ja kattosi kuntokartoituksella.

Kartoituksen tiedoilla laaditun suunnitelman pohjalta lähdemme toteuttamaan kattoremonttia purkamalla vanhasta katosta kattotuotteet ja vesikatteet. Katteen purkamisen jälkeen huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla etenee mahdollisten alusrakennetöiden toteuttamiseen. Käytännössä siis uusimme kaikki kosteuden pilaamat materiaalit, oli kyse sitten aluslaudoituksesta, kattotuoleista, eristeestä tai jostain muusta. Kun purkutyöt ovat valmistuneet ja kaikki katossa kunnossa, jatkuu huopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla uuden katon asennuksella. Asennamme katolta puretut osat ja uusittavat materiaalit, pois lukien mahdolliset kattotuotteet, jotka haluat remontissa poistattaa katoltasi. Näissä tapauksissa asennamme vaikkapa poistettavan kattoikkunan tilalle kattoa, niin ettei vanhaa kattoikkunan paikkaa enää voi erottaa katosta.

Palahuopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa, investoi toteuttamaamme, laadukkaaseen laattakattoon

Palahuopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa, kun uusi laattakatto on ajankohtainen investointi niin meiltä saat rahoillesi vastinetta. Tutkimme kattosi ja laitamme sen kuntoon tinkimättä materiaalien tai työn laadusta missään kohdassa. Tunnemme palahuopakattojen maailman hyvin, tuotekehitys on tehnyt katteista erinomaisen laadukkaita ja ne kestävät yhä pidempään käytössä. Laattakatteen asennuksessa kuitenkin on omat kikkansa ja työ on sen luonteista, että hyvällä tavalla työhön rutinoitunut asentaja on paras ratkaisu katon asennustyöhön. Meidän asentajiemme avulla palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla luonnistuu järkevällä aikataululla materiaalia hukkaamatta.

Palahuopakaton uusiminen sisältää aina uuden vesikatteen katolle. Puramme vanhan ja asennamme uuden vesikatteen, palahuopakatteissa katteen uusiminen tällä tavalla kokonaan on lähes poikkeuksetta ainoa toimiva tapa uusia kattoa kestävällä tavalla. Kun toteutamme huopakattoremonttia Keski-Pohjanmaalla, asennamme ensin pohjahuovan alusrakenteen päälle kaikkiin huopakattoihin. Pintahuovan vuoro tulee seuraavaksi ja palahuopakatteessa muodostamme pintahuovan asentamalla palakatetta kunkin lappeen räystäältä alkaen ja kohti harjaa edeten. Limitämme palat edellisten palojen kiinnityskohdan yli ja tiivistämme katteen pinnan tällä tavalla kauttaaltaan.

Huopakaton asennus Keski-Pohjanmaa – taitavat kattoasentajamme hoitavat kattoremonttisi asennustyöt

Huopakaton asennus Keski-Pohjanmaa, kaikki katon asennukset ammattitaidolla meiltä. Kattoasentajamme taitavat asennustyöt, joita voi kattoremontista riippuen olla niin katteiden, läpivientien, kattotuotteiden kuin alusrakenteidenkin parissa. Toisinaan myös eristeet vaativat huomiota kattoremontin yhteydessä.

Jokainen huopakattoremontti ja huopakaton asennus Keski-Pohjanmaalla muodostuu uuden huopakatteen ympärille. Sen asentaminen on hyvin keskeinen osa kaikkia huopakattoremontteja. Katteen uusiminen toimii tavallisesti niin että puramme vanhan katteen ja asennamme kokonaan uuden, kun kaikki katon alapuoliset asiat on saatu kuntoon. Huopakaton asennus, eli kattohuopien sekä ylösnostojen ja läpivientien asennustyöt muodostavat tiiviin ja toimivan kattokokonaisuuden. Työnsä osaavat kattoasentajamme tekevät etupäässä katon asennustyöt. Rakenteiden parissa voi myös kirvesmies tehdä oman osuutensa, silloin kun niitä täytyy vaikkapa kosteusvaurioiden vuoksi remontissa katosta uusia.

Kun huopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla etenee kohti loppua eli valmista kattoa, katteiden asennuksen jälkeen vuorossa ovat vielä peltisepäntyöt reunapellitysten ja piipunpellitysten ja piipunhattujen muodossa. Kattotuotteiden, kuten vesikourujen, lumiesteiden ja kattotikkaiden asennukset viimeistelevät katon ja kattoremontinkin. Kun kaikki on paikoillaan, siivoamme paikat ja kierrätämme remonttijätteet.

Teetä kattoremonttipalvelullamme huopakattosaneeraus kotiisi ja piharakennukseesi

Huopakaton saneeraus Keski-Pohjanmaalla on tarpeen vanhan katon ikääntyessä, kuluessa ja hajotessa. On vaikea määrittää jotain tiettyä pistettä, jolloin kattoremontin toteuttaminen olisi kaikkein paras tehdä. Jos huopakattoremontti on mahdollista tehdä ennen kuin katto on päässyt heikkoon kuntoon, voi säästää rahaa koska katto ei välttämättä vaadi juuri muuta kuin uuden vesikatteen. Jos katto ehtii vaurioitua niin silloinkin kannattaa ryhtyä toimeen mahdollisimman nopeasti, sillä vahinkoja on mahdollista minimoida hoitamalla kattosaneeraus heti ongelmien ilmetessä. Kattoa voi toki korjata ja huoltaa monin eri tavoin sen käyttövuosien aikana ja mekin suosittelemme tekemään niin. Kun katolla alkaa käyttöikä loppua, se on kulunut ja eri tavoin jo korjattukin, voi huopakattoremontti olla järkiratkaisu kaikkien katon vikojen ja pulmien ratkomiseksi yhdellä kertaa.

Huopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla onnistuu meillä teettäen kaikkiin kotitaloutesi rakennuksiin. Jos kesämökkisi, mökkisi, omakotitalosi tai muu asuinrakennuksesi kaipaa huopakaton uusimista niin meiltä saat sellaisen. Remontoimme Keski-Pohanmaalla huopakatot myös saunarakennuksista, autotalleista ja autokatoksista sekä muista piharakennuksista kaikissa malleissa tasakatosta harja- ja pulpettikattoihin.