KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kihniö

Huopakattoremontti Kihniö, kattoremonttiasioissa meiltä saat seudun parasta palvelua. Kun pyydät meiltä tarjouksen kattoremontista, tekninen asiantuntijamme tutustuu sekä kattoon, sen kuntoon, että omiin toiveisiisi. Hän laatii tarjouksen ja kattoremonttisuunnitelman katon kunnon perusteella. Ei turhia töitä mutta ei myöskään kattoon jätettyjä vikoja tai puutteita. Tällöin maksat siitä, mitä katto tarvitsee etkä muusta. Kun suunnittelet huopakattoremonttia Kihniössä, muista tarjouksemme lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Palvelualueemme on Pirkanmaa ja siellä Kihniö, Kurikka, Ylöjärvi, Parkano ja Seinäjoki sekä Virrat. Jos satut tarvitsemaan huopakattoremonttia taajamien ulkopuolella, niin me remontoimme katot niin maaseudulla kuin saarikohteissakin koko tällä seudulla.

Kattoremonttipalvelullamme voit teettää huopakattoremontit Kihniössä asuinrakennuksiin ja muihin kotitalouksien rakennuksiin. Remontoimme sekä pala- että rullahuopakattoja omakotitaloista ja kesämökeistä sekä muista mökeistä. Katon malli voi olla mikä vain tasakatosta harja- ja mansardikattoon, me remontoimme niitä kaikkia mm. sauna- ja piharakennuksista asuinrakennusten lisäksi. Pihasauna, rantasauna ja varastorakennus saa meiltä arvoisensa katon uusimisen, samoin autotalli ja autokatos, kun niiden huopakattojen remontit ovat tulleet ajankohtaisiksi.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kihniössä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Kihniön alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kihniö – remontoimme laattakatosi ammattitaidolla uutta vastaavaan kuntoon

Palahuopakattoremontti Kihniö, teetä remontti meillä etkä joudu miettimään, meneekö remontti takuulla hyvin ja saatko virheettömän katon. Meillä se menee hyvin, toteuttamamme uusi katto on tyylikäs ja toimiva, sillä remontoimme kattoja työksemme. Palahuopakattoremonteista on runsaasti työkokemusta ja pätevä tiimimme sisältää teknisen asiantuntija, joka huolehtii varsinkin suunnittelusta ja katon kuntoselvityksestä. Tiimiimme kuuluvat kokeneet kattoasentajat, joiden vastuulla suurin osa huopakattoremonttien työvaiheista on, sekä erityisosaajat kirvesmiehestä kattopeltiseppään.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Kihniössä hyötyy siitä, että sen toteuttajat tietävät tarkkaan mitä tekevät. Tekninen asiantuntijamme laatiman suunnitelman pohjalta kattoasentajat purkavat vanhaa kattoa ja asentavat uutta tilalle täysin kyseisen katon kunnon ja tarpeiden mukaan. Uusi vesikate kuuluu jokaiseen kattoremonttiin eikä palahuopakattoremontti Kihniössä muodosta tähän asiaan poikkeusta. Palahuopakaton uusimiseen kuuluu vanhan katteen purku ja uuden asennus pohja- ja pintahuopineen. Pintahuovan muodostamme valmiiksi leikatusta palahuovasta latomalla katepalat pohjahuovan päälle ja kiinnittämällä ne laadukkailla katenauloilla alustaan. Edellisen rivistön kiinnityskohdat peittyvät seuraavan katepalarivistön alareunan alle, kun limitämme katepalat tiiviin kattopinnan tuottamiseksi.

Huopakaton uusiminen Kihniö – kattoremontit kattojen kunnon ja omien toiveidesi mukaan tehtynä

Huopakaton uusiminen Kihniö, kun remontoimme katon, teemme sen kerralla oikein ja tarpeellisessa mittakaavassa. Tämä tarkoittaa sitä, että katon kunto vaikuttaa sen remonttiin. Korjaamme ja uusimme sen, mikä kyseisessä katossa on vialla, ellet tosiaan halua huopakaton uusiminen yhteydessä itse teettää erilaisia muutostöitä kattoon. Tällöin toteutamme mahdolliset toiveesi, jotta saat toivomasi katon. Huopakaton uusimisen yhteydessä voit teettää vaikkapa kattoluukun tai kattoikkunan asennukset ja monia muitakin katon muutos- ja asennustöitä.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kihniössä alkaa tarvittavilla valmisteluilla, kuten työmaansuojauksella ja sitten käynnistämme vanhan katon purkutyöt. Kattotuotteet ja vesikatteet kuuluvat purettavien asioiden listaan, mutta osa katoista vaatii myös alusrakennetöitä, kuten kosteus- ja lahovaurioiden korjaamista katon rakenteista sekä kastuneiden eristeiden purkua ja uusimista. Kaikki katossa siis täytyy laittaa kuntoon ja näin meillä on myös tapana tehdä. Uusi vesikate ei pitkään ilahduta, jos sen alle jää ongelmia muhimaan. Niillä kun on taipumus nousta pintaan ennemmin tai myöhemmin. Toteuttamamme huopakattoremontti Kihniössä vastaa tarkasti katon kuntoa.

Palahuopakaton uusiminen Kihniö, uusi laattakate ja laadukas asennustyö ovat lyömätön yhdistelmä

Palahuopakaton uusiminen Kihniö, uusi korkealaatuinen palahuopakate hyvin asennettuna takaa sinulle ja rakennuksellesi huolettomia vuosia tulevaisuudessa. Vaikka katon huoltaminen mm. puhtaanapidon merkeissä on tärkeää katon pitkää käyttöikää ajatellen, on hyvin tehty kattoremontti paras lähtökohta helppohoitoiselle ja pitkään käytössä kestävälle katolle. Tällöin huolloksi riittää katon suhteellisen kevyt puhtaanapito monen vuoden ajan, huopakatot ovat mm. lumitöiden suhteen helpoimpia mahdollisia kattoja.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kihniössä lähtee yleensä tekemästäsi tarjouspyynnöstä. Sen jälkeen me huolehdimme katon kuntokartoituksesta, töiden suunnittelusta ja realistisesta tarjouslaskelmasta. Kattoremonttipalvelumme vastuulle kuuluvat kaikki kattoremontin työvaiheet. Tämä pätee ihan yhtä lailla palahuopakaton uusimiseen kuin muihinkin kattoremontteihin, joita Kihniön seudulla teemme. Työmaansuojaus, pukutyöt, korjaustyöt ja asennustyöt etenevät sujuvana jatkumona ammattitaistoisten kattoasentajiemme toteuttaessa huopakattoremonttisi. Muut kattoammattilaistemme auttavat kattoasentajiamme tarpeen mukaan omien erityisosaamisalueidensa mukaisesti mm. katon puurakenteiden ja pellitystöiden parissa. Kun uusi kattosi on valmis, siivoamme työmaan, keräämme mukaamme työmaansuojaukset ja työvälineet sekä kierrätämme remonttijätteet. Lopputarkistuksen jälkeen kattosi on valmis ja suojaa rakennustasi pitkälle tulevaisuuteen.

Huopakaton asennus Kihniö – välttämätön katon asennustyö osana toteuttamaamme kattoremonttia

Huopakaton asennus Kihniö, ammattitaidolla toteutettava kattoremontti ja varsinkin uuden katon asennus muodostavat rakennukseesi uuden katon tuleviksi vuosiksi. Meiltä saat parasta laatua kaikkiin huopakattoremontteihin ja näin ollen myös huopakaton asennuksiin Kihniön seudulla. Kattohuopien asennus muodostaa yhden yleensä suurimmista ja tärkeimmistä kattoremontin asennustöistä. Huopakatossa asennamme pohja- ja pintahuovan, tasakatoissa pohjahuopaa tulee kaksi kerrosta. Jokaisella pintahuovalla on omat asennusmenetelmänsä, joita noudatamme tarkasti. Tasakaton kate esimerkiksi tiivistetään hitsaamalla eli tulitöinä. Jokaisen katteen asennukseen lukeutuvat myös huolella tehdyt ylösnosto- ja läpivientityöt, joiden avulla saamme jokaisen läpiviennin, seinäliitoksen ja muu katon yksityiskohdan vesitiiviiksi. Läpivientien tiivistämiseen voimme esimerkiksi käyttää useita eri menetelmiä, ja valitsemme aina parhaan ratkaisun kyseiselle katolle ja läpiviennille.

Huopakaton asennus etenee kohti valmista kattoa kattotuotteiden, kuten kattotikkaiden ja lumiesteiden asennusten sekä peltisepäntöiden myötä. Peltiseppämme asentaa katon viimeistelemiseksi reunapellitykset ja piipunpellityksen sekä -hatun. Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kihniössä voi toki katon kunnon perusteella vaatia myös mm. aluslaudoitusten, eristeiden ja muiden katteen alta löytyvien materiaalien asennusta.

Teetä huopakattosaneeraus Kihniön seudulla ammattitaitoisella kattoremonttipalvelullamme

Huopakaton saneeraus eli huopakattoremontti Kihniössä ja sen lähiseuduilla hoituu parhain päin kattoremonttipalvelullamme teettäen. Kattoremontti valmistuu aikataulussa ja virheettä, kun teetät sen meillä. Kokeneet kattoasentajamme voivat remontoida palahuopakattoja ja rullahuopakattoja kaikissa muodoissaan. Rullahuopa sopii ammattitaidolla asennettuna kaikille kattomalleille ja -kulmille, palahuopakate vähintään 1:5 eli 11 asteen kattokulmille, eli tasaisimmille katoille se ei teknisistä syistä sovi. Meillä voit teettää huopakattoremontit Kihniössä tasakatoille sekä kaikille jyrkemmillekin kattomalleille harjakatosta pulpetti- ja mansardikattoon.

Eri huopakatteiden ja kattomallien ohessa palvelemme monipuolisesti myös erilaisten kotitalouksien rakennusten huopakattoremonteissa Kihniössä. Voit teettää meillä huopakaton uusimisen huvilaan tai pienempään kesämökkiin sekä muihin mökkeihin omakotitaloja unohtamatta. Remontoimme huopakattoja myös sauna-, varasto- ja piharakennuksista, kuten autotalleista ja -katoksista, pihavarastoista, piha- ja rantasaunoista. Pyydä tarjouksemme, kun rakennuksesi katto kaipaa uusimista, kattavat palvelumme ovat käytettävissäsi Kihniössä ja sen lähiseudulla. Remontoimme myös mm. kuntonsa tai sijaintinsa vuoksi haastavampia kohteita ammattitaidolla ja ammattikalustolla. Sinulle kattoremontin teettäminen meillä on turvallista, katto tulee kuntoon takuutyönä etkä joudu itse katolle hommiin.