KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kinnula

Huopakattoremontti Kinnula – Pitkän linjan ammattilaisiimme voi luottaa tarvitessaan bitumikattoremonttia! Me teemme kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontin Kinnulassa avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaikki työvaiheet puolestasi. Esimerkkejä tarvittavista työvaiheista ovat vanhan katon purku, aluslaudoituksen kunnostus, uuden pohjahuovan asennus, pintahuovan asennus, katon varustelu, savupiipun kunnostus ja pellitys, lopputarkastus sekä jätteiden kuljettaminen jäteasemalle.

Kermikattoremontin sisältö on tiedossa jo ennen pihasi suojausta ja työskentelytelineiden pystyttämistä, sillä aloitamme kaikki huopakattoremontit Kinnulassa tutustumalla kohteeseen ja kartoittamalla sen tarpeet. Alkutarkastuksen jälkeen laadimme sekä työsuunnitelman että tarjouksen. Saatat yllättyä siitä, miten kohtuullisella hinnalla huopakattoremonttisi Kinnulassa onnistuu. Töiden osuus on vieläpä kotitalousvähennyskelpoinen. Kattoremontti on joka tapauksessa niitä kalleimpia kattotöitä, joten monet hankkivat sille rahoituksen. Jos sinäkin aiot toimia näin, voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan vaihtoehtoon.

Toteutamme huopakattoremontit myös saarikohteissa sekä Kinnulan naapurikunnissa, joita ovat esimerkiksi Kivijärvi, Lestijärvi, Perho, Reisjärvi ja Viitasaari. Aluettamme on koko Keski-Suomi naapurustoineen, joten ota rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme, vaikka kohteesi sijaitsisi kauempanakin!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kinnulassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kinnulan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kinnula – Teemme laattakattoremontin turhia aikailematta

Palahuopakattoremontti Kinnula – Tarmokkaat ammattilaisemme tarttuvat ripeästi kaikkiin meiltä tilattuihin laattakattoremontteihin! Tiedämme, että omakotitalon, autokatoksen, kesäkeittiön, rantasaunan, pihavaraston tai esimerkiksi mummonmökin huopakattoremontilla on yleensä kiire. Siksi olemme valmiina auttamaan nopeallakin varoitusajalla.

Hommahan etenee niin, että ensin asiakas ottaa yhteyttä ja pyytää tarjouksen palahuopakattoremontista Kinnulassa. Koska jokainen kohde on erilainen, tulemme aina paikan päälle perehtymään kohteeseen. Sitten laadimme hyvän tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä huopakattoremontista.

Tämän jälkeen asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, sillä ne hoidamme niin materiaalihankinnat, purkutyöt, alusrakennetyöt, asennustyöt, eristystyöt, peltisepäntyöt kuin läpivientityötkin. Kaikki etenee ilman turhia tuumaustaukoja, sillä seuraamme työsuunnitelmaa, mikä on tehty alkutarkastuksen perusteella. Näin ollen kenenkään ei tarvitse jäädä miettimään sitä, mitä hänen pitikään tehdä seuraavaksi.

Palahuopakattoremonttisi Kinnulassa etenee ripeästi myös sen takia, että ammattilaisemme ovat taidokkaita ja huolellisia. Taitavuus tarkoittaa sitä, ettei sormi mene suuhun missään tilanteessa. Huolellisuus varmistaa sen, ettei aikaa mene virheiden korjaamiseen. Lisäksi meiltä löytyvät kaikki palahuopakattoremonttia Kinnulassa sujuvoittavat tykötarpeet (kuten henkilönostimet).

Huopakaton uusiminen Kinnula – Rehti kattotiimimme laittaa kaiken kondikseen

Huopakaton uusiminen Kinnula – Rehdin kattoremonttipalvelun kanssa on ilo asioida! Teemme huopakattoremonttisi yhdessä sovitulla tavalla, eli lopputulos on sellainen kuin toivoit. Voit olla tyytyväinen uuden huopakattosi tiiviyteen, väriin ja varustelutasoon. Naulauksia ei ole jätetty näkyviin eikä piipun pellittämistä ole unohdettu. Tilaa huopakaton uusiminen Kinnulaan meiltä, niin et joudu pettymään!

Kaikki on kondiksessa myös uuden bitumikaton alla. Ennen huopakattoremonttia siellä on voinut olla laho- tai homevaurioita. Katolle kaatunut puu on voinut aiheuttaa kattotuolivaurioita. Kattorakenteet ovat voineet kärsiä myös lumen painon takia. Kun huopakaton uusiminen Kinnulassa on ohi, kattotuolit ja raakaponttilaudoitus ovat priimakunnossa. Raakaponttilaudoituksessa ei ole edes rakoja, vaan se on aukoton ja terve.

Kanssamme on ilo asioida myös siksi, että emme harrasta aikataulujen tai budjettien venyttämistä. Pidämme tiukasti kiinni sovitusta, emmekä syyllisty minkäänlaiseen vilunkipeliin. Myös paperiasiat ovat kunnossa, mikä tarkoittaa esimerkiksi töidemme kotitalousvähennyskelpoisuutta sekä sitä, että saamme suorittaa myös tulityöt, jos huopakaton uusiminen Kinnulassa edellyttää moista.

Palahuopakaton uusiminen Kinnula – Uusi laattakatto voi olla kaunein näkemäsi

Palahuopakaton uusiminen Kinnula – Uusimamme palahuopakatto voi olla kaunein näkemäsi katto! Markkinoilla on paljon erilaisia huopalaattoja, joten sinulla on varaa valita juuri oikea väri sekä muoto.

Huopakattoremonttiin kuuluu myös katon varustelu. Uusi palahuopakatto saa seurakseen ainakin sadevesijärjestelmän sekä määräysten perusteella tarvitut kattoturvatuotteet. Tässäkään vaiheessa ei tarvitse tyytyä perusväreihin, vaan voit valita sopivan värin useista eri vaihtoehdoista. Sadevesijärjestelmän kohdalla voit valita myös sen, ovatko uudet rännit kantikkaita vaiko puolipyöreitä.

Palahuopakaton uusimiseen Kinnulassa voidaan yhdistää myös muunlaisten kattovarusteiden asennus. Huopakattoremontin yhteydessä voimme asentaa vaikkapa kattoikkunan, kattoluukun tai aurinkopaneelit. Tarvetta voi olla myös erilaisten ilmanvaihtoputkien asentamiselle ja piipun pellittämiselle.

Koska teemme palahuopakaton uusimisen Kinnulassa sinun makuasi, toiveitasi ja tarpeitasi kunnioittaen, uusi laattakatto voi olla kaunein näkemäsi katto. Se on myös erittäin tiivis, kestävä ja helppohoitoinen, joten eiköhän ruveta hommiin. Teemme kaiken puolestasi, eli sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous palahuopakaton uusimisesta Kinnulassa!

Huopakaton asennus Kinnula – On virheajattelua, ettei kiinnikkeillä olisi väliä

Huopakaton asennus Kinnula – Pieteetillä asentamamme huopakatto kestää haastavissakin olosuhteissa! Koulutus ja kokemus ovat hioneet ammattilaisistamme varsinaisia timantteja, joilta kannattaa tilata sekä huopakattoremontti että kokonaan uuden huopakaton asennus Kinnulaan.

Osaamme kiinnittää huomiota juuri oikeisiin asioihin, kuten esimerkiksi kiinnikkeiden pituuteen. Emme kuitenkaan tuijota pelkkiä yksityiskohtia, vaan huomioimme aina myös kokonaisuuden. Tämä onkin yksi selitys sille, miksi huopakaton asennus Kinnulassa onnistuu niin hyvin, mikäli se on tilattu meiltä.

Mietitään hetki kiinnikkeitä, joita tarvitaan, kun työn alla on huopakaton asennus Kinnulassa. Olisi virheajattelua luulla, ettei niillä olisi väliä. Liian lyhyet huopakattonaulat tai – mikä vielä pahempaa – hakaset voisivat pumppautua pois paikoiltaan puun kosteuselämisen takia. Silloin kattoon jäisi reikä. Kohonneita nauloja ei kannata lyödä takaisin paikoilleen. Parhaaksi vaihtoehdoksi voi osoittautua huopakattoremontti.

Huolehdimme myös siitä, etteivät naulaukset jää näkyviin, ja että käytämme kiinnikkeitä silloinkin, kun huovassa on valmis liimareuna, mikä voisi pettää auringon lämmittäessä kattoa.

Huopakattosaneeraus Kinnula – Heti lumen sulamisen jälkeen on otollinen aika kattosaneeraukselle

Huopakattosaneeraus Kinnula – Huippuosaajamme uusivat kermikattosi tottunein ottein! Ota yhteyttä, mikäli kesämökkisi, saunarakennuksesi tai vaikkapa omakotitalosi bitumikatto kaipaa uusimista, niin me laitamme kaiken kuntoon. Uusittava katto voi olla harja- eli satulakatto, pulpettikatto, mansardikatto tai vaikkapa tasakatto. Huopakattosaneerauksesi Kinnulassa sujuu yhtä hyvin kattotyypistä riippumatta.

Kattotyyppi vaikuttaa siihen, miten huopakattoremontti tehdään. Esimerkiksi tasakattoremontti poikkeaa aika paljon kaltevakattoisen talon huopakattoremontista. Tasakaton tapauksessa voimme käyttää vain pintarullahuopaa, mikä asennetaan tulityönä. Pintarullahuovan alle tulee peräti kaksi alushuopaa.

Jos katon kaltevuus on vähintään 1:5, voimme asentaa palahuopakaton. Kolmiorimahuopakatolle minimikaltevuus on 1:3. Sinun ei tarvitse tietää kattokulmaasi. Ota yhteyttä, niin tekniset asiantuntijamme selvittävät asian ja sen, millaisia kattohuopia voimme käyttää tehdessämme huopakattosaneerausta Kinnulassa.

Kevät on otollista aikaa huopakattosaneeraukselle Kinnulassa muun muassa siksi, että keväät ovat vähäsateisia. Työt voidaan aloittaa vaikka heti lumen sulamisen jälkeen. Ei hätää, vaikka havahtuisit kattosaneerauksen tarpeellisuuteen vasta myöhemmin, sillä huopakaton saneeraus onnistuu vielä talvenkin kynnyksellä.